FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, December 19, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 15:12:2015



Kanadska vlada razmatra slanje vojnika u Washington da uhite Fed gangstere

15. prosinca 2015



Novoizabranoj kakandskoj vladi na čijem je čelu Justin Trudeau savjetovano je da pošalje vojsku u Washington i New York kako bi oslobodili američki narod od fašističkih oligarha koji su preuzeli vlast ilegalnim državnim udarom poslije lažnog napada 11. rujna 2011. Prijedlog je dalo Društvo Bijelog Zmaja u slijedećoj poruci poslanoj Trudeau 14. prosinca 2015. godine.

"Društvo Bijelog Zmaja nudi da u potpunosti podrži Justin Trudeaua ako naredi kanadskoj vojsci da maršira na Washington i New York kako bi uhitila tamošnje kriminalce odgovorne za ilegalnu invaziju i masovno ubojstvo." Kako je Aleksandar Veliki rekao: "sreća prati hrabre". Trudeau može ili predvoditi osjećaj dobre dugine nacije i beskrajno raspravljati takve stvari kao "pitanja spolova" ili, može uhvatiti sudbinu za rogove i osloboditi planet oslobodivši američki narod.

Poruka Društva Bijelog Zmaja Trudeau-u također glasi: "Mi obećavamo potporu Europe, Pentagona i BRICS saveza ako će Trudeau pomoći osloboditi svijet od bitangi ne-državnih aktera sa sjedištem u SAD-u. "Visoki dužnosnici Pentagona kažu da će surađivati s kanadskom vojskom ako se prebace u ova dva grada s namjerom uhićenja kriminalaca čije je tamo sjedište. Oni su također spremni razmotriti integraciju SAD-a u Sjedinjene Države Kanade ako takav potez bude podržan od naroda u fer glasovanju. Frakcija Rotschild/europska kraljevska obitelj u de facto kontroli Europe također podržava Društvo Bijelog Zmaja prema posebnom izaslaniku poslanom da se sastane s predstavnicima Društva Bijelog Zmaja u Tokiju prošlog tjedna, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.


U međuvremenu, kazarska mafija koja kontrolira državu Izrael poslala je svog predsjednika, Reuven Rivlena prošlog tjedna da se susretne s glasnogovornikom američke korporativne vlade Barackom Obamom. Na susretu Rivlen je zatražio da američki režim opskrbi Izrael s 10 godina vrijednosti oružja. Rečeno mu je "ne" kao i njegovom šefu, ratnom zločincu Benjaminu Netanyahuu, u studenom. Činjenica da je izraelska uključenost u ISIS i krađa nafte s Bliskog istoka sada dobro poznata među svim svjetskim vojnim i obavještajnim agencijama znači da nitkovski režim nema potporu niti jedne države osim Saudijske Arabije i Turske.

Očajnički zahtjev da američka vojska dođe jer rat protiv Saudijaca, Izraelaca, Turaka i nacističkog saveza plačeničke vojske na Bliskom istoku se intenzivira. Na tom planu Pentagonovi izvori kažu da je Rusija lansirala krstareće rakete prošlog tjedna po drugi put u posljednjih nekoliko dana. Lansiranje je zamišljeno kao upozorenje Turskoj, Izraelu i "ISIS-u u Libiji", da su Rusi bili spremni upotrijebiti nuklearno oružje ako je potrebno za zaustavljanje krađe nafte od strane ovih divljih učesnika. Kad je ruski predsjednik Vladimir Putin nedavno rekao da se on "nada da nuklearno oružje neće biti potrebno u borbi protiv terorista", on je mislio na sponzore njihove države: Izrael, Tursku i Saudijsku Arabiju. Rusi također imaju "trajne naloge da potope turske i izraelske podmornice", kažu izvori Pentagona. Imajte na umu da su turske i izraelske zračne snage prizemljene i njihovi brodovi blokirani. 

Režim u Saudijskoj Arabiji može se srušiti prije nego dođe do ikakve potrebe za korištenje nuklearnog oružja. Najnovija izvješća iranskih vijesti tvrde da su jemenski vojnici "pokrenuli napad na sve al-Sidrah vojne baze u Waziʼiyah, okrug Taizz."
Ako je istina da su jemenski vojnici na markantnim udaljenostima od saudijskog političkog glavnog grada Rijada i vjerskog glavnog grada Meke, nije nikakvo čudo da mnogi prinčevi prazne svoje bankovne račune i bježe iz zemlje. 

Kontrola kazarske mafije nad SAD-om također se raspada. To se sada vidi u korporativnim medijima kako se može pokazati u činjenici da je CNN-ov Ashleigh Baufield u utorak ujutro rekao da "U razdoblju od 1980 do 1985 bilo je izvješćeno 18 terorističkih napada počinjenih u Sjedinjenim Američkim Državama od strane Židova, od kojih je 15 od njih počinila židovska Liga obrane."

Šef židovske Lige obrane bio je u zatvoru čekajući suđenje... optužen za pokušaj bombaškog napada na džamiju u Culver Cityju, pokušavajući gađati bombom ured (američkog kongresmena) Darrel Issa, arabo-amerikanca."


Jasno je da američki korporativni mediji konačno shvaćaju da moraju ili početi izvješćivati istinu ili će se ugasiti.

Predsjednički izbori SAD-a ne idu po kabalinom scenariju. Rotschildi žele da njihov odabrani kandidat Hillary Clinton preuzme dužnost predsjednika američke korporativne vlade slijedeće godine, ali sve je više vjerojatno da se ona suočava s kaznenim prijavama. Jeb Bush, kandidat kabaline frakcije vječnog "rata protiv terorizma" već je izvan predsjedničke slike i uskoro bi se mogao naći u zatvoru. 

U međuvremenu, republikanski predstavnik Donald Trump otkazao je svoj posjet Izraelu jer "on zna da je Izrael izveo nuklearni napad na Ameriku na 9/11", kažu izvori CIA-e. 

Nadalje, Pentagon je pozvao glasnogovornika američke korporativne vlade Baracka Obamu 14. prosinca da mu objasni da se mora suprotstaviti planu kazarskog mafijaša senatora John McCaina da pošalje 100.000 američkih vojnika u Irak da otimaju naftu i bore se s Rusijom. 

Oligarhija kazarske mafije sada je pod napadom u mnogim zemljama. U SAD-u pokušaj Dick Cheneya da spoji njegov Halliburton s Jame’s Baker’s Hughes je blokirano anti-trust interesima. Isto vrijedi za kabalin pokušaj da spoji Dow I Dupont kako bi se stvorilo "sjeme kemijskog GMO duopola" s Monsantom.

Glavni izvor moći kazarske mafije, Federalne Rezerve, imao je zaplijenu njegovih američkih financijskih transakcija od strane Pentagona. Sada su Federalne Rezerve prijavljene za prijevaru vrijednu trilijune dolara od strane fed zviždača u pokušaju da ponovno naplate novac od američke vlade koji je ukrala ova kriminalna institucija.


U međuvremenu, obitelj Rockfeller se i dalje povlači. Rockefellerova naftna kompanija Exxon Mobil bila je ispitana od strane tužitelja New Yorka za promicanje laži o klimatskim promjenama. Pokušaj General Electrica kojeg kontrolira Rockefeller da proda svoj odjel aparata Electroluxu također je blokiran. Rockefelleri su također bili istjerani iz Japana. Oni su prodali svoje tamošnje poslove i ugasili svoje Exxon Mobil naftne poslove koji su dio općeg povlačenja iz te zemlje.

Također, kineski tužitelji približavaju se u Macau kockarskom magnatu Sheldonu Adelsonu, za kojeg se smatra da je glavni kazarski agent koji kontrolira Republikansku frakciju u kazarskoj političkoj šaradi u Washingtonu. U Europi, u međuvremenu, Rotschildova marioneta Mikhail Khodorovsky optužen je za ubojstvo


... dok je drugi Rotschildov lakej, bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy pod istragom zbog krijumčarenja kokaina.


Oni čitatelji koji se pitaju kada će sva uhićenja kazarskih gangstera početi, trebaju shvatiti da je od sada proces u tijeku, čak i ako je bolno spor. Već smo vidjeli kraljeve i pape kako daju ostavke u Europi, a sada vidimo vladare američke kazarske mafije kako se skidaju. Ovaj proces će se nastaviti sve do okončanja. 

Međutim, ne smijemo podcijeniti moć kazarske mafije ili njihovu trajnu uvjerenost u svoju sposobnost da kontroliraju budućnost ovog planeta. Rotschildi, na primjer, još jednom su objavili natuknice svojih budućih planova kroz njihov admiralski brod, publikaciju The Economist. Naslovna strana The Economist ispunjena okultnim predviđanjima za 2016. je objavljena i može se vidjeti ovdje:


Ovdje je preliminarna analiza onoga što Rotschildi predviđaju. Na lijevoj strani slike može se vidjeti namršteni predsjednik Obama okružen nasmijanim japanskim premijerom Shinzo Abeom i nasmijanim kineskim predsjednikom Xi Jinpingom. Implikacija je da oni ne vide da američki stožer za aziju ide dobro. Onda ispod toga je NLO objekt sa zdjelom rezanaca na njemu. Zdjela s tjesteninom pokazuje kartu Južnog kineskog mora s kineskom zastavom na njenom vrhu. Implikacija je da će Kina dobiti put u tom  području.

U donjem desnom kutu može se vidjeti beba koja okreće globus prolazeći godine 1987, 1993, 2000 i 2008. Svaka od ovih godina vidi veliki tržišni kolaps što pokazuje da očekuju još jedan takav kolaps u 2016. U stvari, kolaps bezvrijednih obveznica, nafte, Baltic Dry Indexa i drugih indikatora čine očitim svakome tko obraća pozornost da je Leman ili još veća kriza već počela. U ne-objavljenom dijelu Ekonomistove slike na naslovnici može se vidjeti vraga s kovčegom koji očito očekuje da napravi mnogo novca iz ovog pada.

U sredini slike može se vidjeti žena koja se smiješi dok drži mobitel i gleda britanskog premijera Davida Camerona, dok se među njima može vidjeti lik Talibana. Implikacija je da neka vrsta velikog napada sličnog Pariškom će dospjeti u London početkom 2016.

Konačno ovog tjedna, možemo izvijestiti da je blizu 200 šefova država potpisalo sporazum u Parizu za početak smanjenja emisije ugljičnog dioksida. Svi mi znamo da ugljik ne zagrijava planet. Ipak, zanimljivo je istaknuti da je netko imao moć da dovede blizu 200 šefova država da provedu tjedne u Parizu da dođu do takvog sporazuma. Tko je to bio? Također je vrijedno napomenuti iz pozitivnog kuta da su bogate zemlje konačno obećale da će platiti zemljama u razvoju 100 milijardi dolara godišnje za pošumljavanje i uvođenje održive energetske infrastrukture. Tko god da kontaktira tih 200 šefova država barem je spreman napraviti prazna obećanja za zaštitu okoliša. Hoće li to biti dovoljno da zadrži svoje šefove od cijepanja bloka ostaje da se vidi.


Web stranica:  Antimatrix.org


Preveo: Fredi


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers