CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 15, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 13:07:2015

Complete computeroorlog barst uit in afwachting van het Griekse in gebreke blijven, Pentagon pakt Khazariaanse maffia aan.


13 juli 2015

Het Griekse wanbetalen heeft een enorme computer en informatie oorlogsvoering aangewakkerd welke vorige week over de wereld raasde. Bij de oorlogsvoering zijn banken betrokken, defensie bedrijven, grote aandelenmarkten, telecommunicatiebedrijven en meer. Bijvoorbeeld, de computeraanval van 8 juli welke de effectenbeurs van New York, de Wall Street Journal, United Airlines en verschillende mobile telefoon bedrijven lamlegde, was een vergeldingsactie voor een Amerikaanse aanval op de aandelenmarkt van Sjanghai, volgens Chinese bronnen, en bronnen bij het Pentagon melden: “Dit was alleen maar een oefening”.

Het Griekse wanbetalen, veroorzaakte eigenlijk het faillissement van het IMF, de Europese Centrale Bank en de Federal Reserve Board, zelfs indien de beambten van deze instanties nog steeds deze olifant in hun kamer negeren en net doen alsof het niet zo is. Hoewel, de reden waarom ze een Griekse Nee stem negeren en de Griekse regering bedreigen met geweld tenzij ze Griekenland plunderen om hen te redden, is dat ze simpelweg het geld niet hebben dat nodig is Griekenland of zichzelf gaande te houden. Zoals we dit later nog verder zullen bespreken, veranderd de Griekse situatie snel in een complete revolutie.


In elk geval, werd het faillissement van deze instellingen gevolgd door de formele $200 miljard start van de BRICS bank en BRICS financieel stabiliseringsfonds. De BRICS nodigden Griekenland uit om met ze mee te doen, natuurlijk, gaat de BRICS bank niet over het uitkopen van de criminele Westerse banken die Griekenland plunderden, het zal alleen de Griekse mensen helpen.

De Khazariaanse penningmeesters van de Federal Reserve Board, woedend door de BRICS bank, waren de aanstichters van de aanval op de Chinese effectenbeurzen, zeggen bronnen bij het Pentagon. Dit heeft een zeepbel doen barsten, wat leidde tot een 40% daling van Chinese aandelen voor de regering tussenbeide kwam en de meeste aandelenhandel staakte. De Chinese tegenaanval legde de aandelenhandel van New York stil enz. Dit werd toen, volgens bronnen bij het Pentagon, gevolgd door oorlogsvoering d.m.v. het weer, toen een grote tyfoon werd gestuurd welke direct over Sjanghai donderde, en ongeveer een miljoen mensen dwong te evacueren.

Het Pentagon sommeerde Khazariaanse huisslaaf, zittend president Obama op maandag om hem te vertellen dat ze zojuist hun militaire relaties met Vietnam hebben opgevijzeld naar een “strategisch niveau.” Met andere woorden, de Vietnamezen zullen samenwerken met de Amerikanen om de Chinezen tegen te houden. Ondanks retoriek tegen Rusland, werkt het Pentagon al samen met de Russen om er van verzekerd te zijn dat China zich gedraagt, zeggen de bronnen.

Obama werd verteld in duidelijke woorden dat hij moest ophouden met ”het porren van de beer” en dat hij zich bezig moest houden met de belangrijkste vijand, welke de Khazariaanse maffia is en de mogelijke vijand, welke China is.

Er is nu een informele wapenstilstand tussen het Pentagon en de Chinezen omdat de Chinezen stopten met de opbouw van militaire voorzieningen in de Chinese Zuid Zee. Het Pentagon en de Chinezen concentreren zich nu op de werkelijke vijand welke de Khazariaanse bende is.

Als een deel van de campagne om de Khazarianen in diskrediet te brengen, werd Obama gedwongen om publiekelijk toe te geven dat zijn regering (de door de Khazarianen gecontroleerde staat departement factie) “ISIL (ISIS) trainde.” Het ontglipte Obama: “We trainen ISIL”

Dit maakte deel uit van de grote aanhoudende Pentagon campagne tegen Israël en de Khazariaanse bende. In een ander deel hiervan, deden hackers van het Pentagon en geheime dienst een video uitkomen, welke besmet was met een virus, en dat de verfilming liet zien van een in scene gezette ISIS onthoofding.

Bij Khazariaanse oorlogscrimineel, Benjamin Netanyahu van Israël, werden ook zijn privé telefoons afgeluisterd om informatie vrij te geven over hoe hij direct betrokken was bij de terreurcampagne van ISIS. Nog dodelijker voor het criminele Netanyahu regiem was een hacken van de Israëlische militaire systemen wat de Israëlische patriot raketten defensie buiten werking stelde. Nieuwe verhalen gingen over Duitse batterijen voor patriot raketten die gehackt werden.

Het is echter het hacken van de Israëlische systemen dat dit land volledig bloot stelde aan Iranese en andere raketten. De boodschap is erg duidelijk: “stop jullie onruststokerij in de regio of wordt anders vernietigd.”

Ter toevoeging aan dit, het regiem van Saudi Arabie gaat, met mede vanwege door het Pentagon uitgeoefende druk, door met het verwijderen van alle Bush en Israëlische agenten uit hun macht. Lange termijn minister van buitenlandse zaken, Saud Al Faisal, zijn broer Tikri, Chef van de geheime dienst Bandar Bush en velen meer worden kort gehouden terwijl dat over zijn toeren zijnde regiem probeert zijn strepen in te wisselen met de bedoeling om te overleven. Ze proberen wanhopig een volledig samengaan van Iran met Amerika te voorkomen dat zou ze achterlaten zonder enige bescherming in het Midden Oosten.

Met andere woorden, ze vrezen een bloedige revolutie dat is waarom zo vele Saudische prinsen dat land al hebben verlaten. De Saudis en andere monarchieën in de Golf hebben al het zilver waar ze hun handen op konden leggen gekocht en opgeslagen zodat ze in het geval van een regiemwisseling en hierop volgende bevriezing van hun banktegoeden wat van hun fortuinen kunnen behouden. Hier kun je een gebruiksaanwijzing zien van hoe olie veranderd wordt in zilver

Ook, JP Morgan en Citibank hebben zich bezig gehouden met een enorme verkoop van zilver futures (d.w.z. contracten over prijsafspraken voor toekomstige transacties) met de bedoeling de prijs omlaag te drukken. Het resultaat was dat de papieren prijs van zilver sterk gedaald is zelfs wanneer De Munt van de VS zonder zilveren munten komt te zitten.

Met andere woorden, deze mega banken verliezen de mogelijkheid om hun super computers te gebruiken om de prijs te regelen van werkelijke wereldse goederen als zilver.

Deze beweging van handelsproducten door de grote Rockefeller en Bush banken komt wanneer het Khazariaanse banken systeem nooit eerder vertoonde aanvallen onder ogen moet zien. Goldman Sachs, bijvoorbeeld, werd door de Griekse Werkelijke Schulden Commissie (Greek Debt Truth Commission) neergezet als een criminele organisatie.

Deze groep heeft laten zien dat Goldman Sachs en andere banken op een frauduleuze manier inflatie in de schuldencijfers van de Griekse regering heeft veroorzaakt door dingen te doen als valse verliezen bij ziekenhuizen te creëren. De frauduleuze Griekse schuld wordt nu gebruikt als een gereedschap om werkelijke Griekse bezittingen als Eilanden, havens, openbare voorzieningen, enz. buit te maken. Volgens de Britse geheime dienst M15, was voormalig Goldman Sachs medewerker en nu Gouverneur van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi, het meesterbrein achter dit Griekse plunderplan.

We kunnen Aldus begrijpen waarom de voormalige Griekse Minister van Financiën, Yanis Varoufakis publiekelijk refereerde aan Goldman Sachs als een levenswegzuigende vampier. Yanis Varoufakis over Rothschilds Goldman Sachs.

De situatie is zo geworden dat zelfs terwijl het hele Griekse parlement en hun families met de dood worden bedreigd door de Khazarianen, de laatste opinie peilingen laten zien dat bijna 80% van de Grieken enige falen van het Griekse parlement om hun Nee stem tegen de EU gangsters te respecteren niet zullen accepteren.

De bronnen bij het Pentagon zeggen dat de Griekse drachmen al in gebruik zijn en dat een Grieks uitstappen uit de Euro onvermijdelijk was. De bronnen zeggen ook dat wat nu komt banken zijn die failliet gaan veroorzaakt door wisselingen van kredietwaarden (d.w.z. garanties dat Griekenland niet zal instorten)

Er zijn ook meer grote problemen die komen voor JP Morgan, volgens bronnen bij het Pentagon. Ze zeggen dat JP Morgan twee keer zo veel VS regeringsaandelen heeft verkocht dan er eigenlijk werden uitgegeven. Met andere woorden, ze verkochten frauduleuze VS regeringaandelen met de bedoeling zichzelf uit de schulden te houden, zeggen de bronnen.

Er dreigen nog meer problemen voor de Bush/Rockefeller, Japanse slavenregering. Vorige week wees een geheime regeringscommissie van de Japanse regering een voorstel, van de White Dragon Society om een toekomst planning bureau met een budget van $7biljoen op te richten, af. Volgens een bron bij de Japanse Koninklijke familie konden ze het nieuwe bureau niet starten door “bemoeienis van de Vrijmetselarij en illuminatie”.

Echter, de Japanse regering heeft watervaste documentatie voorgelegd gekregen, waarop staat dat het 30 biljoen dollars verschuldigd is voor het roven van Manchu goud, dit zeggen Chinese bronnen. De Japanners probeerden het regelen van hun goudschuld uit te stellen tot de herfst maar ze worden onder druk gezet om dit eerder af te handelen, zeggen de bronnen. De Japanners dwingen deze schuld te betalen zal de Rockefeller Bush, geheime controleurs van het Japanse slavenregiem, failliet doen raken. Dat is waarom Eerste Minister slaaf Abe in september naar China wordt gestuurd voor een noodsituatie, bedel missie.

In een laatste aantekening, zocht een Russisch agent vorige week contact met WDS en verschafte gedetailleerde informatie over hoe precies de Oekraïense “Maidan” revolutie plaatsvond. De agent infiltreerde de Maidan opstand door zich voor te doen als een student. Hij werd opgedragen om naar een façade organisatie te gaan, welke door het Departement van Staten van de VS werd gerund en waar jonge actievoerders gratis eten en onderdak kregen en een betaling van 25 euro per dag.

De agent voegde hieraan nog toe: “we kregen alle gratis drugs die we wilden.” Hij vertelde dat de Maidan activisten bijna geheel bestonden uit jongelui, tussen de 17 en 25 jaar, die stoned waren. Dus daar heb je het, het Departement van Staten van de VS reikt drugs en geld uit om een democratisch gekozen regiem omver te werpen.

Deze zelfde Khazariaanse schurken Washington DC regering is betrapt op het kraken van computers en planten van kinderporno. Dit verklaart waarom zo veel klokkenluiders en andere “herrieschoppers” op frauduleuze wijze werden gearresteerd omdat ze kinderporno bezaten.

Wat doe je aan een regering die illegale drugs verspreid, terrorisme financiert, kinderporno gebruikt en andere trucks om onschuldige mensen te arresteren en geld steelt van 99% van de bevolking? Het antwoord is helder, we hebben een revolutie nodig. De revolutie is misschien al begonnen in Griekenland, de wieg van de democratie. We moeten er zeker van zijn dat het zich verspreid totdat het donkere hart van de Wereld, Washington DC, gereinigd is en de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika in ere hersteld is. Dit zal de voornaamste reden voor terrorisme in de wereld, oorlog en rotzooi te niet doen.Translator: Lia 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers