FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, May 22, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 21:05:2018




21. svibnja 2018.


Deklaracija američkog predsjednika Donalda Trumpa o trgovinskom ratu gotovo sa svima doista je samo slučaj Trumpovog pregovaranja u stilu 11. poglavlja bankrota Sjedinjenih Država. Ljubazniji način da se to ostvari bilo bi da se kaže da SAD odbija međunarodni sustav koji je opljačkao svoje ljude u ime globalističkih oligarha. Još jedan način da se to kaže jest da svijet pregovara o zamjeni petro-dolarskog sustava. U svakom slučaju, sada možemo očekivati puno više vikanja i prijetnji, a možda čak i neobične nuklearne bombe, dok se ti pregovori nastavljaju.

U javnosti, ovaj spor se može vidjeti u najvećoj otvorenoj podjeli između europskih snaga i Sjedinjenih Država od kraja Drugog svjetskog rata. Imamo lidere Francuske, Njemačke i EU koji otvoreno pozivaju na okončanje poslijeratnog europsko-američkog saveza. Američka strana, s druge strane, javno je zaprijetila sankcijama protiv europskih zemalja. Ispod površine, američka je kampanja za ubojstva neposlušnih lidera EU također je dobra pretpostavka.


Neposredni pokretač bila je Trumpova odluka da napusti iranski nuklearni sporazum. Naravno, svatko tko slijedi ono što se stvarno dešava zna da odluka Trumpa o napuštanju iranskog nuklearnog sporazuma nema nikakve veze s nuklearnim oružjem i zapravo se radi o najavi Irana da će naftu prodati u Europu po cijeni u eurima, a ne petro-dolarima.

Počnimo s bacanjem pogleda na to kako će se stvari nastaviti na površinskoj razini. Ovdje Trump kaže: "Ako ne kupujete više od nas, prestat ćemo kupovati od vas!" On također kaže: "Ako prestanete koristiti petro-dolare za kupnju iranske nafte, spriječit ćemo svaku europsku zemlju koja posluje s Iranom od poslovanja s nama. "Europljani kažu: "Vi ste iscrpljeni i ne plaćate ono što kupujete, pa koga zanima ako prestanete kupovati." Oni također kažu: "Kaznit ćemo sve europske tvrtke koje se pokoravaju vašim sankcijama protiv Irana."


Najvažnija prijetnja koja se vidi u javnosti bila je prijetnja SAD-a da nametne sankcije protiv Njemačke ako nastavi s Nord Stream 2 cjevovodom. Ovaj cjevovod omogućio bi Njemačkoj da uvozi više plina izravno iz Rusije, umjesto da mora proći kroz kazarsku marionetsku državu Ukrajinu. U biti, Trump kaže: "Ako ne kupite plin od nas (po 20% višoj cijeni), prestat ćemo kupovati vaše automobile."


Slon u dnevnoj sobi ovog europsko-američke domaće svađe je Kina i njezin potez da zamijeni atlantski savez s euroazijskim savezom koji ostavlja anglosaksonske sile na periferiji svjetske moći. Kako se sada stvari kreću, Kinezi pobjeđuju jer je EU/SAD svađa dala veliki poticaj kineskim u juan preimenovanim naftnim zalihama i time jačajući petro-yuan kao zamjenu za petro-dolar.


Vjerojatno je zbog toga Trump izabrao sastanak NATO-a kako bi implicitno zaprijetio oružanim ratom ako njegov trgovinski rat sa EU, Kinom i ostatkom svijeta ne uspije. Evo njegovih komentara:

""Hoće li to biti uspješno? Ja u to sumnjam", rekao je predsjednik novinarima tijekom nastupa s glavnim tajnikom NATO-a Jensom Stoltenbergom. "Razlog zbog kojeg sumnjam je zato što je Kina postala vrlo razmažena. Europska unija je postala vrlo razmažena. Ostale zemlje su postale vrlo razmažene, jer su uvijek dobile 100 posto onoga što su željele od Sjedinjenih Država.

- Ali ne možemo dopustiti da se to više događa dodao je Trump.


Međutim, kineski izvori tajnih društava kažu da oni zapravo igraju mnogo veću igru i da guraju za svjetsku vladu. Ovaj kineski svjetonazor oblikuje svoju povijest. Kad je Kina bila podijeljena u zaraćene države, neizbježan je rezultat bio pad broja stanovništva, siromaštvo i bijeda. Oni vjeruju da svijet sada treba da se ujedini, kao što je nekoć učinila Kina, kako bi se okončali sukobi i siromaštvo. Problem s ovom vizijom, naravno, sa zapadne perspektive, jest da ako je cijena svjetskog mira da svatko postane kineski rob, onda ne, hvala.

Međutim, osim ako Zapad može ukloniti cioniste sa svojim apokaliptičkim vizijama iz kontrole planiranja budućnosti Zapada, tada kineska alternativa sve više postaje neizbježna, kako se vrijeme odvija.

Zato Zapad mora učiniti nešto o monoteizmu i obiteljima koje ga kontroliraju. Pojasnimo to, postoje konkurentske obiteljske skupine koje kontroliraju ono što smatramo konkurentnim monoteističkim religijama. Imamo:

1.     Kršćane, koje kontroliraju uglavnom P2 masonska loža i Vatikan ili potomci careva;

2.     Židove i židovske kršćane robove (evanđeoski cionistički kršćani), pod kontrolom Rothschilda i sl. obiteljske dinastije (samoproglašene potomke kralja Davida);

3.     Pravoslavne kršćane koji su u konačnici nasljednici tradicije Grka i Aleksandra Velikog;

4.     Sunni muslimane, koje kontrolira grupa potomaka Mohameda, kao i potomci poganskih obitelji koji kontroliraju Meku; i

5.     Shia, koje kontrolira druga grana potomaka Muhameda, kao i nasljednici perzijskog carstva.

Izvan tih grupa imamo gnostičke iluminate, koji vjeruju da je sve što je stvorilo ovaj planet zlo i treba ga srušiti. Druga skupina su sotonisti, koji imaju amoralnu viziju koja svojim članovima (od kojih su mnogi infiltrirali najvišu razinu svjetske moći) mogu raditi sve što žele, uključujući masovno ubojstvo, silovanje djece, kanibalizam itd.

Dok se ove skupine već jako dugo bore za svjetsku vlast, ono što im je zajedničko je vizija kraja vremena kada će svijet "završiti", a zatim biti zamijenjen nečim drugim.

Sada je trik da ove različite skupine pristanu na neku vrstu vizije budućnosti koja ne uključuje Armagedon i uništavanje 90% čovječanstva. Upravo se radi o stvarnoj borbi. Financijski rat na takvim stvarima kao što su petro-dolari je zapravo rat protiv kontrole psihološkog procesa odlučivanja o tome što će čovječanstvo kao vrsta učiniti u budućnosti.

Društvo White Dragon i njegovi saveznici zalažu se za alternativu svim tim vizijama da predviđaju golemu kampanju za okončanje siromaštva, zaustavljanja uništavanja okoliša i postavljanja zemaljskog života na put eksponencijalnog širenja u svemir.

Za sada, međutim, ono što vidimo na Zapadu je bazni pokret, koji uključuje u srednjim redovima snage nexusa vojno-industrijskog kompleksa za provođenje zakona da uklone sve kriminalce iz vlasti.

Na tom frontu, najveći razvoj prošlog tjedna bila je ostavka 34 čileanska biskupa, navodno zbog masivnog prikrivanja zlostavljanja djece. Međutim, kao što je često slučaj, priča koja se daje javnosti nije cijela priča. Ono što vidimo u Čileu je uklanjanje skupine koja je u konačnici bila odgovorna za "prljavi rat". Ta je skupina, usko povezana s nacistima i Bushovom obitelji, u velikoj mjeri odgovorna za nacistički puč u SAD-u koji je započeo s 9/11.

Pentagon i drugi izvori kažu kako ova masovna ostavka može dovesti do uklanjanja pape Franje. Međutim, izvori P2 masonske lože govore kako se zapravo događa pobuna kršćanske crkve protiv rimskih obitelji koje su kontrolirale kršćanstvo od njegovog stvaranja. Zato je papa prošli tjedan postavio 14 novih kardinala koji nisu Europljani. Papa, kažu, planira masovnu kampanju u Africi i Južnoj Americi za okončanje siromaštva i da bude duplikat kineskog masivnog infrastrukturnog projekta One Belt One Road.

Papa je javno objavio i rat protiv nereguliranog kockanja casino tipa u koji se zapadni financijski sustav degenerirao.

U svakom slučaju, tu je i s tim povezana čistka korumpiranih aktera koji i dalje nastavljaju unutar SAD-a. Na tom frontu, prema izvorima Pentagona, sada je više od 30.000 zapečaćenih optužnica spremnih da se uskoro aktiviraju. Okidač ovih uhićenja može biti objavljivanje e-poruka i sl. koji će "uništiti Hillary (Clinton) za maloljetni seks i druge zločine".

"Kabala" se također "odmotava s niskim napadima nakon što je Gina Haspel potvrđena kao ravnateljica CIA-e i Trump potpisao izvršni nalog za objavljivanje nedodirljivih dokumenata Kongresu", kažu izvori. Generalni inspektor Odjel za pravosuđe također je "udario šakom sa svojim eksplozivnim izvještajem o zločinima kabale", kažu izvori.

Još puno toga se sada događa u Aziji kada je imenovana nova čelnica CIA-e. Najdramatičnije pitanje je tekuća istraga korupcije u Maleziji. Ovdje, nova vlada Mahathira Mohamada provodi racije bivših vladinih dužnosnika koji doslovno nude kamione novca, nakita i drugih vidljivih znakova korupcije. Izvori iz Pentagona govore kako se izručeni premijer Najib Razak "okrenuo" i da Trump može "posjetiti Maleziju nakon svog summita u Singapuru 12. lipnja s debelim dječakom (sjevernokorejskim liderom Kim Jong-Unom)".

Malezijska istraga o korupciji vjerojatno će otkriti prave razloge nestalog malezijskog aviona na letu 370/17. Međutim, znamo da je dio ove operacije bio usmjeren na sprečavanje Kine da dobije pristup tehnologiji proizvodnje poluvodiča u SAD-u. Što to znači, dok je dio ovog nestanka zrakoplova bio kriminal, dio je bio povezan s kinesko-zapadnjačkom tehnološkom bitkom. Nadamo se da će svijet uskoro saznati istinu.

Novi čelnik CIA-e također će vjerojatno omogućiti istragu korupcije u Japanu, kažu izvori iz Pentagona. Ovdje imamo politički sustav koji je degeneriran do točke gdje su gotovo svi političari u uredu podmićene i ucjenjivane marionete.

Društvo Bijelog Zmaja zatražilo je od Abeove vlade da nacionalizira Bank of Japan i koristi svoju financijsku moć da donese korist planetu. Ako ova ponuda ne bude prihvaćena, u Japanu će započeti masovna uhićenja. Nacionalizacija Bank of Japan može biti okidač koji konačno donosi "događaj" ili velike pozitivne promjene za kojima svi žudimo.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers