FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 2, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 29:06:2015




29 Iunie 2015

Deci, sa întîmplat în cele din urma, Grecia si-a închis bancile si impus controale asupra capitalului. Si astfel dominourile încep sa cada. Acesta este doar primul act al unei opere mari, care va continua sa se desfasoare în urmatoarele luni. Pentru a încerca sa ghiceasca ce se gaseste pastrat în magazin în stoc în Uniunea Europeana, este bine sa se examineze modul în care a avut loc caderea Uniunii Sovietice.

Caderea Uniunii Sovietice a început cu un sentiment general de nemultumire împotriva guvernului, atît din partea clasei muncitoare, ca si de la elita. Asta a dat origine la greve si demonstratii în Polonia, care au dus la caderea guvernului polonez în Iunie 1989. În luna Noiembrie a acelui an, a cazut Zidul Berlinului. Apoi, avansînd pîna la 1990, au cazut guvernele comuniste din Cehoslovacia, Romînia, Bulgaria si Ungaria. În cele din urma, în Decembrie 1991, Mihail Gorbaciov, a demisionat si Uniunea Sovietica sa prabusit.

Deci, acum ca Grecia nu si-a îndeplinit plata, ne putem astepta ca Spania, Italia, Franta, Germania si în cele din urma Statele Unite si Uniunea Europeana, sa urmeze o cale mai mult sau mai putin similara cu ceea ce am vazut ca sa întîmplat în Uniunea Sovietica.


 Ceea ce majoritatea oamenilor înca nu si-au dat seama despre caderea Uniunii Sovietice, este cauza reala a acesteia care nu a derivat din ideologie, ci de la falimentul financiar. De aceea Uniunea Europeana (care a fot configurata aproape exact ca Uniunea Soviética) si Statele Unite ale Americii, sunt destinate sa experimenteze o schimbare de regim. Ele sunt în stare de faliment.

Surse guvernamentale chineze si BRICS, explica ce vor face în continuare. Numarul doi chinez, Li Keqiang, va veni în Europa în aceasta saptamîna, unde el va anunta ca China va contribui generos pentru un fond european de reconstructie, cu un buget initial de 315 miliarde de euro. Nu este o coincidenta ca aceasta cifra este exact aceeasi cantitate care face întreaga datorie greceasca.

Oferta chineza de decontare a banilor datoriei la Europa, este unul dintre motivele pentru care Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Elvetia, etc., au fost de acord sa se lature Bancii Asiatice de Investitii si Infrastructura înitiata de catre China.

În plus, Banca de Dezvoltare a BRICS, Banca Asiatica de Investitii si Infrastructura, si multe alte institutii recente, sunt în curs de a adera de asemenea (1). Toate aceste institutii vor ajuta sa se creeze un flux direct US $ de 21 de bilioane în bani chinezi, care se asteapta sa inunde pietele mondiale în lunile si anii viitori.

În acelasi timp, exista de asemenea negocieri în curs cu privire la regulile care trebuie sa fie aplícate acestor 21 miliarde de dolari de economii chineze, care în curînd, guvernul chinez va permite cetatenilor sai sa-i investeasca în strainatate. Practic, echivalentul conversatiilor asupra zonelor în care chinezii vor fi autorizati sa investeasca, si care vor fi în afara limitelor.

Europenii sunt mult mai deschisi la investitiile chinezilor decît americanii. Pîna în prezent, britanicii au oferit deja Chinezilor dreptul de proprietate a unui ziar important (acest scriitor este implicat în aceste negocieri, deci un poate revela numele ziarului). Negocierea ziarului implica o promisiune din partea chinezilor de a nu interveni la pregatirea rapoartelor bazate pe fapte. Printre altele, britanicii încearca de asemenea sa gaseasca un cumparator chinez interesat în achizitionarea infrastructurii retelei fixe, a British Telecom.

Britanicii sunt mult mai avansati în negocieri cu chinezii decît ceilalti europeni, însa puteti sa fiti siguri ca grecii, spaniolii, italienii si altii nu vor fi cu mult în urma.

Ungaria este înainte de restul Europei, pentru ca a acordat sa participe la initiativa chineza a drumului de matase, cu scopul de a construi o larga infrastructura de transport de-a lungul Eurasiei.

 În schimb, saptamîna trecuta, au esuat negocierile chineze si nord-americane asupra în care parti din SUA, economía chineza va fi autorizata sa investeasca. Surse chineze spun ca a fost, datorita americanilor care nu au fost dispusi sa deschida sectoare suficiente pentru investitiile chineze. Surse ale Pentagonului, spun ca negocierile au esuat pentru ca chinezii nu au dorit sa înceapa amestecarea fortele armate chineze cu Pentagonul.

 Surse ale Departamentului de Stat au adaugat ca chinezii erau de asemenea putin dispusi sa deschida suficient pietele lor financiare, la institutiile financiare occidentale. Clar, vazînd daunele  pe care institutiile financiare occidentale le-au cauzat la nivel mondial, se pare destul de razonabila reticenta chineza pentru a le acorda frîu liber.

Chiar daca aceasta avalansa de bani asiatici pluteste peste pietele mondiale, exista înca miscari frenetice în curs de desfasurare, pentru a încerca sa mentina solvent, vechiul sistem financiar occidental. Potrivit unor surse ale dreptei japoneze, miscarea cea mai recenta pe acest front, a fost o cerere a Departamentului de Trezorerie al SUA, pentru ca Grupul Mitsubishi sa preia controlul lui Union Bank of Switzerland.

 Problema este ca americanii nu îi permit lui Mitsubishi, sa faca nici o diligenta concreta. Extrema dreapta constata ca sa întîmplat acelasi lucru, atunci cînd japonezii au fost invitati sa salveze Merrill Lynch. S-au plîns, spunînd: ‘’Ne cer doar sa umplem o gaura neagra’’.

Grupul Mitsubishi, cu legaturile sale strînse cu David Rockefeller, este forta principala în spatele regimului sclav a lui Abe, în Japonia, potrivit unor surse aici în aceasta tara. Abe, datorita coeficientului sau de inteligenta scazut, a fost trimis la Universitatea de putin prestigiu Seikei, fondata de Grupul Mitsubishi, în schimbul unei favori a bunicului sau, care a fost un criminal de razboi. Se pare ca fortarea lui Mitsubishi pentru a cumpara UBS, este rasplata campaniei SUA, de a permite ca Mitsubishi Heavy Industries  sa înceapa exportul de arme.

 Dezvoltarea militara a Japoniei face parte dintr-un plan propus pentru prima data, de catre importantul membru al cabalei naziste, Richard Armitage, de peste un deceniu. Guvernul Abe, mizeaza energia sa finala, pe legi destinate sa integreze militarii japonezi cu militarii SUA. Este de asteptat ca aceste legi sa fie încurajate  în timpul verii.

 Cu toate acestea, exista semnale crescînde de revolta împotriva guvernului sclav al lui Shinzo Abe, în Japonia. Recent doua programe diferite de televiziune difuzate la nível national, au declarat deschis ca tsunami si dezastrul nuclear din Japonia, în 11 Martie 2011, au fost rezultatul unui sabotaj deliberat.

Mai multe persoane care sau întîlnit recent cu Abe, au spus ca el era foarte fragilizat datorita unei boli intestinale.

Exista un scenariu concret pentru al înlocui pe Abe, în aceasta Toamna, potrivit mai multor corectori japonezi importanti. Detaliile sunt mentinute înca în secret, însa loja masonica P2, a MI6, societatile secrete asiatice, yakuza japoneza si alte factiuni, împing acest scenariu. Doar cîtiva sclavi khazarieni, la nível superior al cupolei, continua înca sa-l sprijine pe Abe. Numele lor au fost notate, si în aceasta Toamna, vor fi invitati sa se îndeparteze.

 În plus, loja masónica P2 si Vaticanul sunt în curs de a negocia acorduri cu rusii si cu Pentagonul, pentru a garanta ca Occidentul sa-si mentina egalitatea de opinii cu Asia, în noul sistem politic si financiar international care apare. Faptul ca UBS are legatura cu Cavalerii Teutoni, si în acest fel, cu loja masonica P2, este un indiciu clar ca Vaticanul face eforturi pentru a obtine sprijin japonez (în bani), pentru a garanta ca sa nu terminam ca o lume apartinînd Chinei.

Potrivit unor surse ale Pentagonului, Rusia lui Vladimir Putin, sa întîlnit cu Papa Francisco, pe 10 Iunie, pentru a promova un bloc crestin oriental si ocidental, în acest scop. Acum presioneaza amindoi pe presedintele SUA, Barack Obama, sa termine cu actiunile belice, în Ucraina, în Siria si în alte locuri, pentru ca Occidentul crestin sa poata forma un bloc unificat, au spus sursele.

În afara de asta, dezmembrarea criminalilor khazarieni si a agentilor în Orientul-Mijlociu, în Europa si în Israel, continua sa se desfasoare. În cea mai recenta dezvoltare, Natiunile Unite, au acuzat de fapt, pe Primul Ministru al Israelului, Benyamin Netanyahu, de a fi un criminal de razboi.


Este de asteptat sa fie arestat, imediat ce elementele finale ale retelei sale de santaj nuclear vor fi demontate. Surse ale Pentagonului spun ca demontarea se apropie de finalizare, si ca ‘’ mai devreme sau mai tîrziu’’ Netanyahu va fi la închisoare.

Avem, de asemenea confirmarea de la un site legat de Mossad, ca fortele israelite prin procuratie  ameninta cu moartea civili nevinovati, într-o tentativa de a împiedica o campanie militara. 


A fost exact acest tip de táctica care a dat origine la acuzatiile de crime de razboi împotriva la atît de multi soldati nazisti.

Saptamîna trecuta, de asemenea a avut loc o revolta militara împotriva guvernului pseudo-musulman khazarian al Arabiei Saudite, si se asteapta sa existe o avalansa de dezertari militare împotriva acestui regim.  

Exista de asemenea un alt semnal ca presiunea era în crestere, pe vîrfurile familiilor mafioase khazariene Bush si Clinton. Surse ale Pentagonului spun ca Walter Scheib, seful de bucatarie care l-a servit pe Bill Clinton si Bush Jr. timp de 11 ani, a fost asasinat saptamîna trecuta într-o încercare esuata a acestor mafiosi, pentru a acoperi traiectoriile lor.


Si utimul, saptamîna trecuta, o aplicare de masuri dure asupra satanistilor a dus la detentia a peste o mie de pedofili din SUA.


Acest lucru se întîmpla dupa arestarea a mai mult de 600 în Marea Britanie, în anul trecut.

  De asemenea în Marea Britanie, eforturile de a proteja un politician influent, pedofil, au fost doborîte saptamîna trecuta de catre presiunea cetatenilor de rînd.





Translator: 
The Light Journalist



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers