FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, December 29, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 22.12.2015

Lupta pentru puterea financiarã se intensificã în timp ce sefa FMI-ului este obiectul unor proceduri penale, imediat dupa anuntarea reformelor de catre FMI


22 decembrie, 2015
Saptamîna trecuta, Fondul Monetar International a facut un pas mare pentru a stabili Drepturile sale de Tiraj Speciale (DTS), ca o alternativa la
inlocuirea dolarului american. În cele din urmã, Congresul american (dupa 5 ani de amînare), a aprobat reforma votata de catre FMI, în sensul diluirii puterilor tarilor lui G7, dupa care organizatia a anuntat ca ea îsi dubla fondurile sale la 477 miliarde de DTS (fie 660 miliarde de US$), în loc de 238 miliarde de DTS (aproximativ 330 miliarde de $).
Se pare, ca acest lucru a nemultumit pe unii, pentru ca imediat dupa acest anunt, justitia franceza a anuntat verdictul sau de acuzari penale împotriva proprietarei FMI-ului, Christine Lagarde. (Care, are cinci zile pentru a face apel)
Seful anterior al FMI-ului, Dominique Strauss-Kahn, fusese arestat pe baza de acuzatii false de viol, si înlaturat din functiile sale, în timp ce încerca stabileasca DTS-ul pentru a înlocui dolarul american. CIA a fost aceea care a pilotat aceasta operatiune, potrivit unor surse CIA. Sa vedem daca Lagarde scapa mai bine decît el.

Un alt indiciu ca dolarul american si oamenii care îl controleaza, sunt implicati într-un razboi financiar de zbor la mare înaltime, a fost marirea ratelor dobînzilor anuntate de catre Consiliul de administratie al Rezervei Federale, saptamîna trecuta. Motivul oficial al maririi ratelor: o performanta buna a economiei americane, a fost o minciunã sfruntata, dat fiind ca indicatorii economici arata ca economia americana, se aflã într-o spirala descendenta.
Mai mult decît atît, aceasta marire de rate, va avea ca efect restrîngerea banilor la bancile mici, care împrumuta bani adevaratelor întreprinderi, în profitul bancilor institutionale majore, care controleaza FEd-ul, si a carui activitate principala este cazino-ul financiar. Adevaratul motiv al acestei mariri de ratre, este de a proteja dolarul US care nu mai este american, nici economia americana. În orice caz, marirea tratelor sa dovedit a fi o greseala, deoarece dolarul a scazut, în loc sa suie. Interesele pe termen lung, au scazut de asemenea, ceea ce înseamna ca piata anticipeaza o deflatie, si nu o inflatie pe care marirea ratelor trebuia sa o împiedice. 
Faptul ca guvernul american a fost de acord în cele din urmã sa-si diluieze puterea sa în FMI, chiar atunci cînd Fed îsi marea ratele de interes, este probabil legat de eforturile guvernului american privat, pentru a evita falimentul. Cu alte cuvinte, ca o conditie la continuarea finantarii, Statele-Unite au fost fortate sa cedeze controlul asupra FMI-ului, si sa plateasca si mai multe interese, strainilor detinatori de dolari US.
Faptul ca Statele-Unite au trimis bombardiere deasupra teritoriului chinez saptamîna trecuta, era cu siguranta legat de negocierile secrete la nivel înalt, pentru a mentine pe linia de plutire guvernul privat american. Acest lucru, înseamna în primul rînd ca Americanii, au jucat înca o data cartea lor de razboi  nuclear, pentru a încerca sa obtina un acord mai bun.
Un alt indiciu ca ceva sa schimbat în mod fundamental, este faptul ca guvernul SUA a afectuat un viraj de 180º în politica sa externa, fata de Siria saînlaturarea presedintelui Siriei Bachar el-Assad.
Statele-Unite ale Americii si Israel, de multe ori condamnate de restul lumii la Organizatia Natiunile Unite, au aratat o schimbare a politicii votînd la Natiunile Unite în favoarea unei rezolutii unanime vizînd intreruperea finantarii lui EIIL. Aceasta rezolutie, vizeaza familia Presedintelui turc Erdogan, familia kurdului Barzani, familia criminala a lui Bush, Israel, Exxon, BP si altii. Asa cum a formulat un conducator al Pentagonului: «este o justitie poeticã, faptul ca acest vot unanim al Natiunilor Unite a fost prezidat de Secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew, un evreu ortodox. » Cele mai recente informatii ale Informatiilor Apararii americane, dezvaluie de asemenea ca Bush si prietenii lui neoconservatori, au expediat camioane-cisterna, pick-up-uri si alte echipamente lui EIIL, de la Houston, în Texas, au declarat sursele Pentagonului. Pick-up-urile, sunt modificate în Israel, si apoi, sunt trimise în zona de razboi, prin Turcia si Iordania, în conformitate cu comunicarile lor.
Generalii Pentagonului si ierarhia militara, de asemenea, încep sa devina din ce în ce mai de Secretarul American al Apararii, Ashton Carter. Acesta ultimul, a fost recent în Turcia, unde el a comandat un atac aerian în Irak, care a ucis 25 de soldati irakieni, potrivit surselor. Carter ordonase atacul în represalii, deoarece Irakienii refuzasera o propunere din partea sa, de a trimite echipe de operatiuni speciale si helicoptere Apache. Recent, forte speciale americane au suferit o negare de intrare în Libia, un semnal de neîncredere internationala crescînda fata de conducatorii lor.
Liderii Pentagonului afirma ca utilizarea de e-mailuri personale de catre Carter, pentru afacerile Departamentului Apararii, ar putea servi de pretext, pentru a-l elimina din functiile lui. Este acelasi motiv invocat, pentru Hillary Clinton.
În orice caz, Presedintele turc Erdogan, s-a schimbat aparent ,vazînd pe aliatii lui israelieni si americani pierzîndu-si puterea. Saptamîna trecuta Turcia, a terminat prin a ceda presiunilor internationale, si si-a retras trupele pe care le trimisese în Irak. Celalalt stat- vagabond din Orientul-Mijlociu, Arabia Saudita, continua sa se lupte cu disperare pentru a supravietui. În acest context, guvernul saudit, a anuntat saptamîna trecuta, crearea unei aliante de 34 de tari «împotriva terorismului». Din nefericire pentru familia criminala a lui Ibn Saoud, natiunile cele mai importante ale acestei asa-zise coalitii, au negat ca fac parte. Pakistanul, singurul stat musulman dotat de arme nucleare, a negat în mod deschis afirmatiile Saudienilor, ca erau aliati.
Indonezia si Malasia, alte doua puteri musulmane importante, nuiau în considerare nici macar de a sprijini militar regimul saudit.
Liderii majoritatii tarilor musulmane, stiu perfect ca familia regala saudita, nu este cu adevarat musulmana, dar ca face parte de fapt, din Mafia khazar, adoratoare a lui Satan.
Cu pretul petrolului care se rostogoleste la mai putin de 30 $ pe baril, si cu vînzarile la termen care încep sa expireze spre 70$ pe baril, Sauditii, în curînd nu vor mai fi apti sa finanteze armatele mercenare care îi mentin la putere. Acest lucru va afecta apoi marile banci, cum ar fi, Citibank, care depind de reciclarea banilor de la produsele petroliere saudite, pentru o mare parte a activitatilor lor. În Ianuarie si Februarie, se asteapta la mari falimente în relatie cu toate acestea.
De asemenea exista o serie de initiative intreprinse împotriva Mafiei khazar, în interiorul Statelor-Unite. Sheldon Adelson si Rupert Murdoch, doi agenti majori ai puterii khazar, au fost prinsi în flagrant, asupra faptului controlului lor la societatile mediatice pentru a difuza minciuni si pentru a influenta procesele în curs de desfasurare. De asemenea a fost surprins New York Times, suprimînd informatii importante de pe site-ul sau:

Aceste revelatii producîndu-se toate în aceeasi saptamîna, sunt indiciul unei rebeliuni împotriva intoxicarii informatiei de catre mass-media majorã. Încercarile khazar de a centraliza controlul intreprinderilor, fac de asemenea obiectul unei atentii crescînde. De exemplu, o ancheta a Departamentului american de Justitie asupra recentei anuntari de fuziune a doi giganti ai chimiei, Dow si Du Pont, a dezvaluit ca Vanguard este actionarul Nº 1 a celor doua societati, si ca un alt fond khazar, Blackrock, este de asemenea implicat în acelasi fapt. Aceadta tentativa de creare a unui monopol, nu ar trebui sa primeasca acreditarea.
Chinezii de asemenea au actionat pentru a împiedica Monsanto, si bancherul-casa al sau, Goldman Sachs, unanim detestati, de a dobîndi pentru a constitui un monopol de aprovizionare mondiala de seminte de catre ChemChina, cumparate de catre societatea elvetiana de agrochimice Syngenta.
Între timp din partea rusa, am avut confirmatii suplementare, saptamîna trecuta, ca Vladimir Putin nu este exact ceea ce pare a fi. Un agent rus al FSB, afiliat Societatii Dragonului Alb, a carui organizatie apara oligarhii rusi, a afirmat ca Putin nu era decît un ansablu de sosii care citesc scenarii si pretind a fi un lider puternic. Adevaratul conducator al Rusiei ar fi acum, Ministrul Afacerilor Externe, Serguei Lavrov. Aruncati o privire asupra acestor fotografii ale lui Lavrov si «Putin», si judecati dvs. însiva care dintre cei doi oameni pare ca întruchipeaza puterea:
Apoi, pentru a confirma ca genomul rus a produs multe sosii ale lui Putin, aruncati o privire  la fotografiile lui «Putin», una datînd din 1920, alta din 1941, si o alta din 2015 aici:
Rusii îl folosesc pe «Putin» ca un simbol al guvernaãrii lor unificate, dar sa nu va înselati, unitatea rusa, nu depinde de un lider unic, mortal si carismatic.
Vorbind despre lideri carismatici, noul Prim Ministru al Canadei, Justin Trudeau, începe sa dobîndeasca statura. Cabinetul sau multi-etnic, curcubeu, si apelul sau pentru legalizarea marijuanei, au ridicat mari sperante în guvernul sau în Canada. Toate persoanele pe care le-am întîlnit, si-au exprimat speranta si dorintele cele mai bune pentru acest nou guvern.
Cu toate acestea, în cursul unei vizite în Canada, saptamîna trecuta, un membru al Serviciului de Informatii canadian (CSIS) ma contactat cu informatii referitoare despre tatal sau Pierre-Elliot Trudeau. Conform acestei surse de la CSIS, Pierre-Elliot Trudeau, a fost santajat pentru acte de pedofilie, cu scopul de a opri folosirea banilor, proprietatea Bancii din Canada, pentru a finanta operatiunile guvernamentale, fara ca sa contracteze împrumuturi, nici sa plateasca impozite. În schimb, el a fortat Canada, sa se supuna sclavajului datoriei babiloniene, în profitul bancilor Mafiei Khazar. În afara de acuzatiile de pedofilie, sa dovedit ca a fost cu adevarat Trudeau acel care a pus termen folosirii banilor gratis ai Bancii Canadei, pentru a finanta guvernul. Sa vedem daca Justin se va dovedi ca nu este decît un cumplice agradabil prezentîndu-se bine, sau daca el va anula crima tatalui sau. Daca se va dovedi ca este incapabil sa restabileasca un mandat de origine al Bancii Canadei, atunci dvs.veti putea sa fiti siguri ca vor exista persoane între publicul canadian, precum si în politie si serviciile de informatii, care îi vor cere socoteala.
Într-o notã finala, este evident ca comertul mondial si pietele nu functioneaza corect în acest moment, în timp ce navele petroliere sunt eratice pe mari fara a sti unde sa acosteze, si în timp ce comertul mondial continua sa se prabuseasca, si pietele oscileaza.
Oamenii de afaceri japonezi cu interese semnificative în China, afirma ca economia chineza se gaseste într-o mai rea postura decît o arata statisticile guvernamentale.
Un fel de colapsare sistematica este în curs de a se produce la ralenti. Aceasta nu se va petrece peste noapte, dar ca si în cazul prabusirii Uniunii Sovietice, se va parea ca retrospectiv, un sistem politico-economic s-a prabusit în întregime, dintr-o data. În cazul de fata, este sclavajul datoriei babiloniene si guvernanta bazata pe controlul mental (guvern=control, ment=mental), care se vor prabusi.
Source: Antimatrix.org
© Benjamin Fulford 


Translator: Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers