Wednesday, May 30, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 28:05:2018

28 mei 2018

De niet verklaarde burgeroorlog binnen de rangen van de Westerse elite raast voort, met belangrijke offensieven die worden uitgevoerd door beide zijden. Uiteindelijk is deze strijd tussen de oude aristocratische bloedlijnen in Europa en de anti bloedlijnen Gnostische Illuminatie het sterkst binnen Europa en breidt hij zich steeds meer uit in de V.S.
Het grootste slagveld bevindt zich nog steeds in Washington D.C. waar de oude gevestigde orde vecht voor zijn leven en verliest tegen het door het leger ondersteunde regiem van President Donald Trump.

De situatie in Europa laait echter ook op terwijl de Rusland/China Eurazische alliantie hier richting het versterken van de controle beweegt, in samenwerking met wat oude bloedlijnen facties, volgens de White Dragon Society bronnen in Europa. Duitsland en Turkije leiden, terwijl ze een Eerste Wereldoorlog alliantie doen herleven, de anti V.S. acties daar. Ook heeft de nieuwe regering van Italië openlijk oorlog verklaard aan de Khazariaanse maffia cabal in een actie die nieuwe beroering zal brengen binnen de eurozone.
We zullen beginnen met een kijkje naar de situatie binnen de V.S. Hier steunt het leger van de V.S. President Donald Trump op bepaalde manieren, terwijl het vecht tegen hem op andere manieren. Deze dubbele houding kan worden gezien in de vorm van een voortgaand groot offensief tegen pedofielen en andere corrupte elementen binnen het oude etablissement.
Een Pentagon bron beschreef de situatie als volgt: “Na 8 maanden van verzet, wankelen de liberalen door hun nederlaag in de culturele oorlog terwijl de NFL gedwongen werd het knielen tijdens het zingen van de nationale hymne te verbieden bijna 8 maanden na een onthulling van de New York Times dat meldde dat openbare aanklagers uit Manhattan werden gedwongen om Harvey Weinstein te arresteren.”
Verder, van de op handen zijnde terugtrekking van Anthony Kennedy uit het hoger gerechtshof wordt verwacht dat het Trump regiem hierdoor de controle over het Hoger Gerechtshof krijgt, zeggen ze. Dit zal het mogelijk maken om de lang verwachte massa arrestaties uit te voeren binnen het rechtssysteem zonder tussenkomen van cabal agenten, merken de bronnen op. Het zal ook een groot verschil maken binnen de culturele oorlogen en een teruggaan naar familie waarden doen toenemen weg van het promoten van niet reproductieve seks wat versterkt wordt door Christelijke steun.
Als onderdeel van deze culturele oorlogen, legt het criminele proces van Harvey Weinstein een hoop druk op de Hollywood elite. Pentagon bronnen zeggen dat Weinstein “signalen geeft met het boek over Communistisch directeur Elia Kazan dat hij draagt, die aangeven dat hij andere roofdieren en pedos in Hollywood zal verraden.”De getuigenis van Kazan als getuige voor de Huis Commissie over on Amerikaanse activiteiten in 1952 ten tijde van de Hollywood blacklist bracht hem sterke negatieve reacties van vele liberale vrienden en collega’s.”
Verscheidene andere ratten hebben nu een tijd gezongen als kanaries in een poging om het zinkende cabal schip te verlaten. Vooral weten we nu dat Jeffrey Epstein die een pedofielen eiland gebruikte om elite politici te compromitteren en te chanteren enz. nu een FBI informant is die heeft gepraat tegen V.S. speciaal aanklager Robert Mueller. Dit is belangrijk omdat Mueller, ondanks zijn verleden besmet door 9/11 enz., nu werkt voor het leger van de V.S. Sinds Trump zelf een bezoeker is geweest aan dit pedofielen eiland, verkrijgt het leger bewijs dat hij werd gechanteerd om de opdrachten van Israël uit te voeren op plaatsen als Syrië en Iran, zeggen Pentagon bronnen.
De tegenactie van Trump tegen de Zionisten die zijn activiteiten in het Midden Oosten door chantage beïnvloedden, kan gezien worden toen “Het Witte Huis op 23 mei Trump”s oorlogsverklaring aan Iran, zonder toestemming van het Congres, verwierpen en op 24 mei deed het Congres een maatregel om Golan door de VS te erkennen als deel van Israël, te niet,” zeggen de bronnen. Met andere woorden, chantage door Zionisten tegen Trump zal niet genoeg zijn om deze fanatiekelingen de gelegenheid te geven om hun lang verwachte Derde Wereldoorlog te beginnen.
Andere Pentagon bronnen, zeggen ondertussen dat een belangrijke overwinning op de door de Zionisten gecontroleerde banken vorige week werd bereikt en dat als gevolg hiervan triljoenen dollars, frauduleus verkregen na de Lehman crisis, gebruikt zullen worden voor een nieuw financieel systeem. De bronnen zeggen dat een door goud ondersteunde V.S. dollar opdoemt aan de horizon; dat de V.S. regering het lenen van geld van de banken gaat stoppen; dat Donald Trump misschien geslaagd is in het terugkrijgen van $15 biljoen aan “kredieten”van de $23-43 biljoen waarvan nu bekend is dat ze zijn gestolen door de banken; en—het belangrijkste voor het Amerikaanse publiek is—dat ergens in juni meer dan een biljoen dollars zullen worden vrijgegeven in de economie van de V.S. door betrouwbare administrateurs—gewone mensen, vele van hen veteranen—om banen en nieuwe aanbouw van huizen te creëren wat we niet meer hebben gezien sinds de nasleep van de Tweede Wereldoorlog. De enorme investeringen in vooral zwarte binnensteden en vooral blanke arme roerige wijken is onderdeel van deze overeenkomst.”
Deze financiële actie is, wanneer hij gerealiseerd is definitief verbonden aan de huidige intrige in Saudi Arabië, de huidige belangrijkste financiële ondersteuner van de oude petrodollar. Hier is de de facto monarch, Mohammad bin Salman niet meer gezien sinds op 21 april 2018 een schietpartij werd gemeld in zijn paleis. Deze actie tegen Salman die door Israëlische speciale strijdkrachten aan de macht werd geholpen, is definitief verbonden aan de aanvallen op Saudi agent en voormalig CIA hoofd, John Brennan, zeggen de bronnen. Brennan krijg nu de schuld als zou hij de bron zijn van de totale “Ruslandgate” heksenjacht tegen Trump, zeggen ze.
“’ John Brennan zou de glazen capsule moeten breken en de cyanide nu moeten innemen,’[Trump vertrouweling] zei Roger Stone tegen Amanda House, vervangend politiek directeur van Breitbart News en gastheer van Breitbart News Daily. ‘Hij is de dader die de totale Russische dossier zaak begon. Hij heeft hier over gelogen onder ede. Hij zal sterven in een federale penitentiaire inrichting.’”
Zonder twijfel is stress over het vertraagde nootlot van zijn beschermeling Brennan een reden waarom de 93 jaar oude George Bush Sr. weer opnieuw in het ziekenhuis is opgenomen.
Een ander klap voor de Bush/Nazi factie van de cabal zal misschien binnenkort komen in de vorm van een militaire coup in Brazilië, zeggen Pentagon bronnen. Hier heeft een staking van vrachtwagenchauffeurs de economie verlamd. Dit wordt verwacht de trigger te zijn voor een militaire coup die voormalig presidenten Dilma Roussof en Lula da Silva weer op de plaats zullen zetten “van Zionistische usurpers (overweldigers) die de macht grepen over de centrale bank in 2016,”zeggen de bronnen.
De Zionisten faalden ook bij hun recente actie om een vredesovereenkomst met Noord Korea te laten ontsporen door het gebruik van hun agent John Bolton die provocerende verklaringen uitgaf. Deze actie werd verondersteld te worden gecoördineerd met een aanval in Korea door een Israëlische onderzeeër die net deed of hij Noord Koreaans was, zeggen Pentagon bronnen.
De strijd om de planeet aarde raast ook in Europa. Hier zien bewakers van markten vele overduidelijke tekenen dat er een nieuwe crisis aankomt. Terwijl Duitsland en Frankrijk steeds meer naar Rusland en China kijken, is de situatie om nu in de gaten te houden Italië en Spanje.
Vooral Spanje en Italië, zullen breeduit in het nieuws komen in de komende weken. Om deze situatie in perspectief te zetten, de Italiaanse en Spaanse GCPs samen zijn meer dan $3 biljoen waard, of 16 keer de $194 biljoen GDP van Griekenland. Dit betekent dat de crisis 16 keer groter zal zijn dan de Griekse crisis die op zichzelf bijna de euro te niet deed.
De Italianen hebben nu een regering die van plan is iets te doen aan de langzame vernietiging van de Italiaanse economie veroorzaakt door zijn deelname in de Euro door het uitgeven van een nieuwe valuta om te betalen voor verschillende plannen om de economie van Italië te herstellen. De oude gevestigde orde is zo ontsteld over de nieuwe Italiaanse regering dat de Italiaanse President Sergio Matarella zijn veto uitsprak over hun kandidaat voor Minister van Financiën omdat hij tegen de Euro is. De Italiaanse president wordt verondersteld een boegbeeld te zijn en deze anti democratische actie zal resulteren in een openlijke aanval op de Italiaanse deep state, volgens P2 Vrijmetselaars lodge bronnen. De Vijf sterren leider van Italië, Luigi Di Maio zei op zondag dat President Sergio Matarella impeached zou moeten worden voor het verraden van de staat vanwege zijn afwijzing van een euroscepticus als minister van economie.
Een vergelijkbaar ding zal waarschijnlijk gaan gebeuren in Spanje vanwege soortgelijke structurele problemen gerelateerd aan de euro. Deze problemen kunnen alleen worden opgelost door deze landen door ofwel economische soevereiniteit op te geven of door het uitgeven van hun eigen valuta. De regeringen in beide landen hebben een voorkeur voor het uitgeven van nieuwe valuta. Echter enige nieuwe valuta in Zuid Europa zou niet langer de euro in gevaar brengen, ze zullen ook de weg openen voor de grote Kahuna (Hawaiïaans voor wijs man)—
Met andere woorden, het bestaande financiële paradigma ziet waarschijnlijk zijn grootste crisis sinds de Lehman shock tegemoet en deze keer overleeft het misschien niet zonder een totale herstart. Totdat dit gebeurt, kunnen we financiële roering verwachten.
Opvallend genoeg zullen in deze crisis de eerste slachtoffers diegenen zijn met de meest risicovolle portfolio’s—in dit geval mensen die junk aandelen en obligaties hebben gekocht tegen historisch onhoudbare prijzen.

In een laatste aantekening, we moeten onze lezers informeren dat er een hoop is waarover ons gevraagd is om nog geen verslag te doen zodat de kwade jongens dit niet kunnen verstoren. Echter, we kunnen zeggen dat de goede jongens, met werkelijk leuke plannen voor de planeet richting de overwinning gaan. Planetaire bevrijding zal binnenkort komen.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers