FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, December 9, 2015

HRVATSKI -- Benjamin Fulford: 08:12:2015


Perzijsko i osmansko carstvo se sukobljavaju dok na Bliskom istoku bjesni velika bitka za naftu


8. prosinca 2015



Povijesni događaji nastavljaju se odvijati na bliskoistočnim starim carstvima, osmansko (Turska) i perzijsko (Iran), tražeći saveznike u njihovoj borbi da iskoriste naftna polja i ponovno iscrtaju karte regije. Borbe na Bliskom istoku također se vode za kontrolu nad petro-dolarom a tako i nad svjetskim financijskim sustavom. To je zapadni građanski rat koji koristi posrednike u regiji.

Kompleksna lepeza snaga koje se bore za ovu naftnu nagradu čini konfuznim vijesti koje dolaze iz ove regije. Tako, to bi moglo biti dobro vrijeme da se pokuša identificirati ključne igrače i njihove planove prije odlaska dalje u najnovija zbivanja u ratu.

Prva stvar koju treba shvatiti je da se vode borbe za izvore prihoda vrijedne preko 2 bilijuna dolara na godinu. Europa je, na primjer, utrošila više od 600 milijardi dolara na energiju u 2013. godini, prema statistikama koje je objavio Eurogas.

Većina toga je bila uvezena ili iz bliskog istoka ili Rusije. Kina i SAD svaka troši slične iznose kao i ostatak svijeta.


Takozvana Neo-con frakcija kazarske mafije se nada da će zgrabiti svu tu naftu i tako zadržati svoju kontrolu nad planetom netaknutom najmanje još jedno stoljeće, kako se vidjelo iz njihovih izvješća kao što je projekt za američko stoljeće. To je razlog zašto su prirođeni mafijaš George Bush mlađi i njegovi prijatelji proveli njihov 9/11 novi "Pearl Harbor". To je bio razlog zašto su SAD i druge zapadne vojske bile obmanute da kradu naftu za ove gangstere pod izlikom "potraga za oružjem za masovno uništavanje" i "potraga za Bin Ladenom".

Također znamo da je pljačkaš Donald Rumsfeld iz režima Busha mlađeg izvjestio o nestanku 2,3 bilijuna dolara iz Pentagonovog proračuna neposredno prije 9/11. Taj novac je potrošen za stvaranje plačeničke vojske poznate pod raznim imenima  kao Blackwater (crna voda), Academi i sada ISIS, prema Pentagonovoj vojnoj obavještajnoj službi. Ova privatna vojska, s najmanje 500.000 vojnika, otima naftna polja Bliskog istoka, posebno Iraka i Sirije.

Sada znamo iz više detaljnih izvješća, da se ukradena nafta pere preko Izraela, Turske i Saudijske Arabije. Sve njihove zemlje vodi obitelji obožavatelja Sotone kazarske mafije praveći se da su muslimani ili Židovi.

Druga točka koju treba ponoviti je da su velike naftne kompanije i njihovi dioničari duboko uključeni u ovaj sukob. Velike naftne kompanije koje se natječu u toj regiji su BP (Britanski Rotschildi), Exxon Mobil (Rockefeller), Gazprom (Rotschild plus ruska oligarhija) i Saudi/Bush kriminalna skupina.

Naizgled suprotstavljene frakcije kazarske mafije pretvaraju se da se bore jedna protiv druge, a zapravo rade zajedno kako bi stvorili super državu pod kontrolom kazarske mafije u toj regiji. To je ono što se na kraju očekivalo od cijelog niza državnih udara takozvanog Arapskog proljeća protiv vlada regije. 

Tu je također snažna frakcija koja se bori da u potpunosti prekine kazarsku kontrolu u regiji i drugdje koja je usmjerena na svjetske oružane snage i obavještajne agencije, posebno one iz SAD-a, Rusije i Kine.

Također moramo podsjetiti da Rusija, Francuska, Engleska, Njemačka, Iran, Turska, Jemen, Saudijska Arabija, Sirija, Pentagon i drugi aktivno sudjeluju, zajedno s ISIS plačeničkom vojskom, u borbama koje bjesne u regiji.

Sada možemo vidjeti zašto nije nerazumno reći da je Treći svjetski rat počeo na Bliskom istoku.

Dobro, tako s tom velikom slikom kao podsjetnikom za ono što se događa, pogledajmo najnovija zbivanja u tom sukobu. Prošli tjedan, dok se ruski predsjednik Vladimir Putin sastao s američkim predsjednikom Barackom Obamom u Parizu, general Joseph Dunford, šef Pentagona nazvao je Valerija Gerasimova, šefa stožera ruskih oružanih snaga. Dunford i Gerasimov su razgovarali o tome kako "srušiti Tursku, Izrael i Saudijsku Arabiju u pravom ratu protiv terorizma", prema Pentagonovim izvorima.

Kao dio ove zajedničke rusko-pentagonove kampanje, Pentagon je onesposobio sve Patriot raketne sustave protuzračne obrane u Saudijskoj Arabiji, Turskoj i Izraelu. U isto vrijeme Rusija je uspostavila zonu zabrane letenja u cijeloj regiji.

"Izraelska izvješća o zračnim napadima u Siriji ili protumjere za ruske S300 proturaketne sustave u Grčkoj su laži očajnika kako bi prikrio svoju beznačajnost, poraz, i prizemljene zračnih snaga", kažu Pentagonovi izvori. Protok nafte u Izrael sada je uglavnom zaustavljen i ta zemlja je prisiljena, ritajući se i vrišteći, da odustane od teritorija koji je oduzela 1967 godine.

Tu je i juriš na obronke izraelskog saveznika Saudijske Arabije u reakciji na ulazak jemenskih vojnika u tu zemlju i opkoljavanje gradova Najran i Jizan blizu jemenske granice.

Njemačka vlada sada se također pridružila Rusima i Pentagonu, jer oni otvoreno kreću protiv Kazara javno optužujući Saudijsku Arabiju da je među vodećim svjetskim izvoznika terora.

U međuvremenu, Rusija je napravila velike poteze protiv kaszarskih proxy snaga u Azerbejdžanu, prema izvorima Pentagona. Azerbejdžanska oprema za bušenje nafte bila je stavljena pod vatru prošlog tjedna da se zaustavi protok nafte Izraelu koju koristi za financiranje izvoza oružja azerbejdžanskom glavnom gradu Bakuu. Rusija je rasporedila rakete u Armeniji da "prizemlji dvije tajne izraelske zračne baze za dronove u Azerbejdžanu", rekli su. "Poruka je da šiitska većina u Azerbejdžanu mora odbaciti Izrael, prihvatiti medvjeđi zagrljaj, zaustaviti strože kažnjavanje Šiita, biti dobri s Iranom ili drukčije", rekao je jedan od njih.

Turska je sada reagirala slanjem vojnika u Irak i otvoreno se pridružila sunitskim muslimanima u toj zemlji. Izvori u kontaktu s Nouri al-Maliki, donedavno predsjednikom Iraka, kažu da Maliki vjeruje da postoji tajni američko-turski dogovor da se podjeli Irak. Al-Maliki vjeruje da je ISIS izvan kontrole i da SAD ne mogu učiniti ništa da ga se zaustavi, rekli su izvori.

Drugi izvori kažu da turski režim jednostavno se kreće u vakuum vlasti koji postoji u Iraku i koji se razvija u Saudijskoj Arabiji u nastojanju da zaustavi ono što vidi kao perzijsku ofenzivu u toj regiji. Dakle, kako je gore spomenuto, imamo rat između Osmanskog carstva i njegovih saveznika i Perzijskog carstva i njegovih saveznika. Upravo sada, pametno se kladiti na Perzijance.

Međutim, sada kada su Turci shvatili da se NATO neće boriti protiv Rusa u njihovo ime, možete biti sigurni da tajno pregovaraju s Rusijom i Pentagonom u nadi da će se spasiti od katastrofe. Američka vojska već je jasno dala do znanja da ne želi štititi Izrael što znači da će ta zemlja biti na milost i nemilost Turske, Irana, a najviše od svega, Rusije.

Borba na Bliskom istoku je dio većeg plana planera američkog vojnog industrijskog kompleksa za svjetsko ukidanje kontrole kazarske mafije nad bankarskim i financijskim sustavom.

Ovaj scenarij traži "30 dolara za barel nafte, nastanak tržišnog duga, pad kuće Saud i korištenje kineskog juana za plaćanje bliskoistočne nafte," između ostalog. Uzeto sve u obzir, ti događaji će izazvati kolaps banaka i kraj kazarskog Novog svjetskog poretka, predviđaju planeri. Pokretač može biti nestanak naftnih žila u siječnju i veljači koji će odjednom ostaviti neke velike igrače mnogo više izložene učincima urušavanja cijena nafte, kažu.

Unutar sad-a, vojno industrijski kompleks provodi čistku "izraelskih petokolonaša", kažu izvori. Jedan vidljivi znak toga bila je osuda bivšeg glasnogovornika skupštine Sheldona Silvera po sedam korupcijskih točaka.


Još jedan znak je kampanja za svrgavanje gradonačelnika Chicaga, Rahma Emanuela, navodno zbog prikrivanja izvanpravnog umorstva afroameričkog tinejdžera. To je, međutim, samo pravni izgovor za uklanjanje gangstera iz Chicaga s vlasti, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. Biti će još skidanja glava kako se to razvija, kažu američki izvori Društva Bijelog Zmaja. Kazari će reagirati s još više organiziranih masovnih pucnjava.

U međuvremenu, i u Japanu je došlo do pomaka. Japanska utjecajna osoba Chodoin Daikaku kaže da je bivši japanski ministar financija Heizo Takenaka ponudio mito vrijedan "više od milijardu dolara", popularnom oporbenom političaru Toru Hashimoto-u. Budući da je Takenaka japanski izdajnik koji je predao kontrolu nad japanskim financijskim sustavom kazarskoj mafiji, ovaj pokušaj da se podmiti Hashimoto je usmjeren da ga se učini robom kazarske mafije. Ako prihvati mito, obećat će mu se da će dobiti posao premijera ali samo ako pristane na nastavak pljačke japanskih štediša od strane kazarske mafije.

Najnovije izvješće Bank of Japan navodi da je ukupna količina novca u opticaju u Japanu opada dok najnovija japanska statistika BDP-a pokazuje da je zemlja u recesiji. Oba ta događaja pokazuju da tzv Abenomics, ili masovno tiskanje novca od strane Bank of Japan, samo je krađa japanskog novca s ciljem spašavanja kazarske mafije i njihovih banaka. Kako statistike japanske vlade pokazuju, ovaj novac Bank of Japan ne troši se u Japanu.

Konačno, Zhang Seung Shik, jedan od podnositelja zahtjeva za skoro 30 trilijuna dolara mandžurskog zlata, prošlog tjedna je rekao da mu je Banka za međunarodna poravnanja obećala da će se novac koristiti za "obnovu Mandžurske nacije, podjelu Kine na 16 država i podjelu Rusije na 4 države." Sve što možemo reći gospodinu Zhangu je da on može sanjati o tome, ali on neće dobiti 30 trilijuna dolara od bilo koga.

Web stranica: Antimatrix.org



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers