CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 8, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 06:07:2015


Tajni pregovori se nastavljaju dok Grčki "Ne" glas pritišće Zapadnu oligarhiju da se preda


6. srpnja 2015Grčka ogluha a zatim grčki "Ne" glas za daljnje plaćanje krvavog novca bankarima, stavilo je osjećaj hitnosti u pregovorima koji su u tijeku za novi financijski sustav, prema zapadnim i azijskim izvorima. U isto vrijeme, khazarski mafijaši pribjegavaju sve uzaludnijim prijetnjama i proizvedenim terorističkim incidentima u pokušaju da spriječe svoje neizbježno izbacivanje iz kontrole bankarstva.

Činjenica da je 61% grčkih građana glasovalo za odbijanje plaćanja nesmotrenih pogrešaka bankara ukazuje aa većina ljudi na razini ulice u toj zemlji sada prepoznaje kriminalnu prirodu Zapadnog bankarskog sustava. Činjenica je da grčki narod sada zna da nisu zakonski odgovorni za dugove nastale zbog mafioznih bankarskih kockara i stoga neće platiti.

To je pokrenulo prvi domino koji će neumoljivo dovesti do stečaja khazarskog bankarskog sustava i njihove kriminalne podružnice poznate kao KORPORACIJA SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE. Grčko neplaćanje, kako je ranije spomenuto, samo je prvi domino koji će slijediti Španjolska, Portugal, Irska, Italija, Francuska, Njemačka, a zatim i SAD.

MMF je objavio izvješće pozivajući na 20-godišnju odgodu plaćanja grčkog duga, jer ako MMF otpiše svoje zajmove Grčkoj kao da su prošli loše, oni će morati priznati sami sebi da su nesolventni. Najveća svjetska vjerovnička nacija poput Kine i drugih azijskih zemalja odbijaju posuditi više novca MMF-u jer on ostaje de facto alat kriminalaca iz Washingtona DC koji posjeduje veto nad tom institucijom. 

Kabala iz Washingtona DC ne može spašavati MMF ili Europsku središnju banku, jer su i oni sami u stečaju kao što se može vidjeti iz činjenice da kuhaju svoje knjige. Oni su držali svoj dug zamrznut na 18,112 trilijuna dolara sve dok nisu propustili plaćanje koje je dospjelo 15. ožujka.

Nadalje, druga domina također su počela padati. U puno buke oko Grčke, veliki dio svjetske pozornosti skrenut je s činjenice da je još jedna AMERIČKA podružnica, nacistička vlada u Ukrajini, također propustila izvršiti plaćanje i otišla u stečaj. Nadalje, AMERIČKA kolonija Puerto Rico, mnogima poznata kao 51. američka država, također je javno rekla da neće biti u mogućnosti platiti svoje dugove.

Novi element toga je da se zaraza sada širi na Kinu, najvećeg vjerovnika u stečaju AMERIKE, a time zemlju koja će biti ostavljena s vrećicom u ruci. Kineska tržišta dionica pala su za 30% u posljednjih nekoliko tjedana, vođena investitorima maloprodaje. Investitori maloprodaje znaju iz prve ruke da stvarno kinesko gospodarstvo posrće jer nisu pronađeni inozemni kupci za njihove industrijske proizvode. 

Kineska komunistička vladata kođer je pokušala dobiti sredstva prošli tjedan, kada je poslala predstavnike mandžurske carske obitelji u sjedište Bank of Tokyo Mitsubishi-UFJ, u pokušaju da unovče originalne povijesne obveznice vrijedne milijarde dolara, prema navodima kineskog državnog dužnosnika. U banci, oni su se sastali s dužnosnicima juniorima koji su vrlo teško pokušali predstaviti birokratske prepreke za isplatu obveznica. Na kraju, unatoč činjenici da su obveznice bile prave, Kinezi i Mandžurci su poslani natrag praznih ruku, jer priznavanje obveznica bi dovelo u stečaj japansku vladu i japanski financijski sustav.

Japanski financijski sustav već je na rubu zbog novca koji je ocijeđen da bi se odgodio stečaj AMERIKE. Financiranje AMERIKE je razlog zašto nedavno istraživanje koje je provela japanska vlada pokazuje da 62,4% Japanaca kaže da se suočavaju s financijskim teškoćama. 

Rusi i Amerikanci također prošlog tjedna nisu uspjeli u naporima da plate povijesne financijske instrumente jer opet, stari financijski sustav jednostavno nije u stanju platiti stvarne dugove koji su nastali tijekom godina, prema Pentagonovim izvorima. 

To je razlog zašto je prvi stečaj jedne europske zemlje u poslijeratnom razdoblju dodao novu hitnost u tekućim pregovorima o novom financijskom sustavu, prema ljudima koji su uključeni u pregovorima.

U ključnim pregovorima usmjerenim na uspostavljanje alternativnog financijskog sustava, predstavnici Društva Bijelog Zmaja službeno su uputili prijedlog japanskoj carskoj obitelji i japanskoj vladi pozivajući na uspostavu fonda od 7 trilijuna dolara  za financiranje osnivanja buduće agencije za planiranje. 

Japanska carska obitelj i vladini dužnosnici u principu su odobrili plan, ali su zatražili detaljniji, pisani prijedlog. To je bilo poslano u ponedjeljak, neposredno prije nego što su ove novosti otišle u tisak.

Prijedlog poziva da izaslanstvo japanske vlade posjeti Veliku Britaniju, SAD, sjedište EU, Vatikan, Moskvu, Afričku uniju, Organizaciju islamske suradnje i druge centre moći da dobiju službenu podršku za buduću agenciju za planiranje (neformalna potpora već je dana). 

Buduća agencija za planiranje jako bi se razlikovala od Svjetske banke i MMF-a ili čak od BRICS banke koja upravo kreće i Azijske infrastrukturne investicijske banke u tome da će imati proračun 70 puta veći, dovoljno da godišnje osigura 1000 dolara vrijednosti roba i usluga svakom čovjeku, ženi i djetetu na planetu Zemlji. Nadalje, dok BRICS banka i AIIB pomažu u izoliranju Washingtonske frakcije kabale, oni i dalje rade na babilonskom modelu dužničkog ropstva. Drugim riječima, oni posuđuju novac s kamatama i očekuju da će biti uplaćen natrag, inače će doći i oduzeti nuzjamstvo. Agencija za planiranje će raditi na povjerenje, i neće zahtijevati povrat, samo potvrdu da se sredstva koriste u skladu s namjenom i obećanim. Nova sredstva će biti uskraćena korumpiranim i nesposobnim grupama koje će se onda sušiti na vinovoj lozi. 

Sve što je potrebno da se dobiju sredstva od agencije za planiranje je da vlade to financiraju koristeći valutu koju je izdala vlada. Naravno, na taj način doći će se kraju neposrednoj monopolističkoj kontroli khazarske mafije i njihovom babilonskom režimu dužničkog ropstva.

To je razlog zašto smo vidjeli novu navalu prijetnji koje dolaze od Khazara. Posljednja je objavljena na s Mossadom povezanoj web stranici poput DEBKA gdje je Mossadov agent Simon Elliot (poznat kao El Bagdadi) prijetio da će raznijeti egipatske piramide i sfingu.

Tu je također bio i napad na egipatsku vojsku prošlog tjedna od strane izraelskih plaćenika koji se pretvaraju (i ne varaju nikoga) da su ISIS.

Tu su i brojni novi lažni incidenti masovne pucnjave, i ulični kazališni događaji, u raznim zemljama pripisani "radikalnim islamistima" (tj. Khazarima) koji su ostavili svjetsku publiku nijemu i ravnodušnu. Na primjer, britanski izvori poslali su uvjerljiv dokaz ovom piscu pokazujući da je tako zvano tunisko pucanje na britanske turiste bio još jedan čin igre.

U SAD-u u međuvremenu, jedan Afroamerikanac bio je uhićen zbog uništavanja afroameričke crkve i pisanje rasističkih grafita koji pozivaju na ubojstvo Afroamerikanaca. Drugim riječima, kuća roba Obame slijedi naređenja svojih khazarskih gospodara i pokušava pokrenuti rasni rat. Srećom, multikulturne, multietničke Sjedinjene Američke Države nisu više plodno tlo za rasni mamac.

P2 dom slobodnih zidara u Italiji poslao je poruku WDS-u prošlog tjedna rekavši da im je slabo i da su umorni od Benjamina Netanyahua i planiraju se riješiti njega što prije. Nakon javnog obilježavanja ovog monstruma kao ratnog zločinca od strane Ujedinjenih Naroda, možete biti sigurni da su mu dani odbrojani. 

Tu je i sve više znakova vrlo sustavnih napada protiv interneta i električne infrastrukture u sjedinjenim Američkim državama. Prema FBI-u, najmanje 11 napada na internet i na električnu mrežu SAD-a proveli su vrlo sofisticirani napadači. 

Iskakanja vlakova koja uzrokuju goleme eksplozije ili oslobađanje otrovnih plinova također se događaju tempom jednom na tjedan, ukazujući na sustavnu sabotažu protiv AMERIČKE infrastrukture. Očekuje se da će se tempo operacija sabotaže povećati tijekom narednih tjedana i prema jeseni. 

U tu svrhu, prošlog tjedna 2500 visoko obučenih nacističkih plaćenika je premješteno iz Ukrajine u Colorado iz nepoznatih razloga. Ovi plaćenici izvješćuju s khazarima povezane zaposlenike State Departmenta a ne redovne, patriotske američke oružane snage.

U mogućnosti povezanog razvoja, u onome što se čini očajnički pokušaj da se zaustavi od Gnostičkih Iluminata nadahnuta revolucija protiv kabale, policija u Koganei u Tokiju, odjednom je odvela velemajstora Iluminata Alexandra Romanova u bolnicu za umobolne. Tamo, prema članovima obitelji, on je prisilno i jako drogiran u posljednja 2 mjeseca. Član njegove obitelji kaže da se on ponaša nasilno i hirovito i napada ljude s bejzbol palicom. Prema njemu (zadnji put kad sam razgovarao s njim), on je bio žrtva nasilja, a ne obrnuto. On je sigurno imao velike modrice po nogama te vrste da je potrebna bejzbol palica da se to napravi. 

U svakom slučaju, izvori Gnostičkih Iluminata kažu da će njihovi predstavnici uskoro stići u Japan da zauzmu svoje mjesto u koordiniranju aktivnosti protiv kabale.

WDS osuđuje nasilje i naporno radi da djeluje kao neutralni posrednik između Gnostičkih Iluminata i kabale. Međutim, ako kabala ne napravi stvarne ustupke tipa jubileja uskoro; nasilna, krvava i kaotična revolucija je sigurna.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers