FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 30, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 27:07:2015



27 Ιουλίου 2015



Την περασμένη εβδομάδα, ένας Ρώσος εκπρόσωπος της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου ήρθε στην Ιαπωνία για να εδραιώσει μια συμμαχία με άλλες παρατάξεις της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου  από όλον τον κόσμο. Ως μέρος αυτής της προσέγγισης, η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου  εξουσιοδότησε την απελευθέρωση αυτής της φωτογραφίας:

 Hatsumi


Το πρόσωπο που απεικονίζεται με τον γράφοντα (με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου) είναι ο Masaaki Hatsumi. Ο Hatsumi είναι ο κάτοχος της σχολής εκπαίδευσης πολεμικών τεχνών Bujinkan, η οποία έχει εκπαιδεύσει πάνω από 250.000 στρατιώτες ειδικών επιχειρήσεων και διαθέτει ένα δίκτυο 50 κέντρων εκπαίδευσης σε όλον τον κόσμο.
Το όνομά του είναι ευρύτατα γνωστό μεταξύ των ανθρώπων που εμπλέκονται στην πραγματική μάχη και στις πραγματικές πολεμικές τέχνες σε όλον τον κόσμο. Εκπαιδεύει τις Ειδικές Δυνάμεις του FBI, της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Ρωσίας, του Ιράν και άλλες. Κινεζικές πηγές λένε, ότι είναι ο μόνος Ιάπωνας πολίτης, που έχει ελεύθερη πρόσβαση στα ανώτατα κλιμάκια της κινεζικής κυβέρνησης. Στη συνάντηση, ο Hatsumi εξέφρασε την υποστήριξή του  προς τους στόχους της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.

Η συμμαχία των κορυφαίων δυνάμεων μάχης του κόσμου έχει σημάνει την καταδίκη της χαζαρικής μαφίας και της ταχύτατα συρρικνούμενης παρέας της των σκλάβων πολιτικών. Ειδικότερα, το Πεντάγωνο έχει αρχίσει να συντονίζεται με τους Ρώσους κατά της χαζαρικής μαφίας και πολλών πολιτικών, που έχουν δωροδοκηθεί από τον χαζαρικό όχλο.
Την περασμένη εβδομάδα πάλι, πολλές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο κατέστησαν πολύ σαφές, ότι το παγκόσμιο δίκτυο ελέγχου της χαζαρικής μαφίας συνεχίζει να αποσυντίθεται. Για παράδειγμα, το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια φωτογραφία του Υπουργού Άμυνας Ashton Carter με τον κορυφαίο Χαζάρο μαφιόζο και εγκληματία πολέμου Benyamin Netanyahu, που δείχνει σαφώς έναν αλλόφρωνα και θυμωμένο Netanyahu.


Όπως γράψαμε την περασμένη εβδομάδα, του διαβάστηκε ο Νόμος Περί Ταραχών. Του ειπώθηκε, ότι η αντι-πυραυλική άμυνα "Iron Dome" του Ισραήλ είχε καταστεί άχρηστη και το Ισραήλ ήταν ανυπεράσπιτο. Ο Netanyahu αναγκάστηκε να παραδώσει δεκαέξι ελικόπτερα Cobra στην Ιορδανία και να πληρώσει πολλά χρήματα για να αγοράσει επιρρεπή σε ατυχήματα Ospreys από τους Αμερικανούς.
Αφού αποχώρησε ο Carter, το κατεστημένο του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ προέβη σε δημόσιες κινήσεις για να αποστασιοποιηθεί από τον εγκληματία Netanyahu.


Την επίσκεψη Carter ακολούθησε μια βαρέως τύπου επίθεση εναντίον των μεσολαβητικών του Ισραήλ δυνάμεων του ISIS στη Μέση Ανατολή. Οι Σαουδάραβες συνέλαβαν 431 Χαζάρους πράκτορες του ISIS, ενώ οι Τούρκοι συνέλαβαν 251. Αυτό ακολουθήθηκε από πτήσεις βομβαρδιστικών των ΗΠΑ έξω από την Τουρκία, προκειμένου να πλήξουν δυνάμεις του ISIS στη Συρία, αποφεύγοντας όμως επιθέσεις σε κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας.
Στην Ουκρανία, εν τω μεταξύ, οι Ρώσοι έχουν συσσωρεύσει πάνω από 2500 σελίδες με στοιχεία για εγκλήματα πολέμου εναντίον του ναζιστικού χαζαρικού καθεστώτος της Ουκρανίας. Το Πεντάγωνο βοηθά να διαλυθεί το ναζιστικό δίκτυο στην Ουκρανία, σε αντάλλαγμα της βοήθειας της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή και το Ιράν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρξαν αναφορές σε στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον του ναζιστικού στρατού στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα.
Περιττό να πω, ότι η ναζίστρια του Υπουργείου Εξωτερικών Victoria Nuland και τα εδώ χαζαρικά αφεντικά είναι σε μεγάλο πρόβλημα και θα πάρουν τον δρόμο για τη φυλακή, ως αποτέλεσμα των εγκληματικών ενεργειών τους στην Ουκρανία.
Υπήρξαν επίσης νέες κινήσεις εναντίον της χαζαρικής μαφίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι συνεχιζόμενες προσπάθειες προκειμένου να αναγκαστεί η Hitlery Clinton να αντιμετωπίσει ποινική δίωξη για την "χρήση ενός ιδιωτικού υπολογιστή για μυστικό κυβερνητικό έργο" είναι απλά ένα κάλυμμα για πιο σοβαρές κατηγορίες, όπως μαζικές δολοφονίες. Η απομάκρυνση του John McCain ως προδότη και όχι ως ήρωα πολέμου είναι ένα άλλο μέρος αυτής της εκστρατείας εναντίον των μπράβων της χαζαρικής μαφίας στην Ουάσιγκτον.
Η πρόσφατη κίνηση του Κογκρέσου για αφαίρεση της υπηκοότητας από Αμερικανούς που υποστηρίζουν την τρομοκρατία, ψηφίστηκε μετά από αίτημα του Πενταγώνου και στοχεύει κυρίως σε πολίτες με διπλή ιδιότητα Ισραηλινού / Αμερικανού, αναμεμιγμένους σε πρόκληση ταραχών, λέει μια πηγή του Πενταγώνου.
Επίσης, ασκείται αυξημένη πίεση στον σκλάβο του Κονγκρέσου, τελούντα χρέη προέδρου Barack Obama, όχι μόνο να δώσει στη δημοσιότητα κρυμμένες πληροφορίες για την 11η Σεπτεμβρίου και την 11η Μαρτίου, αλλά και να απελευθερώσει πληροφορίες σχετικά με την αεροπορική πτήση 17 της Μαλαισίας. Η δημοσίευση πληροφοριών σχετικά με την κατάρριψη της πτήσης 17 θα εμπλέξει το Ισραήλ, τον Jeb Bush και τον ίδιο τον Ομπάμα, συμφωνούν οι πηγές πολλών υπηρεσιών.
Οι αποκαλύψεις για την ευγονική και τον έλεγχο του πληθυσμού, το μέτωπο Bush/Rockefeller, η Planned Parenthood*, που πουλάει όργανα αποβληθέντων εμβρύων, ήταν μια άλλη πτυχή της επίθεσης εναντίον του σατανικού δικτύου των Χαζάρων. Θα υπάρξει η διάδοση περισσοτέρων αποκαλύψεων για αγνοούμενα παιδιά και άλλες κακές πράξεις στις ΗΠΑ, καθώς πολλαπλές έρευνες συγκλείνουν απ' όλες τις πλευρές κατά των Χαζάρων, σύμφωνα με πηγές της Ρ2 του Βατικανού .
Κινήσεις για την αποδόμηση του ελέγχου της χαζαρικής μαφίας πάνω στις μεγάλες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι επίσης σε εξέλιξη. Οι Rothschild ξεπούλησαν το μερίδιό τους στην εφημερίδα Financial Times στον ιαπωνικό όμιλο Nikkei ως έναν τρόπο να πάρουν τα χρήματά τους πριν κατασχεθεί ο έλεγχός τους επί των μέσων ενημέρωσης με εφαρμογή των διατάξεων της νομοθεσίας περί απαγόρευσης των μονοπωλίων, σύμφωνα με πηγές της MI5 . Ο όμιλος Nikkei ανήκει στους εργαζομένους και υπόσχεται ότι η Financial Times θα έχει συντακτική ανεξαρτησία. Έχοντας εργαστεί για τον Nikkei στο παρελθόν, μπορώ να πω ότι είναι συντακτικά άτολμος και δεν διαθέτει πολύ διεθνή σκέψη, αλλά πιθανότατα θα κρατήσει τον λόγο του για την συντακτική ανεξαρτησία των Financial Times.
Μια άλλη κίνηση ενάντια στον έλεγχο των Χαζάρων επί των μέσων ενημέρωσης ήταν το μπλοκάρισμα των προσπαθειών της Comcast Corporation για την εξαγορά της Time Warner Cable. Την Time Warner θα αναλάβει ένας όμιλος που δεν συνδέεται με την χαζαρική μαφία. Η ΕΕ αντέδρασε περαιτέρω με την κατάθεση αντι-μονοπωλιακής προσφυγής ενάντια σε έξι μεγάλα στούντιο του Hollywood. Οι Κινέζοι έχουν επίσης εισβάλει στο Hollywood και έχουν ήδη προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο περιεχόμενο των ταινιών που παράγονται εκεί.
Οι κινήσεις ενάντια στον έλεγχο των Χαζάρων επί των μέσων ενημέρωσης θα συνεχίσουν να εντείνονται στους επόμενους μήνες, λένε πολλές πηγές. Οι Rothschilds, για παράδειγμα, προσπαθούν επίσης τώρα να βρουν αγοραστή για το περιοδικό-ναυαρχίδα τους «The Economist», επίσης γνωστό ως «The Imperialist» [σ.τ.μ.: «Ο Ιμπεριαλιστής»]. Κινέζοι και Ιάπωνες αγοραστές βρίσκονται σε σχετική διερεύνηση. Οι άλλοι Χαζάροι βαρόνοι του Τύπου, επίσης, θα βρεθούν σύντομα κάτω από ισχυρή πίεση, είτε να αρχίσουν να δημοσιεύουν την γυμνή αλήθεια ή να αποχωρήσουν από τις επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.
Ένα μέρος του βρετανικού Τύπου ξυπνάει ήδη στη νέα πραγματικότητα και έχει αρχίσει να δημοσιεύει κάποιες μέχρι τώρα πληροφορίες ταμπού. Για παράδειγμα, ο Λόρδος Sewel αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη Βουλή των Λόρδων, μετά την εμφάνιση στον Τύπο φωτογραφιών, που τον έδειχναν να σνιφάρει κοκαΐνη με πόρνες.


Ο Λόρδος Sewel είναι βασικός σύμμαχος του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Tony Blair. Η παραίτησή του θα συμβάλει στην προετοιμασία του εδάφους για περισσότερες παραιτήσεις και συλλήψεις, με αποκορύφωμα τις κατηγορίες για παιδεραστία και φόνο, που διατυπώνονται εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Tony Blair, σύμφωνα με πράκτορες της MI5 . Ο Tony Blair, φυσικά, είναι ένας από τους κορυφαίους πράκτορες της φατρίας Bush / Ναζιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε η σύλληψή του θα οδηγήσει σε άλλους, υψηλότερης βαθμίδας εγκληματίες.
Η κίνηση κατά του Sewel ακολουθήθηκε από λανθασμένες δημοσιεύσεις σε  ειδησεογραφικούς ιστότοπους των ΗΠΑ σχετικά με τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Φωτογραφίες της βασίλισσας εκτελούσας ναζιστικό χαιρετισμό ως νεαρό παιδί δημοσιεύθηκαν επίσης στον εταιρικό τύπο. Η Βασίλισσα είναι μια χαρά, έχει φωτογραφηθεί σε δημόσιους χώρους πρόσφατα και δεν πρόκειται να σταθεί ευάλωτη σε εκφοβισμό, σύμφωνα με την MI5. Παρ' όλα αυτά, η Βασίλισσα καλά θα έκανε να αποδεσμεύσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις συνδέσεις της οικογένειάς της με τους Ναζί και τον Χίτλερ πριν δημοσιοποιηθούν από άλλες, όχι απαραίτητα φιλικές, πηγές.
Οι διάφορες πολιτικές και στρατιωτικές κινήσεις εναντίον των Χαζάρων συνέπεσαν με την εντατικοποίηση ενός οικονομικού και χρηματοπιστωτικού πολέμου. Η Citibank και η JP Morgan έχουν πιέσει προς τα κάτω σε όλο τον κόσμο τις τιμές των εμπορευμάτων με βαριά πώληση στις αγορές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης. Το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια πτώση στις τιμές των βασικών εμπορευμάτων, ιδίως του πετρελαίου, του αργύρου, του χαλκού και του χρυσού. Αυτή η πτώση έχει συνεχιστεί παρά το ότι η φυσική ζήτηση παραμένει ισχυρή. Το γεγονός ότι υπήρξε παράνομη χειραγώγηση της αγοράς χρυσού με στόχο την ώθηση της τιμής του χρυσού προς τα κάτω, δείχνει πόσο απελπισμένα θέλει η συμμορία να πιέσει προς τα κάτω την τιμή του.


Αυτό εμφανίζεται να στρέφεται εναντίον της Κίνας, επειδή οι Κινέζοι συσσωρεύουν όσα φυσικά αγαθά μπορούν, ως μέρος της κίνησής τους για απόσπαση του ελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος από τον όχλο των Χαζάρων. Οι Κινέζοι έχουν απαντήσει σε αυτήν την κίνηση αγαθών με το ξεπούλημα κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ αξίας άνω των 520 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τα τελευταία πέντε τρίμηνα, σύμφωνα με την JP Morgan.
Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου πιστεύει, ότι ούτε η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση ούτε η χαζαρική μαφία θα πρέπει να είναι επί κεφαλής του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Αντί αυτού, όλα τα εγκληματικά μέλη του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος πρέπει να κλείσουν και να εθνικοποιηθούν. Πρέπει επίσης να υπάρξει μια επιστροφή στον ιστορικό κανόνα του κυβερνητικά ελεγχόμενου νομίσματος, όχι χαζαρικός (ή κινεζικός) γκάνγκστερικός έλεγχος.
Οι τύποι του στρατού θέλουν να έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο, όταν αναλάβουν δράση. Η απάντηση είναι ότι πρέπει να καταλάβουν την Federal Reserve, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ιαπωνίας. Αυτό θα απαιτούσε μόνο περίπου 1000 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, το πολύ, για να επιτευχθεί.
Η κατάληψη αυτών των ιδρυμάτων μπορεί να γίνει με τρόπο που δεν διαταράσσει την πραγματική οικονομία. Επιπλέον, η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων, που πήραν παράνομα από τους ανθρώπους οι Χαζάροι γκάγκστερς, θα οδηγήσει σε μια πρωτοφανή άνθηση. Στην Ιαπωνία μόνο, το ποσό των χρημάτων που έχουν κλαπεί από τους Χαζάρους γκάνγκστερς κατά την τελευταία δεκαετία θα πρέπει να είναι αξίας 100.000 δολαρίων για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη χώρα.
Στις ΗΠΑ το ποσόν που έχει κλαπεί από τους γκάνγκστερς, που προσποιούνται τους κεντρικούς τραπεζίτες, θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Στο ποινικό δίκαιο, είναι δεδομένο ότι τα κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να επιστρέφονται στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Αυτοί οι ιδιοκτήτες είναι οι μέσοι φορολογούμενοι πολίτες του πλανήτη. Οι αστυνομικές και στρατιωτικές υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο έχουν καθήκον να επιβάλουν τον νόμο και να συλλάβουν τους εγκληματίες. Οι κορυφαίοι κεντρικοί τραπεζίτες είναι αποδεδειγμένα εγκληματίες. Λοιπόν, τι περιμένουμε;


Source: Antimatrix.org



* Η Planned Parenthood είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση με αντικείμενο την σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και την προώθηση του δικαιώματος στον σχεδιασμό της οικογενειακής κατάστασης (https://en.m.wikipedia.org/wiki/International_Planned_Parenthood_Federation)

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers