CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 8, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 06:07:2015


6 juli 2015

Volgens westerse en Aziatische bronnen heeft het Griekse in gebreke blijven en het er opvolgende Griekse “Nee” voor betalingen van verder bloedgeld aan bankiers, een gevoel van urgentie gelegd op de voortgaande onderhandelingen over een nieuw financieel systeem. Tegelijkertijd, zoekt de Khazariaanse maffia zijn toevlucht in steeds vruchtelozere pogingen en in elkaar gezette terreurincidenten in een poging om het verliezen van bankcontrole te voorkomen.

Het feit dat 61% van de Griekse inwoners stemde voor weigering te betalen voor de roekeloze fouten van bankiers wijst er op dat de meerderheid van de mensen op straatniveau in dat land nu de criminele aard van het Westerse bankensysteem herkennen. Het is een feit dat de Griekse mensen nu weten dat ze niet wettelijk verantwoordelijk zijn voor de schulden veroorzaakt door maffia bankier gokkers en ze zullen daarom niet betalen.

Dit heeft het eerste domino effect in beweging gezet dat onverbiddelijk zal leiden naar het faillissement van het Khazariaanse banksysteem en hun criminele assistent bekend als de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA COOPERATIE. Een Grieks in gebreke blijven als voorheen genoemd, is slechts de eerste dominosteen die gevolgd zal worden door Spanje, Portugal, Ierland, Italië en Duitsland en dan de Verenigde Staten.

Het IMF heeft een rapport doen uitkomen dat vraagt om een uitstel van 20 jaar voor Griekse schuldenbetalingen omdat als het IMF hun Griekse mislukte leningen op een rijtje zet, zij toe zullen moeten geven dat ze zelf failliet zijn. De grootste krediet naties van de Wereld als China en andere Aziatische landen weigeren om meer geld aan het IMF te lenen omdat het een de facto werktuig blijft van de criminelen uit Washington DC die een vetorecht bezitten over dat instituut.

De cabal van Washington DC kan het IMF niet uitkopen of de Europese Centrale Bank omdat zij zelf failliet zijn wat gezien kan worden in het feit dat ze geen inzage geven in hun boeken. Ze hebben hun schulden bevroren op $18.112 biljoen sinds ze een op 15 maart verschuldigde betaling hebben gemist

Verder, andere dominostenen zijn ook begonnen te vallen. In de drukte over Griekenland, werd de aandacht van de wereld afgeleid van het feit dat een andere afhankelijke van AMERIKA, de Nazi regering in de Oekraïne, ook een betaling heeft gemist en failliet is gegaan. Verder, de kolonie van AMERIKA, Puerto Rico, bij velen bekend als de 51ste staat van de VS, heeft ook openlijk bekend dat het niet in staat is zijn schulden te betalen.

Het nieuwe element hieraan is dat de besmetting zich nu verspreid heeft naar China, de grootste crediteur van het failliete AMERIKA en aldus het land dat aan het kortste eind trekt. Chinese aandelenmarkten daalden plotseling met 30 % in de laatste weken, opgejaagd door verkoop van investeringen in detailhandel. De investeerders in de detailhandel weten uit de eerste hand dat de werkelijke Chinese economie struikelt omdat ze geen overzeese kopers vinden voor hun industriële producten.

Volgens een ambtenaar van de Chinese regering probeerde de Chinese communistische regering deze week ook fondsen te krijgen toen het vertegenwoordigers van de Manchu Koninklijke familie stuurde naar het hoofdkwartier van de Bank van Tokyo Mitsubishi-UFJ, in een poging  onvervalste historische obligaties met een waarde van biljoenen dollars in te wisselen voor contanten. Bij de bank kwamen ze in contact met jongere beambten die erg hard hun best deden om bureaucratische obstakels op te werpen voor het inwisselen van de obligaties. Ondanks dat de obligaties echt waren werden de Chinezen en Manchus met lege handen weg gestuurd omdat de bonden erkennen dat dit een faillissement zou betekenen voor de Japanse regering en het Japanse financiële systeem.

Het financiële systeem van Japan balanceert al op het randje vanwege geld dat wordt afgevoerd om het faillissement van AMERIKA uit te stellen. Het financieren van AMERICA is de reden waarom een recent rapport van de Japanse regering laat zien dat 62,4% van de Japanners zeggen dat ze het financieel moeilijk hebben.

De Russen en Amerikanen faalden vorige week ook bij hun pogingen om historische financiële documenten te verzilveren omdat het oude financiële systeem opnieuw eenvoudig niet in staat is om echte schulden te betalen, ze zijn de laatste jaren in verval geraakt volgens bronnen bij het Pentagon.

Volgens mensen die betrokken zijn bij de onderhandelingen is dat de reden waarom het eerste faillissement van een Europees land ooit, tijdens het naoorlogse tijdperk nieuwe urgentie heeft toegevoegd aan de voortgaande onderhandelingen over een nieuw financieel systeem.

Tijdens strategische onderhandelingen gericht op het opzetten van een alternatief financieel systeem, stuurden vertegenwoordigers van de White Dragon Society een formeel voorstel aan de Japanse Keizerlijke Familie en de Japanse regering dat vroeg om de oprichting van een fonds van $7biljoen om de oprichting van een bureau voor toekomstplanning te financieren. De Japanse keizerlijke familie en regeringsfunctionarissen keurden het plan in principe goed maar verzochten om een meer gedetailleerd, geschreven voorstel. Dit werd op maandag verstuurd, net voor de nieuwsbrief naar de pers ging.

Het voorstel roept om een Japanse regeringsdelegatie die het hoofdkwartier van het Verenigd Koninkrijk, de VS, EU bezoekt het Vaticaan, Moskou, de Afrikaanse Unie, de Organization of Islamic Cooperation en andere machtcentra om een formele ondersteuning te krijgen voor het bureau voor toekomstplanning (informele steun werd al gegeven)

Het bureau voor toekomstplanning zal heel anders zijn dan de Wereldbank en IMF of zelfs als de net beginnende BRICS bank en Aziatische Infrastructurele Investering Bank omdat het een budget zal hebben dat 70 keer groter is, genoeg om iedere man, vrouw en kind op deze planeet jaarlijks goederen en diensten met een waarde van $1000 te verschaffen. Verder, terwijl de BRICS bank en AIIB helpen, de factie van de cabal in Washington te isoleren, opereren ze nog steeds volgens het Babylonische schuldenslavernij model.

Met andere woorden, ze lenen geld met rente en verwachten terug betaald te worden want anders komen ze op bezoek en nemen ze onderpanden in beslag. Het planbureau zal opereren met krediet, en zal geen terugbetaling verlangen, alleen de bevestiging dat de fondsen gebruikt worden waar ze voor bedoeld waren en voor wat werd beloofd. Nieuwe fondsen zullen ingehouden worden van corrupte en incompetente groepen die dan verdorren aan de wijnrank.

Alles dat nodig is voor het planning bureau om fondsen te krijgen is voor regeringen om het te financieren door gebruik te maken van valuta opbrengsten van de regering. Natuurlijk, door dit te doen wordt een einde gemaakt aan de bijna alleenheersing van de Khazariaanse maffia

Dat is waarom we een nieuwe uitbarsting van bedreigingen hebben gezien van de Khazarianen. De laatste werd gepubliceerd op de aan de Mossad gelinkte website DEBKA waar Mossad agent Simon Elliot (aka El Baghdadi) dreigde de Egyptische piramides en de Sfinx op te blazen.

Er was vorige week ook een aanval op het Egyptische leger door Israëlische huurlingen die zich voordeden (en ze hielden niemand voor de gek) als leden van “ISIS.”
Er vonden ook in verschillende landen talloze nieuwe massale schietincidenten plaats onder een valse vlag en straat theater gebeurtenissen die werden toegeschreven aan “radicale Islamieten” (d.w.z. Khazarianen) dat heeft het wereldpubliek verstijfd en onverschillig gelaten. Bijvoorbeeld, Britse bronnen sturen overtuigend bewijs naar deze schrijver dat laat zien dat de zogenaamde schietpartij in Tunesië op Britse toeristen opnieuw weer een gespeelde act was.

Ondertussen werd in de VS een Afrikaanse Amerikaan gearresteerd voor het plunderen van een Afrikaans Amerikaanse kerk en het schrijven van racistische graffiti welke aandacht vroeg voor het vermoorden van Afrikaanse Amerikanen. Met andere woorden, de huisslaaf Obama volgt de orders van zijn Khazariaanse meesters en probeert een rassenoorlog te starten. Gelukkig, zijn de multi culturele, multi etnische Verenigde Staten niet langer vruchtbare grond voor rassenonlusten.

De P2 vrijmetselaars lodge in Italië stuurde vorige week een boodschap naar de WDS waarin stond dat ze strontziek waren van Benjamin Netanyahu en dat ze planden om zo snel mogelijk van hem af te komen. Zo het door de Verenigde Naties opgeplakte label van dit monster als oorlogsmisdadiger volgend, je kunt er van verzekerd zijn dat zijn dagen geteld zijn.

Er zijn ook groeiende tekenen van een erg systematische aanval op het internet en de elektrische infrastructuur in de Verenigde Staten. Volgens de FBI werden minstens 11 van de recentelijke aanvallen op het internet en het elektriciteitsnet van de VS uitgevoerd door erg geraffineerde aanvallers.

Trein ontsporingen die enorme explosies veroorzaken of het vrijkomen van giftig gas vinden ook plaats met een snelheid van eens per week, zij duiden op een systematische sabotage tegen de infrastructuur van Amerika. Er wordt verwacht dat het aantal sabotage activiteiten snel zullen vermeerderen tijdens de komende weken en richting de herfst.

Daartoe, werden wegens voorlopig onzekere redenen, vorige week 2500 in hoge mate getrainde Nazi huurlingen verplaatst van de Oekraïne naar Colorado. Deze huurlingen leggen verantwoording af aan medewerkers van het bij de Khazarianen aangesloten Departement van Staten en niet aan de reguliere, patriottische gewapende strijdkrachten van de VS.

Tijdens een mogelijk gerelateerde ontwikkeling, wat lijkt een wanhopige poging te zijn om de gnostische illuminatie geïnspireerde revolutie tegen de cabal te stoppen, heeft politie in Koganei, Tokyo, weer eens opnieuw illuminatie Grootmeester Alexander Romanov in een psychiatrisch ziekenhuis gezet. Daar werd hij tijdens de laatste twee maanden, volgens familieleden, op een gewelddadige en zware manier gedrogeerd. Een lid van deze familie zegt dat hij zich gewelddadig en labiel gedroeg en mensen aanviel met een baseball knuppel. Volgens hem, (dit zei hij de laatste keer dat ik hem sprak) was hij het slachtoffer van geweld en niet andersom. Hij had zeker grote blauwe plekken op zijn benen van de soort dat een baseball knuppel zou veroorzaken.

In ieder geval, zeggen gnostische illuminatie bronnen dat vertegenwoordigers binnenkort in Japan zullen arriveren om zijn plaats in te nemen voor het coördineren van anti cabal activiteiten.

De WDS betreurt geweld en werkt er hard aan om een zo neutraal mogelijke tussenpersoon te zijn tussen de gnostische illuminatie en de cabal. Hoewel, als de cabal geen werkelijke uitbundige concessies doet; is een bloederige en chaotische revolutie spoedig een zekerheid.


Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers