FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 22, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 20:07:2015

Kabala se sustavno demontira pa "Samo gledajte kako se to odvija", kaže Pentagon



20. srpnja 2015



Ovo je ono što osoba iz vrha Pentagona ima za reći o svrgavanju khazarske mafije koje je u tijeku: "Samo gledajte kako se to odvija. Biti ćete u iskušenju da pripremite vile tu i tamo, ali, jednostavno ih ostavite u šupi. Sve bi trebalo biti ostvareno bez ispaljenog metka ako sve bude išlo po planu."

Ključni događaj za aktiviranje svega ovoga bio je dogovor Rusije, Engleske, Kine, Francuske, Sjedinjenih Američkih Država, Njemačke i Irana da se osigura Iranu pravo na razvoj nuklearne energije za miroljubive svrhe, bez razvijanja nuklearne bombe. Činjenica o toj stvari je, prema dva člana iranske kraljevske obitelji, da je obitelj Bush prodala Iranu neutronsku bombu s glavom nuklearnih raketa prije više godina. Iranci su pokušali vratiti oružje natrag Obaminom režimu, ali su bili odbijeni, prema izvorima CIA-e. 


U svakom slučaju, nuklearni sporazum Irana znači da je završena 30-godišnja kampanja khazarske mafije i njihovih robova-političara u Washingtonu i Tel Avivu da koriste Iran za početak svjetskog rata. 

U tijeku je ogromni pokušaj khazarske mafije u Washingtonu da sruše sporazum s Iranom, ali, senatori i kongresmeni koji pokušavaju izdati svoj vlastiti narod suočiti će se s kaznenim prijavama za izdaju i primanje mita od Izraela, strane zemlje. 

Sada, američki ministar obrane Ashton Carter u posjeti je Izraelu, Saudijskoj Arabiji i Jordanu da "čita akt pobune", prema izvorima Pentagona. Ono što će Carter reći ratnom zločincu Benjaminu Netanyahu-u je da, sada kada su iranski nuklearni problem riješili Rusija, Vatikan, Pentagon, EU, Kinezi itd., traži da Izrael demontira svoj opasni nuklearni program, kažu izvori. 

Ruski predsjednik Vladimir Putin je izjavio da će sporazum "doprinijeti borbi protiv terorizma na Bliskom istoku", kao i "pomoći u jačanju globalne i regionalne sigurnosti, globalnom ne-širenju nuklearnog oružja" i "stvaranju zone bez oružja za masovno uništavanje na Bliskom istoku".

Ove javne izjave Putina bile su podržane od strane člana ruskog Društva Bijelog Zmaja koji je rekao: "Rusija nema namjeru preuzeti od Sjedinjenih Američkih Država da bude zaštitnik Izraela, jer nije naš interes da to učinimo."

Pritisak na khazarsku mafiju vrše američki vojno-industrijski kompleks i ruska koprodukcija koji su prisilili kuću roba predsjednika-glumca Obame da pročita potpuno novi scenarij. Kinezi poduzimaju pasivnu, ali podržavajuću ulogu u ovoj kampanji, kažu kineski i pentagonovi izvori.

Tu je sada veliki pritisak da se uskrati viza Netanyahu-u za posjet UN-u u rujnu ili pak da ga se uhiti zbog ratnih zločina kada stigne, tvrde mnogi izvori. Isto vrijedi i za mnoge članove saudijskog opasnog režima. 

Nadalje, Pentagon i njegovi saveznici forsiraju zaustavljanje američke vojne pomoći Izraelu jer se to protivi američkom zakonu da se šalje oružje zemlji (tj. Izraelu) koja se protivi sporazumu ne-širenja nuklearnog oružja. Ne samo to, u zadnje vrijeme izraelci aktivno koriste ili pokušavaju koristiti nuklearno oružje u Siriji, Jemenu, Ukrajini i drugdje. Međutim, već godinama Pentagon stavljanjem stražnjih vrata (stražnja vrata je naziv za sredstvo pristupa računalnom programu koji zaobilazi sigurnosne mehanizme, op.prev.) na oružje koje je prodao Izraelu i Saudijskoj Arabiji znači da može i da se neutralizira u slučaju potrebe. Viši članovi khazarske mafije godinama pokušavaju kooptirati Kineze prodajući im zapadnu vojnu tehnologiju i nudeći im šansu da "vladaju svijetom", sve dok Khazari mogu biti njihovi bankari. Ipak, Kinezi su potpuno svjesni da su Khazari bili oni koji su stajali iza opijumskih ratova i koji su naoružali Japan, da bi na taj način upali u Kinu i ukrali njihovo zlato.

Rezultat toga je da su BRICS savez, Vatikan, Europa, Pentagon i većina svjetskih sjedišta moći sada jasno svrstani protiv khazarske mafije. 

Saudijski Arapi već su dobili poruku i uhitili 421 člana khazarske lažne ISIS terorističke skupine neposredno prije Carterove posjete da pokažu da su spremni okrenuti se protiv Khazara. 

Isto vrijedi i za Nigeriju, gdje su visoka vojna odličja oduzeta časnicima koji su prihvatili novac od Khazara da financiraju mračnjački i nasilnički Boko Haram (Knjige su zabranjene) pokret.

U Sjedinjenim Američkim Državama u međuvremenu, bizarna vijest izbacila je tvrdnju da je George Bush stariji "slomio vratnu kost", ali da je to bilo u "fer uvjetima".

Prema izvorima iz Pentagona, Bush je bio napadnut jer drogeraška mafija CIA-e omogućila Joaqimu "El Chopo" Guzmanu da pobjegne iz visoko sigurnog zatvora upravo prije nego što je trebao biti izručen SAD-u gdje bi morao svjedočiti protiv ogranka za drogu CIA-e. Međutim, visoki izvor CIA-e koji je zapravo radio s Bushom izjavio je: "Bush je mrtav već mjesecima." Pentagon je sada na ratnoj nozi s frakcijom za dilanje droge CIA-e ali, ukoliko legaliziraju i reguliraju prodaju droge, oni će to smatrati izgubljenom bitkom.

Kad vidimo javna uhićenja šefova Bush/Clinton kriminalne skupine poput Hillary Clinton i Jeb Busha i da su privedeni na temelju optužbi za ubojstvo, itd. onda ćemo znati da je čistka stvarno počela gristi do kosti.

U svakom slučaju, khazarska mafija nastavlja se hvalisati i prijetiti. 

Nedavni skandalozni potez bilo je osnivanje tzv. Židovskog suda koji će suditi papi Franji.

Ovdje je dio njihovog pisma:

"To je zato što je Vatikan priznao organizaciju poznatu kao Palestinska samouprava kao narod, i počeo se odnositi prema njoj kao naciji u svojim dokumentima. Njegova visost je nazvala čelnika te vlasti kao "Anđeo mira", kako je objasnio glasnogovornik Vatikana", da je njegova namjera bila da potakne Abu Mazena da napreduje prema miru.

Te akcije, na naše veliko zaprepaštenje, u skladu su s dugim nizom akcija i stavova koji su kao u danima rimokatoličke vjere, koji se zakleo da će progoniti Izrael zato što smo odbili prihvatiti njihovog Mesiju kao Mesiju Izraela."

Ovaj samo-imenovani sud "mora suditi Vatikanu... i staviti odgovornost na Vatikan za sve ishode njihovih postupaka."

Znamo da su u posljednjih nekoliko godina Khazari napravili više prijetnji da će napasti Rim s nuklearnim oružjem i ovo pismo je još jedna prikrivena prijetnja tih praznovjernih fanatika da će učiniti istu stvar. Ti ljudi, po njihovim vlastitim riječima, tvrde da su ista grupa koja je osudila Isusa Krista na smrt. 

Problem s kojim se oni suočavaju u ovom trenutku je da ne postoji ekvivalent rimske vojske (kao što je Pentagon) koji je ostao da mogu manipulirati u provođenju svoje volje. U svakom slučaju, povijesna je i genetska činjenica da su Ashkenazi Židovi porijeklom iz centralne Azije, a da su Palestinci pravi potomci stanovnika drevnog naroda Judeje.

Poruka Europljanima koji su bili oprali mozak u babilonskom Sotonskom bogoslužju prikriveni kao judaizam (tj. talmudski Židovi) je da "istina će vas osloboditi."

Sve više otkrića o masovnom pranju mozga Europljana koji koriste drevno ljudsko roblje da skuplja tekstove koji će izaći idućih mjeseci, jer je čovječanstvo konačno oslobođeno duge noćne more obožavatelja Sotone, Hyksa skupljača ljudi-ovaca.

Dok se očekuje da će se skidanje khazarske mafije u cijelom svijetu ubrzati idućih mjeseci, druge svjetske događaje također treba analizirati. 

Jedan veliki problem bila je odluka japanske vlade da dopusti japanskim oružanim snagama da sudjeluju u prekomorskim vojnim akcijama. To je dio Pentagonovog poteza  koji je u tijeku da se pokuša stvoriti pravi svjetski mir pridruživanjem svih svjetskih obrambenih snaga u jedinstvenu planetarnu obrambenu i mirovnu organizaciju. 

Rusi, Vijetnamci, Japanci, Australci i drugi već se slažu s tim. Ova sila neće se koristiti u nezakonitim kolonijalnim ratovima agresije i okupacije.

Bez obzira na to, kinezi, Indijci i ostali čekaju da međunarodne organizacije poput UN-a i Svjetskog suda prestanu biti instrumenti zapadnog imperijalizma i postanu pravi predstavnici naroda svijeta prije nego što budu voljni ustupiti nešto više suvereniteta supra-nacionalnim organizacijama, kao što su svjetske mirovne snage.

Drugim riječima, postoji stvarni interes za svjetski mir, okončanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i početak novog doba ali, ne postoji konsenzus fašističkog Novog Svjetskog Poretka. 

Tu je i puno toga što se odvija o čemu se ne može izvijestiti u ovom trenutku. Međutim, veliki šef Iluminata Alexander Romanov oslobođen je iz prisilnog zatočeništva u japanskoj duševnoj bolnici. To je bio rezultat velikog pritiska na japansku vladu i pokazuje da je došlo do temeljne promjene snaga ovdje. Drugim riječima, Khazari su izgubili kontrolu nad Japanom.

Tu su i važni sastanci koji se odvijaju ovog tjedna a uključuju Kineze, Ruse, razna društva borilačkih vještina, Iluminate, Društvo Bijelog Zmaja, Slobodne Zidare i druge grupe. Sve te grupe žele vratiti kontrolu nad financijskim sustavom ljudima.

Original:


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers