FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 2, 2015

Hellenic - Benjamin Fulford: 29:06:2015



29 Ιουνίου 2015


Λοιπόν, τελικά συνέβη, η Ελλάδα έκλεισε τις τράπεζές της και επέβαλε έλεγχο κεφαλαίων. Και έτσι τα κομμάτια του ντόμινο αρχίζουν να πέφτουν. Αυτή είναι μόνο η πρώτη πράξη σε μια μεγάλη όπερα, που θα συνεχίσει να ξετυλίγεται μέσα στους επόμενους μήνες. Για να προσπαθήσετε να μαντέψετε τι επιφυλάσσεται για την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι καλό να ρίξετε μια ματιά στο πώς συνέβη η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ξεκίνησε με μια διάχυτη αίσθηση δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση, τόσο μέσα στην εργατική τάξη όσο και μέσα στην ελίτ. Αυτό γέννησε απεργίες και διαδηλώσεις στην Πολωνία, που οδήγησαν στην πτώση της πολωνικής κυβέρνησης, τον Ιούνιο του 1989. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους έπεσε το τείχος του Βερολίνου. Στη συνέχεια, μπαίνοντας στο 1990, έπεσαν οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις της Τσεχοσλοβακίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Ουγγαρίας. Τέλος, το Δεκέμβριο του 1991, παραιτήθηκε ο Michael Gorbachev και κατέρρευσε η ίδια η Σοβιετική Ένωση.

Έτσι, τώρα που η Ελλάδα έχει αποτύχει, μπορούμε να περιμένουμε ότι η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία και, τέλος, οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ακολουθήσουν μια περίπου παρόμοια τροχιά με αυτή που είδαμε με τη Σοβιετική Ένωση.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην συνειδητοποιούν για την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης είναι, ότι αυτή δεν προκλήθηκε από αποτυχημένη ιδεολογία, αλλά από πραγματική οικονομική χρεοκοπία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες είναι δομημένες σχεδόν ακριβώς στο πρότυπο της Σοβιετικής Ένωσης, είναι καταδικασμένες να βιώσουν την αλλαγή καθεστώτος. Βρίσκονται σε πτώχευση.

Πηγές των κυβερνήσεων της Κίνας και των BRICS εξηγούν τι πρόκειται να κάνουν στη συνέχεια. Ο Νο 2 της Κίνας Li Keqiang έρχεται στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, όπου θα ανακοινώσει, ότι η Κίνα θα συνεισφέρει γενναιόδωρα σε ένα ευρωπαϊκό ταμείο ανασυγκρότησης, με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 315 δισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο ποσό με το ελληνικό συνολικό χρέος.

Η κινεζική προσφορά των χρημάτων σωτηρίας για την Ευρώπη είναι ο ένας από τους λόγους, για τους οποίους το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ελβετία κλπ συμφώνησαν να προσχωρήσουν στην κινεζικής πρωτοβουλίας Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών.

Εκτός από αυτό, η αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS, η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών και πολλά άλλα νέα θεσμικά όργανα ανοίγουν επίσης τώρα κατάστημα. Όλα αυτά τα όργανα θα βοηθούν την άμεση ροή μιας αξίας εικοσιενός τρισεκατομμυρίων δολαρίων κινεζικού χρήματος, που αναμένεται να κατακλύσει τις παγκόσμιες αγορές κατά τους επόμενους μήνες και έτη.

Παράλληλα με αυτό, υπάρχουν επίσης συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για το ποιοι κανόνες θα εφαρμοστούν στα εικοσιένα τρισεκατομμύρια δολάρια των κινεζικών αποταμιεύσεων, που η κινεζική κυβέρνηση πρόκειται σύντομα να επιτρέψει στους Κινέζους πολίτες να επενδύσουν στο εξωτερικό. Βασικά αυτό συνεπάγεται συζητήσεις σχετικά με τους τομείς, στους οποίους θα επιτραπεί στους Κινέζους να επενδύουν και ποιοι θα είναι εκτός ορίων.

Οι Ευρωπαίοι είναι πολύ πιο ανοικτοί για το πού οι Κινέζοι θα μπορούν να επενδύσουν από,τι οι Αμερικανοί. Μέχρι στιγμής, οι Βρετανοί έχουν ήδη προσφέρει την ιδιοκτησία μιας μεγάλης εφημερίδας (ο γράφων έχει συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις, έτσι δεν μπορεί να αποκαλύψει το όνομα της εφημερίδας) στους Κινέζους. Η συμφωνία για την εφημερίδα θα περιλαμβάνει μια υπόσχεση από τους Κινέζους να μην παρεμβαίνουν στην δημοσιογραφία που θα αναφέρεται στα γεγονότα. Οι Βρετανοί προσπαθούν επίσης να βρουν έναν Κινέζο αγοραστή, που να ενδιαφέρεται για την επίγεια υποδομή των βρετανικών τηλεπικοινωνιών, μεταξύ άλλων.

Οι Βρετανοί είναι σε προχωρημένο στάδιο των διαπραγματεύσεών τους με τους Κινέζους σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι, ότι οι Έλληνες, μετά οι Ισπανοί, οι Ιταλοί και άλλοι δεν θα αργήσουν να ακολουθήσουν.

Η Ουγγαρία είναι μπροστά από την υπόλοιπη Ευρώπη, με την έννοια ότι έχει ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχει στην κινεζική πρωτοβουλία του δρόμου του μεταξιού, για την κατασκευή εκτεταμένων υποδομών μεταφορών σε ολόκληρη την Ευρασία.

Αντίθετα, οι διαπραγματεύσεις Κινέζων και Αμερικανών για τους τομείς της οικονομίας των ΗΠΑ, στους οποίους θα επιτραπεί να επενδύουν οι Κινέζοι, απέτυχαν την περασμένη εβδομάδα. Κινεζικές πηγές λένε, ότι αυτό συνέβη επειδή οι Αμερικανοί ήταν απρόθυμοι να ανοίξουν αρκετούς τομείς στις κινεζικές επενδύσεις. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν επειδή οι Κινέζοι ήταν διστακτικοί στο να ξεκινήσουν την συγχώνευση των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων με το Πεντάγωνο. Πηγές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ πρόσθεσαν, ότι οι Κινέζοι ήταν επίσης ακόμη απρόθυμοι να ανοίξουν επαρκώς τις χρηματοπιστωτικές αγορές τους στα Δυτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Φυσικά, βλέποντας τι ζημιά έχουν προκαλέσει τα Δυτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, η κινεζική απροθυμία να τους επιτρέψει ελεύθερη βασιλεία φαίνεται αρκετά λογική.

Ακόμη και καθώς αυτή η χιονοστιβάδα ασιατικού χρήματος απειλεί τις παγκόσμιες αγορές, εξακολουθούν να υπάρχουν ξέφρενες κινήσεις σε εξέλιξη, προσπαθώντας να κρατήσουν το παλιό Δυτικό σύστημα αξιόπιστο. Η τελευταία κίνηση σε αυτό το μέτωπο, σύμφωνα με πηγή της ιαπωνικής Δεξιάς, υπήρξε το αίτημα από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ να αναλάβει ο Όμιλος Mitsubishi την Union Bank της Ελβετίας. Το πρόβλημα είναι, ότι οι Αμερικανοί δεν αφήνουν την Mitsubishi να προβεί σε οποιαδήποτε πραγματική δέουσα ενέργεια. Ο οπαδός της δεξιάς θυμάται, ότι το ίδιο συνέβη και όταν οι Ιάπωνες κλήθηκαν να διασώσουν την Merrill Lynch. «Αυτοί απλά ζητούν από εμάς να γεμίσουμε μια μαύρη τρύπα», παραπονέθηκε.
Ο Όμιλος Mitsubishi, με τους στενούς δεσμούς του με τον David Rockefeller, είναι η κύρια δύναμη πίσω από το δουλικό καθεστώς του Abe στην Ιαπωνία, σύμφωνα με πολλές πηγές εδώ. Ο Abe, λόγω του χαμηλού δείκτη νοημοσύνης του, στάλθηκε στο χαμηλού κύρους Πανεπιστήμιο Seikei, που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Mitubishi, ως χάρη προς τον εγκληματία πολέμου παππού του. Η πίεση προς την Mitsubishi να αγοράσει την UBS φαίνεται να είναι ανταπόδοση για την καμπάνια των ΗΠΑ, προκειμένου να καταστεί δυνατή για την Mitsubishi Heavy Industries η έναρξη εξαγωγής όπλων.

Η συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στην Ιαπωνία είναι μέρος ενός σχεδίου, που προτάθηκε για πρώτη φορά από το σημαίνον ναζιστικό μέλος της συμμορίας Richard Armitage, περισσότερο από μια δεκαετία πριν. Η κυβέρνηση Abe στοιχηματίζει την τελευταία ενέργειά της σε νόμους, που αποσκοπούν στην ενσωμάτωση του Ιαπωνικού στρατού με τον στρατό των ΗΠΑ. Αυτά αναμένεται να προωθηθούν έντονα στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ωστόσοστην Ιαπωνία υπάρχουν ολοένα και περισσότερες ενδείξεις της εξέγερσης κατά της δουλικής κυβέρνησης του Shinzo Abe. Πρόσφατα δύο ξεχωριστά εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικά θεάματα δήλωσαν ανοιχτά ότι το τσουνάμι και η πυρηνική καταστροφή της 11ης Μαρτίου 2011 στην Ιαπωνία ήταν αποτέλεσμα σκόπιμης δολιοφθοράς.

Επίσης, αρκετοί άνθρωποι, που συναντήθηκαν πρόσφατα με τον Abe, είπαν, ότι έδειχνε πολύ εύθραυστος από την εντερική νόσο του.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σενάριο αντικατάστασης του Abe αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με διάφορους Ιάπωνες μεσίτες της εξουσίας. Οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να κρατούνται μυστικές, αλλά η Ελευθεροτεκτονική Στοά P2, η MI6, ασιατικές μυστικές κοινότητες, η ιαπωνική Yakuza και άλλες παρατάξεις προωθούν αυτό το σενάριο. Μόνο λίγοι κορυφαίοι σκλάβοι των Χαζάρων παραμένουν τώρα στην υποστήριξη του Abe. Τα ονόματά τους έχουν σημειωθεί και θα τους ζητηθεί να κάνουν στην άκρη αυτό το φθινόπωρο.

Επίσης, η Ελευθεροτεκτονική Στοά P2 και το Βατικανό διαπραγματεύονται συμφωνίες με τους Ρώσους και το Πεντάγωνο για να διασφαλίσουν, ότι η Δύση θα εξακολουθεί να έχει ισότιμο λόγο με την Ασία στο αναδυόμενο νέο διεθνές χρηματοπιστωτικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Το γεγονός ότι η UBS συνδέεται με τους Τεύτονες Ιππότες και, επομένως, στην Στοά Ρ2, είναι μια σαφής ένδειξη, ότι το Βατικανό πιέζει για την ιαπωνική υποστήριξη (χρήματα), προκειμένου να διασφαλιστεί, ότι δεν θα καταλήξουμε στον έναν κόσμο της Κίνας.

Για τον σκοπό αυτόν ο Vladimir Putin της Ρωσίας συναντήθηκε με τον Πάπα Francis στις 10 Ιουνίου, για να πιέσουν για ένα χριστιανικό μπλοκ Ανατολής-Δύσης, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Τώρα πρόκειται να πιέσουν και οι δύο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ BarackObama να απεμπλακεί από την Ουκρανία, τη Συρία και αλλού, ώστε η Χριστιανική Δύση να μπορεί να σχηματίσει ένα ενιαίο μπλοκ, δήλωσαν οι πηγές.

Εκτός από αυτό, η πτώση των Χαζάρων γκάνγκστερς και των αντιπροσώπων τους στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ συνεχίζει να ξετυλίγεται. Στην πιο πρόσφατη εξέλιξη, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει εκ των πραγμάτων χρεώσει στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benyamin Netanyahu την ιδιότητα του εγκληματία πολέμου.


Η σύλληψή του αναμένεται να λάβει χώρα μόλις διαλυθούν τα τελευταία στοιχεία του δικτύου του για πυρηνικό εκβιασμό. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι η διάλυση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ότι ο Netanyahu θα βρεθεί σύντομα στη φυλακή.

Έχουμε επίσης την επιβεβαίωση σε μια ιστοσελίδα συνδεδεμένη με τη Μοσάντ, ότι οιμεσολαβητικές δυνάμεις του Ισραήλ απειλούν να σκοτώσουν αθώους πολίτες, σαν μια προσπάθεια να σταματήσουν μια στρατιωτική εκστρατεία.


Αυτό είναι ακριβώς το είδος της τακτικής, που οδήγησε στο να εκδοθούν κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου εναντίον τόσο πολλών βαθμοφόρων και οπλιτών Ναζί.

Υπήρξε επίσης μια στρατιωτική ανταρσία κατά της χαζαρικής ψευδο-μουσουλμανικής κυβέρνησης στη Σαουδική Αραβία την περασμένη εβδομάδα, σε ένα πλαίσιο που αναμένεται να αποτελέσει χιονοστιβάδα στρατιωτικών αποστασιών εναντίον αυτού του καθεστώτος.


Υπήρξε επίσης άλλο ένα σημάδι διογκούμενης πίεσης κατά των κορυφαίων χαζαρικών οικογενειών Bush και Clinton. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι ο Walter Scheib, ο σεφ που τροφοδοτούσε τους Bill Clinton και Bush Jr. για έντεκα χρόνια, δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα, σε μια μάταιη προσπάθεια από αυτές τις συμμορίες να καλύψουν τα ίχνη τους.


Τέλος, ένα ρήγμα στους σατανιστές έχει οδηγήσει στο να συλληφθούν πάνω από χίλιοι παιδεραστές στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.


Αυτό ακολουθεί τη σύλληψη περισσοτέρων από εξακόσιους στο Ηνωμένο Βασίλειο το προηγούμενο έτος.


Στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης, ανατράπηκαν οι προσπάθειες για την προστασία ενός υψηλής ισχύος παιδεραστή πολιτικού την περασμένη εβδομάδα κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης.





Πηγές:







Αναρτήθηκε από Hipknowsys
Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers