FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 2, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 29:06:2015

Řecké domino padá, a Čína začíná sbírat kousky ...


29-06-15.

Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka.

Tak, se to nakonec stalo. Řecko vypnulo své banky a uvalilo kapitálové kontroly. A tak začíná padat domino. Toto je pouze první jednání jedné velké opery, která se bude hrát v nadcházejících měsících. Abychom se pokusili odhadnout, co je na skladě rekvizit pro Evropskou unii, je dobré se podívat na to, jak probíhal pád Sovětského svazu. Pád Sovětského svazu začal s rozšířeným pocitem nespokojenosti s vládou mezi oběma pracujícími třídami a elitami. Právě tento pocit nespokojenosti zrodil stávky a demonstrace v Polsku, které vedly k pádu polské vlády v červnu roku 1989. V listopadu téhož roku padla Berlínská zeď. Poté padly v řadě za sebou v roce 1990: komunistická vláda ČSR, Rumunsko, Bulharsko a Maďarsko. A konečně, v prosinci 1991 rezignoval Michael Gorbačov a nakonec se zhroutil Sovětský svaz.


Takže teď, když Řecko selhalo můžeme očekávat také Španělsko, Itálii, Francii, Německo a nakonec samotné Spojené státy, které budou následovat zhruba podobnou dráhu, kterou jsme viděli na příkladu Sovětského svazu.

To, co si většina lidí do dneska stále ještě o pádu Sovětského svazu neuvědomuje je to, že to nebylo způsobeno neúspěšnou ideologií, ale realitou finančního bankrotu. To je důvod, proč jsou Spojené státy a Evropská unie, které jsou vytvořeny podle téměř přesně stejného modelu jako Sovětský svaz, odsouzený zažít změnu režimu. Oni jsou totiž tyto země v bankrotu VSECHNY.

Čínské vládní zdroje, stejně jako zdroje zemí BRICS vysvětlují, jak budou jednat dál. Čínský číslo 2, Li Keqiang, přijíždí do Evropy tento týden, kde oznámí, že Čína velkoryse přispeje k rekonstrukci evropského fondu s počátečním rozpočtem 315 miliard eur. Není náhoda, že to je téměř přesně stejné množství eur, jako je celkový řecký dluh.

Čínská nabídka kauce z peněz pro Evropu je ovšem také jedním z důvodů, proč Spojené království, Francie, Německo, Itálie, Švýcarsko atd.., souhlasili, že se přidají k Číne a zalozí společně Asijskou Infrastrukturní a Investiční banku.

Kromě toho, stejně jako Rozvojová banka BRICS, i Asijská Infrastrukturní a Investiční Banka, ale také mnohé další nové instituce nyní otevírají svůj krám. Všechny tyto instituce budou pomáhat přímým finančním tokem nějakých 21 biliónu dolarů čínskych peněz, od kterého se očekává, že zaplaví světové trhy v nadcházejících měsících a letech.

Souběžně s tím, existují i právě probíhající jednání o tom, jaká pravidla se budou vztahovat na hodnotu 21 biliónu dolarů čínských úspor, které brzy chystá nechat čínská vláda investovat čínské občany v zahraničí. V podstatě to představuje diskusi o tom, do jakých oblastí Číňané budou moci investovat, a co bude mimo tento investiční dosah.

Evropané jsou mnohem otevřenější v tom, do čeho by mohli Číňané investovat, než Američané. Mezitím již Britové nabídli Číňanum vlastnictví hlavních novin (autor tohoto článku je zapojen do jednání, takže není možné zveřejnit název dotyčného listu). Mediální dohoda bude zahrnovat příslib že strany Číňanů, že nebudou zasahovat do reportáží založených na faktech. Mimo jiné se Britové také snaží najít čínského kupce se zájmem o pozemní infrastrukturu britského Telecomu.

Britové jsou však ještě dál ve svých jednáních s čínskou stranou, než ostatní Evropané, ale můžete si být jisti tím, že Řekové, ani Spanělé, ani Italové či další národy Evropy, pak nezůstanou pozadu.

Maďarsko má náskok před zbytkem Evropy v tom, že si již dohodlo účast na čínské hedvábné cestě, což je v rámci jejich iniciativy vybudovat rozsáhlou dopravní infrastrukturu v celé Eurasii.

Naproti tomu byla minulý týden neúspěšná čínsko - americká jednání o částech americké ekonomiky, kde by Číňanům bylo dovoleno investovat. Čínské zdroje říkají, že to bylo proto, že Američané nebyli ochotni otevřít dostatecný počet sektoru pro čínské investice. Zdroje Pentagonu tvrdí, že vyjednávání se nezdařilo, protože Číňané se zdráhali spustit sloučení čínských ozbrojených síl s Pentagonem. Zdroje z Ministerstva zahraničí pak dodali, že Číňané také nebyli stále ochotni otevřít dostatečně své finanční trhy západním finančním institucím. Samozřejmě, když vidí, co škody napáchaly západní finanční instituce po celém světě, je neochota Číňanu dát jim volnou ruku docela rozumná a pochopitelná.

Dokonce i přes tuto lavinu asijských peněz, vznášející se nad světovými trhy, existují stále sílené pokusy, které se snazí, stůj co stůj, udržet starý západní systém schopným platit dluhy. Posledním takovým krokem na tomto poli, podle japonských zdrojů z pravého křídla, byla žádost Ministerstva financí USA, aby Mitsubishi Group převzala Union banku že Švýcarska. Problém je v tom, že Američané nechtejí nechat Mitsubishi dělat žádnou skutečnou poctivou práci. Pravé křídlo připomíná, že to samé se stalo, když byli Japonci požádáni, aby vyplatili kauci za Merrill Lynch. "Jen nás žádají, abychom vyplňovali jejich černé díry," stěžoval si.

Podle různých místních zdrojů je Mitsubishi Group, se svými blízkými vazbami na Davida Rockefellera, hlavní silou Abeho otrockého režimu v Japonsku. Abe, protože má nízké IQ, byl poslán do Seikei univerzity založenou Mitsubishi Group, která nedisponuje valnou prestiží, jako laskavost za válečné zločiny jeho dědečka. Zdá se, že tlak na Mitsubishi koupit UBS je platbou za americkou kampaň, která umožnila Mitsubishi Heavy Industries začít vyvážet zbraně.

Vojenská výstavba v Japonsku je součástí plánu, poprvé navrženého nacistickým seniorem a kabalistou Richardem Armitagem více než před deseti lety. Abeho vláda sází svou poslední energii na soubor zákonu, který mají za cíl integraci japonské a americké armády. Ty by měly být silně protlačovány v létě.

Nicméně jsou v Japonsku rostoucí známky revolty proti otroké vláde Šinzó Abeho. Nedávno dva samostatné celonárodně vysílající televizní pořady otevřeně uvedly, že tsunami a jaderná katastrofa v Japonsku, které se staly dne 11.3. 2011 (Fukushima) byly výsledkem úmyslné sabotáže.
Také, několik lidí, kteří se nedávno setkali s Abe vyprávěli, že se jim zdál velmi křehký od své střevní nemoci.
Podle několika výkoných japonských makléřu, je konkrétním scénářem nahrazení Abeho letos na podzim. Podrobnosti jsou stále drženy v tajnosti, ale lóze P2, svobodných zednářu, MI6, asijské tajné společnosti, japonská yakuza a další frakce protlačují tento scénář. Teď už zůstáva na podporu Abeho jen několik posledních chazarských otroků nejvyšší úrovně. Jejich jména byla zaznamenána a budou požádáni, aby odstoupili letos na podzim.

Také lóže P2 svobodných zednářu a Vatikán vedou jednání společne s Rusy a Pentagonem, aby se pojistili, že Západ bude mít rovnoprávné slovo s Asií ve vznikajícím novém mezinárodním finančním, ekonomickém a politickém systému. Skutečnost, že UBS je spojen s Řádem německých rytířů, a vede tím pádem k loži P2 je tady jasnou známkou toho, že Vatikán tlačí na to, aby podložil japonskou měnu, aby se tak pojistilo, že neskončíme nakonec všichni v jednom cínskem světe.

A právě za tímto účelem se setkal ruský prezident Vladimír Putin s papežem Františkem 10. června. Podle zdrojů Pentagonu právě proto, aby se zasadili o podporu Vychodo Západního křesťanského bloku. Oba teď budou tlačit na amerického prezidenta Barácká Obamu, aby se stáhnul z Ukrajiny, Sýrie a jiných zemí, aby tak křesťanský Západ mohl vytvořit jednotný blok, řekl zdroj.

Na doplnění musíme dodat, že zatímco na Blízkém východě a v Evropě probíhá sundávání chazarských gangsterů a jejich zástupcu z jejich pozic, v USA a Izraeli ještě pokračuji v rozvijení svých plánu. V své poslední zprávě obvinila Organizace spojených národů izraelského premiéra Benyamina Netanjahua z válečných zločinu.

Jeho zatčení se očekává v momentě, kdy se definitivně demontují součástí jeho sítě vydírání jadernými hrozbami. Zdroje z Pentagonu říkají, že demontáž je téměř kompletní, a že Netanjahu by už měl být ve vězení a "čím dřív, tím lip."

Máme také potvrzení že stránek propojených s Mossadem, že izraelská proxy armáda (p.pr.: IS) hrozí, že zabije nevinné civilisty ve snaze zastavit vojenské tažení (p.pr.: která je proti ním vedená nyní, novou koalici)

To je přesně ten druh taktiky vedoucí nakonec k obviněním z válečných zločinů, které byly podány proti mnohým z řadových nacistů.

Proti pseudo-muslimské chazarské vláde v Saúdské Arábii se minulý týden také odehrála vojenská vzpoura a to, co se očekává, je lavina vojenských zběhnutí, které se obrátí přímo proti tomuto režimu.

Tam byly také další známky toho, že tlak byl montáži špiček chazarské rodině lůzy Bushu a Clintonu. Zdroje z Pentagonu říkají, že Walter Scheib, kuchař, který obsluhoval Billa Clintona a Bushe Jr. již 11 let, byl zavražděn minulý týden právě v marném pokusu těmito mafiánů na zametení svých stop.

A konečně, ostrý zákrok proti satanistům v USA minulý týden vedl k zatčení více než tisíce pedofilů.

To následuje zatčení více než 600 ve Velké Británii v loňském roce.

Ve Velké Británii bylo tedy minulý týden s velkým odporem a pod tlakem spisů úplně rozvráceno jakékoliv úsilí o ochranu vysoce postavených politiku obtěžujicich děti.

Zdroj a komentáře angličtině:


Zdroj a komentáře ve španělštině:






 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers