FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, December 17, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford:15:12:2015

   

Canadese regering denkt er over om troepen te sturen naar Washington DC om de Fed gangsters te arresteren15 december 2015

De nieuw gekozen Canadese regering, geleid door Justin Trudeau, werd geadviseerd om troepen te sturen naar Washington DC en New York stad met als doel het Amerikaanse volk te bevrijden van de fascistische oligarchen die de macht daar grepen tijdens een illegale staatsgreep die volgde op de aanvallen onder valse vlag op 11 september 2001. De suggestie werd gedaan door de White Dragon Society in de onderstaande boodschap die gestuurd werd naar Trudeau op 14 december 2015.

 “De White Dragon Society biedt aan om Justin Trudeau volledig te steunen als hij het Canadese leger bevel geeft om naar Washington DC en New York stad te marcheren met de bedoeling de criminelen te arresteren die verantwoordelijk zijn voor de illegale invasies en massa moorden.”

Zoals Alexander de Grote zei: “Wie niet waagt die niet wint.” Trudeau kan ofwel aan het hoofd staan van een goed gevoel gevende regenboog natie en eindeloos zulke dingen bespreken als “seksuele geaardheid” of, hij kan de koe bij de hoorns vatten en de planeet bevrijden door het Amerikaanse volk te bevrijden.

In de WDS boodschap aan Trudeau stond ook:

 “We beloven de steun aan Europa, het Pentagon, en de BRICS alliantie als Trudeau zal helpen zich te bevrijden van de schurken non-staat acteurs die gezeteld zijn in de VS.”
Senior ambtenaren bij het Pentagon zeggen dat ze willen samenwerken met het Canadese leger wanneer ze oprukken naar deze twee steden met de bedoeling om de criminelen die daar zitten te arresteren.


Ze zijn ook bereid om te overwegen de Verenigde Staten te veranderen in de Verenigde Staten van Canada wanneer zo een actie ondersteund zou worden door het volk tijdens een eerlijke verkiezing. De Rothschild/Europese familie factie, in feite de heerser van Europa, steunt ook de WDS volgens een speciale afgevaardigde gestuurd om de WDS vertegenwoordigers te ontmoeten in Tokyo vorige week, zeiden bronnen bij het WDS.

Ondertussen, stuurde het door de Khazariaanse maffia gecontroleerde land Israël vorige week hun President, Reuven Rivlen voor een ontmoeting met de  woordvoerder van de gezamenlijke regering, Barack Obama. Tijdens de ontmoeting vroeg Rivlen aan het Amerikaanse regiem om Israël te bevoorraden met een hoeveelheid wapens met een waarde van 10 jaar. Hij kreeg “nee” als antwoord net als zijn baas, oorlogscrimineel Benyamin Netanyahu werd verteld in november.

Het feit dat Israëls betrokkenheid bij ISIS en olie diefstal van het Midden Oosten nu welbekend is over hele wereld bij leger en geheime diensten betekent dat het schurken regiem daar geen staatsdonateurs over heeft behalve Saudi Arabië en Turkije.

Het wanhopige verzoek om wapens uit de VS kwam terwijl de oorlog tegen de Saudische, Israëlische, Turkse en Nazi huurlingenleger alliantie in het Midden Oosten intensiever wordt. Op dat front zeggen Pentagon bronnen dat Rusland vorige week voor de tweede keer in de laatste dagen kruisraketten lanceerde. De lancering was bedoeld als een waarschuwing voor Turkije, Israël en “ISIS in Libië,” dat de Russen bereid waren om nucleaire wapens te gebruiken als dit nodig was om de voortgaande diefstal van olie door deze schurkenacteurs te stoppen.

Toen de President van Rusland Vladimir Poetin kortgeleden zei dat “hij hoopte dat nucleaire wapens niet nodig zijn om de terroristen te bestrijden,” doelde hij op hun staatssponsors Israël, Turkije en Saudi Arabië. De Russen hebben ook bestaande orders om Turkse en Israëlische onderzeeërs te laten zinken,” zeiden de Pentagon bronnen. Hou in gedachten dat beiden de Turkse en Israëlische luchtmachten aan de grond staan en dat hun marines onder blokkade liggen.

Het regiem in Saudi Arabië valt misschien wel voordat enige nood zich voordoet om nucleaire wapens te gebruiken. Het laatste Iranese nieuwsverslag claimt dat Jemenitische troepen een aanval hebben “gelanceerd op de militaire bases al-Sidrah in de Wazi’iyah district van Ta’izz.”

Als dat waar is zijn Jemenitische troepen nu op schootafstand van de Saudische Politieke hoofdstad van Riyadh en de religieuze hoofdstad Mekka. Geen wonder dat alle verschillende prinsen hun bankrekeningen leegmaken en het land ontvluchten.

De controle van de Khazariaanse bende over de Verenigde Staten is ook aan het afbrokkelen. Dit is nu te zien in de collectieve media en kan gezien worden in het feit dat Ashleigh Banfield van CNN dinsdagmorgen zei dat “gedurende een periode van 1980 tot 1985 er 18 gerapporteerde terreur aanvallen werden gepleegd in de Verenigde Staten door Joden, 15 hiervan werden gepleegd door de Jewish Defense League.”

 “Het hoofd van de Jewish Defense League zat in de gevangenis in afwachting van een proces…..beschuldigd van het bombarderen van een moskee in Culver City, in een poging om het kantoor van (congreslid van de VS) Darrel Issa te bombarderen, een Arabische Amerikaan.”

Het is duidelijk dat de gezamenlijke media zich eindelijk realiseert dat ze of moeten beginnen om de waarheid te vertellen of uit moeten sterven.

De presidentsverkiezing van de VS gaat ook niet volgens het cabal script. De Rothschilds willen dat de door hen gekozen kandidaat Hillary Clinton het presidentschap van de algemene regering volgend jaar over neemt maar dat is steeds onwaarschijnlijker omdat ze criminele aanklachten tegemoet ziet. Jeb Bush, de kandidaat van de eeuwigdurende “oorlog tegen terreur” factie van de cabal is al uit het presidentiële plaatje en zit misschien binnenkort in de gevangenis.

Ondertussen, heeft Republikeins front man Donald Trump zijn reis naar Israël afgezegd omdat “hij weet dat Israël Amerika op 911 met kernwapens aanviel,” zeggen bronnen bij de CIA.

Verder, sommeerde het Pentagon VS woordvoerder van de algemene regering Barack Obama op 14 december om duidelijk te maken aan hem dat hij zich moest verzetten tegen het plan van de Senator van de Khazariaanse bende John McCain om 100.000 troepen te sturen naar Irak met het doel zich meester te maken van olie en te vechten tegen Rusland.

De oligarchen van de Khazariaanse bende worden nu in vele landen aangevallen. In de VS werd een poging door Dick Cheney om zijn Halliburton samen te voegen met Jame’s Bakers Hughes geblokkeerd door antitrust concerns. Hetzelfde is waar over een cabal poging om Dow en Dupont samen te voegen om een “chemisch gmo duopolie zaad” te maken met Monsanto.

Ondertussen, blijft de Rockefeller familie in zijn toevluchtsoord. Rockefeller olie bedrijf Exxon Mobil wordt nu onderzocht door aanklagers uit New York vanwege de promotie van leugens over de klimaatveranderingen. Een poging van door Rockefeller gecontroleerd General Electric om hun middelen divisie te verkopen aan Electrolux werd ook geblokkeerd. De Rockefellers werden ook gedwongen Japan te verlaten. Ze hebben hun Citibank ondernemingen daar verkocht en hun Exxon Mobil olie operaties stil gelegd wat deel uit maakt van hun complete terugtrekking uit dat land.

Ook, Chinese aanklagers sluiten het net om Macau gok mogul Sheldon Adelson, die beschouwd wordt de belangrijkste Khazariaanse agent te zijn die regeert over de Republikeinse factie van de Khazariaanse politieke charade in Washington DC.

Ondertussen werd In Europa, Rothschild stroman Mikhail Khodorkovsky aangeklaagd voor moord

Terwijl een ander Rothschild knechtje, voormalig Frans President Nicholas Sarkozy, onderzocht wordt voor cocaïnesmokkel.

Die lezers die zich nog steeds afvragen wanneer al de arrestaties van Khazariaanse gangsters zullen beginnen moeten onderhand begrijpen dat het proces al aardig aan de gang is, ook al gaat het pijnlijk langzaam. We hebben al koningen en pauzen ontslag zien nemen in Europa en nu zien we dat Amerikaanse Khazariaanse bendeleiders onderuit gehaald worden. Dit proces zal doorgaan tot het klaar is.

Echter, we moeten de macht van de Khazariaanse bende niet onderschatten of hun voortgaande zelfvertrouwen in hun mogelijkheden om de toekomst van deze planeet te beheersen. De Rothschilds, bijvoorbeeld, hebben opnieuw weer hints gegeven over hun toekomstige plannen door middel van hun vlaggenschip publicatie de Economist. De Economist omslag gevuld met occulte voorspellingen voor 2016 is uitgegeven en kan hieronder gezien worden:

The Economist cover filled with occult predictions for 2016 

De Economist omslag vol met occulte voorspellingen voor 2016 
(Click op de foto voor een hoge resolutie)

Hier is een voorlopige analyse van wat de Rothschilds tegemoet zien. Aan de linkerkant van de foto kan een fronsende president Obama worden gezien omringd door een glimlachende Eerste Minister Shinzo Abe van Japan en een glimlachende President Xi Jinping van China. De suggestie is dat ze de VS centrale figuur voor Azië niet zien die op een goede manier door gaat. Dan daaronder is een UFO object met een schaal voor noedels er op. De noedelschaal vertegenwoordigt een kaart van de Zuid Chinese zee met een Chinese vlag er bovenop. De suggestie is dat China zijn zin krijgt in dat gebied.

In de rechter benedenhoek kun je een baby zien die een globe voortduwt door de jaren 1987, 1993, 2000 en 2008. In ieder van deze jaren vond een grote instorting van de markt plaats wat er op wijst dat ze nog zo een instorting verwachten in 2016. In feite maken de instorting van ongewenste obligaties, olie, de Baltische Dry Index en andere indicators het overduidelijk voor ieder die er naar kijkt dat een Lehman of crisis van groter formaat gezien zal worden en al is begonnen. In een niet gepubliceerd deel van de Economist omslagfoto kan een duivel gezien worden met een koffer duidelijk verwachtend dat hij veel geld zal verdienen aan deze crash.

In het midden van de foto is een glimlachende vrouw te zien die een mobiele telefoon vast houdt en kijkt naar de Eerste Minister van het UK David Cameron terwijl tussen hen in een soort van Taliban figuur te zien is. De suggestie is dat een of ander soort van grote aanval, net als in Parijs, ook in London zal plaatsvinden in 2016.

Er is veel meer te zien in deze foto maar op dit moment zullen we alleen nog verder melden dat er een foto is van een Spaanse veroveraar bovenop een Aziatische pagode in het midden op de achtergrond van de foto. Dit lijkt te impliceren dat ze het gevoel hebben dat het Westen op de een of andere manier Azië zal veroveren beginnend in 2016.

Tenslotte, deze week kunnen we rapporteren dat bijna 200 hoofden van staten een overeenkomst hebben getekend in Parijs om koolstof uitstoot te verminderen. We weten allemaal dat koolstof de planeet niet opwarmt. Niettemin is het interessante punt dat iemand de macht had om bijna 200 hoofden van staten bij elkaar te laten komen in Parijs die tevoorschijn kwamen met zo een overeenkomst.

Wie was dat? Het is ook waard om een positieve invalshoek te melden namelijk dat rijke landen op zijn minst beloven om te helpen ontwikkelingslanden $100 biljard per jaar te betalen om te herbebossen en een alternatieve energie infrastructuur in te voeren. Wie dan ook deze 200 hoofden van staten controleert is op zijn minst bereid om lippendienst te doen voor de bescherming van het milieu. Of dat genoeg zal zijn om hun hoofd van het hakblok te houden blijft nog te bezien. 


Translator: Lia V.


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers