FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 8, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 06:07:2025

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις κορυφαίας μυστικότητας, καθώς η ελληνική ψήφιση του «Όχι» πιέζει την δυτική ολιγαρχία να παραδοθε



6 Ιουλίου 2015


Η ελληνική αθέτηση πληρωμής και το επακόλουθο ελληνικό «Όχι» στις πληρωμές επί πλέον χρημάτων αίματος στους τραπεζίτες, έχει προσδώσει μια αίσθηση επείγοντος στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με δυτικές και ασιατικές πηγές. Την ίδια στιγμή, ο χαζαρικός όχλος καταφεύγει σε όλο και πιο μάταιες απειλές και κατασκευασμένα περιστατικά τρομοκρατίας, σε μια προσπάθεια να εξορκίσει την αναπόφευκτη αποπομπή του από τον έλεγχο των τραπεζών.
Το γεγονός ότι το 61% των Ελλήνων πολιτών ψήφισαν την άρνηση της πληρωμής των απερίσκεπτων λαθών των τραπεζιτών δείχνει, ότι μια πλειοψηφία των καθημερινών ανθρώπων σε αυτή τη χώρα αναγνωρίζει τώρα την εγκληματική φύση του δυτικού τραπεζικού συστήματος. Το γεγονός είναι, ότι οι Έλληνες γνωρίζουν τώρα, πως δεν είναι νομικά υπεύθυνοι για τα χρέη που προκύπτουν από μαφιόζους τραπεζίτες παίκτες και ως εκ τούτου δεν θα πληρώσουν. Αυτό έχει θέσει σε κίνηση το πρώτο ντόμινο, που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη χρεοκοπία του χαζαρικού τραπεζικού συστήματος και την εγκληματική θυγατρική του, που είναι γνωστό ως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Μια ελληνική αθέτηση πληρωμής, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι μόνο το πρώτο ντόμινο, που θα ακολουθηθεί από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και στη συνέχεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το ΔΝΤ έχει εκδώσει μια έκθεση, που ζητά μια εικοσαετή καθυστέρηση στις πληρωμές του ελληνικού χρέους, διότι, αν το ΔΝΤ καταγράψει τα δάνειά του στην Ελλάδα ως αποτυχημένα, θα πρέπει να παραδεχτεί, ότι το ίδιο είναι αφερέγγυο. Οι μεγάλες πιστώτριες χώρες του κόσμου, όπως η Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες, αρνούνται να δανείσουν περισσότερα χρήματα στο ΔΝΤ, διότι αυτό παραμένει ένα de facto εργαλείο των εγκληματιών της Ουάσιγκτον, που ασκούν το δικαίωμα της αρνησικυρίας υπέρ αυτού του ιδρύματος. Η κλίκα της Ουάσιγκτον δεν μπορεί να διασώσει το ΔΝΤ ή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επειδή η ίδια έχει κηρυχθεί σε πτώχευση, όπως μπορεί να φανεί από το γεγονός, ότι μαγειρεύει τα βιβλία της. Έχει κρατήσει το χρέος της παγωμένο στα 18.112 τρισεκατομμύρια δολάρια, από τότε που απέτυχε να εκτελέσει μια πληρωμή με λήξη προθεσμίας στις 15 Μαρτίου.
Επί πλέον, άλλα ντόμινο έχουν επίσης αρχίσει να πέφτουν. Μέσα στη φασαρία για την Ελλάδα, μεγάλο μέρος της προσοχής του κόσμου έχει εκτραπεί από το γεγονός, ότι μια άλλη θυγατρική της Αμερικής, η ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, έχει επίσης χάσει μια πληρωμή και έχει πτωχεύσει. Επί πλέον, η αμερικανική αποικία Πουέρτο Ρίκο, γνωστή σε πολλούς ως η 51η Πολιτεία, έχει επίσης δημοσίως δηλώσει, ότι δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τα χρέη της.
Το νέο στοιχείο σε αυτό είναι, ότι η επιδημία έχει πλέον εξαπλωθεί στην Κίνα, τον μεγαλύτερο πιστωτή της χρεοκοπημένης Αμερικής και, συνεπώς, τη χώρα που θα δεχθεί όλη τη μομφή. Οι κινεζικές χρηματιστηριακές αγορές υποχώρησαν κατά 30% τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω πωλήσεων των ιδιωτών επενδυτών. Οι ιδιώτες επενδυτές γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ότι η πραγματική κινεζική οικονομία σκοντάφτει, επειδή δεν βρίσκουν αγοραστές στο εξωτερικό για τα βιομηχανικά προϊόντα τους.
Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση προσπάθησε επίσης να πάρει κονδύλια την περασμένη εβδομάδα, όταν έστειλε εκπροσώπους της αυτοκρατορικής οικογένειας Manchu στα κεντρικά γραφεία της Bank of Tokyo Mitsubishi-UFJ [σ.τ.μ.: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Bank_of_Tokyo-Mitsubishi_UFJ], σε μια προσπάθεια να εξαργυρώσει γνήσια, ιστορικά ομόλογα αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με αξιωματούχο της κινεζικής κυβέρνησης. Στην τράπεζα, τους υποδέχθηκαν κατώτερα στελέχη, που προσπάθησαν πολύ σκληρά να προβάλουν γραφειοκρατικά εμπόδια για την εξαργύρωση των ομολόγων. Στο τέλος, παρά το γεγονός ότι τα ομόλογα ήταν γνήσια, οι Κινέζοι και οι Manchu αποπέμφθηκαν με άδεια χέρια, επειδή η αναγνώριση των ομολόγων θα είχε οδηγήσει σε χρεοκοπία την ιαπωνική κυβέρνηση και το ιαπωνικό χρηματοοικονομικό σύστημα.
Το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ιαπωνίας είναι ήδη στο χείλος του γκρεμού, λόγω των χρημάτων που στραγγίζονται, για να αναβληθεί η πτώχευση της Αμερικής. Η χρηματοδότηση της Αμερικής είναι ο λόγος, που μια πρόσφατη έρευνα από την ιαπωνική κυβέρνηση δείχνει, ότι το 62,4% των Ιαπώνων δηλώνουν, πως αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί απέτυχαν επίσης την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο των προσπαθειών για εξαργύρωση ιστορικών χρηματοοικονομικών μέσων, διότι, και πάλι, το παλιό οικονομικό σύστημα απλά δεν μπορεί να πληρώσει γνήσια χρέη, που έχουν προκύψει στη διάρκεια των ετών, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η πρώτη χρεοκοπία που συνέβη σε μια ευρωπαϊκή χώρα στην μεταπολεμική εποχή έχει προσθέσει νέα κατάσταση ανάγκης στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με ανθρώπους που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.
Σε κρίσιμες διαπραγματεύσεις με στόχο τη δημιουργία ενός εναλλακτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου έστειλαν επισήμως μια πρόταση στην Ιαπωνική Αυτοκρατορική Οικογένεια και στην ιαπωνική κυβέρνηση, ζητώντας τη δημιουργία ενός ταμείου επτά τρισεκατομμυρίων δολαρίων, για να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία μιάς υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού. Η Ιαπωνική Αυτοκρατορική Οικογένεια και κυβερνητικοί αξιωματούχοι ενέκριναν το σχέδιο επί της αρχής, αλλά ζήτησαν μια πιο λεπτομερή, έγγραφη πρόταση. Αυτή εστάλη τη Δευτέρα, λίγο πριν αυτό το ενημερωτικό δελτίο δοθεί στον Τύπο.
Η πρόταση καλεί για επίσκεψη μιας αντιπροσωπείας της ιαπωνικής κυβέρνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ, στην έδρα της ΕΕ, στο Βατικανό, στη Μόσχα, στην Αφρικανική Ένωση, στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας και σε άλλα κέντρα εξουσίας, για να πάρει επίσημη υποστήριξη για την υπηρεσία μελλοντικού σχεδιασμού (ανεπίσημη υποστήριξη έχει ήδη δοθεί).
Η υπηρεσία μελλοντικού σχεδιασμού θα είναι πολύ διαφορετική από την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ ή ακόμα και από την νεοϊδρυθείσα τράπεζα των BRICS και την Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών, υπό την έννοια ότι θα έχει προϋπολογισμό εβδομήντα φορές μεγαλύτερο, αρκετόν ώστε να παρέχει σε ετήσια βάση αγαθά και υπηρεσίες αξίας χιλίων δολαρίων σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στον πλανήτη. Επί πλέον, ενώ η τράπεζα των BRICS και η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών βοηθούν στο να απομονωθεί η φράξια της συμμορίας της Ουάσιγκτον, εξακολουθούν να λειτουργούν στη βάση του Βαβυλωνιακού μοντέλου δουλείας του χρέους. Με άλλα λόγια, δανείζουν χρήματα με τόκο και αναμένουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, αλλιώς θα έρθουν και θα κατάσχουν τις εξασφαλίσεις. Η υπηρεσία [μελλοντικού] σχεδιασμού θα λειτουργεί επί πιστώσει, και δεν θα απαιτεί επιστροφή, παρά μόνο την επαλήθευση, ότι τα κεφάλαια χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την πρόθεση και την υπόσχεση. Νέα κεφάλαια θα παρακρατηθούν από διεφθαρμένες και ανίκανες ομάδες, οι οποίες στη συνέχεια θα διαλυθούν με το πέρασμα του χρόνου.
Το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσει κεφάλαια η υπηρεσία σχεδιασμού είναι να την χρηματοδοτήσουν οι κυβερνήσεις με χρήματα, που θα εκδώσουν οι κυβερνήσεις. Φυσικά, η πράξη αυτή θα βάλει ένα τέλος στον σχεδόν μονοπωλιακό έλεγχο της χαζαρικής Μαφίας στην δημιουργία ψεύτικου χρήματος, τερματίζοντας έτσι το Βαβυλωνιακό καθεστώς της δουλείας του χρέους.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δει μια νέα έξαρση απειλών, να έρχεται από τους Χαζάρους. Η τελευταία δημοσιεύτηκε σε ιστότοπους που συνδέονται με την Μοσάντ, όπως ο DEBKA, όπου ο πράκτορας της Μοσάντ Simon Elliot (γνωστός και ως El Baghdadi) απείλησε να ανατινάξει τις αιγυπτιακές πυραμίδες και την Σφίγγα.
Υπήρξε επίσης μια επίθεση στον αιγυπτιακό στρατό την περασμένη εβδομάδα από ισραηλινούς μισθοφόρους, που προσποιούνταν (και δεν εξαπατούσαν κανέναν) ότι είναι του "ISIS".
Υπήρξαν επίσης πολλά νέα ψεύτικα περιστατικά μαζικών εκτελέσεων και γεγονότα δρόμου σε διάφορες χώρες, που αποδόθηκαν σε «ριζοσπάστες ισλαμιστές» (δηλαδή Χαζάρους) που έχουν αφήσει το παγκόσμιο κοινό μουδιασμένο και αδιάφορο. Για παράδειγμα, βρετανικές πηγές έστειλαν πειστικά στοιχεία στον γράφοντα, που δείχνουν, ότι το λεγόμενο περιστατικό εκτέλεσης Βρετανών τουριστών στην Τυνησία ήταν ένα ακόμη θεατρικό μονόπρακτο.


Στις ΗΠΑ εν τω μεταξύ, ένας Αφροαμερικανός συνελήφθη για βανδαλισμούς σε μια αφροαμερικανική εκκλησία και το γράψιμο ρατσιστικών γκράφιτι, που καλούσαν σε δολοφονία των Αφροαμερικανών. Με άλλα λόγια, ο σκλάβος του κυβερνητικού σιναφιού Obama ακολουθεί τις εντολές του Χαζάρου κυρίου του και προσπαθεί να ξεκινήσει έναν νέο φυλετικό πόλεμο. Ευτυχώς, η πολυ-πολιτισμικές, πολυεθνικές Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον γόνιμο έδαφος για φυλετικές οξύνσεις.
Η Ελευθεροτεκτονική Στοά P2 στην Ιταλία έστειλε ένα μήνυμα στην Κοινότητα Του Λευκού Δράκου την περασμένη εβδομάδα λέγοντας, ότι έχουν αηδιάσει με τον Benyamin Netanyahu και σχεδιάζουν να τον ξεφορτωθούν το συντομότερο δυνατόν. Μετά από τη δημόσια σήμανση αυτού του τέρατος από τα Ηνωμένα Έθνη ως εγκληματία πολέμου, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι οι μέρες του είναι μετρημένες.
Υπάρχουν επίσης αυξανόμενες ενδείξεις μιας πολύ συστηματικής επίθεσης εναντίον του Διαδικτύου και της ηλεκτρικής υποδομής στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με το FBI, τουλάχιστον έντεκα επιθέσεις στο Διαδίκτυο και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης των ΗΠΑ έχουν διεξαχθεί πρόσφατα από πολύ εξειδικευμένους δράστες.


Συμβαίνουν επίσης εκτροχιασμοί τραίνων, προκαλώντας τεράστιες εκρήξεις ή την απελευθέρωση τοξικών αερίων, με ρυθμό περίπου μία φορά την εβδομάδα, που φανερώνουν συστηματικές δολιοφθορές κατά των υποδομών της Αμερικής. Ο ρυθμός των επιχειρήσεων δολιοφθοράς αναμένεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων και προς το φθινόπωρο.
Για τον σκοπό αυτό, την περασμένη εβδομάδα, 2.500 άρτια εκπαιδευμένοι Ναζί μισθοφόροι μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στο Κολοράντο για ανεπιβεβαίωτους ακόμη λόγους. Αυτοί οι μισθοφόροι αναφέρουν σε συνδεδεμένους με τους Χαζάρους υπαλλήλους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και όχι στις τακτικές, πατριωτικές ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.
Σε μια ενδεχομένως σχετική εξέλιξη, σε κάτι που φαίνεται να είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σταματήσουν την εμπνευσμένη από τους Γνωστικούς Ιλλουμινάτους επανάσταση εναντίον της συμμορίας, η αστυνομία του Koganei, στο Τόκιο, έχει για μια ακόμη φορά κλείσει σε ψυχιατρείο τον Μεγάλο Άρχοντα των Ιλλουμινάτων Alexander Romanov. Εκεί, σύμφωνα με μέλη της οικογένειας, έχει βίαια και σε μεγάλο βαθμό δεχθεί την επήρεια φαρμάκων για τους τελευταίους δύο μήνες. Ένα μέλος της οικογένειάς του λέει, ότι ενεργούσε με βία και με αστάθεια και επιτίθετο τους ανθρώπους με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Σύμφωνα με τον ίδιο, (στην τελευταία φορά που μίλησα μαζί του), ήταν ο ίδιος το θύμα της βίας και όχι το αντίθετο. Είχε σίγουρα μεγάλες μελανιές στα πόδια, του είδους που θα απαιτούσε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ για να γίνουν.
Σε κάθε περίπτωση, πηγές των Γνωστικών Ιλλουμινάτων λένε, ότι εκπρόσωποι θα φθάσουν σύντομα στην Ιαπωνία για να πάρουν τη θέση του στον συντονισμό των δραστηριοτήτων κατά της συμμορίας.
Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου αποδοκιμάζει τη βία και εργάζεται σκληρά για να ενεργήσει ως ουδέτερος διαμεσολαβητής μεταξύ των Γνωστικών Ιλλουμινάτων και της συμμορίας. Ωστόσο, εάν η συμμορία δεν προβεί σύντομα σε πραγματικές παραχωρήσεις τύπου ιωβηλαίου, η βίαιη, αιματηρή και χαοτική επανάσταση είναι μια βεβαιότητα.



Πηγές:


http://benjaminfulford.net/2015/07/06/top-secret-negotiations-continue-as-greek-%E2%80%9Cno%E2%80%9D-vote-pressures-western-oligarchy-to-surrender/

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers