FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 30, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 27:07:2015


27 juli 2015


Vorige week kwam een vertegenwoordiger van de White Dragon Society naar Japan om een alliantie met andere facties van het WDS in de wereld te versterken. Als een deel hiervan, gaf het WDS toestemming om deze foto vrij te geven.

 Hatsumi

De persoon die met deze schrijver op de foto staat (in zijn hoedanigheid als woordvoerder van het WDS) is Masaaki Hatsumi. Hatsumi runt de Bujinkan trainingsschool voor krijgskunst, welke meer dan 250.00 speciale operatie troepen heeft getraind en een netwerk heeft van 50 trainingscentra over de hele wereld.

Zijn naam is wereldwijd een begrip onder mensen betrokken bij het werkelijke vechten en ware krijgkunst. Hij traint FBI, Britse, VS, Russische, Iranese en andere speciale strijdkrachten. Chinese bronnen zeggen dat hij de enige Japanse burger is die vrije toegang heeft tot de top niveaus van de Chinese regering. Tijdens de ontmoeting betuigde Hatsumi steun aan WDS doelen.

De alliantie van de beste strijdkrachten van de wereld heeft de ondergang voor de Khazariaanse maffia en hun snel slinkende kliek van politieke slaven voorspeld. In het bijzonder het Pentagon is begonnen zich te bundelen met de Russen tegen de Khazariaanse maffia en verschillende politici die omgekocht werden door de Khazariaanse bende.

Vorige week maakte verschillende ontwikkelingen in de wereld het opnieuw erg duidelijk dat het wereldwijde Khazariaans gecontroleerde maffia netwerk steeds verder ontmanteld wordt. Bijvoorbeeld, het Pentagon gaf een foto uit van de Secretaris van Defensie Ashton Carter met top Khazariaans bendelid en oorlogscrimineel Benyamin Netanyahu welke een duidelijk verontrust en kwaad Netanyahu liet zien.

Zoals we vorige week schreven, werd hem de riot act voorgelezen. Er werd hem verteld dat Israëls “Iron Dome” anti raket defensie als nutteloos kon worden beschouwd en dat Israel zonder verdediging was. Netanyahu was gedwongen 16 Cobra helicopters te overhandigen aan Jordanië en om groot geld te betalen voor brokkenmakende Osprey helicopters van de Amerikanen
Nadat Carter vertrok, deed de gevestigde orde van de militaire en geheime dienst openlijke pogingen om zich te distantiëren van de criminele Netanyahu.

Het Carter bezoek werd gevolgd door een serieuze aanval op de door de Israëliërs gevolmachtigde Isis strijdkrachten in het Midden Oosten. De Saudis arresteerden 431 Khazariaanse ISIS agenten terwijl de Turken er 251 arresteerden. Dit werd gevolgd door VS bombardementen vanuit Turkije om de ISIS strijdkrachten in Syrië aan te vallen terwijl aanvallen op Syrische regeringstroepen werden vermeden.

In de Oekraïne, hebben de Russen ondertussen meer dan 2500 pagina’s bewijs van oorlogsmisdaden verzameld tegen het Khazariaanse Nazi Oekraïns regiem. Het Pentagon helpt het Nazi netwerk in de Oekraïne te ontmantelen in ruil voor Russische hulp in het Midden Oosten en Iran. Dat is waarom er rapporten zijn over militaire aanvallen tegen het Nazi leger in de Oekraïne vorige week.

Het is overbodig te zeggen dat, Staatsdepartement Nazi Victoria Nuland en haar Khazariaanse bazen diep in de problemen zitten en de gevangenis tegemoet zien als gevolg van hun criminele activiteiten in de Oekraïne

Er waren ook nieuwe bewegingen tegen de Khazariaanse maffia in de Verenigde Staten. De huidige pogingen om Hitlery Clinton te dwingen criminele aanklachten onder ogen te zien voor “het gebruiken van een privé computer voor geheim regeringswerk” zijn gewoon een dekmantel voor serieuzere aanklachten als massa moord. Het uitstapje van John McCain als een verrader en niet als een oorlogsheld is een ander onderdeel van deze campagne tegen Khazariaanse maffia handlangers in Washington DC.

De recente actie van het Congres om het staatsburgerschap af te nemen van Amerikanen die terrorisme ondersteunen werd goedgekeurd op verzoek van het Pentagon en is voornamelijk gericht tegen Israëli/VS burgers met twee nationaliteiten die betrokken zijn bij het maken van problemen, zegt een bron bij het Pentagon.

Ook wordt er toenemende druk uitgeoefend op huis slaaf, zittend president, Barack Obama niet alleen om verborgen informatie vrij te geven over 911 en 311 maar ook om informatie vrij te geven over de Maleisische vlucht 17. Vrijgeven van informatie over het neerschieten van vlucht 17 impliceert Israël, Jeb Bush en Obama zelf, verschillende agentschappen zijn het hierover eens.

De openbaringen over het eugenetica en populatie controle Bush/Rockefeller front, gepland ouderschap en verkoop van organen van geaborteerde foetussen was een ander aspect van de aanval tegen het Khazariaans Satanisch netwerk. Er zullen meer openbaringen komen over vermiste kinderen en andere boosaardige activiteiten in de VS wat naar buiten zal komen terwijl verschillende onderzoeken de Khazarianen aan alle kanten insluiten, volgens Vaticaan P2 bronnen.

Pogingen om de Khazariaanse maffia controle van de belangrijkste media bedrijven te ontmantelen zijn ook onderweg. Volgens bronnen bij MI5 verkochten de Rothschilds hun aandeel in de Financial Times aan de Japanse Nikkei groep als een manier om te incasseren voordat beslag wordt gelegd op hun controle op de media door anti trust acties. De Nikkei groep is het bezit van de werknemers en belooft dat de FT redactionele vrijheid zal hebben. Omdat ik in het verleden voor de Nikkei heb gewerkt, kan ik zeggen dat ze redactioneel timide zijn en niet erg internationaal gericht maar ze houden zich waarschijnlijk aan hun belofte van redactionele vrijheid voor de FT.

Een andere beweging tegen de Khazariaanse controle van de media was het blokkeren van pogingen van de Comcast Corporation om Time Warner Cable over te nemen. Time Warner zal worden overgenomen door een groep die niet verbonden is met de Khazariaanse maffia. Verder is de EU opgetreden door een antitrust actie uit te vaardigen tegen 6 grote Hollywood studio’s. De Chinezen zijn ook Hollywood binnen getrokken en hebben al grote veranderingen verricht aan de inhoud van de films die daar worden geproduceerd.

De bewegingen tegen de Khazariaanse controle op de media zullen door gaan zich te intensiveren in de komende maanden, zeggen meerdere bronnen. De Rotschilds proberen nu bijvoorbeeld ook een koper te vinden voor hun vlaggenschip tijdschrift “the Economist” ook bekend als “the Imperialist.” Chinese en Japanse kopers snuffelen rond. De andere Khazariaanse persbaronnen zullen binnenkort ook onder sterke druk staan om of de onvervalste waarheid te produceren of om uit de media business te stappen, volgens WDS bronnen.
Een deel van de Britse pers wordt al wakker in de nieuwe realiteit en zijn begonnen informatie vrij te geven die tot nu toe verborgen en taboe was. Bijvoorbeeld, Lord Sewel werd gedwongen ontslag te nemen van the House of Lords nadat foto’s van hem werden vrijgegeven in de pers terwijl hij cocaïne snoof met prostituees

Lord Sewel is een belangrijke bondgenoot van de voormalige Britse Eerste minister Tony Blair. Zijn ontslag zal helpen een basis te leggen voor meer ontslagen en arrestaties, dat culmineert in pedofiele en moord aanklachten tegen voormalig Eerste Minister Tony Blair, volgens M15 agenten. Tony Blair, is natuurlijk een van de top Bush/Nazi factie agenten in de UK dus zijn arrestatie zal leiden naar andere criminelen met een hogere rang.

De actie tegen Sewel werd gevolgd door onjuiste rapporten op VS internet nieuws sites over de dood van Koningin Elizabeth. Foto’s van de Koningin als jong kind terwijl ze een Nazi saluut maakt werden ook vrijgegeven in de gezamenlijke pers. De Koningin is in orde, is kortgeleden publiekelijk gefotografeerd en voelt zich hierdoor niet geïntimideerd, volgens M15. Niettemin, de Koningin zal goed geadviseerd zijn om alle informatie vrij te geven over haar familiebanden met de Nazi’s en Hitler voor het vrijgegeven werd door andere, niet noodzakelijk vriendschappelijke bronnen.

De verschillende politieke en militaire bewegingen tegen de Khazarianen vielen samen met intensieve economische en financiële oorlogsvoering. Citibank en JP Morgan hebben wereldwijde handelsprijzen omlaag gedrukt door enorme verkopen in de toekomstige markten. Het resultaat is een enorme instorting van handelsprijzen geweest, voornamelijk olie, zilver, koper en goud. Deze instorting is doorgegaan zelfs terwijl de actuele vraag er naar groot blijft. Het feit dat er illegale manipulatie van de toekomstige goudmarkt gaande was, was gericht op het omlaag drukken van de prijs van goud, het laat zien hoe wanhopig de kabbalisten zijn om de prijs hiervan omlaag te krijgen

Dit lijkt gericht tegen China omdat de Chinezen zo veel mogelijk fysieke middelen bijeen gebracht hebben als ze kunnen als een deel van hun actie om controle over het financiële systeem te krijgen weg van de Khazariaanse bende. De Chinezen hebben gereageerd op deze goederen beweging met het dumpen van $520 biljoen aan VS schatten in de laatste 5 kwartalen volgens JP Morgan.

De WDS gelooft dat noch de Chinese communistische regering noch de Khazariaanse maffia de beheerder moet zijn van het financiële systeem van de wereld. In plaats daarvan moeten alle criminele onderdelen van het private bankensysteem uitgeschakeld worden en genationaliseerd worden. Er moet ook een terugkeer zijn naar de historische norm van door de regering gecontroleerde valuta, niet Khazariaanse (of Chinese) gangster controle.

Militaire types houden er van een duidelijk doel te hebben wanneer ze in actie komen. Het antwoord is dat ze de Federale Reserve Board moeten overnemen, de Europese Centrale Bank en de Bank van Japan. Er zouden hiervoor op zijn hoogst slechts 1000 speciale troepen nodig zijn om dit te volbrengen.

Deze instituten overnemen kan op een manier gedaan worden die de werkelijke economie niet verstoort. Verder, in beslag nemen van goederen die illegaal verkregen zijn van de mensheid door Khazariaanse gangsters zal leiden naar een niet eerder voorgekomen knal. In Japan alleen al is door Khazariaanse gangsters gestolen hoeveelheid van de laatste tien jaar meer dan $100.000 waard voor iedere man, vrouw en kind in het land

In de VS zou de door gangsters die zich voordoen als centrale bankiers gestolen som zelfs nog groter zijn. In de criminele wet is het een gegeven dat gestolen goederen terug moeten worden gegeven aan hun rechtmatige eigenaren. Deze eigenaren zijn de gemiddelde belasting betalende burgers van de planeet. Politie en militaire agentschappen in de hele wereld hebben een plicht om de wet te handhaven en criminelen te arresteren. Top centrale bankiers zijn bewezen criminelen. Dus, waar wachten we nog op?


Translator: Lia v V.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers