FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, December 31, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 22:12:2015



Boj finančních mocností se intenzifikuje a předsedkyně mezinárodního měnového fondu byla obviněna bezprostředně po vyhlášení reforem


21-12-15
Benjamina Fullforda

Mezinárodní měnový fond minulý týden udělal velký tlak na pozici jeho SDR měny stejně jako nahrazení amerického dolaru. Americký Kongres nakonec (po 5 letech potácení se) schválil volební reformu MMF a rozředil tak moc G7, po které organizace oznámila, že zdvojnásobila její peníze na 477 miliardy SDR (USA 660 000 000 000 $) ze 238 miliard SDR (cca 330 miliard dolarů).

Někdo zřejmě nebyl potěšen, protože bezprostředně po tomto oznámení, francouzská policie bleskově obžalovala hlavu MMF Christine Lagardeovou.

Poslední předseda MMF, Dominique Strauss-Kahn, byl zatčen na základě smyšlených obvinění ze znásilnění a odvolán z funkce právě proto, že se snažil protlačit SDR jako náhradu za americký dolar. podle zdrojů CIA, byla za tuto operaci samotná CIA. Uvidíme, zda Lagarde bude o něco lepsí.

Dalším znamením toho, ze americký dolar a lidé, kteří ji řídí se podílejí na finančním válčení na vysoké úrovni bylo zvýšení sazeb oznámené minulý týden americkou Federální Reservní Radou. Oficiálním důvodem pro zvýšení sazeb silné americké ekonomiky, byla lež s odvážným obličejem, ale všechny reálné ekonomické indikátory ukazují, že americká ekonomika zůstává v chaosu a na dně. Kromě toho toto zvýšení sazeb bude mít za následek odliv peněz z malých bank, které půjčují skutečným podnikům, do velkých bank, které ovládá Fed a jehož hlavní podnikatelskou činností je hazard. Skutečným důvodem tohoto zvýšení sazeb bylo chránit už nadále ne-americký US dolar, a nikoliv americkou ekonomiku. V každém případě zvýšení sazeb bylo selhání hlavně v tom, že dolar namísto růstu oslabil. Dlouhodobé úrokové sazby také klesly, což znamená, že trh očekává deflaci a nikoliv předpokládaný inflační růst, ktery měla sazba zastavit.

Americká vláda se konečně souhlasil s oslabit svou moc v MMF, zatímco zvýšení úrokových sazeb FEDu jsou pravděpodobně spojeny s americkými snahámi korporátní vlády odvrátit bankrot. Jinými slovy, jako podmínku pro další financování USA byla vláda nucena předat de facto kontrolu nad MMF a platit vyšší úroky cizincům, kteří vlastní americké dolary.

Skutečnost, že USA poslaly minulý týden bombardéry B52 přes čínské území byla také téměř jistě spojena s vyjednáváními vysoké úrovně a tajemstvím, které drží korporátní americkou vládu nad vodou. V podstatě, Američané opět použili jejich válečnou jadernou kartu, aby se pokusili získat lepší řešení.

Dalším znamením, že se něco zásadního změnilo, je skutečnost, že vláda USA udělala minulý týden obrat o 180 stupňů ve své politice vůči Sýrii tím, že podpoří rezoluci OSN, která nevyžaduje opdstoupení syrského prezidenta Bašára Asada.

USA a Izrael, v současnosti často odsuzováni v OSN celým zbytkem světa, ukázaly známky změny režimu jednomyslným hlasováním pro rezoluci OSN, jejímž cílem je odříznout finance ISIL. Toto usnesení OSN se zaměřuje na rodinu tureckého prezidenta Erdogana, rodiny kurdského prezidenta Barzaního, zločinecké rodiny Bushů, Israele, Exxonu, BP a dalších. Jak úředník Pentagonu dodal "jak poetická spravedlnost, že tomuto jednomyslnému hlasování UN předsedal americký ministr financí Jack Lew, ortodoxní žid."

Zdroje Pentagonu
říkají, že nejnovější zpráva rozvědky ministerstva obrany, US Defense Intelligence Department, také ukazuje, že Bushové a jejich neo-con kamarádi posílali žoldákům z ISIL lodní dopravou cisternové vozy na ropu, pickupy a další vybavení z Houstonu v Texasu. Říkají, že auta se upravujou podle potřeby v Izraeli, a pak jsou odeslána do válečné zóny přes Turecko a Jordánsko.

Jak gener
álové Pentagonu tak důstojníci i řadoví vojáci začínají také stále více podezřívat amerického ministra obrany Ashtona Cartera. Naše zdroje říkají, že to byl právě Carter, kdo nedávno v Turecku nařídil nálet na Irák, který zabil 25 iráckých vojáků. Carter nařídil útok jako trest iráčanům poté, co odmítli jeho nabídku poslat tam vojáky speciálních operací a vrtulníky Apache. Americkým zvláštním silám byl také nedávno odepřen vstup do Libye, což ukazuje na rostoucí mezinárodní nedůvěru v jejich vedení.

Úředníci Pentagonu říkají, ze Carter použil osobní e-maily pro obchody ministerstva obrany může být použit jako důvod, aby ho odvolali. To je totéž pro byla napadena Hillary Clintonová.

V ka
ždém případě tureckýErdogan zřejmě mrkal poté, co viděl jeho izraelští a američtí spojenci ho přestali jeden po druhém podporovat. Minulý týden podlehlo Turecko univerzálnímu mezinárodnímu tlaku a stáhlo vojáky, které poslalo do Iráku.

Druhý blízkovýchodní lotrovský stát, Saúdská Arábie, i nadále bojuje zoufale o p
řežití. V rámci toho Saúdská vláda minulý týden vyhlásila 34 národní alianci "proti terorismu." Bohužel pro zločinecké rodiny Ibn Saudů, nejdůležitější národy v této takzvané koalici popírají, že jsou její součástí. A Pákistán, jediný jaderně vyzbrojený islámský stát, otevřeně popřel tvrzení, ze by Saúdové byli spojenci.

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-announces-34-strong-coalition-of-muslim-nations-to-fight-terrorism-but-two-countries-a6779186.html
Indonésie a Malajsie, dvě další hlavní islámské síly, také neplánují vojensky podporovat saúdský režim.

L
ídři ve většině skutečných muslimských zemích jsou si plně vědomi saúdská královská rodina ve skutečnosti nejsou muslimové, ale spíše členové Satana uctívající Chazarské mafie.

S cenou ropy spadlou na 30 $ za barel, a smlouvami a pojist
ěnim na $ 70 za barel, které začínají expirovat, si Saúdové již brzy nebudou moci dovolit žádné žoldácké armády, které je udržují u moci. To zase bude mít vliv na velké banky jako Citibank, které se spoléhají na recyklaci saúdské ropných peněz pro velkou část jejich podnikání. A tak se očekává, že v lednu a v únoru v souvislosti s tím vším prijdou velké bankroty.

Jsou tak
é série tahů se provádějí proti chazarské mafii uvnitř Spojených států. Sheldonu Adelsonovi a Rupertu Murdochovi, hlavním chazarským mocipánům, bylo prokázáno, že používají kontroly korporátních médií ke lhaní a narušování soudních případů. The New York Times byl také přistižen při mazání důležitých zpráv ze svých stránek.
http://www.projectcensored.org/11-the-media-can-legally-lie/

Tato odhalení, která všechna vyšla v jednom týdnu, jsou znamením vzpoury proti korporátnímu překrucování zpráv. Chazaři se pokouší nějak centralizovat korporátní kontrolu, ale dostávají se jen pod přísnější dohled. Například, US ministerstvo spravedlnosti vyšetřovalo nedávný pokus fůze dvou chemických obrů Dow a Dupont, přičemž bylo zjištěno, že Vanguard je akcionářem č.1 v obou, a že další chazarská fronta, BlackRock, je zapojena také. Neočekává se, že tento by tento nově se tvořící monopol byl schválen.

Číňané také jednali, aby nedošlo k tomu, ze široce nenáviděné Monsanto Corporation a jejich Goldman & Sachs bankéři získají monopol na světové zásobování potravinami tím, že Chemchina nakoupila Swiss Agribusiness Syngenta.

Mezit
ím vyšla na ruské frontě minulý týden další potvrzení, že Vladimir Putin není úplně reálný. Ruský agent FSB přidružený Společnosti Bílého Draka, jehož společnost chrání ruské oligarchy, řekl, že Putin je jen sérií podobných osob, kteří čtou skripty a předstírají, že jsou silný vůdce. Skutečný vůdce Ruska, říká, je nyní ministr zahraničí Sergej Lavrov. Podívejte se na tyto obrázky ze schůzky Lavrov a "Putin", a přesvědčte se sami, který z těchto dvou mužů se zdá mít starosti:
http://www.zerohedge.com/news/2015-12-16/caption-contest-kerry-putin-lavrov-staring-match-edition

Potom, pro potvrzení, že ruský genom přinesl více jako Putin vypadajících a podobných osob, podívejte se na fotky "Putina": jedna z roku 1920, další od roku 1941 a další od roku 2015, které jsou zde:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3361468/Evidence-suggests-Vladimir-Putin-immortal-thanks-Russians-discovering-secret-time-travel.html

Rusové používají "Putin" jako symbol jejich jednotného vedení, ale nenechme se mýlit, ruská jednota není závislá na jednom charismatickém vůdci.

Hovo
říme-li o charismatických vůdcích, nový kanadský předseda vlády Justin Trudeau je jeden z nich. Jeho multi-etnický rainbow kabinet a jeho volání po legalizaci marihuany zvýšily vysoké naděje v jeho vládu v Kanadě. Všichni kdo tohoto pisatele potkali doufali, a přáli to nejlepší jeho nové vládě. Nicméně, minulý týden během své návštěvy v Kanadě se tento spisovatel setkal se členem kanadské Bezpečnostní informační služby s informací o jeho otci Pierre Trudeauovi. Podle tohoto zdroje CSIS, byl Pierre Trudeau vydírán s pedofilií, aby ukončil používání vládní Bank of Canada na financování poplatků vládních operací bez daní nebo dluhů. Místo toho donutil Kanadu do babylonského stylu dluhového otroctví chazarských mafiánských bank. Když dáme obvinění z pedofilie stranou, je to známý fakt, že to byl Trudeau, kdo ukončil bezplatné používání peněz Bank of Canada na financování vlády.

Pod
ívejme se, zda Justin bude chtít být jen dobře se cíticí, vypadající jako krásná loutka, nebo bude chtít napravit otcův zločin. Pokud se mu nepodaří vrátit Bank of Canada původní mandát, pak si můžete být jisti, že jsou členové i kanadská veřejnost, jakož i policie a rozvedka, kteří ho budou činit odpovědným.

A v posledn
í poznámce uvedeme, že je jasné, že světový obchod a trhy nyní nepracuje správně, jako ropné tankery plavou na vode a neví kam, a světový obchod nadále klesá, zatímco trhy zažívají strmý pád.
http://www.zerohedge.com/news/2015-12-19/global-trade-snapshot-pain-getting-worse

Japonský podnikatel s rozsáhlými operacemi v Číně říká, že Čínská ekonomika je také v horším stavu, než vládní čísla ukazují.

Ve zpomaleném pohybu nám tedy probíhá n
ějaký druh systémového kolapsu. To se nestane přes noc, ale stejně jako pri pádu Sovětského svazu, když se potom ohlédnete bude se to zdát, jako by se celý politicko-ekonomický systém zhroutil téměř okamžitě. V tomto případě se zhroutí babylonské dluhové otroctví a vlády na bázi kontroly mysli (GOVER = vládnout, ovládání; MENT = mysl).

Zdroj a komentáře angličtině:
Zdroj a komentáře ve španělštině:

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers