FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, July 15, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 13:07:2015

Un razboi cibernétic pe scala mare explodeaza ca o consecinta a lipsei de plata a datoriei Greciei. Pentagonul lanseaza o ofensiva împotriva mafiei khazariene.


13 iulie, 2015

Saptamîna trecuta, lipsa de plata a datoriilor din Grecia, a provocat un razboi cibernetic major si un razboi de informatii, care sa raspîndit în întreaga lume. Razboiul a implicat bancile, companiile de aparare, bursele de valori importante, companiile de telecomunicatii si mult mai multe. De exemplu, pe 8 Iulie, atacul cibernetic care a închis Bursa de Valori din New York, Wall Street Journal, United Airlines, si mai multe companii de telefonie mobila, a avut loc un represaliu pentru atacul american la Bursa din Shangai, în conformitate cu sursele din China si ale Pentagonului. ’’A fost pentru a obtine experienta de modul de a pune aceasta actiune în practica’’, spun surse ale Pentagonului.

În esenta, lipsa de plata a datoriilor din Grecia, a dus la faliment FMI, Banca Cantrala Europeana si Administratia Rezervei Federale, desi angajatii acestor agentii ignoreaza înca aceasta problema grava, si pretind ca nu este astfel. Cu toate acestea, motivul pentru care ignoreaza votul ’’Nu’’, si ameninta guvernul grec cu violenta, doar daca acelasi guvern va jefui Grecia pentru ca sa-i salveze, si pur si simplu, pentru ca nu au banii necesari pentru a mentine Grecia sau pe ei însisi. Asa cum vom discuta un pic mai jos, situatia greceasca este în curs de a se transforma rapid într-o revolutie pe scala larga.

În orice caz, falimentul acestor institutii a fost secundat de cel putin 200.000 miliarde de dolari stabiliti pentru începutul bancii BRICS si a fondului sau de stabilizare financiara. Tarile BRICS au invitat Grecia sa li se alature, însa, desigur, banca BRICS nu este dispusa sa salveze bancile occidentale criminale care au jefuit Grecia. BRICS vor ajuta doar poporul grec.


Controlorii khazarieni ai Administratiei Rezervei Federale, furiosi cu banca BRICS, au fost instigatorii atacului pietelor burselor de valoare chineze, potrivit unor surse de la Pentagon. Acest fapt a dus la spargerea unei bule, care a condus la un decliniu de 40% în actiunile chineze, înainte de a interveni guvernul, si de a împiedica mai multe negocieri de acelasi tip. Contraatacul chinez a închis Bursa de valori din New York, etc. Potrivit unor surse ale Pentagonului, ca represalii la acest episod, a urmat razboiul meteorologic, transformat într-un mare taifun trimis direct pentru a atinge Shangai, ceea ce a fortat evacuarea a mai mult de un milion de persoane.

Lunea trecuta, Pentagonul a convocat sclavul intern si ’’testul de fier’’ al khazarienilor, Obama, actualul presedinte în functiuni, pentru a-i comunica sa actualizeze relatiile sale militare cu Vietnamul  ’’la un nivel strategic.’’ Cu alte cuvinte, vietnamezii vor colabora cu americanii pentru a sustine chinezii. În ciuda retoricii împotriva Rusiei, Pentagonul lucreaza deja cu rusii pentru a controla China în favoarea lor, au spus sursele.

I sa spus lui Obama, în termeni clari, ca trebuia sa se opreasca ’’sa agite apele’’si sa se concentreze asupra inamicului principal, care este mafia khazariana, si în inamicul potential care este China.

În prezent, exista un armistitiu informal între Pentagon si chinezi, deoarece acestia s-au oprit în construirea instalatiilor militare în Marea Chinei de Sud.  În prezent, Pentagonul si chinezii, se concentreaza pe inamicul real, care este mafia Khazariana.

Fiind parte a unei campanii de discreditare a Khazarienilor, Obama a fost nevoit sa recunoasca public ca guvernul sau (o factiune a Departamentului de Stat controlata de catre Khazarieni) era în curs de a ’’antrena ISIL(ISIS).’’:Obama a spus din distractie: ’’Antrenam pe ISIL’’

Acest document a fost parte a campaniei majore în curs, a Pentagonului împotriva Israelului, si împotriva mafiei Khazariene. În alta pagina web, Pentagonul si agentia de pirati cibernetici au lansat un videoclip, care sa raspîndit peste tot, aratînd filmarile unei false decapitari a lui ISIS.

 Criminalul de razboi khazarian, Benyamin Netanyahu, din Israel, de asemenea a avut telefoanele particulare piratate pentru a obtine informatiile ca el era direct implicat în campania de teroare ISIS. Si mai mortal pentru regimul criminal al lui Netanyahu, a fost pirateria îndreptata catre sistemele militare israeliene care a dezactivat apararea antiracheta Patriot din Israel. Stirile au referit ca bateriile de rachete Patriot germane au fost, de asemenea piratate.

 Cu toate acestea, a fost pirateria sistemelor israeliene care a lasat tara expusa în mod total rachetelor iraniene si ale altora. Mesajul este foarte clar: ’’Încetati sa creati probleme regionale, sau veti fi distrusi’’.

 În plus, regimul saudit cu Pentagonul rasucind-ui bratul, continua sa ceifeze toti agentii lui Bush si ai Israelului, de la putere. Ministrul Afacerilor Externe pe termen lung, Saud Al Faisal si fratele sau Tikri, sef al Serviciilor Secrete Bandar Bush, si multi altii, au fost înlaturati, în timp ce acest regim frenetic, încearca sa-si schimbe natura, cu scopul de a supravietui. Acestia încearca în mod disperat sa evite alinierea americana completa cu Iranul, care îi va lasa fara nici o protectie reala în Orientul Mijlociu.

 Cu alte cuvinte, ei se tem de o revolutie sîngeroasa, motiv pentru care, multi printi sauditi au parasit deja tara. Sauditii si alte monarhii din Golf, au cumparat si pastrat tot argintul disponibil, pentru a-si pastra averile lor, în cazul unei schimbari de regim, si înghetarea ulterioara a conturilor lor bancare. Aici puteti vedea un grafic care arata modul în care petrolul este transformat în argint.

 Banca JP Morgan si Citibank s-au imiscuit într-o vînzare masiva de contracte viitoare de argint (de exemplu, de argint pe hîrtie), cu scopul de a reduce pretul. Rezultatul a fost ca pretul argintului pe hîrtie a cazut, si chiar Casa Monedei, din Statele Unite, si-a terminat monedele de argint.

 Punînd în alt mod, aceste banci gigante îsi pierd capacitatea de a folosi super-computerele lor, pentru a controla pretul materiilor prime reale din lume, cum ar fi argintul.

 Aceasta miscare de materii prime a bancilor mari Rockefeller si Bush, se întîmpla atunci cînd sistemul bancar khazarian confrunta un atac fara precedent. Goldman Sachs, de exemplu, a fost expusa publicului, de catre Comisia cu privire la Adevarul despre Datoria Greciei, ca fiind o organizatie criminala.

 Acest grup a aratat ca Goldman Sachs si alte banci au inflationat fraudulos, numerele datoriei guvernului grec, facînd lucruri ca, crearea de false pierderi de catre spitale. Datoria frauduloasa greaca, este folosita în prezent ca un instrument pentru a jefui adevaratele active grecesti, cum ar fi, insulele, porturile, serviciile publice, etc. În conformitate cu serviciile secrete britanice MI5, Mario Draghi, fost angajat al Goldman Sachs si în prezent, guvernatorul Bancii Centrale Europene, a fost creierul în spatele acestui plan de jaf al grecilor.

Deci, putem întelege de ce fostul Ministrul grec al Finantelor, Yanis Varoufakis, se refera în mod public la Goldman Sachs ca fiind un vampir sugator de viata. Yanis Varoufakis despre Goldmab Sachs a lui Rothschild.

 Situatia sa deteriorat pîna la punctul ca, toti membrii Parlamentului grec si familiile acestora sa fie amenintati cu moartea de catre Khazarieni, cele mai recente sondaje de opinie arata ca aproximativ 80% din poporul grec nu va accepta nerespectarea de catre parlamentul grec, în a respecta votul sau ’Nu’, în fata criminalilor Uniunii Europene.

 Surse ale Pentagonului spun ca dracmele grecesti sunt deja folosite si ca era inevitabila iesirea Greciei din Euro. Spun de asemenea, ca în acet moment, ceea ce se întîmpla, sunt falimentele bancare cauzate de swap-uri de lipsa de plata ( de exemplu, asigurarile ca Grecia nu va lipsi plata).

 Exista, de asemenea, mai multe probleme aparînd la banca JP Morgan, potrivit unor surse ale Pentagonului. Ei spun ca JP Morgan a vîndut de doua ori mai multe obligatiuni guvernamentale SUA, ca fiind emise de fapt. Mai degraba, sursele spun ca ei au vîndut titluri frauduloase ale guvernului SUA, pentru a se putea mentine la suprafata.

 Exista mai multe dileme pentru guvernul japonez sclavizat de catre Bush si Rockefeller. Saptamîna trecuta, o comisie secreta de decizie a guvernului japonez, a respins o propunere a Societatii Dragonului Alb, pentru a crea o agentie de planificare viitoare, cu un buget de sapte bilioane de dolari. Potrivit unei surse a familiei regale japoneze, nu puteau începe noua agentie din cauza interferentei ’’Francmasonilor si Illuminati.’’

 Cu toate acestea, guvernul japonez este confruntat cu o documentatie clara ca datoreaza 30 de miliarde de dolari de aur furate de la manciurieni, potrivit unor surse din China. Japonezii au îcercat sa amîne descarcarea de gestiune a debitului de aur pîna în toamna, dar sunt presionati pentru a actiona înainte de asta, au spus sursele. A forta japonezii sa plateasca aceasta datorie, ar duce la falimentul Rockfeller-ilor si a lui Bush, care sunt controlorii secreti ai regimului sclavizat japonez. Din acest motiv, sclavul lor primul-ministru Abe, va fi trimis în China, într-o misiune de urgenta si cerseala, în Septembrie.

 Pe o nota finala, un agent rus a contactat Societatea Dragonului Alb (WDS), saptamîna trecuta, si a furnizat informatii detaliate cu privire la modul în care revolutia ucrainiana ’’Maidan’’ sa petrecut cu adevarat. Agentul sa infiltrat în revolta Maidam, pretinzînd a fi un student. I sa spus sa mearga la o organizatie  frontala a Departamentului de Stat, a SUA, unde li se dadeau tinerilor manifestanti hrana si adapost, si o plata zilnica de 25 euro.

plus, potrivit agentuui, ’’ni s-au dat toate drogurile libere pe care le doream.’’ El a declarat ca grupul de manifestanti în Maidan, era aproape în întregime constituit de tineri drogati între 17 si 25 de ani. Deci, aici este declaratia a Departamentului de Stat nord-american, distribuind droguri si bani pentru a rasturna un regim ales în mod democratic.

regim khazarian necinstit de la Washington DC, a fost descoperit invadînd computerele si punînd pornografie infantila pe ele. Acest lucru explica de ce atît de multi  denuntatori si alti ’’scandalagii’’ au fost arestati în mod fraudulos pentru ca aveau pornografie infantila în computerle respective.

faceti dvs. cu un guvern care prevede droguri ilegale, finantarea terorismului, foloseste pornografia infantila si alte trucuri pentru a aresta oameni nevinovati, si a fura banii la 99% din populatie ?

Raspunsul este clar: Avem nevoie de o revolutie. Revolutia poate ca a început deja în Grecia, locul de nastere al democratiei. Avem nevoie sa ne asiguram ca se raspîndeste pîna în inima intunericului din lume, în Washington DC, ca sa fie curatat, si ca Republica Statelor Unite ale Americii sa fie restaurata. Acest lucru va îndeparta cauza predominanta, a terorismului, a razboiului si a dezordinii din lume.

              Fonte: Antimatrix.org


Translator: The Light Journalist






 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers