FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, July 8, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 06:07:2015


Negocierile foarte secrete continua, în timp ce votul ‘’Nu’’ al grecilor forteaza oligarhia occidentala sa se predea


06 Iulie 2015


Potrivit unor surse occidentale si asiatice, lipsa de plata si votul grecesc imediat ‘’Nu’’ platilor de mai multi bani bancherilor, au dat origine la un sentiment de urgenta pentru negocierile în curs, pentru a stabili un nou sistem financiar. În acelasi timp, mafia khazariana recurge la amenintari tot mai inutile, si incidente teroriste fabricate, într-o încercare de a împiedica expulsarea sa inevitabila de la controlul bancii.

Faptul ca 61% dintre cetatenii greci au refuzat sa plateasca greselile imprudente ale bancii, indica faptul ca în acea tara, majoritatea oamenilor de rînd recunosc caracterul criminal al sistemului bancar occidental. Adevarul este ca în prezent, poporul grec stie ca nu este în mod legal responsabil de datoriile contractate de catre bancherii mafiosi, deci, nu le vor plati.

Asta a pus în miscare primul domino care duce inexorabil la falimentul sistemului bancar khazarian, si a sa filiala criminala, cunoscuta sub numele CORPORATIA STATELOR UNITE ALE AMERICII. Asa cum am mentionat mai devreme, lipsa de plata greaca este doar primul domino, care va fi urmat de Spania, Portugalia, Italia, Franta, Germania si apoi, Statele Unite.


FMI a emis un raport solicitînd o întîrziere de 20 de ani pentru plata datoriilor grecesti, deoarece daca FMI recunoaste ca împrumuturile sale pentru Grecia merg rau, va trebui de asemenea sa recunoasca ca sunt insolvabile. Principalele tari creditoare din lume, cum ar fi China si alte tari asiatice, refuza sa împrumute mai multi bani la FMI, deoarece ramîne de facto, un instrument al criminalilor de la Washington DC, care exercita puterea de veto asupra acestei institutii.

Cabala de la Washington DC nu poate salva FMI sau Banca Centrala Europeana, deoarece este în stare de faliment dupa cum se poate verifica prin faptul ca sunt în curs de a falsifica registrele financiare. Ei au tinut datoria înghetata în 18.112 miliarde de dolari, de cînd nu au îndeplinit plata datorita, pe 15 Martie.

În plus, alte dominouri au început sa cada de asemenea. În confuzia despre Grecia, o mare parte din atentia lumii, a fost deviata de la faptul ca o alta filiala a AMERICII, guvernul nazist din Ucraina, de asemenea a ratat plata si a dat faliment. În plus, colonia Porto Rico a AMERICII, cunoscuta de multi ca fiind al cincizecisiunu-lea Stat nord-american, a declarat public de asemenea, ca nu va fi în masura sa-si plateasca datoriile.

Noul element care se desprinde, este ca contagiul sa raspîndit deja în China, cel mai mare creditor al AMERICII falite, si prin urmare, aceasta tara va fi abandonata. Bursele chineze au scazut 30% în ultimele luni, impulsionate de catre investitorii retalisti. Investitorii retalisti stiu în prima mîna, ca economia chineza reala începe sa se poticneasca, deoarece nu gaseste cumparatori în exterior pentru produsele sale industriale.

Guvernul comunist chinez a încercat de asemenea sa obtina fonduri saptamîna trecuta, cînd a trimis reprezentanti ai familiei imperiale Manciu la sediul Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ, într-o încercare de a rascumpara bani vii pe miliarde de dolari în obligatiuni istorice autentice, potrivit unui oficial al guvernului chinez. La banca, au fost întîmpinati de catre functionari tineri care au încercat cu multa dificultate sa prezinte obstacole birocratice în schimbul obligatiunilor pe bani vii. În cele din urma, în ciuda faptului ca obligatiunile erau adevarate, chinezii si manciurienii au fost trimisi înapoi cu mîinile goale, deoarece recunoasterea obligatiunilor, ar fi pus în faliment guvernul si sistemul financiar japonez.

Sistemul financiar al Japoniei se gaseste aproape în abis, datorita banilor care sunt drenati pentru a întîrzia falimentul AMERICII. Datorita finantarii AMERICII, un studiu recent al guvernului japonez arata ca 62,4% dintre japonezi, spun ca se confrunta cu dificultati financiare.

Potrivit unor surse ale Pentagonului, saptamîna trecuta de asemenea, rusii si americanii nu au reusit sa transforme în bani documentele financiare istorice care au valoare monetara, deoarece,  înca o data, sistemul financiar vechi este incapabil sa plateasca datoriile reale care au fost asumate de-a lungul anilor.

Din aceasta cauza, primul faliment de întotdeauna al unei tari europene în era de dupa-razboi, a intensificat o noua urgenta a negocierilor în curs, care urmeaza sa stabileasca un nou sistem financiar, în conformitate cu persoanele implicate în negocieri.

În negocierile-cheie cu scopul de a crea un sistem financiar alternativ, reprezentanti ai  Societatii Dragonul Alb, au trimis în mod oficial o propunere Familiei Imperiale si guvernului japonez, solicitînd crearea unui fond de 7000 de miliarde de dolari, pentru a finanta crearea unei viitoare agentii de planificare. Autoritatile japoneze a familiei imperiale si a guvernului, în principiu, au aprobat planul, însa au solicitat o propunere mai detaliata, în scris. Aceasta propunere a fost trimisa , luni, scurt timp înainte ca acest articol sa fie publicat.

Propunerea solicita ca o delegatie a guvernului japonez sa viziteze  Marea Britanie, SUA, sediul Uniunii Europene, Vaticanul, Moscova, Uniunea Africana, Organizatia de Cooperare Islamica, si alte centre de putere pentru a obtine sprijin oficial pentru crearea viitoarei agentii de planificare ( a fost dat deja sprijinul informal).

Aceasta viitoare agentie de planificare, va fi  foarte diferita de Banca Mondiala si de FMI, sau chiar bancile care initiaza ca banca BRICS si Banca Asiatica de Investitie si Infrastructura, în sensul ca va avea un buget de 70 de ori mai mare, suficient pentru a asigura anual o valoare de $ 1000 în bunuri si servicii pentru fiecare barbat, femeie si copil de pe planeta. De asemenea, în timp ce banca BRICS si AIIB ajuta sa izoleze factiunea cabalei de la Washington, membrii sai functioneaza înca în conformitate cu modelul de sclavie a datoriei babiloniene.

Cu alte cuvinte, ei împrumuta bani cu jururi, si asteapta sa fie rambursati, sau atunci vor sosi si vor profita de garantie. Agentia de planificare va functiona pe credit, si nu va solicita restituirea, doar va verifica ca fondurile sunt utilizate conform pretensiunilor si promisiunilor. Noile fonduri vor fi refuzate grupurilor corupte si incompetente, care apoi, vor disparea treptat datorita lipsei de sprijin...

Tot ceea ce este necesar pentru ca agentia de planificare sa obtina fonduri, este ca guvernele care finanteaza sa foloseasca moneda emisa de aceste guverne. Desigur, ca facînd-o se va pune capat controlului mafiei khazariene, care este aproape un monopol, prin crearea de moneda fiduciaria (care revela încredere) si astfel, a pune capat regimului de sclavie a datoriei babiloniene.

Din aceasta cauza a fost vazut un nou val de amenintari proveniente de la khazarieni. Cel mai recent a fost emis în site-ul organizatiei Mossad ca DEBKA, unde agentul Mossadului, Simon Elliot (aka El Baghdadi), a amenintat sa faca sa explodeze piramidele Egiptului si Sfinxul.

Saptamîna trecuta, de asemenea a avut loc un atac asupra armatei egiptene, de catre mercenari israelieni pretinzînd (si fara sa reuseasca sa însele pe nimeni), ca erau de la  ’’ISIS’’.

Au avut loc de asemenea, în mai multe tari, diferite tiruri masive de pavilion fals, si evenimente dramatizate social si politic, atribuite ’’islamistilor radicali’’ (adica khazarienii) , care au lasat publicul mondial amortit si indiferent. De exemplu, surse britanice au trimis dovezi convingatoare acestui scriitor, care arata ca împuscarea tunisina împotriva turistilor britanici, a fost un act de înscenare.

Întretimp, în SUA un afro-american a fost arestat pentru ca a vandalizat o biserica afro-americana, si scris grafitti rasiste protestînd împotriva asasinatelor afro-americanilor. Cu alte cuvinte, sclavul domestic Obama urmeaza ordinele stapînilor sai khazarieni, si încearca sa înceapa un razboi rasist. Din fericire, Statele Unite multi-culturale si multi-etnice, nu mai sunt terenul fertil pentru provocari rasiste.

Loja masonica P2, în Italia, a trimis un mesaj Societatii Dragonului Alb (WDS), saptamîna trecuta, declarînd ca erau dezgustati si obositi de Benyamin Netanyahu, si ca planuiau sa scape de el cît mai repede posibil. De acord cu etichetarea publica a Natiunilor Unite, acest monstru este un criminal de razboi, puteti fi siguri ca zilele lui sunt numarate.

De asemenea exista semne în crestere a unui atac foarte sistematic împotriva Internetului, si împotriva infrastructurii electrice în interiorul Statelor Unite. În conformitate cu FBI, cel putin 11 atacuri pe internet si reteaua electrica a SUA au fost executate recent de catre atacanti foarte sofisticati. http://www.zerohedge.com/news/2015-07-03/fbi-admits-11-attacks-against-internet-power-grid-lines-california-year

Deraieri de trenuri cauzînd explozii cu varsare de gaz toxic au loc într-un ritm de unu pe saptamîna, indicînd un sabotaj sistematic împotriva infrastructurii Americii. Se asteapta ca ritmul operatiilor de sabotaj sa creasca în timpul viitoarelor saptamîni si în toamna.

În acest scop, 2.500 de mercenari nazisti bine antrenati, au fost transferati din Ucraina în Colorado saptamîna trecuta, din motive înca date ca nesigure. Acesti mercenari sunt raportati la membrii oficiali khazarieni afiliati la Departamentul de Stat si nu armatelor regulare si patriotice ale SUA.

Într-o dezvoltare posibil legata de acest fapt, si care pare a fi o încercare disperata pentru a împiedica Illuminati gnostici inspirati într-o revolutie împotriva cabalei, politia din Koganei, în Tokio, a internat înca o data pe Marele–Maestru illuminati, Alexander Romanov, într-un spital psichiatric. Acolo, de acord cu membrii familiei sale, a fost drogat puternic si în mod violent în ultimele 2 luni. Un membru al familiei spune ca el se comporta violent si haotic, si ataca persoanele cu un baston de baseball. În conformitate cu ultima data cînd am vorbit cu el , el era victima violentei si nu invers. Desigur ca avea mari vînatai pe picioare în generul care ar necesita un baston de baseball în acest sens.

Oricum, surse gnostice Illuminati spun ca, în curînd, vor sosi în Japonia, reprezentanti pentru coordenarea activitatilor împotriva Cabalei.

Societatea Dragonului Alb (WDS) deplînge violenta si se straduieste sa actioneze ca în calitate de intermediar neutru între lluminati gnostici si cabala. Cu toate acestea, daca în curînd cabala nu va face concesiuni reale de tip jubileu, o revolutie violenta, sîngeroasa si haotica, este o certitudine.

Fonte: Antimatrix.org


Translator: The Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers