FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, December 10, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 01:12:2015

Όπως είχαν υποσχεθείοι Ιλλουμινάτοι προσφέρουν μια στολισμένη ψητή Τουρκίαγια την Ημέρα των Ευχαριστιώνενώ οι ηγέτες του κόσμου μιλούν για το αέριο στο Παρίσι



1 Δεκεμβρίου 2015



Οι Ιλλουμινάτοι, μέσω του «Μεγάλου Κυρίου» τους Alexander Romanov, υποσχέθηκαν μια έκπληξη για την Ημέρα των Ευχαριστιών αυτού του έτους και μας έδωσαν μια ιδέα του ποια θα ήταν αυτή, δείχνοντας έναν χάρτη της Τουρκίας στον ιστότοπό του. Τώρα, οι πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι η Τουρκία πρόκειται να πληρώσει για τη χρηματοδότηση του ISIS και την επιθετικότητά της στη Μέση Ανατολή, με την κατάσχεση μεγάλων περιοχών της επικράτειάς της. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί στο Ισραήλ, λένε τόσο οι πηγές των Ιλλουμινάτων όσο και του Πενταγώνου. Η Σαουδική Αραβία, από την πλευρά της, θα πάψει, λένε, να υπάρχει ως ιδιωτική παιδική χαρά της οικογένειας Σαούντ.

Αυτή η πτώση της χαζαρικής μαφίας συμβαίνει καθώς οι ηγέτες του κόσμου συγκεντρώνονται στο Παρίσι για να μιλήσουν σχετικά με τη χρήση της ψευδοεπιστήμης της υπερθέρμανσης του πλανήτη, προκειμένου να προωθήσουν μια πολύ πραγματική οικονομική εκστρατεία, για να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος και να μπει τέλος στην εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα. Περισσότερα γιαυτό αργότερα.

Προς το παρόν, η κύρια δράση επικεντρώνεται στην Τουρκία, όπου η Γερμανία έχει ενωθεί με τη Γαλλία, τη Ρωσία, το Ιράν, την Αίγυπτο και το Πεντάγωνο στην καταπολέμηση του τουρκικού, ισραηλινού, σαουδαραβικού και χαζαρικού μισθοφορικού στρατού, γνωστού ως ISIS.


Το Πεντάγωνο προετοίμασε το έδαφος γι' αυτήν την εκστρατεία μήνες πριν με την απόσυρση όλων των πυραύλων Patriot της άμυνας της Τουρκίας και του Ισραήλ. Αυτό άνοιξε τον δρόμο για να δημιουργήσει η ρωσική αεροπορία μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων σε όλη τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ και, τώρα, στην πολύ σύντομα πρώην σύμμαχο του ΝΑΤΟ Τουρκία, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.

Η Τουρκία αναμένεται να χάσει σύντομα έδαφος σε πολλά διαφορετικά μέτωπα, λένε πηγές του Πενταγώνου και της Ρωσίας. Η Γαλλία, ο πρώην αποικιακός αφέντης της Συρίας, υποστηρίζει ένα συριακό αίτημα, να επιστρέψει η Τουρκία την αραβικής πλειοψηφίας επαρχία Χατάι

https://en.wikipedia.org/wiki/Hatay_Province

π
ου είχε παρθεί από αυτήν το 1937.

Εν τω μεταξύ, οι Ρώσοι και το Πεντάγωνο υποστηρίζουν τώρα, επίσης, την απόσπαση ενός άλλου τεράστιου κομματιού της Τουρκίας για τη δημιουργία ενός κουρδικού κράτους, λένε οι πηγές. Τέλος, το έθνος της Αρμενίας ίσως, επίσης, πρόκειται να πάρει κάποια ιστορική αποπληρωμή, λένε. Ρωσικά στρατεύματα έχουν ριχτεί μέσα στην Αρμενία για τον σκοπό της κατάσχεσης κομματιών γης στην Βορειοανατολική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με την Αρμενία, και την επιστροφή τους στην Αρμενία, λένε πηγές του Πενταγώνου και της Ρωσίας. Οι Ρώσοι έχουν ήδη εγκαταστήσει αντιαεροπορικές συστοιχίες στην Αρμενία και έχουν δημιουργήσει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κατάσχεση αυτής της περιοχής, λένε οι πηγές. Όπως το έθεσε ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου «Φαίνεται πως ο Πούτιν θα στολίσει μια ψημένη Τουρκία για τα Χριστούγεννα»*.

Το ερώτημα βέβαια είναι, γιατί ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Erdogan προκάλεσε αυτή τη μαζική επίθεση κατά της χώρας του, με την κατάρριψη ενός ρωσικού βομβαρδιστικού; Η καλύτερη εικασία είναι, ότι ο Ερντογάν έπεσε σε μια έξυπνη παγίδα. Κάποιος πρέπει να του έχει πει, ότι αν διέταζε την κατάρριψη ενός ρωσικού βομβαρδιστικού, τότε το ΝΑΤΟ θα ερχόταν σε διάσωσή του και θα στήριζε την προσπάθειά του να αναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Το άλλο πράγμα που λένε διάφορες πηγές είναι, ότι ο Erdogan, μαζί με τον Benyamin Netanyahu του Ισραήλ, τις οικογένειες του εγκλήματος Bush/Clinton και τη σαουδαραβική βασιλική οικογένεια είναι όλοι μέλη της χαζαρικής μαφίας, που πιστεύουν ότι είναι το πεπρωμένο τους να δημιουργήσουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Όλοι αυτοί είναι απόγονοι της αρχαίας φυλής δουλεμπόρων Υκσώς, που λάτρευε τον Σατανά, και το σχέδιό τους περί Νέας Παγκόσμιας Τάξης ήταν να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν την υπόλοιπη. Αντί αυτού, η Νέα Παγκόσμια Τάξη σκάει στα πρόσωπά τους.

Μια ανάλυση του εμπορίου πετρελαίου της Μέσης Ανατολής, που συνδέεται με τον ISIS, κατέστησε πολύ σαφές, ότι το πετρέλαιο κλεβόταν από το Ιράκ και τη Συρία από μισθοφορικούς στρατούς, χρηματοδοτούμενους από τη Σαουδική Αραβία και άλλες πετρελαϊκές μοναρχίες του Περσικού Κόλπου. Επί πλέον, το κλεμμένο πετρέλαιο πουλιόταν όλο είτε από την Τουρκία είτε από το Ισραήλ. Όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές αναφορές των μέσων ενημέρωσης επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς αυτής της εβδομαδιαίας έκθεσης, ότι η ευρωπαϊκή οικογένεια Rothschild, άλλη μια χαζαρική, σατανιστική γραμμή αίματος, έχει εμπλακεί βαθιά στη μαζική κλοπή πετρελαίου.

Οι πηγές των Ιλλουμινάτων και του Πενταγώνου λένε και οι δύο, ότι πολλοί από τις οικογένειες των Rothschilds, τουBenyamin Netanyahu και του  Erdogan είναι τώρα «στόχοι υψηλής αξίας».

Σύμφωνα με την Sorcha Faal, έναν ιστότοπο πληροφόρησης / παραπληροφόρησης, που έχει στηθεί από την υπηρεσία πληροφοριών του Ναυτικού των ΗΠΑ, ο γιος του Erdogan Bilal έχει τώρα τρεχάματα, γιατί βίασε, βασάνισε και δολοφόνησε Βρετανές και Αμερικανίδες δημοσιογράφους, που δημοσιογραφούσαν σχετικά με την υποστήριξη της Τουρκίας στον ISIS. Σε αυτή την περίπτωση, το δημοσίευμα δείχνει να έχει μεγάλη σχέση με την αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση, όταν θα έχουν τελειώσει με την Τουρκία, οι Ρώσοι και Σύριοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια κοινή στρατιωτική εκστρατεία, για να αποσπάσουν τα Υψώματα του Γκολάν από το Ισραήλ. Μετά από αυτό, το Ισραήλ θα αναγκαστεί να συνάψει μια μόνιμη ειρήνη με τους γείτονές του, σε αντάλλαγμα για την επιστροφή της κλεμμένης γης.

Η Σαουδική Αραβία, επίσης, εκτίθεται όλο και περισσότερο ως ένα από τα πιο τυραννικά καθεστώτα του πλανήτη. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τι είδους καθεστώς είναι, μπορεί να φανεί σε αναφορές, ότι μια γυναίκα από την Σρι Λάνκα πρόκειται να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου από τον όχλο ως τιμωρία για μοιχεία.


Μέσα στις ΗΠΑ, επίσης, συνεχίζεται μια εκκαθάριση της χαζαρικής μαφίας. Ο Jeb Bush, για παράδειγμα, είναι πλέον ευρέως στιγματισμένος ως μέρος της προδοτικής γκανγκστερικής οικογένειας, που ήταν συνένοχη για την 11η Σεπτεμβρίου και αμέτρητα άλλα εγκλήματα. Ως αποτέλεσμα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, όπου, μέχρι πρόσφατα, αναφερόταν σαν να ήταν ένας χρισμένος προεδρικός υποψήφιος. Ο Νεοσυντηρητικός προδότης John McCain από την πλευρά του δείχνει σημάδια ψυχικής αστάθειας, λένε πηγές της CIA. Το υπόλοιπο του χαζαρικού όχλου στις ΗΠΑ είναι επίσης τρομοκρατημένο, γιατί οι πηγές της δύναμής του, η Federal Reserve και η εταιρική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σε πτώχευση. Οι σημαντικοί ευρωπαίοι σύμμαχοι, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Αγγλία, η Ελβετία κλπ τους έχουν ήδη εγκαταλείψει.

Τώρα, μια καναδική ομάδα προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια φιλική προσφορά εξαγοράς της εταιρικής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Καναδοί προσφέρουν καλή κυβέρνηση, φιλική εξωτερική πολιτική και ίσων όρων οικονομικό ανταγωνισμό για όλους τους Αμερικανούς, αν η προσφορά τους πετύχει. Το Πεντάγωνο, οι Κινέζοι, οι Ευρωπαίοι και άλλοι έχουν δείξει μια αρχική θετική αντίδραση όταν τους ζητήθηκε να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Όλα αυτά όμως είναι πολύ προκαταρκτικά, λένε πηγές προσκείμενες στην προσφορά της προσπάθειας..
Στην Ιαπωνία επίσης, οι ενδείξεις είναι ότι ο κανόνας του χαζαρικού όχλου πρόκειται τελικά να τερματιστεί. Μέλη του Κόμματος Ανεξαρτησίας της Ιαπωνίας και ο γράφων εμφανίστηκαν σε μια διάσκεψη του CSIS στο Τόκιο, όπου οι μαζικοί δολοφόνοι της χαζαρικής συμμορίας Richard Armitage, Michael Green και Kurt Campbell έδιναν διαλέξεις. Αυτοί οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να φύγουν από τη διάσκεψή τους, διωγμένοι από διαδηλωτές. Μετά από αυτό, ο αρχηγός του Κόμματος Ανεξαρτησίας της Ιαπωνίας Richard Koshimizu και ο γράφων πήγαν στο κοντινό αστυνομικό τμήμα του Marunouchi για να παρουσιάσουν στοιχεία, ότι τα παραπάνω άτομα ήταν εγκληματίες. Οι Ιάπωνες αστυνομικοί έδειξαν ενδιαφέρον για την διενέργεια διώξεων, αλλά ζήτησαν περισσότερα στοιχεία, τα οποία τους χορηγούνται.

Μια φωτογραφία μερικών από τους διαδηλωτές και τα πανό που έδειξαν σ αυτούς τους εγκληματίες υπάρχει εδώ:


Οι Ιλλουμινάτοι υποσχέθηκαν την υποστήριξή τους προς την Ιαπωνία και θα παρουσιάσουν, σε προσωπικό επίπεδο, ένα τελεσίγραφο σε βασικούς Χαζάρους πράκτορες και πληρεξούσιους εκεί, για να παραδώσουν τον έλεγχο της διαδικασίας δημιουργίας και διανομής γιεν Ιαπωνίας στον ιαπωνικό λαό. Εκπρόσωποι του ιαπωνικού υπόκοσμου, που συμμετείχαν στη διαδήλωση, υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν την εθνικοποίηση της ελεγχόμενης από τους Χαζάρους τράπεζας της Ιαπωνίας. Ο Michael Green, επικεφαλής της Μοσάντ Ιαπωνίας, είναι τώρα ένας στόχος σε προτεραιότητα, όπως είπαν. Ορισμένοι ανώτεροι Ιάπωνες ολιγάρχες, επίσης, πρόκειται να λάβουν ατομικές προειδοποιήσεις, να σταματήσουν τη συνεργασία με τον χαζαρικό όχλο, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν «τερματικές συνέπειες».

Εν τω μεταξύ στην Ευρώπη, η μετριοπαθής φατρία της συμμορίας, που διοικεί τη Δύση, έχει συγκεντρώσει πάνω από εκατόν σαράντα ηγέτες του κόσμου στο Παρίσι για δύο εβδομάδες, για να προσπαθήσει να τους αναγκάσει να καταλήξουν σε μια λύση για την «υπερθέρμανση του πλανήτη». Αν και είναι ατυχές το ότι αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να πουν ψέματα για την υπερθέρμανση του πλανήτη, για να δικαιολογήσουν τα σχέδιά τους, προσπαθούν παρ' όλα αυτά να καταλήξουν σε ένα τρόπο να αναγκάσουν τις εταιρείες να πληρώνουν για όποιο οικοσύστημα καταστρέφουν. Ελπίζουν, επίσης,  να καταλήξουν σε ένα τρόπο να καταστεί κερδοφόρα η αναδόμηση ή η δημιουργία νέων δασών και τόπων προστασίας της φύσης. Είναι ένα σημάδι, ότι η παλιά τάξη του κόσμου αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη ζημιά έχουν κάνει τα πολιτικο-οικονομικά συστήματά της στον πλανήτη. Μπορεί τα μέτρα που παίρνει να είναι πολύ λίγα, και να έρχονται πολύ αργά, αλλά τουλάχιστον δείχνουν, ότι επιτέλους ξυπνάει απέναντι στην τεράστια ζημιά που έχει κάνει.

Τέλος, σε ένα άλλο κομμάτι των καλών ειδήσεων, έχουν αρχίσει δοκιμές σε ανθρώπους του πρώτου από τα πολλά που αναμένεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα φάρμακα αντι-γήρανσης. Κλινικά στοιχεία δείχνουν, ότι αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο, η μετφορμίνη, θα επιτρέπει στους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς ζωές πέρα από την ηλικία των 120.
Επίσης, Κινέζοι ερευνητές έχουν τελικά επιβάλει μια συζήτηση σχετικά με το αν και το πότε θα αρχίσει να επιτρέπεται στους ανθρώπους να επεξεργάζονται και να βελτιώνουν τα δικά τους γονίδια. Προς το παρόν η συζήτηση επικεντρώνεται στην αφαίρεση των γονιδίων δυσάρεστων κληρονομικών ασθενειών. Ωστόσο, δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν κάποιοι άνθρωποι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ματιών υπέρυθρης όρασης, σούπερ μυς και άλλες δυνάμεις που ήδη διατίθενται με την υπάρχουσα γονιδιακή τεχνολογία.
Οι Κινέζοι ήδη προχωρούν με αυτή την τεχνολογία, επιτρέποντας στα ζευγάρια να διαλέξουν τα καλύτερα δυνατά γονίδια, από τη δική τους δεξαμενή γονιδίων, για τα παιδιά τους.
Η Δύση θα πρέπει είτε να άρει την απαγόρευση της γονιδιακής βελτίωσης για τους δικούς της ανθρώπους ή αλλιώς να παρακολουθεί καθώς οι Δυτικοί θα γίνονται άνευ αξίας γενετικά κειμήλια.
Οι προσπάθειες τού χαζαρικού όχλου να διατηρήσει τις ζωές μας ζωώδεις και σύντομες, ώστε να μην ζούμε αρκετά για να ξυπνήσουμε, πλησιάζουν στο τέλος.





*Πρόκειται για λογοπαίγνιο βασιζόμενο στην ομοιότητα των αγγλικών λέξεων "turkey", που σημαίνει γαλοπούλα, και "Turkey", που σημαίνει Τουρκία. Στη δεύτερη περίπτωση, η φράση στο πρωτότυπο είναι "...Putin will be carving up a turkey..."].

Webpage: Antimatrix.org

TRANSLATOR: NIKOS

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers