FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, December 31, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 22:12:2015



22 Δεκεμβρίου 2015



Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έκανε την περασμένη εβδομάδα μια μεγάλη ώθηση για να ορίσει το ΕΤΔ* νόμισμά του ως αντικαταστάτη του δολαρίου ΗΠΑ. Το Κογκρέσο των ΗΠΑ τελικά (μετά από κωλυσιεργία πέντε ετών) ενέκρινε τη μεταρρύθμιση ψήφου του ΔΝΤ, υποβαθμίζοντας την ισχύ των G7, μετά την οποία ο οργανισμός ανακοίνωσε, ότι διπλασίαζε τα χρήματά του σε 477 δισεκατομμύρια ΕΤΔ (660 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) από 238 δισεκατομμύρια ΕΤΔ (περίπου 330 δις $).


Κάποιος προφανώς δεν ήταν ευχαριστημένος, γιατί, αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτή, η γαλλική αστυνομία άσκησε ποινική δίωξη εναντίον της επί κεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde.


Ο προηγούμενος επί κεφαλής του ΔΝΤ, Dominique Strauss-Kahn, συνελήφθη με χαλκευμένες κατηγορίες για βιασμό και απολύθηκε από την υπηρεσία, όταν προσπάθησε να προωθήσει το ΕΤΔ ως αντικαταστάτη του δολαρίου ΗΠΑ. Η CIA ήταν πίσω από την εν λόγω επιχείρηση, σύμφωνα με πηγές της CIA. Ας δούμε αν η Lagarde θα καταφέρει κάτι καλύτερο.

Ένα άλλο σημάδι ότι το δολάριο ΗΠΑ και οι άνθρωποι που το ελέγχουν εμπλέκονται σε υψηλού επιπέδου οικονομικό πόλεμο, ήταν η αύξηση των επιτοκίων που ανακοίνωσε η αμερικανική Federal Reserve την περασμένη εβδομάδα. Ο επίσημος λόγος για την αύξηση των επιτοκίων, μια ισχυρή οικονομία των ΗΠΑ, ήταν ένα χονδροειδές ψέμα, καθώς όλοι οι πραγματικοί οικονομικοί δείκτες δείχνουν, ότι η οικονομία των ΗΠΑ παραμένει σε μια δίνη. Επί πλέον, η αύξηση των επιτοκίων θα έχει ως αποτέλεσμα την αφαίρεση χρημάτων από τις μικρές τράπεζες, που χορηγούν δάνεια σε πραγματικές επιχειρήσεις, προς τις μεγάλες τράπεζες, που ελέγχουν τη Fed και των οποίων η κύρια δραστηριότητα είναι ο τζόγος. Ο πραγματικός λόγος για αυτή την αύξηση των επιτοκίων ήταν να προστατεύσει το μη αμερικανικό πλέον δολάριο, όχι την οικονομία των ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση, η αύξηση των επιτοκίων ήταν μια αποτυχία, ως προς το γεγονός ότι το δολάριο υποχώρησε αντί να ανέβει. Τα μακροπρόθεσμα επιτόκια μειώθηκαν επίσης, που σημαίνει ότι η αγορά αναμένει αποπληθωρισμό και όχι τον υποτιθέμενο πληθωρισμό, τον οποίον η αύξηση των επιτοκίων θα έπρεπε να σταματήσει.
Το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συμφώνησε τελικά να ελαττώσει την ισχύ της στο ΔΝΤ, ενώ η Fed αυξάνει τα επιτόκια, συνδέεται προφανώς με τις προσπάθειες της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ να εξορκίσει την πτώχευση. Με άλλα λόγια, ως προϋπόθεση για πρόσθετη χρηματοδότηση, οι ΗΠΑ αναγκάστηκαν να παραδώσουν τον de facto έλεγχο του ΔΝΤ και να πληρώσουν περισσότερο τόκο  στους ξένους, που κατέχουν δολάρια ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έστειλαν βομβαρδιστικά B-52  πάνω από κινεζικό έδαφος την περασμένη εβδομάδα είναι επίσης σχεδόν βέβαιο, ότι συνδέεται με τις υψηλού επιπέδου, μυστικές διαπραγματεύσεις για να κρατηθεί η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ στη ζωή. Ουσιαστικά, οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν για άλλη μια φορά το χαρτί τους του πυρηνικού πολέμου, προσπαθώντας να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία.
Ένα άλλο σημάδι πως κάτι θεμελιώδες έχει αλλάξει είναι το γεγονός, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε στροφή 180 μοιρών στην πολιτική της έναντι της Συρίας την περασμένη εβδομάδα, υποστηρίζοντας ένα ψήφισμα του ΟΗΕ, που δεν ζητάει την αποπομπή του προέδρου της Συρίας Bashar Assad.
Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, που μέχρι σήμερα έχουν συχνά καταδικαστεί στον ΟΗΕ από τον υπόλοιπο κόσμο, έχουν δείξει σημάδια αλλαγής καθεστώτος, υπερψηφίζοντας ένα ομόφωνο ψήφισμα του ΟΗΕ, με στόχο την αποκοπή των οικονομικών του ISIS. Το ψήφισμα αυτό βάζει στο στόχαστρο την οικογένεια του Προέδρου της Τουρκίας Erdogan, την κουρδική οικογένεια Barzani, την εγκληματική οικογένεια Bush, το Ισραήλ, την Exxon, τη BP και άλλους. Όπως το έθεσε ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου «είναι ποιητική δικαιοσύνη το ότι αυτό το ομόφωνο ψήφισμα του ΟΗΕ έγινε υπό την προεδρία του Υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Jack Lew, ενός ορθόδοξου Εβραίου». Η τελευταία πληροφόρηση από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αποκαλύπτει, επίσης, ότι οι Bush και οι νεοσυντηρητικοί φίλοι τους έστελναν βυτιοφόρα φορτηγά  πετρελαίου, μεταφορικά φορτηγά και άλλον εξοπλισμό στον ISIS από το Χιούστον του Τέξας, λένε πηγές του Πενταγώνου. Τα φορτηγά τροποποιούνται στο Ισραήλ και στη συνέχεια αποστέλλονται στην εμπόλεμη ζώνη μέσω της Τουρκίας και της Ιορδανίας, λένε.
Στρατηγοί του Πενταγώνου αλλά και άλλοι βαθμοφόροι και οπλίτες γίνονται, επίσης, ολοένα και πιο καχύποπτοι απέναντι στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Ashton Carter. Ο Carter ήταν στην Τουρκία πρόσφατα, όπου διέταξε μια αεροπορική επιδρομή στο Ιράκ, που σκότωσε εικοσιπέντε Ιρακινούς στρατιώτες, λένε οι πηγές. Ο Carter διέταξε την επίθεση ως τιμωρία για τους Ιρακινούς, μετά την άρνησή τους για μια προσφορά από τον ίδιο για την αποστολή στρατιωτών ειδικών επιχειρήσεων και ελικόπτερα Apache. Στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ απαγορεύτηκε, επίσης, πρόσφατα  η είσοδος στη Λιβύη, πράγμα που δείχνει μια αυξανόμενη διεθνή δυσπιστία προς την ηγεσία τους.
Οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε, ότι η χρήση του προσωπικού e-mail του Carter για δουλειές του Υπουργείο Άμυνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λόγος για την απομάκρυνσή του από τα καθήκοντά του. Αυτό είναι το ίδιο πράγμα, για το οποίο η Hillary Clinton βρέθηκε κάτω από επίθεση.
Σε κάθε περίπτωση, ο Erdogan της Τουρκίας έχει προφανώς σοκαριστεί βλέποντας τους συμμάχους του Ισραήλ και ΗΠΑ να χάνουν ένας-ένας την ισχύ τους. Την περασμένη εβδομάδα η Τουρκία υπέκυψε στην καθολική διεθνή πίεση και απέσυρε τα στρατεύματα που είχε στείλει στο Ιράκ. Το άλλο φαύλο κράτος της Μέσης Ανατολής, η Σαουδική Αραβία, συνεχίζει να παλεύει απεγνωσμένα για επιβίωση. Ως μέρος αυτής της κατάστασης, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μια συμμαχία τριαντατεσσάρων χωρών «ενάντια στην τρομοκρατία». Δυστυχώς για την εγκληματική οικογένεια του Ibn Saud, οι πιο σημαντικές χώρες σε αυτόν τον λεγόμενο συνασπισμό αρνήθηκαν να είναι μέρος του. Το Πακιστάν, το μόνο πυρηνικά εξοπλισμένο ισλαμικό κράτος, αρνήθηκε ανοιχτά τον ισχυρισμό της Σαουδικής Αραβιας ότι είναι σύμμαχοι.


Η Ινδονησία και η Μαλαισία, δύο άλλες μεγάλες ισλαμικές δυνάμεις, επίσης δεν προτίθενται να υποστηρίξουν στρατιωτικά το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας.
Οι ηγέτες στις πιο γνήσιες μουσουλμανικές χώρες γνωρίζουν πλήρως, ότι η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι πραγματικά μουσουλμάνοι, αλλά μάλλον μέλη της χαζαρικής μαφίας, που ασκεί την λατρεία του Σατανά.
Με τις τιμές του πετρελαίου να πέφτουν στα 30 δολάρια το βαρέλι και με χρεόγραφα βασισμένα στα 70 δολάρια το βαρέλι να αρχίζουν να λήγουν, οι Σαουδάραβες σύντομα δεν θα είναι πλέον σε θέση να αντέξουν τους μισθοφορικούς στρατούς που τους κρατούν στην εξουσία. Αυτό με τη σειρά του θα επηρεάσει τις μεγάλες τράπεζες, όπως η Citibank, που βασίζονται στην ανακύκλωση του χρήματος από το αραβικό πετρέλαιο για ένα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων τους. Μεγάλες πτωχεύσεις αναμένονται τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο συνδεόμενες με όλα αυτά.
Υπάρχει, επίσης, μια σειρά από κινήσεις που γίνονται κατά της χαζαρικής μαφίας στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Sheldon Adelson και ο Rupert Murdoch, δυο σημαντικοί μεσίτες της χαζαρικής εξουσίας, έχει αποδειχθεί ότι χρησιμοποιούν εταιρικό έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, για να λένε ψέματα και να νοθεύουν δικαστικές υποθέσεις. Οι New York Times έχουν επίσης συλληφθεί να απορρίπτουν σημαντικές ειδήσεις από τις σελίδες τους.



Αυτές οι αποκαλύψεις, που βγαίνουν όλες σε μία εβδομάδα, είναι ένα σημάδι μιας εξέγερσης εναντίον της εταιρικής παραμόρφωσης των ειδήσεων. Οι προσπάθειες των Χαζάρων να συγκεντρώσουν τον εταιρικό έλεγχο έρχονται επίσης κάτω από αυστηρότερη παρατήρηση. Για παράδειγμα, μια διερεύνηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ της πρόσφατης προσπάθειας των δύο χημικών γιγάντων Dow και Dupont να συγχωνευθούν, αποκάλυψε ότι η Vanguard είναι ο Νο 1 μέτοχος και των δύο και ότι ένα άλλο χαζαρικό μέτωπο, η Blackrock, έχει επίσης ανάμιξη. Αυτή η κίνηση δημιουργίας μονοπωλίου δεν αναμένεται να εγκριθεί.
Οι Κινέζοι ενήργησαν επίσης για να εμποδίσουν την ευρέως μισητή Monsanto Corporation, και την τράπεζά της Goldman Sachs, να αποκτήσει μονοπώλιο στην παγκόσμια προσφορά τροφίμων, με την αγορά της ελβετικής Swiss Agribusiness Syngenta από την ChemChina.
Εν τω μεταξύ, στο ρωσικό μέτωπο, περαιτέρω επιβεβαίωση ήρθε την περασμένη εβδομάδα, ότι ο Vladimir Putin δεν είναι ακριβώς πραγματικός. Ένας Ρώσος πράκτορας της FSB, που συνδέεται με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, του οποίου η εταιρεία προστατεύει τους Ρώσους ολιγάρχες, είπε ότι ο Putin είναι απλά μια σειρά από ομοιότυπα, που διαβάζουν σενάρια και προσποιούνται ότι είναι ένας ισχυρός ηγέτης. Λέγεται, ότι ο πραγματικός ηγέτης της Ρωσίας είναι τώρα ο υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εικόνες του Lavrov και του «Putin» και δείτε μόνοι σας ποιος από τους δύο άνδρες φαίνεται να είναι αυτός που διοικεί:


Στη συνέχεια, για να βεβαιωθείτε ότι το ρωσικό γονιδίωμα έχει παραγάγει πλήθος ομοιότυπων του Putin, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες του " Putin ", που μια χρονολογείται από το 1920, μια άλλη από το 1941 και μια άλλη από το 2015, εδώ:


Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τον “Putinως σύμβολο της ενιαίας ηγεσίας τους, αλλά μην απατάσθε, η ρωσική ενότητα δεν εξαρτάται από έναν μοναδικό, φονεύσιμο, χαρισματικό ηγέτη.
Μιλώντας για χαρισματικούς ηγέτες, ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau προετοιμάζεται να γίνει ένας τέτοιος. Το πολυεθνοτικό υπουργικό συμβούλιό του και η έκκλησή του για νομιμοποίηση της μαριχουάνας έχουν εγείρει μεγάλες ελπίδες για την κυβέρνησή του στον Καναδά. Όλοι εκείνοι που ο γράφων συνάντησε εκεί, ελπίζουν και εύχονται για το καλύτερο με τη νέα κυβέρνησή του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στον Καναδά την περασμένη εβδομάδα, ένα μέλος της Υπηρεσίας Πληροφοριών Ασφαλείας του Καναδά ήρθε σε επαφή με τον γράφοντα, με πληροφορίες σχετικά με τον πατέρα του Pierre Trudeau. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή αυτή της CSIS [Υπηρεσίας Πληροφοριών Ασφαλείας του Καναδά], ο Pierre Trudeau, εκβιάστηκε με κατηγορίες παιδεραστίας σε τερματισμό της χρήσης των χρημάτων της κρατικής Τράπεζας του Καναδά για την χρηματοδότηση των λειτουργιών του Δημοσίου, χωρίς φόρους ή χρέος. Αντί αυτού, εξανάγκασε τον Καναδά στην βαβυλωνιακού τύπου σκλαβιά χρέους προς τις τράπεζες της χαζαρικής μαφίας. Άσχετα από τους ισχυρισμούς για παιδοφιλία, είναι γνωστό το γεγονός, ότι ήταν ο Trudeau εκείνος που έβαλε τέλος στη χρήση του δωρεάν χρήματος της Τράπεζας του Καναδά για την χρηματοδότηση της κυβέρνησης.
Ας δούμε αν ο Justin θα αποδειχθεί ότι είναι απλώς ένα ευδιάθετο και ωραίο ανδρείκελο ή αν θα αναιρέσει το έγκλημα του πατέρα του. Αν αποτύχει να επαναφέρει την Τράπεζα του Καναδά στην αρχική εντολή της, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι υπάρχουν μέλη του καναδικού κοινού καθώς και της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών που θα τον καταστήσουν υπόλογο.
Σε μια τελική σημείωση, είναι σαφές ότι το παγκόσμιο εμπόριο και οι αγορές δεν λειτουργούν σωστά σήμερα, καθώς τα πετρελαιοφόρα περιπλανώνται χωρίς να πηγαίνουν πουθενά και καθώς το παγκόσμιο εμπόριο συνεχίζει να κατρακυλά, ενώ οι αγορές πέφτουν.


Ιάπωνες επιχειρηματίες με εκτεταμένες δραστηριότητες στην Κίνα λένε, ότι η οικονομία της Κίνας είναι επίσης σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι δείχνουν τα στοιχεία της κυβέρνησης.
Κάποιο είδος συστημικής κατάρρευσης λαμβάνει χώρα σε αργή κίνηση. Αυτό δεν θα συμβεί εν μία νυκτί, αλλά, όπως και στην πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, κοιτάζοντας πίσω, θα φαίνεται σαν ένα ολόκληρο πολιτικο-οικονομικό σύστημα να κατέρρευσε σχεδόν ακαριαία. Στην περίπτωση αυτή, η βαβυλωνιακή σκλαβιά του χρέους και η βασισμένη στον νοητικό έλεγχο κυβέρνηση θα καταρρεύσει.

Ιστοσελίδα: Antimatrix.org




*ΕΔΤ: Ειδικά Τραβηχτικα Δικαιώματα, http://www.euretirio.com/eidika-traviktika-dikaiomata/

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers