FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, May 2, 2018

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 30:04:2018


Belangrijk treffen verwacht in het Midden Oosten wanneer het eindspel nadert voor Saudi Israël


Vrede op het Koreaanse Schiereiland betekent dat de Khazariaanse maffia nu alles op alles zet bij het proberen om een Derde Wereldoorlog te beginnen in het Midden Oosten, zijn meerdere bronnen het over eens. Het resultaat is dat er daar nu een enorme strijd gaande is welke waarschijnlijk het lot van Israël en zijn bondgenoot Saudi Arabië zal bepalen, een collectief waarnaar we zullen verwijzen als Saudi Israël. De strijd zal ook bepalen wie regeert, het Westen de satanische bloedlijnen of de bevolking.
Dit is waarom Israël vorige week Syrië aanviel met nucleaire wapens en dus zichzelf openstelde voor Russische vergelding, zeggen Pentagon bronnen. Videobeelden over deze nucleaire aanval worden systematisch weggehaald van het internet, maar vanaf het moment van publicatie van deze nieuwsbrief kan het hier gezien worden:
https://www.youtube.com/watch?v=0myBgHQdnBc

Er zijn tekenen dat de nucleaire aanval misschien Saudi Israëlische vergelding is voor de aanslag op Kroonprins Mohammed bin Salman, de de facto heerser van Saudi Arabië. Kroonprins Salman is niet meer publiekelijk verschenen sinds vorige week hevig schieten werd gemeld binnen het Koninklijke paleis. De enige persoon die kwam opdraven voor de pers toen V.S. Staatssecretaris Mike Pompeo in het weekend een bezoek bracht, was de valse koning.
https://www.zerohedge.com/news/2018-04-21/gunfire-explosions-heard-near-saudi-royal-palace-king-salman-reportedly-evacuated
http://www.arabnews.com/node/1293416/saudi-arabia
Echter, de oorlogsrook is vooral dik in de regio nu, dus we zullen niet veel weten over wat er gaande is totdat het stof wat meer is neergedaald.
In ieder geval is het duidelijk dat Saudi Israël steeds meer geïsoleerd raakt in de regio, nu Turkije, Iran, Egypte, Katar, Irak, Syrië en andere regionale machten op een lijn staan tegen hen. Het V.S. besluit om zijn troepen terug te treken uit Syrië naar Irak is een teken aan de Russen en hun bondgenoten dat het leger van de V.S. Saudi Arabië niet zal verdedigen tegen enige Russische aanval zo lang als V.S. controle over de olie bronnen in de regio niet worden bedreigd, zeggen Pentagon bronnen.
Deze strijd is niet beperkt tot het Midden Oosten maar raast ook onder en boven het oppervlak in Europa, de V.S. en Rusland terwijl de oude satanische bloedlijnen families worstelen om de controle te behouden over de Planeet Aarde.
Een zichtbaar teken van deze epische strijd werd gezien toen de Franse Rothschild slaven President Emmanuel Macron vorige week een bezoek bracht aan de President van de V.S. Donald Trump. Dit werd vastgelegd op de foto hieronder, gestuurd door Pentagon bronnen.
Het Pentagon onderschrift is als volgt: “Terwijl Macron de satanische groet met zijn handen laat zien, stuurt Melania Trump op 24 april een boodschap aan de Rotschilds waarin staat dat de witte hoeden de controle in handen hebben.”
Tijdens deze ontmoeting met Trump, pretendeerde Macron het Iranese nucleaire akkoord te ondersteunen dat wordt verondersteld er voor te zorgen dat Iran nucleaire wapens heeft, terwijl in feite de Rothschilds Iran hebben voorzien van zowel geld als nucleaire wapens als onderdeel van hun fanatieke pogingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen, volgens leden van de Iranese Koninklijke familie. De Iraniërs hebben neutronenbom kernkoppen die werden gestuurd aan hen door het Bush regiem omdat het Obama regiem weigerde hen terug te nemen, zeggen de bronnen.
Dus de werkelijke strijd gaat niet om “het voorkomen dat Iran nucleaire wapens krijgt,” zoals ons constant wordt wijsgemaakt door de Khazariaans gecontroleerde gezamenlijke media. De werkelijke strijd gaat tussen mensen die werkelijk vrede willen in het Midden Oosten en de religieuze fanatiekelingen die proberen een Armageddon te starten.
De nucleaire aanval op Syrië wordt bijna zeker gevolgd door een vergeldingsaanval op ofwel Israël ofwel Saudi Arabië, terwijl de fanatiekelingen vrezend voor hun leven, proberen zichzelf te redden door een wereldoorlog te beginnen. De White Dragon Society en hun bondgenoten zullen proberen te voorkomen dat dit escaleert in een nucleair inferno door verder te gaan met systematisch heersers te verwijderen in Israël, Iran, Saudi Arabië, Europa, Rusland, de V.S., en elders waar wordt samengespannen om dit te laten gebeuren.
De strijd in de V.S. tegen de satanisten is bijna voorbij, zelfs ondanks het feit dat de 25.000 verzegelde aanklachten nog niet zijn uitgevoerd. Vorige week was Witte Huis spreker Paul Ryan de laatste van een uitgebreide lijst van machtige mensen die werden weggezuiverd. Denk aan George Soros, David Rockefeller, Zbigniew, Brzezinski, Hillary Clinton, Barack Obama, Barbara Bush, John McCain enz., welke nu uit beeld zijn.
De satanisten hebben geprobeerd om de illusie te creëren dat deze zuivering niet gebeurt door het digitaal doen herleven van centrale personen als Clinton, George Soros en Bill Gates. Vorige week recycleden ze bijvoorbeeld een verborgen bedreiging, ooit door Gates geuit, om miljoenen mensen te vermoorden met biowapens.
Dit soort van digitaal bedrog verandert de werkelijkheid niet dat deze mensen verdwenen zijn
Echter, satanische leiders als Theresa May in het V.K., Macron in Frankrijk, Benjamin Netanyahu in Israël en Angela Merkel in Duitsland zitten nog steeds op hun plaats.
Macron verwijderen is misschien de volgende actie. Hier heeft “het hoogste gerechtshof van de National Transition Council, welke de enige echte wettige gerechtsautoriteit is in Frankrijk is, een arrestatiebevel uitgegeven voor Macron en zijn illegale regering,” en ze hopen het op of rondom 5 mei te bekrachtigen, volgens de Council.
De Council merkt op dat door het maken van het satanische handteken in Washington, vorige week, Macron zo een satanisch symbool heeft geplaatst in het presidentiële ambt en hij zijn aanvaardingstoespraak deed met zijn hoofd in de positie net onder een oog op de top van een piramide.
Het is een interessante aantekening dat de eikenboom die vorige week door Macron en Trump geplant werd in Washington vermist is, zeggen Council bronnen.
https://twitter.com/Breaking911/status/990714893677494272
In het V.K. verloor de gevechtsklare Eerste Minister May vorige week een belangrijke bondgenoot toen de Home Secretaris Amber Rudd werd gedwongen om ontslag te nemen, ogenschijnlijk vanwege het verkeerd behandelen van immigranten. De Home Secretaris in het V.K. is verantwoordelijk voor de MI5 spionnen dienst en ze werd in werkelijkheid verwijderd vanwege haar betrokkenheid bij de verhalen over de valse gasaanval in het V.K. en Syrië gericht op het uitlokken van oorlog, zeggen MI6 bronnen. May zal spoedig worden verwijderd en vervangen worden met 9/11 en 3/11 waarheidszoeker Jeremy Corbyn, zeggen de MI6 bronnen.
Er is ook erg veel intrige op hoog niveau gaande in Rusland, welke hysterische verwijten krijgt van de Khazarianen voor het stelen van de verkiezingen, vergassen van mensen, enz. De volgende geheime informatie werd ons gestuurd door een bron uit de White Dragon Society (WDS) binnen het Russische geheime dienst apparaat:
“het FSB en de regering controlerende Internet agentschap zijn begonnen met het blokkeren van vele websites en domeinen onder het mom van ‘vechten tegen terroristen,’ maar eigenlijk hebben ze wat experimenten uitgevoerd en sluiten ze het internet voor bronnen van buitenaf. Ik keek op de commerciële site van dit verhaal en zag dat de totale Russische kant van prominente Internet portalen, bronnen, media enz. exclusief het eigendom zijn van Joodse mensen. Bovendien hebben ze aandelen in Facebook (10%) en blijven ze meer aandelen hiervan kopen. Ze maken deel uit van een criminele groep die aandelen koopt door het gebruik van verschillende mensen of organisaties die niet aan hen verbonden lijken te zijn, maar dat zijn ze wel. Deze groep wordt gelinkt aan de Rockefellers en sommige regeringsagentschappen.
Bedenk dat Facebook wordt gecontroleerd door Mark Zuckerberg, kleinzoon van David Rockefeller.
De bron zegt ook dat deze actie om de het Russische Internet te controleren ook op de een of andere manier is verbonden aan een actie binnen Rusland waarbij in het bezit zijn van crypto valuta een misdaad is en strafbaar met vier jaar in de gevangenis.
Het is een goede gok dat de huidige actie om de controle over het Russische internet over te nemen gericht is om te proberen de Russische publieke opinie te manipuleren naar het ondersteunen van een einde der tijden oorlog. Het is misschien ook een strategie gericht op het ondermijnen van de Christelijke opleving in Rusland.
In ieder geval, op dit moment zal de focus op het beëindigen van constante oorlog liggen op het afronden van het vredesproces in Korea, zeggen Pentagon bronnen. Tot op heden zal Admiraal Harry Harris worden gestuurd naar Seoel als ambassadeur om een militaire gouverneur te zijn van een verenigd Schiereiland, zeggen de bronnen.
Wanneer de Koreaanse zaak eenmaal tot rust is gekomen, zal de focus voor vrede verschuiven naar Saudi Israël, volgens WDS bronnen in Azië.
Source: Antimatrix.org
Vertaling: Lia 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers