bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Wednesday, December 9, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 08:12:2015


Perzische, Ottomaanseimperiums komen in conflict terwijl grote oliegevechten in het Midden-Oosten woedden


7 december 2015


Historische gebeurtenissen ontwikkelen zich verder in het Midden Oosten terwijl oude rijken, het Ottomaanse (Turkije) en het Perzische (Iran), uitkijken naar bondgenoten voor hun gevecht om de olievelden te grijpen en de landkaarten van de regio opnieuw te tekenen. Het vechten in het Midden Oosten gaat ook over controle over de petrodollars en aldus over het financiële systeem van de wereld. Op die manier is het een Westerse burgeroorlog die proxies uit de regio gebruikt.

De complexe rij van machten die vechten over deze olie oorlogsbuit zorgt er voor dat het nieuws dat uit de regio komt verwarrend is. Dus, het is misschien een goede tijd om de hoofdrolspelers en hun plannen te proberen te identificeren voordat we ons verder verdiepen in de laatste ontwikkelingen in de oorlog.

Het eerste ding om te begrijpen is dat er wordt gevochten om een inkomstenstroom met een waarde van meer dan $2 biljoen per jaar. Bijvoorbeeld Europa gaf meer dan $600 miljard in 2013 uit aan energie, volgens statistieken verstrekt door Eurogas.
Het meeste hiervan werd geïmporteerd vanuit het Midden Oosten of Rusland. China en de VS spenderen ieder soortgelijke bedragen net als de rest van de wereld.

De zogenaamde Neo-con factie van de Khazariaanse maffia hoopte om al deze olie te bemachtigen en zo hun controle over de planeet intact te houden voor tenminste nog een eeuw, zoals gezien kan worden in hun eigen verslagen als Project for a New American  Century (project voor een nieuwe Amerikaanse Eeuw). Dat is waarom Khazariaans, inteelt, maffioos, schurk, George Bush Jr. en zijn maatjes hun 911”nieuw Pearl Harbor” uitvoerden. Dit was waarom de VS en ander Westerse legers er in geluisd werden om deel te nemen aan het stelen van olie voor deze gangsters onder het voorwendsel van een “zoektocht naar wapens voor massa destructie”en een “zoektocht naar Bin Laden.” 

We weten ook dat Bush Jr. regiem schurk Donald Rumsfeld rapporteerde dat $2,3 biljoen van het Pentagon budget vermist werd vlak voor 911. Dit geld werd uitgegeven aan het creëren van een huurlingenleger  bekend onder verschillende namen;  Blackwater,  Academi en nu ISIS, volgens de geheime dienst van het Pentagon, heeft dit private leger, op zijn minst 500.000 sterk, de olievelden van het Midden Oosten ingenomen, vooral in Irak en Syrië.

We weten ook uit verschillende gedetailleerde verslagen dat de gestolen olie door Israël, Turkije en Saudi Arabië wordt witgewassen. Deze landen worden allen geregeerd door Satan aanbiddende Khazariaanse maffia families die net doen alsof ze Moslim of Joods zijn.

Het andere punt dat hier herhaald moet worden is dat grote oliebedrijven en hun aandelenhouders diep betrokken zijn bij dit conflict. De grote oliebedrijven die het uitknokken in de regio zijn BP (Britse Rothschilds), Exxon Mobil (Rockefeller), Gazprom ( Rothschild en Russische oligarchen) en het Saudi/Bush misdaad syndicaat.

De ogenschijnlijk tegenover elkaar staande Khazariaanse maffia facties hebben net gedaan alsof ze tegen elkaar vochten terwijl ze eigenlijk samenwerkten om een Khazariaans gecontroleerde super staat te stichten in de regio. Dit is wat de totale zogenaamde Arabische lente reeks van staatsgrepen in de regio als einddoel hadden
Er is ook een machtige factie die vecht om de Khazariaanse controle over de regio en elders volledig te beëindigen deze is gecentreerd rondom de strijdkrachten en geheime diensten van de wereld, vooral die van de VS, Rusland en China.

We moeten ook opnieuw benoemen dat Rusland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Iran, Turkije, Jemen, Saudi Arabië, Syrië, het Pentagon en anderen allemaal actief deelnemen net als het ISIS huurlingen leger, aan het gevecht dat woedt in de regio.

We kunnen nu zien waarom het niet onredelijk is om te zeggen dat de Derde Wereldoorlog in het Midden Oosten is begonnen.

Oké, dus met dat uitgebreide plaatje als herinnering van wat er gaande is, laten we eens kijken naar de laatste ontwikkelingen in dit conflict. Vorige week, terwijl Russisch President Vladimir Poetin in Parijs een ontmoeting had met, President van de VS Barack Obama, belde Generaal Joseph Dunford, hoofd van het Pentagon, Valery Gerasimov Chief of Staff van de Russische gewapende strijdkrachten. Dunford en Gerasimov overlegden over hoe “Turkije Israël en Saudi Arabië neer te halen in de werkelijke oorlog over terreur,” volgens bronnen bij het Pentagon.
Als een deel van deze gezamenlijke Russische/Pentagon campagne, heeft het Pentagon alle Patriot lucht defensie raketsystemen lam gelegd in Saudi Arabië, Turkije en Israël. Tegelijkertijd heeft Rusland een no-fly zone vastgesteld door de hele regio.
 “Israëlische verslagen over luchtaanvallen in Syrië of tegenmaatregelen voor Russische S300 anti raket systemen in Griekenland zijn wanhopige leugens om zijn irrelevante, nederlaag, en een luchtmacht die aan de grond staat te verhullen,” zeggen bronnen bij het Pentagon. De oliestroom naar Israël is nu grotendeels gestopt en dat land wordt gedwongen huilend en schreeuwend, om het terrein dat het in 1967 inpikte op te geven.
Er is ook een run op banken gaande in Israëls bondgenoot Saudi Arabië als reactie op Jemenitische troepen die dat land binnenvallen en de steden Najran en Jizan omsingelen vlakbij de Jemenitische grens.
De Duitse regering heeft zich nu ook verenigd met de Russen en het Pentagon wanneer ze openlijk optreden tegen de Khazarianen door de Saudi Arabieren openlijk te beschuldigen als een van de belangrijkste exporteurs in de wereld van terreur.
Ondertussen heeft Rusland grote stappen ondernomen tegen Khazariaanse proxy strijdkrachten in Azerbeidzjan volgens bronnen bij het Pentagon. Een Azerbeidjaanse olieboorinstallatie werd vorige week in brand gestoken om de oliestroom naar Israël te stoppen welke werd gebruikt om de wapenexport te financieren naar de Azerbeidjaanse hoofdstad Baku. Rusland heeft ook raketten opgesteld in Armenië met als doel de twee geheime Israëlische drone/luchtmachtbases in Azerbeidzjan” lam te leggen,” zeiden ze. “De boodschap is de Shia meerderheid in Azerbeidzjan moet Israël dumpen, hun berenomarming accepteren, de Shia strafexpeditie stoppen, het bijleggen met Iran of anders,” zei een van hen.
Turkije heeft nu gereageerd door troepen te sturen naar Irak en heeft zich openlijk verbonden met de Sunni Moslims in dat land. Bronnen in contact met Nouri al-Maliki, tot voor kort president van Irak, zeggen dat Miliki gelooft dat er een geheime VS/Turkse overeenkomst is om Irak op te splitsen. Al-Maliki gelooft dat ISIS stuurloos is en dat de VS niets kan doen om dit te stoppen, zeggen de bronnen.
Andere bronnen zeggen dat het regiem van Turkije zich eenvoudig beweegt in een machtsvacuüm dat bestaat in Irak en dit aan het ontwikkelen is in Saudi-Arabië in een poging te stoppen wat het ziet als een Perzisch offensief in de regio. Dus, zoals hierboven vermeld, hebben we oorlog tussen het Ottomaanse Rijk en zijn bondgenoten en het Perzische Rijk en zijn bondgenoten. Op dit moment, gaat het grote geld naar de Perzen.
Echter, nu dat de Turken zich realiseren dat de NATO niet voor ze zal gaan vechten tegen Rusland kun je er zeker van zijn dat ze in het geheim onderhandelen met Rusland en het Pentagon in de hoop zichzelf te redden van een ramp. Het leger van de VS heeft het al erg duidelijk gemaakt dat het onwillig is om Israël te beschermen wat betekent dat dit land aan de genade van Turkije, Iran en nog het meest van Rusland, is overgeleverd.
De gevechten in het Midden Oosten maken deel uit van een groter plan van de planners van het militaire industriële complex van de VS met als doel een wereldwijde uitschakeling van de Khazariaanse maffia controle van de financiële bankensystemen. Dit scenario vraagt onder andere om “$30 per vat olie, een opkomende schulden wanbetalen markt, de val van het huis van Saud en het gebruik van de Chinese Yuan om voor de olie uit het Midden Oosten te betalen.” Al deze gebeurtenissen tezamen zal een instorten van het bankensysteem veroorzaken en het einde van de Khazariaanse Nieuwe Wereld Orde, stellen de planners zich voor. De trigger zou het einde van oliewaarborgen in januari en februari kunnen zijn wat plotseling een aantal van de grote spelers meer kwetsbaar zal achterlaten voor de gevolgen van instortende olieprijzen, zeggen ze.
Binnen de VS, voert het militaire industriële complex een zuivering van “Israëlische fifth columnists” uit, zeggen de bronnen. En zichtbaar teken hiervan was de veroordeling vorige week van voormalig Staats assemblee woordvoerder Sheldon Silver voor zeven federale corruptie zaken.
De veroordeling maakt deel uit van een beweging om politieke onschendbaarheid te stoppen voor criminele Wall Street hedgefondsen en firma’s die de economie van de VS plunderen, zeggen bronnen bij de White Dragon Society in de VS.
Een ander teken is een campagne voor het ontslag van Chicago burgemeester Rahm Emanuel, ogenschijnlijk vanwege de cover up van de buitengerechtelijke moord op een Afrikaans Amerikaanse tiener. Dit is echter alleen een wettelijke aanleiding om deze Chicago gangster uit de macht te zetten, zeggen WDS bronnen. De Khazarianen zullen reageren met nog meer in scene gezette massale schietpartijen.
Ondertussen, zijn er ook ontwikkelingen geweest in Japan. Japans machtsmakelaar Chodoin Daikaku zegt dat de voormalig Japanse minister van financiën Heizo Takenaka kortgeleden een omkoopsom van “meer dan een miljard dollars” heeft aangeboden aan populair politicus van de oppositie Toru Hashimoto. Sinds Takenaka de Japanse verrader is die de controle over het Japanse financiële systeem heeft overgedragen aan de Khazariaanse bende, is deze poging om Hashimoto om te kopen bedoeld om hem dienstbaar te maken aan de Khazariaanse maffia. Als hij de omkoopsom accepteert, wordt hem beloofd dat hij eventueel de baan van Eerste Minister krijgt maar alleen als hij instemt met het plunderen van Japanse spaargelden door de Khazariaanse maffia.
De rapporten van de laatste Bank van Japan geven aan dat het totale bedrag aan geld in omloop in Japan verminderd terwijl de laatste Japanse GDP statistieken laten zien dat het land in recessie is. Beide gebeurtenissen bewijzen dat de zogenaamde Abenomieën, of massaal geld drukken door de bank van Japan, grotendeels de diefstal van Japans geld is met als doel de Khazariaanse bende en hun banken te redden. Zoals de eigen statistieken van de Japanse regering laten zien, wordt dit BOJ geld niet uitgegeven in Japan.

Tenslotte, Zhang Seung Shik, een van de eisers van het $30 biljoen Mantsjoerijns goud fortuin, zei vorige week dat de Bank voor Internationale Geschillen hem heeft beloofd dat het geld gebruikt zal worden om “de Mantsjoerijnse natie te herstellen, China in 16 landen te verdelen en Rusland in 4 landen. 
Webpage: Antimatrix.org
Translator: Lia V.

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA