FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 30, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 27:07:2015


27. srpnja 2015

Autor: Benjamin Fulford


Prošli tjedan ruski predstavnik Društva Bijelog Zmaja došao je u Japan da učvrsti savez s drugim frakcijama WDS-a širom svijeta. Kao dio toga, WDS je odobrio objavljivanje ove fotografije:

hatsumi


Osoba slikana s ovim piscem (u svojstvu glasnogovornika WDS-a) je Masaaki Hatsumi. Hatsumi vodi Bujinkan školu borilačkih vještina, koja je obučila više od 250.000 specijalnih operacijskih trupa i ima mrežu od 50 centara za obuku u svijetu. 

Njegovo ime je udomaćena riječ među ljudima koji sudjeluju u stvarnim borbama i stvarnim borilačkim vještinama u svijetu. On trenira FBI, Britance, Amerikance, Ruse, Irance i druge specijalne snage. Kineski izvori kažu da je on jedini japanski državljanin koji ima slobodan pristup vrhu kineske vlade. Na sastanku, Hatsumi je izrazio potporu WDS ciljevima. 

Savez najboljih svjetskih vrhunskih borbenih snaga nagovijestio je propast khazarske mafije i njihove ubrzano smanjujuće skupine političara-robova. Konkretno, Pentagon je počeo koordinirati s Rusima protiv khazarske mafije i više političara koji su bili potkupljeni od khazarske mafije.

Prošli tjedan opet, višestruka kretanja u svijetu jasno pokazuju da se kontrolna mreža khazarske mafije nastavlja raspadati. Na primjer, Pentagon je izdao fotografiju ministra obrane Ashton Cartera s vrhovnikom khazarske mafije i ratnim zločincem Benjaminom Netanyahuom jasno pokazujući izbezumljenog i ljutog Netanyahua.

Kao što smo i pisali prošli tjedan, njemu je pročitan akt pobune. Rečeno mu je da je izraelska "Iron Dome" anti-raketna obrana neutralizirana i Izrael je bio bespomoćan. Netanyahu je bio prisiljen predati preko 16 Cobra helikoptera Jordanu i platiti veliki novac za kupnju Osprey-sa sklonih nesrećama od amerikanaca.

Nakon što je Carter otišao, izraelska vojska i establišment obavještajne službe napravili su javne poteze da se distanciraju od kriminalca Netanyahua. 

Carterovom posjetu je uslijedio teški napad protiv izraelskih proksi snaga na Bliskom istoku. Saudijci su uhitili 431 khazarskog agenta, dok su Turci uhitili 251. Tome je uslijedilo američko bombardiranje polijetajući iz Turske za napad na ISIS snage u Siriji, izbjegavajući napade na sirijske vladine trupe.

U Ukrajini, u međuvremenu, Rusi su prikupili više od 2500 stranica dokaza za ratne zločine protiv khazarskog nacističkog ukrajinskog režima. Pentagon pomaže demontirati nacističku mrežu u Ukrajini u zamjenu za pomoć Rusije na Bliskom istoku i Iranu. To je razlog zašto je bilo izvješća o vojnim napadima protiv nacističke vojske u Ukrajini prošlog tjedna. 

Nepotrebno je reći, State Department nacista Victoria Nuland i ovdašnji khazarski šefovi su u velikoj nevolji. I biti će na čelu za zatvor kao rezultat njihovih kriminalnih akcija u Ukrajini. 

Bilo je novih poteza protiv khazarske mafije u Sjedinjenim Američkim Državama. U tijeku su napori da se prisili Hillary Clinton da se suoči s kaznenom prijavom za "korištenje privatnog računala za tajni rad vlade" su samo pokriće za mnogo ozbiljnije optužbe poput masovnih ubojstava. Izlet Johna McCaina kao izdajnika a ne ratnog heroja je drugi dio ove kampanje protiv pristaša khazarske mafije u Washingtonu. 

Nedavni potez Kongresa da se oduzme državljanstvo Amerikancima koji podržavaju terorizam bio je donesen na zahtjev Pentagona i uglavnom je usmjeren na izraelsko-američke državljane s dvojnim državljanstvom koji se bave izazivanjem nereda, kažu izvori iz Pentagona.

Također, sve veći pritisak se provodi na kuću roba-glumca predsjednika Baracka Obame ne samo da objavi skrivene informacije o 9/11 i 3/11, nego i da objavi informacije o malezijskom zrakoplovu na letu 17. Objavljivanje informacija o obaranju leta 17 će umiješati Izrael, Jeb Busha i samog Obamu, slažu se izvori iz više agencija.

Objave o eugenici i kontroli stanovništva Bush/Rockefellerove fronte, planiranje roditeljstva, prodaja organa pobačenih fetusa bio je još jedan aspekt napada protiv khazarske sotonske mreže. Biti će još više objava o nestaloj djeci i drugih zlodjela u SAD-u koje izlaze kao višestruka istraživanja iz gotovo svih strana protiv Khazara, prema Vatikanskim P2 izvorima.

Potezi za demontiranje kontrole khazarske mafije nad medijskim tvrtkama također su u tijeku. Rothschild je prodao svoj udio u Financial Times novinama japanskoj Nikkei grupi kao način pribavljanja gotovine prije zaplijene njegove medijske kontrole u anti-trust akciji, prema MI5 izvorima. Nikkei grupa je u vlasništvu radnika i obećaje da će Financial Times imati uredničku neovisnost. Kako sam radio za Nikkei u prošlosti, mogu reći da su urednički plašljivi i ne baš internacionalni istomišljenici ali, oni će vjerojatno održati svoju riječ o Financial Times uredničkoj neovisnosti.

Još jedan potez protiv khazarske medijske kontrole je blokiranje nastojanja Comcast Corporation da preuzme Time Warner Cable. Time Warner će preuzeti grupa koja nije povezana s khazarskom mafijom. EU i dalje djeluje provodeći anti-trust akcije protiv 6 glavnih Hollywoodskih studija. Kinezi su se također prebacili na Hollywood i već su napravili velike promjene u sadržaju tamo proizvedenih filmova. 

Pokreti protiv khazarske kontrole nad medijima nastaviti će se intenzivirati u idućim mjesecima, kaže više izvora. Rothschildi također, na primjer, sada pokušavaju naći kupca za njihov vodeći magazin "the Economist" također poznat kao "the Imperialist". Kineski i Japanski kupci njuškaju okolo. Drugi khazarski baruni također, uskoro će biti pod snažnim pritiskom ili da počnu objavljivati nepremazanu istinu ili da izađu iz medijskog biznisa, prema WDS izvorima.

Neki iz britanskog tiska već se bude na novu stvarnost i počeli su objavljivati dotad tabu podatke. Na primjer, Lord Sewel bio je prisiljen dati ostavku iz House of Lords nakon što se pojavila u javnosti fotografija koja prikazuje kako ušmrkava kokain s prostitutkama. 

Lord Sewel je ključni saveznik bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira. Njegova ostavka će pomoći da se pripremi teren za više ostavki i uhićenja koja kulminiraju u pedofiliji i optužbi za ubojstva koja je pokrenuta protiv Tonyja Blaira, prema MI5 agentima. Tony Blair, naravno, jedan je od glavnih agenata Bushove nacističke frakcije u Velikoj Britaniji tako da će njegovo uhićenje dovesti do drugih, visoko rangiranih kriminalaca.

Potez protiv Sewela uslijedio je nakon krivih izvješća o američkim internetskim stranicama o smrti Quin Elizabeth. Fotografija kraljice koja izvodi nacistički pozdrav kao malo dijete bila je također objavljena u korporacijskom tisku. Kraljica je dobro, nedavno je fotografirana u javnosti i neće biti zaplašena, prema Mi5. Ipak, kraljici se savjetuje da objavi sve podatke o svojim obiteljskim vezama s nacistima i Hitlerom prije nego što budu objavljeni od drugih, ne nužno prijateljskih, izvora.

Razni politički i vojni potezi protiv Khazara poklapaju se s pojačanim ekonomskim i financijskim ratovanjem. Citybank i JP Morgan obaraju cijene roba u cijelom svijetu s teškom prodajom na budućim tržištima. Rezultat je bio veliki pad cijena roba, osobito nafte, srebra, bakra i zlata. Ova kriza se nastavlja iako fizička potrošnja ostaje snažna. Činjenica da je tu bila nezakonita manipulacija tržišnih zaliha zlata s ciljem za obaranje cijena zlata pokazuje koliko su očajni kabalisti da idu obarati svoje cijene.

Čini se da je to usmjereno protiv Kine, jer Kinezi gomilaju što više mogu fizičke imovine kao dio svojih poteza da preuzmu kontrolu nad financijskim sustavom od khazarske mafije. Kinezi su odgovorili na ovo izbacivanjem preko 520.000.000.000 dolara u američke riznice u posljednjih 5 kvartala prema JP Morgan.

WDS smatra da niti kineska komunistička vlada niti khazarska mafija ne bi trebala biti za svjetski financijski sustav. Umjesto toga, svi kriminalni dijelovi privatnog bankarskog sustava trebaju biti isključeni i nacionalizirani. Također treba biti vraćeno povijesno pravilo o državnoj kontroli valute, ne khazarskih (ili kineskih) gangstera.

Vojni tipovi vole imati cilj kad poduzimaju akciju. Odgovor je da trebaju preuzeti Odbor federalnih Rezervi, Europsku središnju banku i Bank of Japan. To bi zahtijevalo samo oko 1000 specijalnih vojnih postrojbi, najviše, da se to ostvari.

Preuzimanje tih institucija može se izvesti na način da se ne ometa stvarno gospodarstvo. Nadalje, konfiskacija imovine nezakonito uzete od ljudi od strane khazarskih gangstera će dovesti do buma bez presedana. Samo u Japanu, količina ukradenog novca od strane khazarskih gangstera u proteklom desetljeću bila bi vrijedna 100.000 dolara za svakog muškarca, ženu ili dijete u zemlji.

U Sjedinjenim Američkim Državama iznos koji su ukrali gangsteri koji se pretvaraju da su središnji bankari će biti još veći. U kaznenom zakonu stoji da ukradena imovina mora biti vraćena zakonskim vlasnicima. Ti vlasnici su prosječni porezni obveznici, građani planeta. Policija i vojne agencije diljem svijeta imaju dužnost provesti zakon i uhićenja kriminalaca. Vrhovni središnji bankari su dokazani kriminalci. Dakle, što čekamo?

Izvor. Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers