FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, May 15, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 14:05:2018






14. svibnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford


Bitka za planet Zemlju ponovno se zagrijava s velikim pokretima na Bliskom istoku, Maleziji, Indoneziji, Europi, SAD-u, i drugdje jer se približava obračun između cionističkih fanatika koji žele 3. svjetski rat i ostatka čovječanstva koje želi mir i prijateljstvo.

Na tom planu, nepriznavanje iranskog nuklearnog sporazuma od strane američkog predsjednika Donalda Trumpa, na površini, velika je pobjeda cionista. Međutim, izvori iz Pentagona kažu: Završna igra je prisiliti i Iran i Izrael na denuklearizaciju nakon Sjeverne Koreje, a onda imati trajni mir na Bliskom istoku.


Trumpov potez s iranskim nuklearnio sporazumom zasigurno je pokrenuo otvoreni, javni sukob između režima Donalda Trumpa i raznih europskih vlada. Tako imamo predsjednika Europske komisije Jean-Claude Junckera koji kaže kako EU mora zamijeniti Sjedinjene Države“…


… dok je njemačka kancelarka Angela Merkel rekla kako Europa više ne može računati na američku vojnu zaštitu.


Naravno, francuski predsjednik Emmanuel Macron i britanska premijerka Theresa May također su osudili Trumpov potez. Ova jasna i očita podjela između SAD-a i Europe je bez presedana u poslijeratnom razdoblju.

Međutim, izvori iz Pentagona inzistiraju na tome da Trump izlazi iz iranskog sporazuma kako bi uklonio korumpirane EU i američke dužnosnike koji su možda bili podmićeni, zajedno s globalističkim francuskim kompanijama kao što su Airbus, Total, Renault i Peugeot, kao i njemačke kompanije kao što je Siemens. Zanimljivo, iranski ministar vanjskih poslova Javad Zarif podupro je tu tvrdnju Pentagona prijeteći da će otkriti imena zapadnih političara koji su bili podmićeni u vezi s nuklearnim sporazumom.


Izvori iz Pentagona kažu da vodeći zapadni političari koji su upleteni u podmićivanje vezano uz ovaj posao uključuju bivšeg francuskog predsjednika Francoisa Hollandea, sadašnjeg francuskog predsjednika Macrona, njemačku kancelarku Merkel, bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu, i bivšeg američkog državnog tajnika John Kerryja. (Usput, pouzdani izvori su nam rekli da Kerry nije na ovoj Zemlji od kraja 2016, a sumnjamo da su videozapisi o njemu u Teheranu reciklirani snimci.)

U svakom slučaju, ono što je posebno zanimljivo o ovom iranskom potezu jest da on pokazuje znakove koordinacije na dubokoj razini između Trumpovog režima i kineske vlade. Ako se pridržavate stare tvrdnje Slijedite novac, ili čak starije izreke Qui bono (Tko ima koristi?), primijetit ćete da će Europljani najviše patiti, a Kinezi će najviše profitirati iz novih sankcija. Konkretno, izgleda da će kineska državna naftna kompanija CNPC (China National Petroleum Company) preuzeti plinske operacije francuskog Totala u Iranu.


To znači da će se Kinezi pridružiti Rusima kao glavni dobavljači europskog plina.

Vrijeme se također podudara s otvaranjem novih velikih kineskih željezničkih i prometnih veza s Iranom, snabdijevajući Iran s kineskim zamjenama za bilo kakav gubitak europskih poslova (Amerikanci su posljednjih godina bili manji igrači u Iranu). Cionisti su djelovali kao Hitler kad je započeo 2. svjetski rat napavši sebe i onda optuživši drugu zemlju. Da budemo precizniji, sotonski nacistički režim izraelskog premijera Benjamina Netanyahua napao je izraelske položaje na Golanskoj visoravni tako da može imati izgovor da napadne iranske interese izvan Sirije, prema izvorima iz Pentagona. Nepotrebno je reći da je ovaj najnoviji zločinački potez propao (opet) da se započne 3. svjetski rat koji žele cionistički fanatici.

Naravno, sva strka oko Irana privukla je svjetsku pozornost daleko od događaja u Maleziji koji će vjerojatno biti još više devastirajući za ratnohuškačke cioniste. Ovdje je bivši premijer Mahathir Mohamed preuzeo vlast od cionističkog piona Najiba Razaka u predizbornoj kampanji prošlog tjedna. To znači da će još uvijek uspavani dio svijeta saznati što se stvarno dogodilo malezijskom avionu na letu 370. Drugim riječima, svjetski lideri će javno izjaviti da je avion prebačen u američku vojnu bazu na Diego Garciu, odletio u Tel Aviv, onda odletio na Floridu i prebojen kao malezijski avion na letu 17, a zatim odletio da prijeti svjetskim liderima u Nizozemskoj prije nego je eksplodirao u Ukrajini u pokušaju da se okalja Rusija. Ova web stranica na malezijskom jeziku pokazuje da točno znaju što se dogodilo:


Onda, naravno, tu je skandal s pronevjerom od više milijardi dolara koji uključuje malezijski 1MDB razvojni fond. Kompleksni skandal uključuje Goldman Sachs, UBS, Deutsche Bank i film The Wolf of Wall Street, među mnogim drugima. Mahathir je spriječio da zbačeni premijera Razak napusti zemlju jer se istraga o ovom skandalu ponovno otvara. Zanimljivo je kako su cionistički korporativni mediji iznenada izbacili priču o promjeni vlade u Maleziji poput vrućeg krumpira nakon što su optužili Mahathira da je antisemitski.


Cionisti su također bili zaokupljeni bombardiranjem Indonezije nedavno, prema CIA-i u jugoistočnoj Aziji koja je poslala sljedeće preko e-maila:

„Teroristi su došli u Indoneziju. Sve to je još jedan lažni događaj stvoren da izazove veliki sukob/rat između kršćana i muslimana. Znali smo da će se to dogoditi. To je povezano s pokušajem cionističke kabale da preuzme kontrolu nad Indonezijom (podijeli i osvoji).


„Ovo je vrlo ozbiljno, Ben. Indonezija je najvažnija zemlja u jugoistočnoj Aziji. Snaga koja kontrolira Indoneziju upravlja regijom.

Sav ovaj metež u regiji skrenuo pozornost s velike promjene u Japanu, gdje je vlada napravila ono što je okretanje za 180 stupnjeva u njezinom nedavnom stavu protiv Kine. Prošlog tjedna kineski premijer Li Keqiang pozvan je na turneju po Japanu od strane premijera-roba Shinzo Abea i dvije zemlje su potpisale niz sporazuma o suradnji. Ono što je najvažnije, načelno su se dogovorili da ponovno otvore aranžman trampe japanskog jena za kineski juan. To je, naravno, još jedan veliki udarac petrodolaru.


Ovu obnovu prijateljstva omogućila je promjena američke politike prema sjeveroistočnoj Aziji, kako se vidi u skorom ponovnom ujedinjenu Koreje, kaže izvor iz Pentagona. Istina da je Fukushima bila cionistički ratni zločin, a ne prirodna katastrofa također će uskoro izaći u javnost, obećavaju izvori.

U međuvremenu, u Sjedinjenim Američkim Državama, izvori iz Pentagona govore da se proces uklanjanja kazarske mafije nastavlja. Posebno, kaže izvor iz Pentagona, navijač za Hillary Clinton u anti-Trump kampanji, državni odvjetnik New Yorka Eric Schneiderman, može biti procesuiran zbog zaštite pružene Clinton Foundation i NXIVM seks kulta za trgovanje djecom zajedno s Bronfmanovim nasljednicama Clare i Sara.


Izvori iz Pentagona kažu kako je uklanjanje Schneidermana sada omogućilo istražiteljima FBI-a da krenu naprijed kako bi skinuli još više kabalista i demokrata.

Izvori također kažu da je više vojske pozvano na aktivnu dužnost da se pripreme za čišćenje SAD-a. Kao dio toga, kažu oni, Poručnik Oliver North sada je predsjednik NRA da brani pravo posjedovanja oružja.

Ako je američka vojska ozbiljna u čišćenju SAD-a, ipak, morat će pobliže gledati na Donalda Trumpa. Arapski izvori proslijedili su nam link za sljedeći videozapis koji predstavlja sveobuhvatne dokaze koji pokazuju kako su Rothschildi financirali Trumpa u njegovoj karijeri. Uglavnom, tvrdi se da kad Rotschildi kažu Trumpu da skoči, on odgovara koliko visoko?


Rečeno nam je da je novi šef Rotschildove londonske podružnice, Nathaniel Rothschild, reformator. Međutim, dok ne vidimo više dokaza o tome u njegovim riječima i djelima, pružit ćemo američkoj vojsci koordinate za raketiranje otoka gdje se kriju mnogi članovi ove obitelji. Uzimanje ovog otok, zajedno sa  Zürichom i Zugom, Švicarska, može biti ključ oslobađanja čovječanstva. Ako Rothschildi doista misle da sada rade za dobre momke, snažno predlažemo da izravno kontaktiraju Društvo Bijelog Zmaja (White Dragon Society), a ne putem zastupnika.

I za kraj ovog tjedna, japanska policija nas je upozorila na uznemirujuće postove aktiviste poznatog po imenu Cobra. Cobra govori čitateljima da ih mogu kontaktirati članovi Otpora, koji će im dati 10-15 minuta da prikupe osobne stvari. Nakon toga će biti otpraćeni do ulaza u podrum poslovne zgrade gdje će se spustiti 30 metarskim stubama u podzemlje do high-tech ulaza. Tamo ćete ući kroz high-tech vrata sami. Od vas će se tražiti da skinete svoju odjeću i ostavite torbu s vašim osobnim stvarima u posebnu ladicu. Tad ćete biti zamoljeni da uđete u tuš kabinu. Nakon što budete primljeni u Otpor, nećete moći otići do površine, kontaktirati površinsku populaciju, ili čak koristiti površinsku internetsku/mobilnu mrežu.“  


Mnogima od nas ovo zvuči kao vožnja kometom Hale-Bopp ili pijenje Kool-Aid u Jonestownu, ali Cobra, kad je kontaktiran u vezi ovoga e-mailom, imao je za reći sljedeće:

To NIJE Jonestown. To nije masovna regrutacija, već potencijalni protokol za vrlo malu i odabranu grupu ljudi. Ljudi su masovno pogrešno razumjeli ovo i prekomjerno reagiraju.

Možda, ali osobno, ideja ulaska u tuš kabinu, i onda gubljenje svih kontakata s vanjskim svijetom donosi asocijacije s mjestima kao što je Auschwitz u Poljskoj.



Preveo: Fredi



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers