FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, May 31, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 28:05:2018



28. svibnja 2018.


Neobjavljeni građanski rat u redovima zapadne elite i dalje bijesni s velikim ofenzivama koje provode obje strane. U konačnici, ova bitka je između starih aristokratskih krvnih loza, najjačih u Europi, i gnostičkih iluminata protivnika krvnih loza, sada prevladavajućih u SAD-u.

Najveće bojište i dalje je Washington gdje se stari establishment bori za svoj život i gubi protiv režima predsjednika Donalda Trumpa kojeg podržava vojska.

Međutim, situacija u Europi također se intenzivno zagrijava dok se rusko-kineski euroazijski savez kreće ka konsolidaciji kontrole u savezu s nekim starim frakcijama krvnih loza, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja u Europi. Njemačka i Turska oživljavaju savez Prvog svjetskog rata, provode anti-američke pokrete. Također, nova vlada Italije proglasila je otvoreni rat protiv kabale kazarske mafije u potezu koji će donijeti nove nemire u eurozonu.


Počet ćemo s pregledom situacije u SAD-u. Ovdje, američka vojska podržava Donalda Trumpa u nekim postupcima, dok se bori protiv njega u drugim. Ovaj dvosmisleni stav može se vidjeti u obliku stalne velike ofenzive protiv pedofila i drugih korumpiranih elemenata u starom establišmentu.

Izvori iz Pentagona saželi su situaciju kako slijedi: Nakon osam mjeseci prkosa, liberali se izvlače iz svog poraza u kulturnom ratu jer je NFL bio prisiljen da zabrani klečanje kad se pjeva nacionalna himna, a oko 8 mjeseci nakon New York Times-ovog izlaganja, tužitelji Manhattana bili su prisiljeni da uhite Harvey Weinsteina.

Nadalje, očekuje se da će odlazak u mirovinu Anthonyja Kennedyja iz Vrhovnog suda pravde  dati Trumpovom režimu kontrolu nad Vrhovnim sudom, kažu izvori. To će omogućiti provođenje dugo očekivanih masovnih uhićenja bez uplitanja agenata kabale u pravosudni sustav, napominju izvori. To će također napraviti veliku razliku u kulturnim ratovima, jer vraćanje obiteljskim vrijednostima i daleko od promicanja ne-reproduktivnog seksa intenzivira se s podrškom kršćana.

Kao dio tih kulturnih ratova, kazneni postupak protiv Harveya Weinsteina vrši veliki pritisak na Hollywoodsku elitu. Izvori iz Pentagona kažu da Weinstein signalizira s knjigom koju on prenosi o direktoru Communista Elia Kazanu da će loviti druge grabežljivce i pedose u Hollywoodu. Kazanovo "svjedočenje kao očevica pred Kućnim odborom o neameričkim aktivnostima u 1952. godini u vrijeme holivudske crne liste izazvalo je snažne negativne reakcije mnogih liberalnih prijatelja i kolega."


Razni drugi štakori već neko vrijeme pjevaju poput kanarinca u pokušaju da napuste kabalin brod koji tone. Posebno znamo da je Jeffrey Epstein, koji je vodio pedofilski otok koji je koristio kompromitiranje i ucjenjivanje elitnih političara i sl., sada informant FBI-a koji sada informira američkog specijalnog tužitelja Roberta Muellera. To je važno jer Mueller, unatoč svojoj prošlosti okaljanoj u 9/11 i sl., sada radi za američku vojsku. Budući da je Trump posjetio ovaj pedofilski otok, vojska dobiva dokaze da je ucjenjivan u izvršavanju izraelskih naredbi na mjestima poput Sirije i Irana, kažu izvori iz Pentagona.

Odbijanje cionističke ucjenjivačke inducirane aktivnosti protiv Trumpa na Bliskom istoku moglo se vidjeti kad je "Dom 23. svibnja zabranio Trumpu da proglasi rat protiv Irana bez odobrenja Kongresa, a kongres je 24. svibnja onemogućio mjeru da SAD prizna Golan kao dio Izraela", kažu izvori. Drugim riječima, cionistička ucjena protiv Trumpa neće biti dovoljna da bi tim fanaticima omogućila početak dugo očekivanog Trećeg svjetskog rata.

U međuvremenu, ostali izvori iz Pentagona govore kako je prošlog tjedna postignuta velika pobjeda protiv banaka koje kontroliraju cionisti i da će se zbog toga trilijuni dolara koje su prijevarom zaradile nakon Lehmanove krize sada koristiti za novi financijski sustav. Izvor kaže:

"... da se američki dolar sa zlatnom podlogom nazire na horizontu; da će američka vlada prestati posuđivati novac od banaka; da je Donald Trump možda uspio vratiti 15 trilijuna dolara u "kreditima" od 23 do 43 trilijuna dolara za koje se zna da su ih ukrale banke; i - što je najvažnije za američku javnost - da će negdje u lipnju više od trilijun dolara biti pušteno u američko gospodarstvo kroz povjerenike od povjerenja - normalne ljude, od kojih su mnogi od njih veterani - kako bi potaknuli stvaranje novih radnih mjesta i novi razvojni bum koji nismo vidjeli još od Drugog svjetskog rata. Velika ulaganja u uglavnom crnačke gradove u unutrašnjosti i uglavnom siromašne seoske sredine gdje žive bijelci dio su ovog posla."

Ovaj financijski potez, ako se realizira, definitivno je povezan s tekućim intrigama u Saudijskoj Arabiji, trenutno glavnim financijskim podupirateljem starog petro-dolara. Ovdje, de facto monarh Mohammad bin Salman nije viđen u javnosti otkad je izvješćeno o pucnjavi u njegovoj palači dana 21. travnja 2018. Ovaj potez protiv Salmana, kojeg su postavile na vlast izraelske specijalne snage, svakako je povezan s napadima na saudijskog agenta i bivšeg CIA-inog čelnika Johna Brennana, kažu izvori. Brennan je sada okrivljen kao izvor cijelog "Russiagate" lova na vještice protiv Trumpa, kažu oni.

""John Brennan bi sada trebao prelomiti staklenu kapsulu i popiti cijanid", rekao je [Trumpov povjerenik] Roger Stone Amanda House-u, zamjeniku političkog direktora Breitbart News-a i domaćinu Breitbart News Daily-ja. "On je počinitelj koji je započeo cijelu stvar ruskog dosjea. Lagao je o tome pod zakletvom. Umrijet će u saveznoj kaznionici."


Nema sumnje, stres oko predstojeće sudbine svog štićenika Brennana jedan je od razloga zašto je 93-godišnji George Bush Sr. ponovno u bolnici.


Još jedan udarac na Bush/nacističku frakciju kabale uskoro može doći u obliku vojnog udara u Brazilu, kažu izvori iz Pentagona. Ovdje je štrajk kamiondžija paralizirao gospodarstvo. Očekuje se da će to biti okidač vojnog udara koji će vratiti bivše predsjednike Dilma Rousseffa i Lula da Silvu "od cionističkih uzurpatora koji su se dočepali kontrole nad središnjom bankom 2016. godine", kažu izvori.

Cionisti također nisu uspjeli u svojim nedavnim potezima izbaciti iz kolosjeka mirovni sporazum sa Sjevernom Korejom koristeći svog agenta Johna Boltona da daje provokativne izjave. Ovaj potez trebao je biti usklađen s napadom u Koreji od strane izraelske podmornice koja se pretvarala da je sjevernokorejska podmornica, kažu izvori iz Pentagona. Umjesto toga, cionisti su izgubili još jednu podmornicu blizu Koreje, kažu izvori.

Bitka za planet Zemlju također bijesni u Europi. Evo, promatrači na tržištu vide puno očitih znakova da dolazi nova kriza. Dok Njemačka i Francuska se sve više okreću prema Rusiji i Kini, situacija koju treba pratiti sada je u Italiji i Španjolskoj.

Posebno, Španjolska i Italija bit će velike u ciklusu vijesti tijekom narednih tjedana. Kako bi stavili ovu situaciju u perspektivu, talijanski i španjolski BDP zajedno vrijedni su više od tri trilijuna dolara, odnosno 16 puta više od 194 milijarde BDP-a Grčke. To znači da će kriza biti 16 puta veća od grčke krize koja je sama po sebi skoro razorila euro.

Talijani sada imaju vladu koja planira nešto poduzeti oko usporenog uništavanja talijanskog gospodarstva prouzročenog njegovim sudjelovanjem u euru izdavanjem nove valute za plaćanje raznih planova za popravak talijanske ekonomije. Stari establišment toliko je uzrujan zbog nove talijanske vlade da je talijanski predsjednik Sergio Mattarella stavio veto na njihovog kandidata za ministra financija jer se on protivi euru. Pretpostavlja se da bi talijanski predsjednik trebao biti glavna figura za prezentaciju, a taj antidemokratski potez će rezultirati otvorenim napadom na talijansku duboku državu, prema izvještajima P2 masonske lože. Talijanski čelnik Pet zvjezdica, Luigi Di Maio, izjavio je u nedjelju kako bi predsjednik Sergio Mattarella trebao biti optužen zbog izdaje države zbog njegovog odbacivanja euroskeptika kao ministra gospodarstva.



Slična stvar će se vjerojatno dogoditi u Španjolskoj zbog sličnih strukturnih problema vezanih uz euro. Ove zemlje mogu riješiti te probleme samo ako se odreknu gospodarske suverenosti ili izdaju vlastitu valutu. Vlade u obje zemlje preferiraju izdavanje novih valuta. Međutim, sve nove valute u Južnoj Europi ne samo da bi ugrozile euro, već bi isto tako otvorile put velikoj Kahuni novoj valuti za Sjedinjene Države koja bi zamijenila ili egzistirala zajedno s ne-više-američkim U.S. dolarom.

Drugim riječima, postojeća financijska paradigma vjerojatno će se suočiti sa svojom najvećom krizom od Lehmanovog šoka, a ovaj put možda neće preživjeti bez potpunog ponovnog pokretanja. Dok se to ne dogodi, možemo očekivati financijska previranja.

Obično s ovim krizama, prve žrtve bit će oni s najrizičnijim kockarskim portfeljima - u ovom slučaju ljudi koji kupuju bezvrijedne obveznice i dionice po povijesno neodrživim cijenama.



Na kraju, moramo obavijestiti naše čitatelje da ima mnogo toga za što smo zamoljeni da još ne objavimo kako se loši momci ne bi mogli umiješati. Međutim, možemo reći da dobri momci, s jako lijepim planovima za planet, idu prema pobjedi. Planetarno oslobođenje uskoro dolazi.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers