CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Friday, December 25, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 22:12:2015
Borba za financijsku vlast se pojačava budući da se šef MMF-a kazneno tereti odmah nakon što je MMF najavio reforme

22. prosinca 2015Međunarodni monetarni fond prošlog tjedna napravio je veliki pritisak za postavljanje svoje SDR valute kao zamjenu za američki dolar. Američki Kongres konačno (nakon 5 godina vučenja nogu) odobrio reformu glasovanja u MMF-u, razrjeđujući moć G7, nakon čega je organizacija objavila da udvostručuje svoj novac za 477 milijardi SDR (660 milijardi US dolara) od 238 milijardi SDR (oko 330 milijardi dolara).


Netko očito nije zadovoljan jer, odmah nakon ove objave, financijska policija je
podnijela kaznenu prijavu protiv šefa MMF-a, Christine Lagarde.


Posljednji šef MMF-a, Dominique Strauss-Kahn bio je uhićen na temelju izmišljenih optužbi za silovanje i razriješen dužnosti kad je pokušao pogurati SDR kao zamjenu za US dolar. CIA je bila iza te operacije, prema izvorima CIA-e. Vidjet ćemo da li će Lagarde bolje proći.


Još jedan znak da su US dolar i ljudi koji ga kontroliraju uključeni u financijski rat na visokoj razini bilo je povećanje kamatne stope najavljeno od strane Američkih Federalnih Rezervi prošlog tjedna. Službeni razlog za povećanje kamatnih stopa, jako američko gospodarstvo, bila je debela laž jer svi stvarni ekonomski pokazatelji govore da je američko gospodarstvo i dalje u vrtlogu. Nadalje, ovo povećanje kamatnih stopa imati će učinak uzimanja novca od malih banaka koje daju pozajmice tvrtkama i velikim bankama koje kontroliraju Fed i čija je glavna djelatnost kockanje. Pravi razlog za ovo povećanje stope bio je da se zaštiti američki US dolar koji to više nije, niti američko gospodarstvo. U svakom slučaju, povećanje kamatne stope bio je promašaj tako da dolar pada umjesto da raste. Dugoročne kamatne stope također su pale, što znači da tržište očekuje deflaciju, a ne navodnu inflaciju koju je povećanje stope trebalo zaustaviti.

Američka vlada napokon je pristala razvodniti svoju moć u MMF-u, dok povećanje kamatnih stopa Fed-a vjerojatno je povezano s naporima američke korporativne vlade da spriječi stečaj. Drugim riječima, kao uvjet za dodatno financiranje, SAD su bile prisiljene predati de facto kontrolu MMF-u i platiti veće kamate strancima koji posjeduju američke dolare. 

Činjenica da su SAD poslale B52 bombardere iznad kineskog teritorija prošlog tjedna bilo je gotovo sigurno povezano s tajnim pregovorima na visokoj razini kako bi se američka korporativna vlada zadržala na površini. U biti, Amerikanci ponovno koriste svoju kartu nuklearnog rata pokušavajući dobiti bolju ponudu.

Još jedan znak da se nešto temeljno promijenilo je činjenica da je američka vlada napravila zaokret za 180 stupnjeva u svojoj politici prema Siriji prošlog tjedna podržavši rezoluciju UN-a koja ne poziva na zbacivanje sirijskog predsjednika Bashar Assada. 

U svakom slučaju, turski predsjednik Erdogan očito je zatreptio kad je vidio da njegovi izraelski i američki saveznici gube moć, jedan po jedan. Prošlog tjedna Turska je podlegla općem međunarodnom pritisku i povukla vojsku koju je poslala u Irak. Druga bliskoistočna banditska država, Saudijska Arabija, očajnički nastavlja borbu za opstanak. Kao dio toga, Saudijska vlada prošlog tjedna je objavila savez "protiv terorizma" od 34 nacije. Na žalost Ibn Saud zločinačke obitelji, najvažnije nacije u takozvanoj koaliciji odbile su biti dio nje. Pakistan, jedina islamska država koja ima atomsko oružje, otvoreno je negirala tvrdnje Saudijaca da su bili saveznici. 


Indonezija i Malejzija, dvije druge velike islamske sile, također ne planiraju vojno podržati Saudijski režim.

Lideri većine pravih islamskih zemalja potpuno su svjesni da saudijska kraljevska obitelj zapravo nisu muslimani nego su članovi poštivatelja Sotone kazarske mafije. 

S cijenama nafte koje su pale na 30 dolara po barelu i uz zaštitu napravljenu po 70 dolara po barelu koja počinje istjecati, Saudijci uskoro neće moći priuštiti sebi vojsku plaćenika koja ih održava na vlasti. To će zauzvrat utjecati na velike banke poput Citibank koja se oslanja na okretanje saudijskog novca od nafte što čini veliki dio njihovog poslovanja. Veliki stečajevi se očekuju u siječnju i veljači u vezi sa svim ovim.

Tu je također i niz poteza koji su napravljeni protiv kazarske mafije unutar Sjedinjenih Američkih Država. Sheldon Adelson i Rupert Mardoch, do velikih  kazarskih utjecajnih pojedinaca, pokazalo se da koriste korporativnu kontrolu medija da govore laži i iskrivljuju sudske procese. New York Times također je bio uhvaćen da briše važne vijesti sa svojih stranica.Ta otkrivenja koja sva dolaze u jednom tjednu znak su pobune protiv korporativnog narušavanja vijesti. Pokušaji Kazara da centraliziraju korporativnu kontrolu također dolaze pod povećalo. Na primjer, istraživanje američkog ministarstva pravosuđa o najnovijem pokušaju spajanja dva kemijska giganta Dow i Dupont otkrilo je da je Vanguard dioničar broj 1 u obje tvrtke i da još jedna kazarska tvrtka, Blackrock, je također uključena. Ovaj monopol stvara potez koji neće biti odobren.

Kinezi su također djelovali kako bi spriječili opće omraženi Monsanto Corporation, i njihovog Goldman Sachs bankara, da preuzmu monopol nad svjetskom opskrbom hrane tako da Chemchina kupi Swiss Agribusiness Syngenta.

U međuvremenu na ruskom frontu, došla je još jedna potvrda da Vladimir Putin nije baš pravi. Ruski agent FSB-a povezan s Društvom Bijelog Zmaja, čija tvrtka štiti ruske oligarhe, rekao je da je Putin samo niz sličnih pojedinaca koji čitaju skripte i izigravaju snažanog lidera. Pravi lider Rusije, rekao je, sada je ministar vanjskih poslova Sergey Lavrov. Bacite pogled na ove slike Lavrova i "Putina" i sami se uvjerite koji od ova dva čovjeka se čini da je glavni:


Zatim, kako bi potvrdili da je ruski genom proizveo dosta Putina-dvojnika, pogledajte fotografije "Putina", jednu iz 1920, drugu iz 1941 i još jednu iz 2015 ovdje:


Rusi koriste "Putina" kao simbol njihovog jedinstvenog vodstva, ali ne griješe, rusko jedinstvo ne ovisi o jednom, podložnom ubojstvu, karizmatičnom lideru.

Govoreći o karizmatičnim liderima, novi kanadski premijer Justin Trudeau čini se da će biti jedan od njih. Njegov multietnički dugin kabinet i njegov poziv za legalizaciju marihuane podigao je velike nade u njegovu vladu u Kanadi. Svatko koga je ovaj pisac tamo sreo nada se i priželjkuje najbolje s ovom novom vladom.

Međutim, tijekom posjeta Kanadi prošlog tjedna, član kanadske sigurnosne obavještajne službe kontaktirao je ovog pisca s informacijom o njegovom ocu Pierre Trudeau. Prema ovom CSIS izvoru, Pierre Trudeau je bio ucijenjen s optužbama za pedofiliju da prekine koristiti novac Bank of Canada koja je u vlasništvu države za financiranje vladinih operacija bez poreza i duga. Umjesto toga, on je gurnuo Kanadu u babilonski stil dužničkog ropstva u kazarskim mafijskim bankama. Optužbe za pedofiliju na stranu, poznata činjenica da je trudeau bio taj koji je ukinuo korištenje slobodnog novca Bank of Canada za financiranje vlade.

Vidjet ćemo hoće li Justin ispasti da se samo pravi dobar, izgelda lijepa marioneta ili će ukloniti očev kriminal. Ako ne uspije vratiti Bank of Canada njihovom prvobitnom mandatu, onda možete biti sigurni da će članovi kanadske javnosti, kao i policije i obavještajne službe proglasiti ga odgovornim.

Na kraju, jasno je da svjetska trgovina i tržište sada ne funkcioniraju pravilno, tako da tankeri plutaju naokolo i ne znaju gdje da idu, a dok svjetska trgovina nastavlja strmoglavo padati, tržište je u previranju. 
Japanski biznismeni s velikim poslovima u Kini kažu da je kinesko gospodarstvo također u gorem stanju nego što vladine brojke pokazuju. 

Neka vrsta sustavnog kolapsa odvija se usporeno. To se neće dogoditi preko noći, ali kao u padu Sovjetskog Saveza, gledajući unatrag to će izgledati kao da se cijeli političko-ekonomski sustav urušio gotovo trenutno. U tom slučaju babilonsko dužničko ropstvo i vlade temeljene na kontroli uma (engl. government: govern= kontrola, ment=um) će pasti.


Web stranica:  Antimatrix.orgPreveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers