FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, May 9, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 07:05:20187 mei 2018
Een verandering van de wacht en wegzuivering van geheime machtshandelaren doorbreekt de impasse in de strijd om de aarde, zeggen Pentagon, Vaticaan, agentschap en andere bronnen. Dit wordt verwacht te resulteren in de officiële onthulling van de waarheid over 9/11 en 3/11 en de verwijdering van verschillende G7 leiders, volgens de bronnen. Om dit proces te starten, zal Admiraal Mike Rogers, het hoofd van de NSA wie op 4 mei ontslag nam “getuigen voor het Congres en zo de doodklap uitdelen aan de cabal,” zeggen Pentagon bronnen.
Een voor het publiek zichtbaar teken van deze verandering was de formele verkiezing op 2 mei van Fra Giacomo Dalla Torre als de 80e Grand Master van de Knights of Malta
https://www.ncronline.org/news/world/knights-malta-elect-interim-leader-new-grand-master
Dit is belangrijk omdat de Knights of Malta niet alleen een liefdadigheid organisatie is maar een militaire orde van wie de leden, het topje van de Westerse elite, orders moet gehoorzamen. Op een bepaald moment stuurde MI6 mij een lijst van leden van de orde en Ik zag dat er genoeg senior V.S. militaire officieren op stonden en ambtenaren van de het agentschap om het militaire industriële complex te kunnen controleren. Jammer genoeg was er iemand zo bezorgd over het feit dat ik de lijst had dat het van mijn computer werd verwijderd samen met een verwijderbare harde schijf back-up waarvan ik dacht dat ik hem verstopt had. Niettemin laten andere publieke lijsten zien dat mensen als George Bush Sr. en Jr., Henry Kissinger, David Rockefeller, Koningin Elizabeth enz., ook op de lijst staan.
https://www.biblebelievers.org.au/kmlst1.htm

Wat interessant is over Dalla Torre is dat hij Paus Francis gehoorzaamt, in tegenstelling tot zijn voorganger, Fra’Robert Festing wie verslag uitbracht aan Kardinaal Raymond Burke. Dit is wat satanist Leo Zagami, zoals hij zichzelf beschrijft, over deze actie te zeggen had:
“Onze ergste vrees werd werkelijkheid toen de laatste traditionele Orde die een bedreiging vormt voor Francis, de Knights of Malta, nog steeds immens machtig binnen het leger en geheime gemeenschap wereldwijd (inclusief de conservatieve kant van de CIA) klaarblijkelijk hun strijd om de verdediging van traditie en christendom hebben verloren.”
http://leozagami.com/2018/05/02/pope-francis-takes-over-the-knights-of-malta/
Zagami heeft deze schrijver verteld dat hij menselijke foetussen had gegeten en deel had genomen aan occulte ceremonies om “demonen en ander entiteiten op te roepen.” Ik veronderstel dat het een “traditie” is die hij verdedigt. Hij zei ook dat het christendom “een religie is voor de slaven.” Dus het “christendom” dat hij verdedigt is een voortzetting van slavernij voor de mensheid.
In ieder geval zijn deze veranderingen niet gewoon verbonden aan religie maar zijn ze ook intiem verbonden aan de hoogste niveaus van de financiële wereld en macht. Dit is omdat het Vaticaan in het geheim de meeste regeringen en leiders in de wereld controleert door hen de keus te geven tussen “lood of zilver,” ofwel vermoord worden of een groot geldbedrag op hun naam in de bank van het Vaticaan, dit werd bevestigd door P2 Vrijmetselarij en andere bronnen.
Aan dit front zijn Vaticaan #3 en de persoon die verantwoordelijk is voor de Financiën, Kardinaal George Pell, ogenschijnlijk verwijderd omdat hij criminele aanklachten tegemoet ziet voor het wegstoppen van het seksuele misbruik binnen de kerk. Toevallig begon zijn proces op 2 mei dezelfde dag dat de Knights van Malta hun nieuwe leider kozen.
Dit betekent dat de apex van Westerse financiën, de essentie van de Diepe Staat, onder een nieuw bestuur is.
Deze veranderingen vallen samen met een enorme actie van Paus Francis om financiële instrumenten van een hoog niveau te gebruiken om een enorme campagne te financieren in Zuid Amerika en Afrika om de armoede en de vernietiging van het milieu te bestrijden, zeggen bronnen bij de P2 vrijmetselarij. Er is nu veel waarover we niet schrijven omdat dit gevraagd is maar we kunnen bevestigen dat deze actie onbeperkte fondsen achter zich lijkt te hebben.
Ook zeggen CIA bronnen in Azië en binnen de Rothschild familie beiden dat intrige op hoog niveau gaande is waarbij goud en rechten op historische goederen zijn betrokken. Een Rothschild bron zegt bijvoorbeeld dat “Julia Divinagracia, ook bekend als Alpha & Omega, ontvoerd werd.” Alpha & Omega, financierde volgens zowel CIA als FSB bronnen zowel het Westen als de Sovjet Unie tijdens de Koude Oorlog. De CIA bronnen melden op hun beurt nieuwe aan de Rotschild verbonden acties om de goudmijnen over te nemen van Bougainville en ander delen van Zuidoostelijk Azië. Foto’s van zekere “individuen van belang” worden in omloop gebracht door de CIA in relatie tot deze intriges, zeggen de bronnen.
In ieder geval, los van deze Byzantijnse soort van intrige is er een duidelijke eenheid binnen het militaire industriële complex van de V.S. en een vastbeslotenheid van hun kant om permanent een einde te maken aan cabal heerschappij, zeggen Pentagon bronnen.
Tot op heden, werken de hierboven genoemde “Witte hoed, Rogers (NSa)samen met ambtenaren als Mike Flynn (Geheime dienst van Defensie), Buzzy Krongard (CIA) Louis Freeh, Bob Mueller (FBI) en militaire figuren als de pretoriaanse garde van Trump om de Diepe Staat te vernietigen
Het nieuwe hoofd van de NSA, Generaal Paul Nakasone, zal ook de CIA controleren en zal verslag uitbrengen aan de Joint chiefs of staff, merken de bronnen op. Voormalig hoofd van de CIA, Mike Pompeo, die nu hoofd is van het Departement van Staten, heeft zich gemeld voor actieve dienst, wat betekent dat het Departement van Staten van de V.S. nu ook onder de controle verkeerd van de legerleiding van de V.S., merken de bronnen op.
Een zichtbaar teken dat dit werkelijke verandering betekent, is natuurlijk de beweging richting vrede op het Koreaanse Schiereiland. Een ander teken is het besluit geweest van het Departement van Staten om de fondsen af te snijden naar de valse “witte helmen”propaganda uitrusting in Syrië.
Zoals de bronnen opmerken, “de Diepe Staat wankelt wanneer verzegelde aanklachten de 29.000 overschrijden, het Departement van Justitie, de CIA, de FBI en het Departement van Staten worden gezuiverd en Bush Sr. werd uit het ziekenhuis gegooid.” In een ziekenhuis worden opgenomen is en uitgebreid geteste manier die gebruikt werd door belangrijke figuren uit de Diepe Staat om zo arrestaties te vermijden.
Het is interessant op te merken dat John “Daesh” McCain heeft aangekondigd dat hij George W. Bush en Barack Obama zal uitnodigen om te spreken bij zijn toekomstige “begrafenis” als hij sterft aan “natuurlijke oorzaken,” maar dat hij Trump niet zal uitnodigen.
Natuurlijk, de olifant in de kamer die iedereen vermijdt door het gebruik van het eufemisme “Deep State” is Israël en de Zionisten die McCain’s sponsors waren. Voor hen ontrollen de gebeurtenissen zich erg snel. Satan aanbiddende Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu is “opgeroepen om in Moskou op 9 mei te kijken naar een overwinningsparade waar Poetin een ultimatum zal geven om een einde te maken aan het laatste conflict dat de wereldwijde valuta herstart tegenhoudt,” zeggen de bronnen.
“Zionisme bevindt zich in zijn laatste fase, terwijl Israël wereldwijd geïsoleerd is bij zijn missie om de Iran overeenkomst om zeep te helpen en spoedig ontmaskerd wordt voor 9/11 en 3/11,” voegen de Pentagon bronnen toe. Ter aanvulling, top Zionist en Witte Huis agent Jared Kushner is aan de kant gezet, merken ze op. Israël is nu “omringd door superieure Russische wapens, doelwit van wereldwijde boycot, onthouding en sancties, niet in staat om het Congres te dwingen een anti vrijheid van meningsuiting wet te laten passeren om supporters van het bovenstaande te straffen, verslagen door uitvoering van de wet toen het de zaak Jesner v. Arab. Bank in het Hoger Gerechtshof de V.S., verloor en het werd een plaats in de VN Veiligheidsraad onthouden.”
Het andere ding dat de Pentagon bronnen zeggen was dat de Tweede Vloot van de V.S. geactiveerd werd om “de Oost Kust en de EU te beschermen en zo China en Israël op afstand houden in een gezamenlijke geheime V.S.-Russische architectuur.
Het noemen van EU in de context van een “gezamenlijk V.S.-Russische veiligheid constructie,” impliceert dat Rusland en de V.S. een soort van overeenkomst hebben bereikt wat betreft de EU. Het is intrigerend omdat de Luchthaven Amsterdam Schiphol werd stil gelegd voor een hele nacht op 29 april vanwege een “energiestoring.” Sinds moderne vliegvelden meerdere overvloedige back-up energievoorzieningen hebben, is het een goed kans dat het vliegveld werd stilgelegd om zo speciale troepen toe te staan om zich op te stellen in heel Europa met de bedoeling om top cabal doelen te verwijderen.
In de loop van de volgende week houden we een oogje op de overblijvende zichtbare cabal leiders als Theresa May in het VK, Angela Merkel in Duitsland en Emmanuel Macron in Frankrijk.
Wat betreft Macron, zeggen bronnen bij de Franse Nationale Transitie Council dat hij zo geïsoleerd is van zijn eigen veiligheidstroepen dat hij gebruik maakt van buitenlandse lijfwachten waartegen hij in het Engels spreekt. Stel je voor wat Amerikanen zouden voelen als de President van de V.S. niet Amerikaanse, Spaans sprekende lijfwachten zou gebruiken.
Op 5 mei marcheerden 5000 demonstranten, velen van hen waren militairen en ander regeringsambtenaren, naar een psychiatrisch ziekenhuis in Parijs om de vrijlating van Marc Granier te eisen, een lid van de Franse elite CRS VIP bescherming strijdkrachten. Granier werd gedwongen in een krankzinnigen gesticht gezet nadat hij hoog niveau regeringsmisdrijven (inclusief meerdere moordaanslagen op regeringsambtenaren, politieofficieren, journalisten enz.) in een YouTube video had vrijgegeven op 2 mei, merkt de raad op. De video (in het Frans) kan hier worden gezien:
https://www.youtube.com/watch?v=zfJ1i5B1YMA
Granier liet gedetailleerd bewijs achter bij de Transition Council net als bij de Russische ambassade in Parijs als verzekering in het geval er iets met hem zou gebeuren. Nu, het is gebeurd, dus we zullen zien hoe lang de satan aanbiddende Macron en zijn valse regering aan de macht zullen blijven.
In een laatste aantekening, verschillende Japanse rechter vleugel leiders en leden van verschillende organisaties voor zelfverdediging (verkeerd gelabeld als georganiseerde misdaad syndicaten) hebben contact opgenomen met deze schrijver om hem te informeren over verschillende Japanse ondergrondse organisaties die zich verenigen onder een enkel banier. Dit betekent dat de Yamaguchigumi, de Inagawa-kai en de Sumiyoshi-kai de krachten bundelen om er zeker van de zijn dat Japan weer een onafhankelijk land wordt.
 Source: Antimatrix.org
Vertaling: Lia.


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers