FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 22, 2015

Czeck -- Benjamin Fulford: 20:07:2015

Kabala je systematicky demontována, takže "Stačí se jen dívat na to, jak se to vyvíjí," říká Pentagon.

20/07/2015.
Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka”.


To je to, co vysoce postavena osoba z Pentagon říká o skutečné demontáži Chazarské mafie "Stačí se jen dívat na to, jak se to vyvíjí. Budete v pokušení vzít vvidle a mít je připravené tam či onde, ale klidně je nechte ve skříni. Všeho by mělo být dosaženo bez jediného výstřelu, pokud vše půjde podle plánu".

Klíčem k takovému postoji byla totiž konečná dohoda mezi Ruskem, Británií, Čínou, Francií, Spojenými státy, Německem a Íránem, která zaručuje, že Írán má právo pokojně rozvíjet jadernou energii, aniž by vývíjel jadernou bombu. Faktem je, podle dvou členů královské rodiny Íránu, že Bushova rodina prodala své jaderné rakety s neutronovými hlavicemi Íránu už před mnoha lety. Íránci se pokoušeli zbraně vrátit zpět Obamove režimu, podle vysoce postavených zdrojů že CIA.to bylo zamítnuto.

V každém případě, Íránská jaderná dohoda znamená, že 30-letá kampaň Chazarské mafie a jejích politických otroků ve Washingtonu a Tel Avivu, kterí neustále používali Írán k rozpoutání světové války, je u konce.

Ve Washingtonu je nyní horecnaté úsilí Chazarské mafie, pokusit se nějakým způsobem tuto dohodu s Íránem zrušit, ale senátoři a kongresmani, kteří by chtěli zradit své vlastní lidí se automaticky ocitnou tváří v tvář zločinnému obvinění z vlastizrady a přijímání úplatků od cizí mocností, čili Izraele.

Podle zdrojů Pentagonu je americký ministr obrany Ashton Carter nyní na návštěvě Izraele, Saúdské Arábie a Jordánska, aby jim "prečetl důrazně napomenutí". Zdroje říkají, že to, co řekne Carter válečnému zločinci Benjaminovi Netanjahuovi je, že vzhledem k ustanovením íránské jaderné dohody nyní Rusko, Vatikán, Pentagon, EU, Čína, atd. požadují, aby Izrael (p.pr.: poslední vlastník cca 200 nukleárních hlavic v regionu) také rozebrat svůj ilegální nukleární program.

Ruský prezident Vladimír Putin řekl, že dohoda "přispěje k boji proti terorismu na Blízkém východě", stejně jako "pomoci při posílení globální a regionální bezpečnosti, globálního nešíření jaderných zbraní" a "vytvoření pásmo bez zbraní hromadného ničení na Středním východě". Tato veřejná prohlášení byla podle V. Putina podpořena ruským členem Společnosti Bílého Draka, který řekl: "Rusko nepřevezme štafetu Spojených států jako ochránce Izraele, protože není v našem zájmu, aby tak činilo".

Tah proti Khazar mafií je v koprodukci vojensko-průmyslového komplexu Spojených státu a Ruska, která nutí prezidenta, herce a otroka Obamu číst úplne nový scénář.
Zdroje čínské a stejně tak i z Pentagonu říkají, že Číňané hrají v této kampani pasivní, ale podpůrnou roli.

Podle různých zdrojů je nyní velký tlak na to, aby, buď bylo Netanjahuovi odepřeno vízum k návštěvě OSN v září, nebo aby ho zatkli za válečné zločiny, když přijede. Totéž platí i pro mnoho členů saúdského zločineckého režimu.

Kromě toho, Pentagon a jeho spojenci tlačí na ukoncení vojenské pomoci Izraeli, protože je v rozporu s americkým zákonem posílat zbraně do zemí (tj, Izrael), které jsou v rozporu se Smlouvou o nešíření jaderných zbraní. Nejenom to, ale Izraelci, hlavně docela nedávno době buď aktivně pouužívali nebo se snažíli použít jaderné zbraně v Sýrii, Jemenu, na Ukrajině a v dalších zemích. Nicméně celé ty roky, co Pentagon prodával zbraně do Izraele a Saúdské Arábie byly do těchto zbraní montovaná tzv. “zadní dvířka”, což v překladu znamená znamená, že tato zbraň může být, a také že bude neutralizována, v případě potřeby.

Prominentní členové Chazarské mafie strávili celé roky tím, že se snažíli dostat Číňany tím, že jim prodávali západní vojenskou techniku a nabízeli příležitost k "ovládnutí světa" tjenom, když tito Chazaři mohly být potom také jejich bankéři. Nicméně, Číňané jsou si celou tu dobu plně vědomi, že to byli Chazaři, kteří za opiových válek a vyzbrojili Japonsko tak, aby mohlo napadnout do Čínu a vykrást jejich zlato.

Výsledkem toho všeho tedy je, že nová aliance mezi BRICS, Vatikánem, Evropou, Pentagonem a většinou center světové velmocí je nyní v jasně srovnaném šiku proti Chazarské mafie.

Saúdská Arábie už poslala zprávu a zatkla 421 členů teroristické skupiny falešných ISIS Khazars těsně před návštěvou Cartera, aby tak ukázali, že i oni by byli ochotni obrátit se proti Chazarům.

Totéž lze říci o Nigérii, kde proběhla čistka mezi vysokými vojenskými důstojníky, kteří přijímali peníze od Chazarů na financování tmářského a násilnického hnutí Boko Hárám (Zakázané knihy).

Mezitím přišla že Spojených státu podivná zpráva, která řiká, že Georgi Bushovi se "zlomila kost v krku " ale nachází se v "dobrém stavu."

Podle zdrojů Pentagonu byl Bush napaden, protože jeho drogová mafie v CIA dovolila Joaquimu "El Chapo" Guzmánovi útěk z věznice s ostrahou těsně předtím, než byl vydán do Spojených států a přinucen tak, aby svědčil proti drogovému obchodu, který je celý filiálkou CIA. Nicméně, vysoce postavený CIA zdroj, který pracoval poslední dobou s Bushem ve skutečnosti řekl: "Bush už je mrtvý měsíce." Pentagon je nyní na válecne stezce proti drogové frakcí CIA, ale, pokud drogy nezlegalizují a nezačnou regulovat, je to předem ztracena válka.

Až vidíme vůdce zločinecké bandy Bush / Clinton jako Hitlery Clintonovou a Jebá Bushe veřejně zatčene a zadržene na základě obvinění z úkladných vražd, atd. pak budeme vědět, že čistka skutečně začala kousat do holých kosti.

V každém případě se Chazarská mafie stále vychloubá a ohrožuje. Nejvíce pobuřující nejnovější zalezitostí je vytvoření tzv. židovskeho soudu, který bude soudit papeže Františka.

Zde je část tohoto dopisu:

"Vzhledem k tomu, že Vatikán uznal organizací známou jako palestinskou samosprávu jako národ, a začala se na to odkazovat jako na národ ve svých dokumentech. Váše ssvatost nazvala vedoucího tohoto orgánu "Andělem míru", jak vysvětlil mluvčí Vatikánu, se záměrem podpořit Abú Mázinuv postoup k ke mírovemu řešení. Tyto akce jsou, k našemu velkému zděšení, v souladu s dlouhou řadou akcí a postojů, které provazí celou dobu římskokatolické náboženství, který přísahalo pronásledovat Izrael, protože odmítáme přijmout vašeho Mesiáše jako Mesiáše Izraele. Tato samozvaná porota bude "soudit Vatikán ... přičemž volá k odpovědnosti Vatikán za všechny výsledky svých činů."

Víme, že v posledních letech Chazaři připravili několik hrozeb na nekterá slabá místa Říma s jadernými zbraněmi a tento dopis je další skrytá hrozba těchto pověrčivých fanoušků, aby učinili opět totéž. Tito lidé, podle jejich vlastních slov, říkají, že jsou že stejné skupiny, která odsoudila Ježíše Krista k smrti. Problém, kterému čelí nyní je jen ten, že neexistuje žádný ekvivalent římské armády (jako Pentagon), který by jim byl k dipozici, aby s ním mohli manipulovat a vykonávat jejich vůli. V každém případě, je to historická a genetická skutečnost, že Ashkenazi Židé vznikli ve Střední Asii a Palestinci jsou skutečnými potomky obyvatel starověkého národa Judea. Zpráva pro Evropany, kteří byli přeškoleni v babylonském kultu Satana přestrojeného za Judaismus (tj. talmudskými Židy), je, že "pravda vás vysvobodí."

Stále více a více odhalení o masovém vymývání mozků Evropanů používajících staré texty od pastorů lidských otroků vyjde v nadcházejících měsících, jak se lidstvo konečně zbaví dlouhé noční můry uctívačů Hyksoskeho Satana zabývajících se pasením ovcí-lidí.

I když se očekává, že na celém světě v nadcházejících měsících demontáž Chazarské mafie urychlí, ostatní světové dění by také měla být přezkoumána.

Velkým problémem bylo japonský vládní rozhodnutí povolit japonským ozbrojeným sílám zapojovat se do obranných vojenských kampaních v zahraničí. To je součástí probíhajícího mohutného snažení Pentagonu, aby se pokusili vytvořit skutečný světový mír tím, že sjednotí všechny světové obranné síly do jediné organizace jednotné planetární obrany na zachování míru. Rusové, Vietnamci, Japonci, Austrálané a dalších již s touto změnou souhlasí. Tato síla se nesmí používat pro nelegální koloniální válecné agrese a okupace.

Nicméně, Číňané, Indové a další čekají, že mezinárodní organizace, jako je OSN a Světové soudy již nebudou nadále nástroje západního imperialismu a stanou se skutečnými zástupci lidu tohoto světě před tím, než budou ochotni dát více své svrchovanost do takovýchto nadnárodních organizací, jako sil, které budou mít za ukoludržení světového míru. Jinými slovy, je skutečný zájem o světový mír, ukoncení chudoby, a zastavení ničení životního prostředí a zahájení nové éry, ale není žádná shoda v realizaci fašistického Nového světového řádu.

Existuje také mnoho věcí se děje, a o kterých právě teď ještě nemůžeme mluvit. Nicméně, Iluminátský velmistr Alexandr Romanov byl propuštěn z nedobrovolného zadržení v japonské psychiatrické léčebně. To bylo důsledkem vysokého tlaku prefabrikovaného japonskou vládou a ukazuje se, že k zásadní změne došlo i zde. Jinými slovy, Chazaři ztratily kontrolu nad Japonskem.

Přijdou také důležitá setkání, které se konají tento týden za účasti Číňanů, Rusů, několika společností bojových umění, Illuminatu, Společnosti Bílého Draka, Svobodných zednářů a dalších skupin. Všechny tyto skupiny chtějí vrátit řízení finančního systému zpět lidem.

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:

http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers