FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 23, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 20:07:2015

Η συμμορία αποδομείται συστηματικά, έτσι "Απλά παρακολουθείστε το καθώς εξελίσσεται" λέει το Πεντάγωνο



20 Ιουλίου 2015


Αυτό έχει να πει ένα κορυφαίο πρόσωπο του Πενταγώνου για τη συνεχιζόμενη κατεδάφισης της χαζαρικής μαφίας: «Απλά παρακολουθήστε το καθώς εξελίσσεται. Θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ένα δίκρανο* έτοιμο εδώ κι εκεί, αλλά, απλά αφήστε το στην ντουλάπα. Όλα θα πρέπει να γίνουν χωρίς να πέσει μια τουφεκιά, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο».
Το κρίσιμο γεγονός για να ξεκινήσουν όλα αυτά ήταν η συμφωνία μεταξύ Ρωσίας, Αγγλίας, Κίνας, Γαλλίας, Ηνωμένων Πολιτειών, Γερμανίας και Ιράν για να διασφαλιστεί ότι το Ιράν έχει το δικαίωμα να αναπτύξει ειρηνική πυρηνική ενέργεια χωρίς ανάπτυξη πυρηνικών βομβών. Η αλήθεια του θέματος είναι, σύμφωνα με δύο μέλη της ιρανικής βασιλικής οικογένειας, ότι η οικογένεια Bush πούλησε πριν χρόνια στο Ιράν πυρηνικούς πυραύλους με βόμβα νετρονίων στην αιχμή τους. Οι Ιρανοί προσπάθησαν να δώσουν πίσω τα όπλα στο καθεστώς Obama, αλλά η προσπάθεια αυτή απορρίφθηκε απαξιωτικά, σύμφωνα με ανώτερες πηγές της CIA.
Σε κάθε περίπτωση, η πυρηνική συμφωνία του Ιράν σημαίνει, ότι έχει τελειώσει μια 30χρονη καμπάνια της χαζαρικής μαφίας και των σκλάβων τους πολιτικών στην Ουάσινγκτον και το Τελ Αβίβ να χρησιμοποιηθεί το Ιράν για να ξεκινήσει ένας παγκόσμιος πόλεμος.
Υπάρχει σε εξέλιξη μια τεράστια προσπάθεια από την χαζαρική μαφία Khazarian στην Ουάσιγκτον να ανατραπεί η συμφωνία με το Ιράν, αλλά οι γερουσιαστές και τα μέλη του Κογκρέσου που προσπαθούν να προδώσουν τους δικούς τους ανθρώπους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές κατηγορίες για προδοσία και αποδοχή δωροδοκιών από το Ισραήλ, μια ξένη χώρα.
Τώρα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ashton Carter επισκέπτεται το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία για να "διαβάσει τον νόμο περί διαδηλώσεων», σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Αυτό που ο Carter πρόκειται να πει στον εγκληματία πολέμου Benyamin Netanyahu είναι, ότι, τώρα που το ιρανικό πυρηνικό ζήτημα έχει διευθετηθεί, η Ρωσία, το Βατικανό, το Πεντάγωνο, η ΕΕ, οι Κινέζοι κ.λπ. απαιτούν από το Ισραήλ να αποδομήσει το δικό του επιθετικό πυρηνικό πρόγραμμα, λένε οι πηγές.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin είπε, ότι η συμφωνία «θα συμβάλει στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Μέση Ανατολή», αλλά και «θα βοηθήσει στην ενίσχυση της παγκόσμιας και της περιφερειακής ασφάλειας, της παγκόσμιας μη διάδοσης των πυρηνικών» και «στη δημιουργία στη Μέση Ανατολή μιας ζώνης ελεύθερης από όπλα μαζικής καταστροφής».
Αυτές οι δημόσιες δηλώσεις από τον Putin υποστηρίχθηκαν από έναν Ρώσο, μέλος της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου, που είπε, «η Ρωσία δεν πρόκειται να διαδεχθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ως προστάτης του Ισραήλ, διότι δεν είναι προς το συμφέρον μας να το κάνουμε».
Η πίεση εναντίον της χαζαρικής μαφίας είναι μια συμπαραγωγή του αμερικανικού στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος και της Ρωσίας, που έχει αναγκάσει τον σκλάβο του Κογκρέσου, εκτελεστικό Πρόεδρο Ομπάμα να διαβάσει ένα εντελώς νέο σενάριο. Οι Κινέζοι παίρνουν έναν παθητικό, αλλά υποστηρικτικό ρόλο σε αυτήν την καμπάνια, λένε πηγές της Κίνας και του Πενταγώνου .
Υπάρχει τώρα μια μεγάλη πίεση, είτε να μην χορηγηθεί στον Netanyahu βίζα για να επισκεφθεί τον ΟΗΕ το Σεπτέμβριο ή αλλιώς να συλληφθεί για εγκλήματα πολέμου όταν φτάσει, λένε πολλές πηγές. Το ίδιο ισχύει και για πολλά μέλη του Σαουδικού βάναυσου καθεστώτος.
Επί πλέον, το Πεντάγωνο και οι σύμμαχοί του πιέζουν για ένα τέλος στην αμερικανική στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ, διότι αντίκειται προς τον νόμο των ΗΠΑ η αποστολή όπλων σε μια χώρα (π.χ. Ισραήλ), που παραβιάζει τη συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων. Εκτός αυτού, πρόσφατα οι Ισραηλινοί έχουν ενεργά χρησιμοποιήσει ή προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα στη Συρία, στην Υεμένη, στην Ουκρανία και αλλού. Ωστόσο, εδώ και χρόνια το Πεντάγωνο έχει κρατήσει κρυφές δικλείδες στα όπλα που έχει πουλήσει στο Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία, πράγμα που σημαίνει, ότι αυτά μπορούν να εξουδετερωθούν, και εξουδετερώνονται, όταν χρειάζεται.
Ανώτερα μέλη της χαζαρικής μαφίας εδώ και χρόνια προσπαθούν να βάλουν στο χέρι τους Κινέζους, πουλώντας τους δυτική στρατιωτική τεχνολογία και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να «κυβερνήσουν τον κόσμο», εφ' όσον οι Χαζάροι θα μπορούν να είναι οι τραπεζίτες τους. Ωστόσο, οι Κινέζοι έχουν πλήρη επίγνωση του ότι ήταν οι Χαζάροι εκείνοι που βρίσκονταν πίσω από τους πολέμους του οπίου και εκείνοι που εξόπλισαν την Ιαπωνία, για να εισβάλλει στην Κίνα και να κλέψει τον χρυσό της.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η συμμαχία BRICS, το Βατικανό, η Ευρώπη, το Πεντάγωνο και τα περισσότερα κέντρα εξουσίας στον κόσμο έχουν τώρα ευθυγραμμιστεί σαφώς εναντίον της χαζαρικής μαφίας.
Οι Σαουδάραβες ήδη πήραν το μήνυμα και συνέλαβαν 421 μέλη της χαζαρικής δήθεν τρομοκρατικής ομάδας του ISIS, λίγο πριν την επίσκεψη του Carter, για να δείξουν ότι ήταν πρόθυμοι να στραφούν εναντίον των Χαζάρων.
Το ίδιο ισχύει για τη Νιγηρία, όπου ο χώρος των κορυφαίων στρατιωτικών επιτελών έχει καθαριστεί από αξιωματικούς, που δέχτηκαν χρήματα από τους Χαζάρους για να χρηματοδοτήσουν το σκοταδιστικό και βίαιο κίνημα Boko Haram (Τα Βιβλία Απαγορεύονται).
Στις Ηνωμένες Πολιτείες εν τω μεταξύ, μια περίεργη είδηση που δόθηκε στη δημοσιότητα, ισχυριζόταν, ότι ο George Bush ο πρεσβύτερος «έσπασε ένα κόκαλο στον λαιμό του», αλλά ότι ήταν σε «καλή κατάσταση».


Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ο Bush δέχθηκε επίθεση επειδή η μαφία των ναρκωτικών της CIA του είχε επιτρέψει στον Joaquim "El Chapo" Guzman να αποδράσει από μια φυλακή υψίστης ασφαλείας, λίγο πριν εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και αναγκαστεί να καταθέσει εναντίον του κλάδου εμπορίας ναρκωτικών της CIA. Ωστόσο, μια ανώτερη πηγή της CIA, που συμβαίνει να έχει εργαστεί με τον Bush, είπε, ότι «ο Bush έχει πεθάνει εδώ και μήνες». Το Πεντάγωνο είναι τώρα σε πορεία πολέμου κατά της φατρίας εμπορίου ναρκωτικών της CIA, αλλά, εκτός κι αν νομιμοποιήσουν και ρυθμίσουν τα ναρκωτικά, θα βρουν ότι πρόκειται για μια χαμένη μάχη.
Όταν δούμε τους αρχηγούς της εγκληματικής συμμορίας Μπους/Κλίντον, όπως η Hitlery Clinton και ο Jeb Bush να συλλαμβάνονται δημοσίως και να συνοδεύονται δέσμιοι με την κατηγορία της δολοφονίας κ.λπ., τότε θα ξέρουμε ότι η κάθαρση έχει αρχίσει πραγματικά να δαγκώνει μέχρι το κόκαλο.
Σε κάθε περίπτωση, η χαζαρική μαφία συνεχίζει να παραφέρεται και να απειλεί. Η πιο εξωφρενική πρόσφατη κίνηση ήταν η δημιουργία ενός λεγόμενου εβραϊκού δικαστηρίου, που πρόκειται να δικάσει τον Πάπα Φραγκίσκο.
Εδώ είναι ένα μέρος της επιστολής τους:
 «Επειδή το Βατικανό αναγνώρισε την οργάνωση που είναι γνωστή ως Παλαιστινιακή Αρχή ως έθνος, και στα έγγραφά του έχει αρχίσει να αναφέρεται σε αυτήν ως έθνος. Η εντιμότητά του έχει ονομάσει τον επί κεφαλής της εν λόγω αρχής ως «Άγγελο της Ειρήνης», όπως εξηγήθηκε από έναν εκπρόσωπο τύπου του Βατικανού, ότι πρόθεσή του ήταν να ενθαρρύνει τον Abu Mazen να προχωρήσει προς την ειρήνη.
Οι δράσεις αυτές, προς μεγάλη μας θλίψη, είναι συνεπείς προς μια μακρά σειρά από δράσεις και θέσεις, που είναι όπως εκείνες των ημερών της Ρωμαϊκής Καθολικής Θρησκείας, που ορκίστηκε να διώξει το Ισραήλ, επειδή αρνηθήκαμε να δεχθούμε τον Μεσσία τους ως τον Μεσσία του Ισραήλ».
Αυτό το αυτόκλητο δικαστήριο «θα κρίνει το Βατικανό... και θα επιρρίψει την ευθύνη στο Βατικανό για όλες τις εκβάσεις των ενεργειών του».


Γνωρίζουμε, ότι στα πρόσφατα χρόνια οι Χαζάροι έχουν διατυπώσει αρκετές απειλές για επίθεση εναντίον της Ρώμης με πυρηνικά όπλα και η επιστολή αυτή είναι μια ακόμη συγκαλυμμένη απειλή από αυτούς τους δεισιδαίμονες φανατικούς να κάνουν το ίδιο πράγμα. Αυτοί οι άνθρωποι, με δικά τους λόγια, ισχυρίζονται ότι είναι η ίδια ομάδα που καταδίκασε τον Ιησού Χριστό σε θάνατο.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή είναι, ότι δεν τους έχει απομείνει κάτι ισοδύναμο με τον ρωμαϊκό στρατό (όπως το Πεντάγωνο), που να το χειραγωγούν προς εκπλήρωση της θέλησής τους. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια ιστορική και γενετική αλήθεια, ότι οι Ασκενάζι Εβραίοι κατάγονται από την κεντρική Ασία και ότι οι Παλαιστίνιοι είναι οι γνήσιοι απόγονοι των αυτοχθόνων του αρχαίου έθνους της Ιουδαίας.
Το μήνυμα προς τους Ευρωπαίους, που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, ώστε να θεωρούν την μεταμφιεσμένη βαβυλωνιακή λατρεία του Σατανά ως Ιουδαϊσμό (π.χ. Ταλμουδιστές Εβραίοι) είναι ότι «η αλήθεια θα σας ελευθερώσει».
Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για τη μαζική πλύση εγκεφάλου των Ευρωπαίων, μέσω της χρήσης αρχαίων κειμένων καθοδήγησης του υπόδουλου ανθρώπινου ποιμνίου θα βγαίνουν στο φως κατά τους επόμενους μήνες, καθώς η ανθρωπότητα τελικά απελευθερώνεται από τον μακρύ εφιάλτη της χειραγώγησης των ανθρώπινων προβάτων από τους λάτρεις του Σατανά Υκσώς.
Ενώ η παγκόσμια κατάρριψη της χαζαρικής μαφίας αναμένεται να επιταχυνθεί τους επόμενους μήνες, άλλα παγκόσμια γεγονότα πρέπει επίσης να εξεταστούν.
Ένα μεγάλο θέμα ήταν η απόφαση της ιαπωνικής κυβέρνησης να επιτρέψει στις ιαπωνικές ένοπλες δυνάμεις να συμμετέχουν σε αμυντικές στρατιωτικές εκστρατείες στο εξωτερικό. Αυτό είναι μέρος μιάς συνεχιζόμενης κίνησης του Πενταγώνου, σε μια προσπάθεια δημιουργίας πραγματικής παγκόσμιας ειρήνης, με την συνένωση όλων των αμυντικών δυνάμεων του κόσμου σε έναν ενιαίο οργανισμό πλανητικής άμυνας και διατήρησης της ειρήνης.
Οι Ρώσοι, οι Βιετναμέζοι, οι Ιάπωνες, οι Αυστραλοί και άλλοι είναι ήδη σύμφωνοι με αυτό. Αυτή η δύναμη δεν θα χρησιμοποιηθεί για παράνομους αποικιακούς πολέμους επιθετικότητας και κατοχής.
Πάντως, οι Κινέζοι, οι Ινδοί και άλλοι περιμένουν από τους διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΗΕ και το Διεθνές Δικαστήριο, να σταματήσουν να είναι όργανα του δυτικού ιμπεριαλισμού και να γίνουν πραγματικοί εκπρόσωποι του λαού του κόσμου πριν προθυμοποιηθούν να παραχωρήσουν περισσότερη κυριαρχία στους υπερεθνικούς οργανισμούς, όπως η παγκόσμια δύναμη διατήρησης της ειρήνης.
Με άλλα λόγια, υπάρχει ένα γνήσιο ενδιαφέρον για την παγκόσμια ειρήνη, την εξάλειψη της φτώχειας, την λήξη της καταστροφής του περιβάλλοντος και την έναρξη μιας νέας εποχής, αλλά, δεν υπάρχει καμία συναίνεση για μια φασιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Υπάρχουν επίσης πολλά σε εξέλιξη που δεν μπορούν να δημοσιευτούν σε αυτόν τον χρόνο. Ωστόσο, ο Μέγας Άρχων των Ιλλουμινάτων Alexander Romanov έχει απελευθερωθεί από την ακούσια κράτηση σε ένα ιαπωνικό ψυχιατρείο. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της πίεσης υψηλού επιπέδου που ασκήθηκε στην ιαπωνική κυβέρνηση και δείχνει ότι μια θεμελιώδης μετατόπιση εξουσίας έχει πραγματοποιηθεί εδώ. Με άλλα λόγια, οι Χαζάροι έχουν χάσει τον έλεγχο της Ιαπωνίας.
Συμβαίνουν, επίσης, σημαντικές συναντήσεις αυτή την εβδομάδα με τη συμμετοχή των Κινέζών, των Ρώσων, διαφόρων κοινοτήτων πολεμικών τεχνών, των Ιλλουμινάτων, της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου, των Ελευθεροτεκτόνων και άλλων ομάδων. Όλες αυτές οι ομάδες θέλουν να επιστρέψει ο έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος στους λαούς.



:
Πηγή:





Αναρτήθηκε από Hipknowsys


*Σ.τ.μ.: Δίκρανο είναι το εργαλείο που χρησιμοποιούν οι γεωργοί για να μαζεύουν το άχυρο και να το φορτώνουν σε οχήματα για την απομάκρυνσή του από το αλώνι. Εδώ προφανώς ο συντάκτης της φράσης έχει υπ’ όψη του τη δυνατότητα χρήσης του δικράνου ως ενός πρόχειρου, επιθετικού όπλου από μέρους των απλών ανθρώπων, που δεν έχουν στην κατοχή τους είδη κανονικού οπλισμού.

 Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers