CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, December 3, 2015

Nederlands - Benjamin Fulford:01:12:2015


De Illuminati, beloofden via hun “grootmeester”Alexander Romanov, een verrassing voor Thanksgiving dit jaar en gaven ons zelfs een hint over wat het zou zijn door een kaart van Turkije te laten zien op deze website. Nu zeggen bronnen bij het Pentagon dat Turkije zal moeten betalen voor zijn financiering van ISIS en zijn agressie in het Midden Oosten doordat grote gebieden van zijn territorium in beslag worden genomen. Hetzelfde zal gaan gebeuren in Israël, beide bronnen, Illuminati en Pentagon zeggen dit. Saudi Arabië zal op zijn beurt ophouden te bestaan als een privé familie speeltuin, zeggen ze

Dit neerhalen van de Khazariaanse maffia gebeurt terwijl wereldleiders bijeenkomen in Parijs om te praten over het gebruik van globale opwarming pseudo wetenschap om een werkelijke economische campagne te promoten tegen de verwoesting van het milieu en het afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te stoppen. Hier later meer over.

Voor nu, de belangrijkste actie is gericht op Turkije waar Duitsland zich heeft aangesloten bij Frankrijk, Rusland, Iran, Egypte en het Pentagon in het gevecht tegen het Turkse, Israëlische, Saudische en Khazariaanse huurlingen leger bekend als ISIS.

Het Pentagon legde maanden geleden de grondslag voor deze campagne door alle patriot verdedigingsraketten terug te trekken uit Turkije en Israël. Dit effende de weg voor de Russische luchtmacht om een no-fly zone op te zetten door het hele Midden Oosten, inclusief Israël en nu het grootste deel van de binnenkort voormalige bondgenoot van de NATO, Turkije, zeggen bronnen bij het Pentagon.


Turkije wordt verwacht onmiddellijk terrein te verliezen op verschillende fronten, zeggen Pentagon en Russische bronnen. Frankrijk, de voormalige koloniale meester van Syrië, steunt een Syrische eis dat Turkije de grotendeels Arabische provincie Hatay teruggeeft.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hatay_Province

deze werd van hen afgenomen in 1937.


Ondertussen, steunen de Russen en het Pentagon nu ook de verwijdering van een ander groot deel van Turkije om een Koerdische staat te stichten, zeggen de bronnen. Tenslotte, de natie Armenië gaat misschien ook over het verkrijgen van wat historisch terug betalen, zeggen ze. Russische troepen zijn Armenië binnen gestroomd met als doel de in beslagname van stukken land in Noord Oost Turkije vlakbij de Armeense grens en om ze terug te geven aan Armenië, zeggen Pentagon en Russische bronnen. De Russen hebben al luchtafweergeschut in Armenië en creëerden een no-fly zone als voorbereiding op het bezetten van dit gebied, zeggen ze. Zoals een beambte bij het Pentagon het zei: “Het lijkt erop dat Poetin een kalkoen (turkey ) wil doorsnijden voor Kerstmis.”
De vraag is natuurlijk waarom veroorzaakte Turks President Recep Erdogan deze enorme aanval op zijn land door een Russische bommenwerper neer te halen? De beste mogelijkheid is dat Erdogan in een slimme val is gelopen. Iemand moet hem verteld hebben dat wanneer hij beval om een Russisch bommenwerper neer te halen de NATO hem dan te hulp zou komen om hem te redden en dat ze zijn poging om een Ottomaans Rijk te stichten zou ondersteunen

Het andere ding dat verschillende bronnen beweren is dat Erdogan, samen met Benyamin Netanyahu van Israël, de Bush/Clinton misdaad familie en de Saudische Koninklijke familie allemaal leden zijn van de Khazariaanse maffia die geloven dat het hun lot is om een Nieuwe Wereld Orde te stichten. Ze zijn allemaal afstammelingen van de oude Satan aanbiddende Hyksos stam van slavendrijvers en hun NWO plan hield in de moord op 90% van de mensheid en dan de rest tot slaaf maken. In plaats daarvan, knalt de boel voor hun neus uit elkaar.

Een analyse van de handel in olie in het Midden Oosten verbonden aan ISIS maakte het erg duidelijk dat olie werd gestolen van Irak en Syrië door huurlingenlegers die werden gefinancierd door Saudi Arabië en andere Golf olie monarchieën. Verder, werd de gestolen olie ook verkocht door ofwel Turkije of Israel. Niet alleen dat maar verschillende media verslagen bevestigen de wekelijkse verklaringen dat de Europese Rothschild familie, een andere Khazariaanse Satanische bloedlijn, diep betrokken zijn bij enorme olie diefstal.

Bronnen bij de Illuminatie en het Pentagon zeggen beiden dat velen van de Rothschilds, Benyamin Netanyahu en de Erdogan familie nu “zeer waardevolle doelen zijn. ”
Volgens Sorcha Faal, een informatie/desinformatie site opgericht door de geheime dienst van de Marine van de VS, is Erdogan´s zoon Bilal nu op de vlucht omdat hij Britse en Amerikaanse vrouwelijke journalisten verkrachtte, martelde en vermoordde die verslag uitbrachten over de steun van Turkije aan ISIS. In dit geval, heeft het verslag een grote kern van waarheid in zich.
http://www.whatdoesitmean.com/index1949.htm

In ieder geval, wanneer met Turkije is afgerekend, wordt verwacht dat de Russen en de Syriërs een gezamenlijke militaire campagne uitvoeren met als doel de Golan Hoogte van Israel af te scheuren. Als gevolg hiervan, zal Israel gedwongen worden een permanente vrede te sluiten met zijn buren in ruil voor de teruggave van het gestolen land.

Saudi Arabië wordt ook steeds meer belicht als een van de meest tirannieke regiems op de planeet. Het laatste voorbeeld van wat voor soort regiem dit is kan zijn wordt gezien in verslagen over vrouwen uit Sri Lanka die worden gestenigd tot de dood erop volgt als straf voor overspel.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3337297/Saudi-Arabia-sentences-married-maid-death-stoning-adultery-man-slept-escape-100-lashes.html

Ook in de VS, wordt de zuivering van de Khazariaanse maffia voortgezet. Jeb Bush bijvoorbeeld, wordt nu breeduit neergezet als een deel van de verraderlijke gangster familie die medeplichtig was aan 911 en talloze andere misdaden. Als een gevolg hiervan is hij praktisch verdwenen uit de collectieve media waar tot voor kort, over hem werd gesproken alsof hij een gezalfde presidentskandidaat was. Neo-con verrader John McCain vertoont op zijn beurt tekenen van mentale instabiliteit, beweren bronnen bij de CIA. De rest van de Khazariaanse bende in de VS is ook doodsbang omdat de bronnen van hun macht, de Federale Reserve Raad en de gezamenlijke regering van de Verenigde Staten failliet zijn. Belangrijke Europeaanse bondgenoten als Frankrijk, Duitsland, Italie, Engeland, Zwitserland enz. hebben ze al in de steek gelaten.
Nu, een Canadese groep probeert nu te onderhandelen over een vriendschappelijk overnamebod van de Gezamenlijke regering van de Verenigde Staten. De Canadezen bieden goede regering, vriendelijke buitenlandse politiek en een eerlijk economisch speelveld voor alle Amerikanen als hun bod slaagt. Het Pentagon, de Chinezen, de Europeanen en anderen hebben een eerste positieve reactie laten zien toen ze gevraagd werd dit bod te ondersteunen. Hoewel dit allemaal erg voorbarig is zeggen bronnen dicht bij het aangeboden bod.
Ook in Japan zijn er tekenen dat de Khazariaanse bende regering uiteindelijk tot een einde zal komen. Leden van de Japanse onafhankelijkheidspartij en deze schrijver arriveerden bij een CSIS conferentie in Tokyo waar Khazariaans Kabbalistische massamoordenaars Michael Green en Kurt Campbell lezingen gaven. Deze mensen werden gedwongen weg te vluchten van hun conferentie achtervolgd door protesteerders. Hierna gingen het hoofd van de Japanse Partij voor Onafhankelijkheid Richard Koshimizu en deze schrijver naar het meest dichtstbijzijnde Marunouchi Politie Station om bewijs te overhandigen dat bovengenoemde individuen criminelen waren. De Japanse politie toonde interesse voor de vervolgingen maar verzochten om meer bewijs, waarvoor wordt gezorgd.


Een foto van enkele protestanten en spandoeken die ze lieten zien aan deze criminelen is hier beneden te zien.

De Illuminatie beloofden hun steun aan Japan en zullen een persoonlijk ultimatum aanbieden aan de belangrijkste Khazariaanse agenten en hun proxies om de controle over het proces van het maken en distribueren van de Japanse yen te overhandigen aan het Japanse volk. Vertegenwoordigers van de Japanse onderwereld die het protest bijwoonden beloofden dat ze de nationalisering van de door de Khazarianen gecontroleerde bank van Japan zouden ondersteunen. Michael Green, hoofd van de Japanse Mossad is nu een belangrijk doelwit, zeiden ze. Zekere senior Japanse oligarchen krijgen nu ook serieuze discrete waarschuwingen om te stoppen met de samenwerking met de Khazariaanse bende of anders zullen ze “terminale gevolgen” tegemoet zien.

Ondertussen zijn in Europa, meer dan 140 wereldleiders, de gematigde factie van de cabal die het Westen bestuurde, voor twee weken bijeen gekomen in Parijs om te proberen hen te dwingen met een oplossing te komen voor “globale opwarming.” Terwijl het betreurenswaardig is dat deze mensen de noodzaak voelen om te liegen over globale opwarming om hun plannen te rechtvaardigen, proberen ze niettemin om een weg te vinden om bedrijven te dwingen te betalen voor alle ecosystemen die ze vernietigen. Ze hopen ook om een manier te vinden om het winstgevend te maken om nieuwe bossen en natuurreservaten te creëren. Het is een teken dat de oude wereldorde zich realiseert hoe veel schade hun politieke economische systemen hebben aangericht op de planeet. Het is misschien te weinig, te laat maat het laat tenminste zien dat ze eindelijk wakker worden voor de enorme schade die ze hebben aangericht.

Tenslotte, een ander beetje goed nieuws, het eerste wat verwacht wordt beschikbaar te komen zijn anti- verouderingsdrugs, menselijke experimenten hiervoor zijn begonnen. Klinisch bewijs laat zien dat in het bijzonder de drug, Metformin zal toestaan dat mensen gezonde levens zullen leiden en ouder dan 120 zullen worden.
Ook, Chinese onderzoekers hebben eindelijk een debat afgedwongen over of en wanneer ze beginnen mensen toe te staan om hun eigen genen te veranderen en verbeteren. Op dit moment gaat het debat voornamelijk over het verwijderen van genen die vervelende overgeërfde ziekten veroorzaken. Hoewel, het zal niet lang duren voordat sommige mensen vooruitlopen en infrarood ogen krijgen, super spieren en andere bijzondere eigenschappen die al beschikbaar zijn in de bestaande genen technologie.

http://www.theguardian.com/science/2015/nov/28/gene-editing-weapon-against-disease-or-ethical-nightmare

De Chinezen lopen al vooruit met deze technologie door het paren toe te staan om de beste genen te kiezen uit hun eigen genenpoel wanneer ze kinderen krijgen.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2539596/Get-ready-superbaby-Chinese-firm-set-allow-parents-pick-smartest-embryos.html

Ofwel het Westen zal de ban op genenverbetering moeten vrijgeven voor hun eigen bevolking of anders moeten ze onder ogen zien dat Westerlingen achterhaalde genetische relikwieën worden

Pogingen van de Khazariaanse bende om ons leven dierlijk en beperkt te houden zodat we niet lang genoeg leven om wakker te worden, komen tot een einde.

Webpage: Antimatrix.org
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers