FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, December 10, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 08:12:2015


Perzische, Ottomaanseimperiums komen in conflict terwijl grote oliegevechten in het Midden-Oosten woedden


7 december 2015


Historische gebeurtenissen ontwikkelen zich verder in het Midden Oosten terwijl oude rijken, het Ottomaanse (Turkije) en het Perzische (Iran), uitkijken naar bondgenoten voor hun gevecht om de olievelden te grijpen en de landkaarten van de regio opnieuw te tekenen. Het vechten in het Midden Oosten gaat ook over controle over de petrodollars en aldus over het financiële systeem van de wereld. Op die manier is het een Westerse burgeroorlog die proxies uit de regio gebruikt.

De complexe rij van machten die vechten over deze olie oorlogsbuit zorgt er voor dat het nieuws dat uit de regio komt verwarrend is. Dus, het is misschien een goede tijd om de hoofdrolspelers en hun plannen te proberen te identificeren voordat we ons verder verdiepen in de laatste ontwikkelingen in de oorlog.

Het eerste ding om te begrijpen is dat er wordt gevochten om een inkomstenstroom met een waarde van meer dan $2 biljoen per jaar. Bijvoorbeeld Europa gaf meer dan $600 miljard in 2013 uit aan energie, volgens statistieken verstrekt door Eurogas.
Het meeste hiervan werd geïmporteerd vanuit het Midden Oosten of Rusland. China en de VS spenderen ieder soortgelijke bedragen net als de rest van de wereld.

De zogenaamde Neo-con factie van de Khazariaanse maffia hoopte om al deze olie te bemachtigen en zo hun controle over de planeet intact te houden voor tenminste nog een eeuw, zoals gezien kan worden in hun eigen verslagen als Project for a New American  Century (project voor een nieuwe Amerikaanse Eeuw). Dat is waarom Khazariaans, inteelt, maffioos, schurk, George Bush Jr. en zijn maatjes hun 911”nieuw Pearl Harbor” uitvoerden. Dit was waarom de VS en ander Westerse legers er in geluisd werden om deel te nemen aan het stelen van olie voor deze gangsters onder het voorwendsel van een “zoektocht naar wapens voor massa destructie”en een “zoektocht naar Bin Laden.” 

We weten ook dat Bush Jr. regiem schurk Donald Rumsfeld rapporteerde dat $2,3 biljoen van het Pentagon budget vermist werd vlak voor 911. Dit geld werd uitgegeven aan het creëren van een huurlingenleger  bekend onder verschillende namen;  Blackwater,  Academi en nu ISIS, volgens de geheime dienst van het Pentagon, heeft dit private leger, op zijn minst 500.000 sterk, de olievelden van het Midden Oosten ingenomen, vooral in Irak en Syrië.

We weten ook uit verschillende gedetailleerde verslagen dat de gestolen olie door Israël, Turkije en Saudi Arabië wordt witgewassen. Deze landen worden allen geregeerd door Satan aanbiddende Khazariaanse maffia families die net doen alsof ze Moslim of Joods zijn.

Het andere punt dat hier herhaald moet worden is dat grote oliebedrijven en hun aandelenhouders diep betrokken zijn bij dit conflict. De grote oliebedrijven die het uitknokken in de regio zijn BP (Britse Rothschilds), Exxon Mobil (Rockefeller), Gazprom ( Rothschild en Russische oligarchen) en het Saudi/Bush misdaad syndicaat.

De ogenschijnlijk tegenover elkaar staande Khazariaanse maffia facties hebben net gedaan alsof ze tegen elkaar vochten terwijl ze eigenlijk samenwerkten om een Khazariaans gecontroleerde super staat te stichten in de regio. Dit is wat de totale zogenaamde Arabische lente reeks van staatsgrepen in de regio als einddoel hadden
Er is ook een machtige factie die vecht om de Khazariaanse controle over de regio en elders volledig te beëindigen deze is gecentreerd rondom de strijdkrachten en geheime diensten van de wereld, vooral die van de VS, Rusland en China.

We moeten ook opnieuw benoemen dat Rusland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Iran, Turkije, Jemen, Saudi Arabië, Syrië, het Pentagon en anderen allemaal actief deelnemen net als het ISIS huurlingen leger, aan het gevecht dat woedt in de regio.

We kunnen nu zien waarom het niet onredelijk is om te zeggen dat de Derde Wereldoorlog in het Midden Oosten is begonnen.

Oké, dus met dat uitgebreide plaatje als herinnering van wat er gaande is, laten we eens kijken naar de laatste ontwikkelingen in dit conflict. Vorige week, terwijl Russisch President Vladimir Poetin in Parijs een ontmoeting had met, President van de VS Barack Obama, belde Generaal Joseph Dunford, hoofd van het Pentagon, Valery Gerasimov Chief of Staff van de Russische gewapende strijdkrachten. Dunford en Gerasimov overlegden over hoe “Turkije Israël en Saudi Arabië neer te halen in de werkelijke oorlog over terreur,” volgens bronnen bij het Pentagon.
Als een deel van deze gezamenlijke Russische/Pentagon campagne, heeft het Pentagon alle Patriot lucht defensie raketsystemen lam gelegd in Saudi Arabië, Turkije en Israël. Tegelijkertijd heeft Rusland een no-fly zone vastgesteld door de hele regio.
 “Israëlische verslagen over luchtaanvallen in Syrië of tegenmaatregelen voor Russische S300 anti raket systemen in Griekenland zijn wanhopige leugens om zijn irrelevante, nederlaag, en een luchtmacht die aan de grond staat te verhullen,” zeggen bronnen bij het Pentagon. De oliestroom naar Israël is nu grotendeels gestopt en dat land wordt gedwongen huilend en schreeuwend, om het terrein dat het in 1967 inpikte op te geven.
Er is ook een run op banken gaande in Israëls bondgenoot Saudi Arabië als reactie op Jemenitische troepen die dat land binnenvallen en de steden Najran en Jizan omsingelen vlakbij de Jemenitische grens.
De Duitse regering heeft zich nu ook verenigd met de Russen en het Pentagon wanneer ze openlijk optreden tegen de Khazarianen door de Saudi Arabieren openlijk te beschuldigen als een van de belangrijkste exporteurs in de wereld van terreur.
Ondertussen heeft Rusland grote stappen ondernomen tegen Khazariaanse proxy strijdkrachten in Azerbeidzjan volgens bronnen bij het Pentagon. Een Azerbeidjaanse olieboorinstallatie werd vorige week in brand gestoken om de oliestroom naar Israël te stoppen welke werd gebruikt om de wapenexport te financieren naar de Azerbeidjaanse hoofdstad Baku. Rusland heeft ook raketten opgesteld in Armenië met als doel de twee geheime Israëlische drone/luchtmachtbases in Azerbeidzjan” lam te leggen,” zeiden ze. “De boodschap is de Shia meerderheid in Azerbeidzjan moet Israël dumpen, hun berenomarming accepteren, de Shia strafexpeditie stoppen, het bijleggen met Iran of anders,” zei een van hen.
Turkije heeft nu gereageerd door troepen te sturen naar Irak en heeft zich openlijk verbonden met de Sunni Moslims in dat land. Bronnen in contact met Nouri al-Maliki, tot voor kort president van Irak, zeggen dat Miliki gelooft dat er een geheime VS/Turkse overeenkomst is om Irak op te splitsen. Al-Maliki gelooft dat ISIS stuurloos is en dat de VS niets kan doen om dit te stoppen, zeggen de bronnen.
Andere bronnen zeggen dat het regiem van Turkije zich eenvoudig beweegt in een machtsvacuüm dat bestaat in Irak en dit aan het ontwikkelen is in Saudi-Arabië in een poging te stoppen wat het ziet als een Perzisch offensief in de regio. Dus, zoals hierboven vermeld, hebben we oorlog tussen het Ottomaanse Rijk en zijn bondgenoten en het Perzische Rijk en zijn bondgenoten. Op dit moment, gaat het grote geld naar de Perzen.
Echter, nu dat de Turken zich realiseren dat de NATO niet voor ze zal gaan vechten tegen Rusland kun je er zeker van zijn dat ze in het geheim onderhandelen met Rusland en het Pentagon in de hoop zichzelf te redden van een ramp. Het leger van de VS heeft het al erg duidelijk gemaakt dat het onwillig is om Israël te beschermen wat betekent dat dit land aan de genade van Turkije, Iran en nog het meest van Rusland, is overgeleverd.
De gevechten in het Midden Oosten maken deel uit van een groter plan van de planners van het militaire industriële complex van de VS met als doel een wereldwijde uitschakeling van de Khazariaanse maffia controle van de financiële bankensystemen. Dit scenario vraagt onder andere om “$30 per vat olie, een opkomende schulden wanbetalen markt, de val van het huis van Saud en het gebruik van de Chinese Yuan om voor de olie uit het Midden Oosten te betalen.” Al deze gebeurtenissen tezamen zal een instorten van het bankensysteem veroorzaken en het einde van de Khazariaanse Nieuwe Wereld Orde, stellen de planners zich voor. De trigger zou het einde van oliewaarborgen in januari en februari kunnen zijn wat plotseling een aantal van de grote spelers meer kwetsbaar zal achterlaten voor de gevolgen van instortende olieprijzen, zeggen ze.
Binnen de VS, voert het militaire industriële complex een zuivering van “Israëlische fifth columnists” uit, zeggen de bronnen. En zichtbaar teken hiervan was de veroordeling vorige week van voormalig Staats assemblee woordvoerder Sheldon Silver voor zeven federale corruptie zaken.
De veroordeling maakt deel uit van een beweging om politieke onschendbaarheid te stoppen voor criminele Wall Street hedgefondsen en firma’s die de economie van de VS plunderen, zeggen bronnen bij de White Dragon Society in de VS.
Een ander teken is een campagne voor het ontslag van Chicago burgemeester Rahm Emanuel, ogenschijnlijk vanwege de cover up van de buitengerechtelijke moord op een Afrikaans Amerikaanse tiener. Dit is echter alleen een wettelijke aanleiding om deze Chicago gangster uit de macht te zetten, zeggen WDS bronnen. De Khazarianen zullen reageren met nog meer in scene gezette massale schietpartijen.
Ondertussen, zijn er ook ontwikkelingen geweest in Japan. Japans machtsmakelaar Chodoin Daikaku zegt dat de voormalig Japanse minister van financiën Heizo Takenaka kortgeleden een omkoopsom van “meer dan een miljard dollars” heeft aangeboden aan populair politicus van de oppositie Toru Hashimoto. Sinds Takenaka de Japanse verrader is die de controle over het Japanse financiële systeem heeft overgedragen aan de Khazariaanse bende, is deze poging om Hashimoto om te kopen bedoeld om hem dienstbaar te maken aan de Khazariaanse maffia. Als hij de omkoopsom accepteert, wordt hem beloofd dat hij eventueel de baan van Eerste Minister krijgt maar alleen als hij instemt met het plunderen van Japanse spaargelden door de Khazariaanse maffia.
De rapporten van de laatste Bank van Japan geven aan dat het totale bedrag aan geld in omloop in Japan verminderd terwijl de laatste Japanse GDP statistieken laten zien dat het land in recessie is. Beide gebeurtenissen bewijzen dat de zogenaamde Abenomieën, of massaal geld drukken door de bank van Japan, grotendeels de diefstal van Japans geld is met als doel de Khazariaanse bende en hun banken te redden. Zoals de eigen statistieken van de Japanse regering laten zien, wordt dit BOJ geld niet uitgegeven in Japan.

Tenslotte, Zhang Seung Shik, een van de eisers van het $30 biljoen Mantsjoerijns goud fortuin, zei vorige week dat de Bank voor Internationale Geschillen hem heeft beloofd dat het geld gebruikt zal worden om “de Mantsjoerijnse natie te herstellen, China in 16 landen te verdelen en Rusland in 4 landen. 
Webpage: Antimatrix.org
Translator: Lia V.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers