FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 15, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 13:07:2015


Πλήρους κλίμακας κυβερνοπόλεμος εκρήγνυται στο πέρασμα της ελληνικής χρεοκοπίας, το Πεντάγωνο αναλαμβάνει τη χαζαρική μαφία



July 13, 2015


Η ελληνική αθέτηση πληρωμής έχει προκαλέσει μεγάλο πόλεμο κυβερνητικής και πληροφορίας, που μαινόταν σε όλον τον κόσμο την περασμένη εβδομάδα. Στον πόλεμο είχαν εμπλακεί τράπεζες, εταιρίες αμυντικού υλικού, μεγάλες χρηματιστηριακές αγορές, επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών και άλλες.

Για παράδειγμα, η κυβερνοεπίθεση της 8ης Ιουλίου, που έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, την Wall Street Journal, την United Airlines και αρκετές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ήταν αντίποινα για μια αμερικανική επίθεση στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης, σύμφωνα με πηγές της Κίνας και του Πενταγώνου. «Ήταν μόνο μια δοκιμή», δήλωσαν οι πηγές του Πενταγώνου.

Η ελληνική αθέτηση πληρωμής ουσιαστικά οδήγησε σε χρεοκοπία το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Federal Reserve, ακόμη και αν τα στελέχη των οργανισμών αυτών εξακολουθούν να αγνοούν αυτόν τον ελέφαντα στο δωμάτιό τους και προσποιούμενοι ότι δεν είναι έτσι. Ωστόσο, ο λόγος που αγνοούν την ελληνική ψήφο του ΟΧΙ και απειλούν την ελληνική κυβέρνηση με βία, εκτός κι αν λεηλατούν την Ελλάδα για να τη σώσουν, είναι επειδή απλά δεν έχουν τα χρήματα που απαιτούνται για να κρατήσουν την Ελλάδα ή τους ίδιους σε κίνηση. Όπως θα συζητήσουμε περεταίρω στη συνέχεια, η ελληνική κατάσταση παίρνει ταχύτατα την μορφή της πλήρους κλίμακας επανάστασης.


Σε κάθε περίπτωση, την πτώχευση αυτών των θεσμών ακολούθησε η επίσημη έναρξη με διακόσια δισεκατομμύρια δολάρια της τράπεζας των BRICS και  του ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας των BRICS. Οι χώρες BRICS κάλεσαν την Ελλάδα να ενωθεί μαζί τους, αλλά, φυσικά, η τράπεζα των BRICS δεν πρόκειται να διασώσει τις εγκληματικές δυτικές τράπεζες, που λεηλάτησαν την Ελλάδα, θα βοηθήσει μόνο τον ελληνικό λαό.

Οι Χαζάροι ελεγκτές του Federal Reserve Board, εξοργισμένοι από την τράπεζα των BRICS, ήταν οι υποκινητές της επίθεσης στις κινεζικές χρηματιστηριακές αγορές, λένε πηγές του Πενταγώνου. Αυτό έσκασε μια φούσκα, που οδήγησε σε πτώση κατά 40% στα κινεζικά αποθέματα, πριν παρέμβει η κυβέρνηση και αναστείλει τις περεταίρω χρηματιστηριακές συναλλαγές. Η κινεζική αντεπίθεση έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κ.λπ. Αυτό ακολουθήθηκε στη συνέχεια, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, από κλιματικό πόλεμο, καθώς ένας μεγάλος τυφώνας στάλθηκε να σκάσει απευθείας στην Σαγκάη, αναγκάζοντας στην απομάκρυνση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων.

Το Πεντάγωνο κάλεσε την Δευτέρα τον σκλάβο του οίκου των Χαζάρων εκτελεστικό πρόεδρο Obama, για να του πουν, ότι είχαν μόλις αναβαθμίσει τις στρατιωτικές τους σχέσεις με το Βιετνάμ «σε στρατηγικό επίπεδο». Με άλλα λόγια, οι Βιετναμέζοι θα συνεργαστούν με τους Αμερικανούς, για να συγκρατήσουν τους Κινέζους. Παρά την ρητορική εναντίον της Ρωσίας, το Πεντάγωνο συνεργάζεται ήδη με τους Ρώσους προκειμένου να εξασφαλιστεί, ότι η Κίνα παραμένει συντεταγμένη, είπαν οι πηγές. Στον Obama ειπώθηκε ξεκάθαρα, ότι επρόκειτο να σταματήσει να «τσιγκλάει την αρκούδα» και να επικεντρωθεί στον κύριο εχθρό, που είναι η χαζαρική μαφία, και στον εν δυνάμει εχθρό, που είναι η Κίνα.

Υπάρχει τώρα μια άτυπη ανακωχή μεταξύ του Πενταγώνου και των Κινέζων, επειδή οι Κινέζοι σταμάτησαν την οικοδόμηση στρατιωτικών εγκαταστάσων στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Το Πεντάγωνο και οι Κινέζοι επικεντρώνονται τώρα στον πραγματικό εχθρό, που είναι ο όχλος των Χαζάρων. Ως μέρος μιας εκστρατείας δυσφήμισης των Χαζάρων, ο Obama αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημοσίως, ότι η κυβέρνησή του (η ελεγχόμενη από τους Χαζάρους φατρία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ) «εκπαίδευε τον ISIL (ISIS)».


 Ενσωματωμένη εικόνα 1

Ο Obama κάνει το σφάλμα: «Εμείς εκπαιδεύουμε τον ISIL»

Αυτό ήταν μέρος της μεγάλης συνεχιζόμενης καμπάνιας του Πενταγώνου κατά του Ισραήλ και του χαζαρικού όχλου. Σε ένα άλλο μέρος της, το Πεντάγωνο και χάκερς της υπηρεσίας κυκλοφόρησαν ένα βίντεο, που έχει διαδοθεί ευρέως, το οποίο δείχνει την κινηματογράφηση ενός πλαστού αποκεφαλισμού από τον ISIS


Επίσης τα ιδιωτικά τηλέφωνα του Χαζάρου εγκληματία πολέμου Benyamin Netanyahu του Ισραήλ υπέστησαν υποκλοπή, προκειμένου να αποκτηθεί η πληροφορία, ότι αυτός συμμετείχε άμεσα στην εκστρατεία τρόμου του ISIS. Ακόμη πιο θανάσιμο για το εγκληματικό καθεστώς του Netanyahuήταν η ηλεκτρονική πειρατεία των ισραηλινών στρατιωτικών συστημάτων, που αχρήστευσε την ισραηλινή άμυνα με πυραύλους Patriot. Ιστορίες της ειδησεογραφίας έχουν κάνει λόγο για ηλεκτρονική πειρατεία εναντίον συστοιχιών γερμανικών πυραύλων Patriot.


Πάντως, είναι η ηλεκτρονική πειρατεία κατά των ισραηλινών συστημάτων, που άφησε τη χώρα αυτή πλήρως εκτεθειμένη στους ιρανικούς και άλλους πυραύλους. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «Σταματήστε να δημιουργείτε προβλήματα στην περιοχή σας, αλλιώς καταστρέφεστε».

Εκτός από αυτό, το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, με στρίψιμο του βραχίονα από το Πεντάγωνο, συνεχίζει να απομακρύνει από την εξουσία όλους τους πράκτορες των Bush και του Ισραήλ. Ο επί μακρόν Υπουργός Εξωτερικών Saud Al Faisal, ο αδελφός του Tikri, ο Αρχηγός ΠληροφοριώνBandar Bush και πολλοί άλλοι απομακρύνονται, καθώς αυτό το τρελαμένο καθεστώς προσπαθεί να αλλάξει τη φύση του, προκειμένου να επιβιώσει. Προσπαθούν απεγνωσμένα να αποτρέψουν μια πλήρη αμερικανική ευθυγράμμιση με το Ιράν, που θα τους αφήσει χωρίς κανένα πραγματικό προστάτη στη Μέση Ανατολή. Με άλλα λόγια, φοβούνται για αιματηρή επανάσταση, πράγμα για το οποίο τόσοι πολλοί Σαουδάραβες πρίγκιπες έχουν ήδη εγκαταλείψει αυτήν τη χώρα. Οι Σαουδάραβες και άλλοι μονάρχες του Κόλπου έχουν αγοράσει και φυγαδεύσει όλο το ασήμι που μπορούν να κρατήσουν τα χέρια τους, ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν κάποιο μέρος από τις περιουσίες τους σε περίπτωση αλλαγής του καθεστώτος και επακόλουθο πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών τους. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα διάγραμμα που δείχνει πώς το πετρέλαιο μετατρέπεται σε ασήμι.


Επίσης, η JP Morgan και η Citibank έχουν εμπλακεί σε μια μαζική πώληση μελλοντικών αποδόσεων αγοραπωλησίας αργύρου (δηλαδή χρεόγραφα εμπορίας αργύρου), προκειμένου να μειώσουν τις τιμές. Το αποτέλεσμα ήταν, ότι η τιμή του αργύρου στα διακινούμενα χρεόγραφα έχει βυθιστεί, ακόμα και τη στιγμή που το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ έχει ξεμείνει από ασημένια νομίσματα.


Με άλλα λόγια, αυτές οι μεγα-τράπεζες χάνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τους υπερ-υπολογιστές τους για να ελέγχουν την τιμή των αγαθών του πραγματικού κόσμου, όπως το ασήμι.

Αυτή η κίνηση προς τα εμπορεύσιμα αγαθά από μέρους των μεγάλων τραπεζών τωνRockefeller και Bush έρχεται καθώς το χαζαρικό τραπεζικό σύστημα αντιμετωπίζει πρωτοφανή επίθεση. Η Goldman Sachs, για παράδειγμα, έχει εκτεθεί ως εγκληματική οργάνωση από την Ελληνική Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος.


Αυτή η ομάδα έχει δείξει, ότι η Goldman Sachs και άλλες τράπεζες φούσκωσαν με δόλο τους αριθμούς για το ελληνικό δημόσιο χρέος, κάνοντας πράγματα όπως η δημιουργία ψεύτικων απωλειών από τα νοσοκομεία. Το απατηλό ελληνικό χρέος χρησιμοποιείται τώρα ως εργαλείο για την λεηλάτηση των πραγματικών ελληνικών περιουσιακών στοιχείων, όπως νησιά, λιμάνια, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας κ.λπ. Σύμφωνα με την βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI5, ο πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs και τώρα διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Mario Draghi ήταν ο ιθύνων νους πίσω από αυτό το σχέδιο λεηλασίας της Ελλάδας. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί ο πρώην Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε δημοσίως την Goldman Sachs ως ένα βαμπίρ που ρουφάει ζωές.

Η κατάσταση έχει γίνει τέτοια, ώστε ακόμη και αν το σύνολο του ελληνικού κοινοβουλίου και οι οικογένειές τους απειληθούν με θάνατο από τους Χαζάρους, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν, ότι περίπου το 80% του ελληνικού λαού δεν θα δεχτεί καμία απόκληση του ελληνικού κοινοβουλίου από τον σεβασμό της αρνητικής ψήφου του προς στους γκάνγκστερς της ΕΕ.


Οι πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι οι ελληνικές δραχμές είναι ήδη σε χρήση και ότι μια ελληνική έξοδος από το ευρώ ήταν αναπόφευκτη. Αυτό που έρχεται τώρα είναι βλάβες των τραπεζών, που θα προκληθούν από συμβόλαια ανταλλαγής πιστωτικής αθέτησης [σ.τ.μ.: credit default swaps] (δηλαδή εγγυήσεις ότι η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει), λένε οι πηγές.

Υπάρχει επίσης ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, που έρχονται για την JP Morgan, σύμφωνα με τις πηγές του Πενταγώνου. Λένε, ότι η JP Morgan έχει πουλήσει τα διπλάσια κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ, απ' όσα έχουν εκδοθεί στην πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, πούλησαν πλαστά κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ, προκειμένου να κρατηθούν στη ζωή, λένε οι πηγές.

Υπάρχει άλλο πρόβλημα που σιγοβράζει για την υπόδουλη στους Bush/Rockefeller ιαπωνική κυβέρνηση. Την περασμένη εβδομάδα μια μυστική νομοθετική επιτροπή της ιαπωνικής κυβέρνησης απέρριψε πρόταση της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου για τη δημιουργία μιας υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού με προϋπολογισμό επτά τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Δεν μπορούσαν να αρχίσουν την νέα υπηρεσία, εξ αιτίας της παρέμβασης των «Ελευθεροτεκτόνων και των Ιλλουμινάτων», σύμφωνα με μια πηγή της ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας .

Ωστόσο, η ιαπωνική κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση, ότι χρωστάει τριάντα τρισεκατομμύρια δολάρια για τον λεηλατημένο χρυσό των Manchu, σύμφωνα με τις κινεζικές πηγές. Οι Ιάπωνες προσπάθησαν να αναβάλουν τη διευθέτηση του ζητήματος του χρυσού που χρωστούν μέχρι το φθινόπωρο, αλλά πιέζονται να ενεργήσουν νωρίτερα, είπαν οι πηγές. Η πίεση προς τους Ιάπωνες να πληρώσουν αυτό το χρέος θα μπορούσε να οδηγήσει σε πτώχευση τους κρυφούς ελεγκτές του ιαπωνικού υπόδουλου καθεστώτος Rockefeller και Bush. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σκλάβος πρωθυπουργός Abe αποστέλλεται σε έκτακτη αποστολή επαιτείας στην Κίνα τον Σεπτέμβριο.

Σε τελική σημείωση, ένας Ρώσος πράκτορας ήρθε σε επαφή με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου την περασμένη εβδομάδα και έδωσε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα η ουκρανική επανάσταση "Maidan". Ο πράκτορας διείσδυσε στην εξέγερση Maidan με εμφάνιση που τον έκανε να μοιάζει με φοιτητή. Του είπαν να πάει σε μια οργάνωση του μετώπου, διοικούμενη από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου οι νεαροί διαδηλωτές έπαιρναν δωρεάν φαγητό και στέγη και πληρώνονταν 25 ευρώ την ημέρα. Εκτός από αυτό, σύμφωνα με τον πράκτορα, «μας έδιναν όλα τα ελεύθερα ναρκωτικά που θέλαμε». Είπε ότι οι διαδηλωτές της Maidan αποτελούνταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από μαστουρωμένους νεαρούς, ηλικίας μεταξύ 17 και 25. Να το λοιπόν, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, να μοιράζει ναρκωτικά και λεφτά για να ανατρέψει ένα δημοκρατικά εκλεγμένο καθεστώς.

Το ίδιο αυτό χαζαρικό, αγενές καθεστώς της Ουάσιγκτον έχει βρεθεί να ασκεί ηλεκτρονική πειρατεία σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να φυτεύει πορνό με παιδάκια. Αυτό εξηγεί το γιατί τόσοι πολλοί πληροφοριοδότες και άλλοι «ταραχοποιοί» έχουν δολίως συλληφθεί για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας.


Τι κάνεις με μια κυβέρνηση, που προωθεί παράνομες ναρκωτικές ουσίες, χρηματοδοτεί την τρομοκρατία, χρησιμοποιεί παιδικό πορνό και άλλα κόλπα, για να συλλάβει αθώους ανθρώπους και κλέβει χρήματα από το 99% του πληθυσμού; Η απάντηση είναι σαφής, χρειαζόμαστε μιαν επανάσταση. Η επανάσταση μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει στην Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα εξαπλωθεί, ώσπου να καθαρίσει η καρδιά του παγκόσμιου σκότους, η Ουάσιγκτον, και να αποκατασταθεί η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό θα καταργήσει την παγκόσμια κύρια αιτία της τρομοκρατίας, του πολέμου και του χάους.


Πηγές:




Αναρτήθηκε από Hipknowsys

Attachments area

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers