FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 9, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 06:07:2015



06.07.2015


Podle západních a asijských zdrojů dala celá kauza recké platební neschopnosti a následného reckého "NE", kterými Řekové jasné zabránili dalším platbám krvavých peněz bankéřům, pocit naléhavosti probíhajících jednání o novém finančním systému. Ve stejné době se chazarská lůza stále uchyluje k marnějším a marnějším hrozbám a prefabrikovaným teroristickým incidentům v marné snaze odvrátit její nevyhnutelné a totální vytlacení z kontroly světového bankovnictví.

Skutečnost, že 61% řeckých občanů hlasovalo pro odmítnutí plateb za nezodpovědné chyby bankovních úředníků naznačuje, že většina obyčejných lidí v této zemí na úrovni ulice nyní uznává trestně právní povahu západního bankovního systému. Faktem je, že řecký národ nyní ví, že nejsou právně zodpovědní za dluhy, které vznikly mafiánským bankéřským gamblerum, a proto je zcela samozřejmě nebudou platit. A tak je tedy nastaven set prvního domina, který povede neúprosně k bankrotu chazarského bankovního systému a jeho trestní dceřiné společnosti známé jako KORPORACE Spojených státu amerických. Řecká platební neschopnost, jak již bylo uvedeno výše, je jen první domino, po němž bude následovat Španělsko, Portugalsko, Irsko, Itálie, Francie, Německo a pak Spojené státy.


MMF vydala zprávu vyzývající k 20 - letému prodloužení řeckých splátek dluhu, protože v případě, že správa Mezinárodního měnového fondu uvádí své půjčky Řecku jako špatné, bude muset také přiznat, že oni sami jsou v platební neschopnosti. Hlavní světové věřitelské země jako jsou Čína a další asijské země už odmítají půjčovat více peněz do Mezinárodního měnového fondu, protože tento fond zůstává pořád de facto nástrojem zločinců z Washingtonu DC, kteří vládnou této institucí právem věta. Washingtonská klika nemůže zachraňovat Mezinárodní měnový fond nebo Evropskou centrální banku, protože oni sami jsou v bankrotu, jak lze vidět na tom, že už v Bílém Domě vaří kafe na svých brožurách. Oni (Čína) pozdrželi jejich (americký) dluh ve zmrazeném stavu na 18.112 bilionech dolarů od chvíle, kdy vynechali platbu splatnou 15. března.

A kromě toho, také ostatní domina začala padat. V povyku kolem Řecka se hodně světové pozornosti odklonilo od skutečnosti, že další AMERICKÁ filiálka, a to nacistická vláda na Ukrajině, také nezaplatila a také půjde do bankrotu. Dalsím je Puerto Rico, také kolonie AMERIKY, věhlasné známá jako 51. americký stát, které také už veřejně deklarovalo, že nebude schopno splácet své dluhy.

Novým prvkem je to, že nákaza se nyní rozšířila do Číny, největšího věřitele zkrachovalé AMERIKY a tedy země, které zůstane taška v ruce. Čínské akciové trhy poklesly v posledních týdnech o 30%, a to díky maloobchodnímu prodeji investorů. Maloobchodní investoři znají z první ruky, že reálná čínská ekonomika klopýtá, protože nemůžou najít zahraniční kupce pro své průmyslové výrobky.

Podle úředníka čínské vlády se oficiální Čínská komunistická vláda také pokusila dostat minulý týden ke svým fondům, když zaslala zástupce mandžuské císařské rodiny do centrály Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, ve snaze nechat si hotové vyplatit skutečne historické dluhopisy v hodnotě biliónu dolarů. V bance se střetli s nižšími úředníky, kteří dělali velmi tvrdě byrokratické překážky k proplacení dluhopisů. Na závěr, a to navzdory skutečnosti, že dluhopisy byly skutečné, byli cíňané i mandzuove posláni pryč s prázdnýma rukama, protože uznání dluhopisů by zruinovalo japonskou vládu a japonský finanční systém.

Finanční systém Japonská je již na pokraji krachu kvůli penězům, které je podvodně odkladají úpadek Ameriky. Financování AMERIKY je důvod, proč nedávný průzkum japonské vlády ukazuje, že 62,4% Japonců říká, že zažívají finanční těžkosti.

Podle zdrojů z Pentagonu však také ani Rusové či Američané nedokázali dosáhnout minulý týden vyplacení hotovosti historických finančních nástroju, protože jak se ukazuje znovu a znovu, prostě a jednoduše, celý starý finanční systém není schopen platit své skutečné dluhy, které mu vznikly v průběhu let.

Podle lidí, kteří se účastní jednáni, je právě toto důvodem, proč vůbec první bankrot evropské země v poválečné éře přidal nový důraz a naléhavost probíhajících jednání o novém světovém finančním systému.

V klíčových jednání zaměřených na vytvoření alternativního finančního systému zaslali představitelé Společnosti Bílého Draka oficiální návrh japonské císařské rodině a japonské vláde, který vyzývá ke zřízení 7 bilionoveho dolarového fondu k financování vytvoření plánovácí agentury pro budoucnost. Japonská císařská rodina a vládní úředníci plán v zásadě schválili, ale požádali o podrobnější, písemný návrh. Ten byl zaslán v pondělí, těsně předtím, než šly tyto noviny do tisku.

Návrh požaduje, aby japonské vládní delegace návštívily Velkou Británii, velení USA a EU, Vatikán, Moskvu, Africkou unii, Organizací islámské spolupráce a další mocenská centra, a získaly tak formální podporu pro budoucí plánovací agenturu (neformální podpora již byla uvedena).

Budoucí plánovácí agentura by byla velmi odlišná od Světové banky a Mezinárodního měnového fondu, nebo dokonce od právě začínajici banky BRICS či Asijské Infrastrukturní a Investiční banky v tom, že bude mít rozpočet tak 70 krát větší, který bude dostatečně veliký na to, aby každoročně poskytoval 1000 dolarů v hodnotě zboží a služeb každemu muži, žene a dítěti na této planetě. Kromě toho, zatímco banka BRICS a AIIB izolovali Washingtonskou frakcí kabaly, stále fungují na babylonském modelu dluhového otroctví. Jinými slovy, půjčují peníze na úrok a očekávají, že dostanou zaplaceno zpět, nebo jinak přijdou a zabaví zajištění. Plánovácí Agentura bude pracovat na úvěr, a nebude vyžadovat splacení, pouze ověření, že finanční prostředky jsou používány, jak bylo zamýšleno, a slíb. Nové prostředky budou odepřeny z korupčním a neschopných skupinám, které pak uschnou na viníci.

Vše, co je potřeba, aby plánovací agentura získala finanční prostředky, je pro vlády financující jej pomocí vládou vydavané měny. Samozřejmě, že udělat to by znamenalo konec pro bezprostřední monopolní kontrolu vytvoření nekrytých peněz chazarskou mafií, a ukončení své režimu otroctví babylónského dluhu.

To je důvod, proč vidíme nové a neuvážené hrozby přicházející od chazaru. Poslední byla vydána stránkách jako DEBKA filé, které odkazují na Mossad, kde se agent Mossadu Simon Elliot (s přezdívkou El Baghdadi) hrozil vyhodit do vzduchu egyptské pyramidy a Sfingu.

Tam proběhl minulý týden také útok na egyptskou armádu, který provedli izraelstí žoldáci předstírajíci (a neverí tomu nikdo), že jsou "ISIS".

Proběhlo také mnoho nových incidentu a pouličních divadlelnich akcí pod falešnou vlajkou jako je masové střílení v různých zemích, které se přicitali "radikálním islamistům" (tj. chazarum), které zanechaly světovou veřejnost znecitlivělou a lhostejnou. Například, britské zdroje nám poslali přesvědčivé důkazy, které by tohoto spisovatele ukazující, že tzv. tuniské střílení britských turistů byl další herní akt.
http://aanirfan.blogspot.co.uk/2015/07/kollerstrom-on-sousse-attack.html

V USA mezitím, africký Američan byl zatčen za demolovat afro-americký kostel a psaní rasistické graffiti volání za vraždu afrických Američanů. Jinými slovy, dům otrok Obama sleduje jeho Khazarian pána rozkazy a snaží se začít rasovou válku. Naštěstí, multi-kulturní, multi-etnické Spojené státy již není živnou půdou pro závodní návnady.

Svobodná zednářská lože P2 z Itálie poslala minulý týden zprávu SBD, kde říkají, že jsou už nemocní a unavení z Benyamin Netanjahua a plánují se ho co nejdříve zbavit. V návaznosti na veřejné označení tohoto lidského monstra jako válečného zločince Organizací Spojených Národů, si můžete být jisti, že jeho dny jsou sečteny.

K dispozici jsou také rostoucí příznaky velmi systematického útoku na internet a elektrické infrastruktury uvnitř Spojených států. Podle FBI, bylo nejméně 11 útoků na internet a elektrické rozvodné sítě v USA v poslední době provedeno velmi sofistikovanými útočníky.

Vlakové vykolejení způsobilo mohutnou explozi a uvolnení toxických plynů se také dejí tempem tak jednou za týden, což naznačuje systematické sabotáže proti infrastruktuře Ameriky. Očekává se, že se tempo sabotážních operací, zvedne během nadcházejících týdnů až do podzima.

Za tímto účelem bylo minulý týden přesunuto z Ukrajiny do Colorada 2500 vysoce kvalifikovaných nacistických žoldáku že zatím nejistých důvodu. Tito žoldáci jsou spříznění s chazarskou mafií a přidruženými zaměstnanci ministerstva zahraničí a nepatří k žádným pravidelným vlasteneckým amerických ozbrojeným silám.

Poslední vývoj záležitosti, která se zdá být zoufalým pokusem o zastavení gnostickými Ilumináti inspirované revoluce proti kabale, policie v Koganei, Tokio, která umístila do psychiatrické léčebny velmistra gnostických Iluminátu Alexandra Romanová. Podle členů rodiny, byl poslední 2 měsíce násilím těžce omámem. Člen jeho rodiny, říká, že prýl jednal násilně a nevyzpytatelně, a napadat lidí s baseballovou pálkou. Podle něj, (naposledy jsem s ním mluvil), byl však on obětí násilí, a nikoliv naopak. Rozhodně má prý velké modřiny na nože, které by mohly být od baseballové pálky.

V každém případě, zdroje gnostických Illuminatu říkají, že jejich zástupci dorazí brzy do Japonska, aby převzali jeho místo (Romanová) v koordinaci boje proti aktivitám kabaly.
Společnost Bílého Draka odsuzuje násilí a usilovně pracuje na tom, aby působila jako neutrální prostředník mezi gnostickými Ilumináty a kabalou. Nicméně, pokud kabala neudělá skutečné ústupky typu jubilea velmi brzy, vše se otočí do násilné, krvavé a chaotické revoluce. To je jistota.

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers