FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, May 9, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD:07:05:2018
Čistka na najvišim razinama tajne vlade nagovješćuje propastsotonista 7. svibnja 2018.Promjena straže i čistka tajnih brokera moći prekida mrtvu točku u bitci za Zemlju, kažu Pentagon, Vatikan, agencije i drugi izvori. Očekuje se da će to rezultirati službenom objavom istine o 9/11 i 3/11, kao i uklanjanjem nekoliko lidera GH7, prema izvorima. Kako bi pokrenuli taj proces, admiral Mike Rogers, čelnik NSA, koji je podnio ostavku 4. svibnja, svjedočit će pred Kongresom kako bi zadao smrtni udarac kabali, kažu izvori iz Pentagona.

Javno vidljivi znak ove promjene bio je formalni izbor fra Giacoma della Torre kao 80. velikog gospodara Malteških vitezova na dan 2. svibnja.


To je važno, jer Malteški vitezovi nisu samo red milosrđa, nego vojni red čiji članovi, vrh zapadne elite, moraju slušati zapovijedi. U jednom trenutku, MI6 mi je poslao popis članova reda i vidio sam da on uključuje dosta američkih vojnih časnika i agencijskih dužnosnika za kontrolu vojno-industrijskog kompleksa. Nažalost, netko je bio zabrinut zbog toga što sam to ja imao da sam uklonio iz mog računala zajedno s uklonjivim tvrdim diskom za sigurnosne kopije za koji sam mislio da sam sakrio. Ipak, drugi javni popisi pokazuju da red uključuje ljude poput Georgea Busha starijeg i mlađeg, Henryja Kissingera, Davida Rockefellera, kraljicu Elizabetu itd.


Ono što je zanimljivo o Della Torreu je da se on pokorava papi Franji, za razliku od njegovog prethodnika, fra Roberta Festinga, koji je izvješćivao kardinala Raymonda Burkea. Ovo je ono što je samozvani sotonist Leo Zagami imao reći o ovom potezu:


„Naši najgori strahovi postali su stvarni kad je posljednji tradicionalistički red koji predstavlja prijetnju Franji, Malteškim vitezovima, još uvijek neizmjerno moćan unutar vojne i obavještajne zajednice u cijelom svijetu (uključujući konzervativnu stranu CIA-e) naizgled izgubio svoju bitku za obranu tradicije i kršćanstva.


Zagami je rekao ovom piscu da je jeo ljudske fetuse i sudjelovao u okultnim ceremonijama za „prizivanje demona“ i drugih entiteta. Pretpostavljam da je to ta „tradicija“ koju on brani. On je također rekao da je kršćanstvo bilo religija za robove“. Dakle, „kršćanstvo koje on brani je nastavak porobljavanja čovječanstva.

U svakom slučaju, ove promjene ne samo da su povezane s religijom, nego su također blisko povezane s najvišim razinama svjetskih financija i vlasti. To je zato što Vatikan tajno kontrolira većinu svjetskih vlada i lidera dajući im izbor između olova ili srebra, tj. ubojstva ili velikog depozita na njihovo ime u Vatikanskoj banci, što su potvrdili P2 masonska loža i drugi izvori.

Na toj fronti, 3. u Vatikanu i osoba zadužena za financije, kardinal George Pell, uklonjen je s vlasti naizgled zato što se suočava s kaznenim optužbama za prikrivanje seksualnog zlostavljanja u crkvi. Podudarno s tim, njegovo suđenje je počelo 2. svibnja, istog dana kada su Malteški vitezovi izabrali svog novog lidera.


To znači da je vrh zapadnih financija, jezgra Duboke države, pod novom upravom.

Ove se promjene podudaraju s velikim potezom pape Franje da koristi financijske instrumente visoke razine za financiranje velike kampanje u Južnoj Americi i Africi za borbu protiv siromaštva i uništavanje okoliša, kažu izvori P2 masonske lože. Puno puta su nas molili da ne pišemo o tome u ovom trenutku, ali možemo potvrditi da ovaj potez ima za sobom naizgled neograničena sredstva.

Isto tako, izvori CIA-e u Aziji i izvori obitelji Rothschild govore da se odvijaju intrige na visokoj razini koje uključuju zlato i prava na povijesnu imovinu. Izvor Rothschilda, na primjer, kaže da je Julia Divinagracia, odnosno Alpha & Omega, oteta. Alpha & Omega, prema izvorima CIA-e i FSB-a, financirali su i Zapad i Sovjetski Savez tijekom hladnog rata. Izvori CIA-e, s druge strane, izvještavaju o novim potezima povezanim s Rothschildima za preuzimanje rudnika zlata u Bougainvilleu i drugim dijelovima jugoistočne Azije. Fotografije određenih pojedinaca od interesa cirkulira CIA u vezi s tim intrigama, kažu izvori.

U svakom slučaju, osim ovih intriga bizantskog tipa, postoji jasno jedinstvo unutar američkog vojno-industrijskog kompleksa i odlučnost s njihove strane da trajno okončaju vladavinu kabale, kažu izvori iz Pentagona.

U tu svrhu, gore spomenuti „bijeli šešir Rogers (NSA) sada se pridružuje bivšim obavještajnim dužnosnicima Mikeu Flynnu (Obavještajna agencija obrane), Buzzyju Krongardu (CIA), Louisu Freehu, Bobu Muelleru (FBI), i vojnim visokim činovima kao što je Trumpova pretorijanska garda do dubokih šest Duboke države,, obećavaju izvori Pentagona.

Novi čelnik NSA, general Paul Nakasone, također će kontrolirati CIA-u i izvješćivat će zajedničke šefove osoblja, napominju izvori. Bivši čelnik CIA-e Mike Pompeo, koji sada predvodi State Department, prijavio se na aktivnu dužnost, što znači da je američki State Department također pod nadzorom američke vojske, napominju izvori.

Vidljivi znak da ovo znači stvarnu promjenu, naravno, je potez prema miru na Korejskom poluotoku. Još jedan znak bila je odluka State Departmenta da se prekine financiranje odijela lažne propagande  „bijelih kaciga u Siriji.

Kao što izvori napominju, „Duboka država se odmotava jer zapečaćene optužnice prelaze 29.000, Ministarstvo pravosuđa, CIA, FBI, i State Department se čiste, a Bush mlađi je izbačen iz bolnice. Ulazak u bolnicu je metoda koju koriste operativci Duboke države da izbjegnu uhićenje.

Interesantno je napomenuti da je John „Daesh“ McCain najavio da će pozvati George W. Busha i Baracka Obamu da govore na njegovom skorom sprovodu jer umire od prirodnih uzroka, ali neće pozvati Trumpa.

Naravno, slon u sobi koju svatko izbjegava koristeći eufemizam Duboke države je Izrael i cionisti koji su bili McCainovi sponzori. Za njih se događaji vrlo brzo raspliću. Izraelski premijer štovatelj Sotone Benjamin Netanyahu bio je pozvan u Moskvu 9. svibnja da gleda pobjedničku paradu gdje će Putin
dostaviti ultimatum kako bi okončao sukob koji se opirao globalnom resetu valuta, kažu izvori.

Cionizam je u smrtnim mukama, jer je Izrael globalno izoliran u svojoj potrazi da ubije iranski sporazum i uskoro će biti izložen za 9/11 i 3/11, dodaju Pentagonovi izvori. Osim toga, glavni cionistički agent Bijele kuće Jared Kushner bio je odstranjen, napominju oni. Izrael je sada okružen nadmoćnim ruskim oružjem, ciljanim globalnim bojkotom, ogoljen, i sankcioniran (BDS), koji nije u mogućnosti prisiliti Kongres da usvoji zakon protiv slobode govora koji kažnjava BDS pristaše, poražen u zakonu koji se koristi protiv neprijatelja gdje je izgubio na Vrhovnom sudu Sjedinjenih Država slučaj Jesner protiv Arab Bank, i nije dobio mjesto u Vijeću sigurnosti UN-a.

Druga stvar koju su Pentagonovi izvori rekli bila je da je druga flota SAD-a ponovno aktivirana kako bi „zaštitila Istočnu obalu i EU dok drži Kinu i Izrael dalje od zajedničke američko-ruske sigurnosne arhitekture.

Spominjanje EU u kontekstu „zajedničke američko-ruske sigurnosne arhitekture, podrazumijeva da su Rusija i SAD postigli neku vrstu sporazuma o EU. To je intrigantno jer Amsterdamski aerodrom Schiphol bio je zatvoren u noći 29. travnja zbog nestanka struje. Budući da aerodrom ima više rezervnih generatora, dobro se kladiti da je aerodrom bio zatvoren da omogući specijalnim snagama da se rasporede po Europi kako bi uklonili kabaline visoke ciljeve.

Tijekom sljedećeg tjedna moramo držati oko na vidljivim preostalim liderima kabale kao što su Theresa May u Velikoj Britaniji, Angela Merkel u Njemačkoj, i Emmanuel Macron u Francuskoj.

Što se tiče Macrona, izvori u Francuskom nacionalnom tranzicijskom vijeću kažu da je on toliko izoliran od njegovih snaga sigurnosti da koristi strane tjelohranitelje kojima govori na engleskom. Zamislite kako bi se Amerikanci osjećali kad bi predsjednik SAD-a koristio neameričke tjelohranitelje koji govore španjolski.

Dana 5. svibnja, preko 5.000 prosvjednika, od kojih su mnogi vojni i drugi vladini dužnosnici, marširali su na duševnu bolnicu u Parizu da traže otpuštanje Marca Graniera, člana francuskih elitnih CRS VIP zaštitnih snaga. Granier je prisilno u ludnicu nakon što je izložio velike zlouporabe na visokoj razini vlade (uključujući mnoga ubojstva vladinih dužnosnika, policijskih službenika, novinara itd.) na YouTube video zapisu objavljenom 2. svibnja, napominje vijeće. Video (na francuskom) može se vidjeti ovdje:


Granier je ostavio detaljne dokaze u Tranzicijskom vijeću kao i u ruskom veleposlanstvu u Parizu kao osiguranje u slučaju da mu se nešto dogodi. Pa, dogodilo se, pa ćemo vidjeti koliko će dugo štovatelj Sotone Macron i njegova lažna vlada ostati na vlasti.

I na kraju, nekoliko japanskih desničarskih čelnika i članova zajedničkih organizacija samoobrane (pogrešno označeni kao sindikati organiziranog kriminala) kontaktiralo je ovog pisca da ga informiraju da se razne organizacije podzemlja udružuju pod jednom zastavom. To znači da će Yamaguchi-gumi, Inagawa-kai, i Sumiyoshi-kai udružiti snage kako bi osigurali da Japan ponovno postane neovisna zemlja.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers