bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


HELSINKI

FOX NEWS

Monday, December 14, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 08:12:2015
8 Δεκέμβρη 2015
Ιστορικά γεγονότα εξακολουθούν να εκδηλώνονται στη Μέση Ανατολή, καθώς παλιές αυτοκρατορίες, η οθωμανική (στην Τουρκία) και η Περσική (στο Ιράν), αναζητούν συμμάχους στον αγώνα τους για απόκτηση πετρελαιοπηγών και επαναχάραξη του χάρτη της περιοχής. Οι μάχες στη Μέση Ανατολή αφορούν επίσης τον έλεγχο των πετροδολαρίων και, επομένως, του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού συστήματος. Ως εκ τούτου, αποτελούν έναν δυτικό εμφύλιο πόλεμο, με τη χρήση αντιπροσώπων στην περιοχή.
Λόγω της περίπλοκης διάταξης των δυνάμεων που μάχονται για το βραβείο του πετρελαίου, οι ειδήσεις που έρχονται από την περιοχή προκαλούν σύγχυση. Ίσως είναι, λοιπόν, μια καλή στιγμή για να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε τους βασικούς παράγοντες και τις ατζέντες τους, πριν προχωρήσουμε παραπέρα στις τελευταίες εξελίξεις του πολέμου.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι, ότι ο πόλεμος γίνεται για ροές εσόδων ύψους άνω των δυο τρισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Η Ευρώπη, για παράδειγμα, δαπάνησε πάνω από εξακόσια δισεκατομμύρια δολάρια για ενέργεια το 2013, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από την Eurogas.


Τα μεγαλύτερο μέρος από αυτήν εισήχθη είτε από τη Μέση Ανατολή είτε από τη Ρωσία. Η Κίνα και οι ΗΠΑ δαπανούν η καθεμία παρόμοιες ποσότητες όσες ο υπόλοιπος κόσμος.
Η λεγόμενη Νεοσυντηρητική φατρία της χαζαρικής μαφίας ήλπιζε να αποκτήσει όλο αυτό το πετρέλαιο και έτσι να διατηρήσει στο ακέραιο τον έλεγχό της πάνω στον πλανήτη για τουλάχιστον άλλον ένα αιώνα, όπως μπορεί να δει κανείς στις δικές τους εκθέσεις, όπως το «Σχέδιο για έναν Νέο Αμερικανικό Αιώνα» [Project for a New American Century]. Αυτός είναι ο λόγος που ο τραμπούκος των Χαζάρων μαφιόζος George Bush Jr. και τα φιλαράκια του διενήργησαν το «νέο τους Περλ Χάρμπορ» της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτός ήταν ο λόγος που ο στρατός των ΗΠΑ και άλλοι στρατοί της Δύσης παραπλανήθηκαν στην κλοπή πετρελαίου γι' αυτούς τους γκάνγκστερς με το πρόσχημα της «αναζήτησης όπλων μαζικής καταστροφής» και «αναζήτησης του Μπιν Λάντεν».
Γνωρίζουμε επίσης, ότι ο κακοποιός Donald Rumsfeld του καθεστώτος Bush Jr. ανέφερε έλλειμμα 2.3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στον προϋπολογισμό του Πενταγώνου αμέσως πριν την 11η Σεπτεμβρίου. Τα χρήματα αυτά δαπανήθηκαν στη δημιουργία του μισθοφορικού στρατού, γνωστού με ποικιλία ονομάτων όπως Blackwater, Academi και τώρα ISIS, σύμφωνα με στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών του Πενταγώνου. Αυτός ο ιδιωτικός στρατός, με δύναμη τουλάχιστον 500.000 ανδρών, έχει κατάσχει τις πετρελαιοπηγές της Μέσης Ανατολής, ιδιαίτερα του Ιράκ και της Συρίας.
Τώρα γνωρίζουμε, επίσης, από πολλές, λεπτομερείς αναφορές, ότι το κλεμμένο πετρέλαιο ξεπλένεται μέσω του Ισραήλ, της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. Όλες αυτές οι χώρες κυβερνώνται από οικογένειες της χαζαρικής μαφίας, που λατρεύουν τον Σατανά και που προσποιούνται ότι είναι Μουσουλμάνοι ή Εβραίοι.
Το άλλο σημείο που πρέπει να επαναληφθεί εδώ είναι, ότι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες και οι μέτοχοί τους έχουν βαθιά ανάμιξη σε αυτή τη σύγκρουση. Οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην περιοχή είναι η BP (Βρετανοί Rothschilds), η Exxon Mobil (Rockefeller), η Gazprom (Rothschild και ρωσική ολιγαρχία) και το συνδικάτο του εγκλήματος Αράβων / Bush.
Οι φαινομενικά αντίπαλες φατρίες της χαζαρικής μαφίας προσποιούνται ότι πολεμούν μεταξύ τους, ενώ στην πραγματικότητα συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ελεγχόμενο από τους Χαζάρους υπερ-κράτος στην περιοχή. Αυτό είναι εκείνο που υποτίθεται ότι θα κατάφερνε στο τέλος η  σειρά από πραξικοπήματα της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης εναντίον των κυβερνήσεων της περιοχής.
Υπάρχει επίσης μια ισχυρή φατρία, που μάχεται για τον πλήρη τερματισμό του χαζαρικού ελέγχου στην περιοχή και αλλού, που επικεντρώνεται στις ένοπλες δυνάμεις του κόσμου και τις υπηρεσίες πληροφοριών, ιδίως εκείνες των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας.
Πρέπει επίσης να θυμόμαστε, ότι η Ρωσία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, το Ιράν, η Τουρκία, η Υεμένη, η Σαουδική Αραβία, η Συρία, το Πεντάγωνο και άλλοι  συμμετέχουν όλοι ενεργά, μαζί με τον μισθοφορικό στρατό του ISIS, στις συγκρούσεις που μαίνονται στην περιοχή.
Μπορούμε τώρα να δούμε γιατί δεν είναι παράλογο να πούμε, ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή.
Εντάξει, αυτά όσον αφορά στην υπενθύμιση της μεγάλης εικόνας του τι συμβαίνει, ας κοιτάξουμε τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγκρουση αυτή. Την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama στο Παρίσι, ο Στρατηγός Joseph Dunford, επικεφαλής του Πενταγώνου, τηλεφώνησε στον Valery Gerasimov, αρχηγό του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Οι Dunford και Gerasimov συζήτησαν για το πώς «να ανατρέψουν την Τουρκία, το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο του πραγματικού πολέμου κατά της τρομοκρατίας», σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Ως μέρος αυτής της κοινής εκστρατείας Ρωσίας / Πενταγώνου, το Πεντάγωνο έχει παραλύσει όλα τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Patriot στην Σαουδική Αραβία, στην Τουρκία και στο Ισραήλ. Την ίδια στιγμή η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων σε όλη την περιοχή.
«Ισραηλινές αναφορές για αεροπορικές επιδρομές στη Συρία ή για αντίμετρα προς τα ρωσικά αντιπυραυλικά συστήματα S300  στην Ελλάδα είναι  ψέματα απελπισίας, για να καλύψουν την ασχετοσύνη, την ήττα και τις καθηλωμένες αεροπορικές δυνάμεις του», λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Η ροή πετρελαίου προς το Ισραήλ έχει πλέον ουσιαστικά σταματήσει και η χώρα αυτή δέχεται πιέσεις, κλοτσώντας και ουρλιάζοντας, να εγκαταλείψει τα εδάφη που άρπαξε το 1967.
Υπάρχει επίσης μια διαρροή τραπεζικών κεφαλαίων που συμβαίνει στην ισραηλινή σύμμαχο Σαουδική Αραβία, ως αντίδραση στην επέλαση των στρατευμάτων της Υεμένης στην εν λόγω χώρα και στην πολιορκία των πόλεων Najran και Jizan, κοντά στα σύνορα της Υεμένης.


Η γερμανική κυβέρνηση έχει επίσης ενωθεί τώρα με τους Ρώσους και το Πεντάγωνο, κινούμενη ανοιχτά εναντίον των Χαζάρων, κατηγορώντας δημόσια τους Σαουδάραβες, ότι είναι ανάμεσα στους μεγαλύτερους εξαγωγείς τρόμου στον κόσμο.


Εν τω μεταξύ, η Ρωσία έχει κάνει μεγάλες κινήσεις εναντίον των χαζαρικών δυνάμεις μεσολάβησης στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Μία εξέδρα άντλησης πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν πυρπολήθηκε την περασμένη εβδομάδα, για να σταματήσει η ροή του πετρελαίου προς το Ισραήλ, που το χρησιμοποιούσε για τη χρηματοδότηση των εξαγωγών όπλων προς την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν Μπακού. Η Ρωσία έχει επίσης αναπτύξει πυραύλους στην Αρμενία για να «καθηλώσει τις δύο ισραηλινές μυστικές βάσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Αζερμπαϊτζάν», είπαν. «Το μήνυμα προς το σιιτικής πλειοψηφίας Αζερμπαϊτζάν είναι να παρατήσει το Ισραήλ, να αποδεχθεί την αγκαλιά της αρκούδας, να σταματήσει την καταστολή των Σιιτών, να τα πάει καλά με το Ιράν, ή αλλιώς...» είπε ένας από αυτούς.
Η Τουρκία αντέδρασε τώρα στέλνοντας στρατεύματα στο Ιράκ και συμμαχώντας ανοιχτά με τους Σουνίτες μουσουλμάνους στη χώρα αυτή. Πηγές σε επαφή με τον Nouri al-Maliki, μέχρι πρόσφατα Πρόεδρο του Ιράκ, λένε ότι ο Maliki πιστεύει, πως υπάρχει μια μυστική συμφωνία ΗΠΑ-Τουρκίας για διχοτόμηση του Ιράκ. Ο Al-Maliki θεωρεί, ότι ο ISIS είναι εκτός ελέγχου και ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν, είπαν οι πηγές.
Άλλες πηγές αναφέρουν, ότι το καθεστώς της Τουρκίας απλά εισχωρεί στο κενό εξουσίας που υπάρχει στο Ιράκ και αναπτύσσεται στην Σαουδική Αραβία, σε μια προσπάθεια να σταματήσει αυτό που βλέπει σαν μια περσική επιθετική στάση στην περιοχή. Έτσι, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, έχουμε έναν πόλεμο μεταξύ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και των συμμάχων της και της Περσικής Αυτοκρατορίας και των συμμάχων της. Αυτή τη στιγμή, το έξυπνο χρήμα [smart money] είναι στους Πέρσες.
Ωστόσο, τώρα που οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται, ότι το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να πολεμήσει τη Ρωσία για λογαριασμό τους, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι διαπραγματεύονται μυστικά με τη Ρωσία και το Πεντάγωνο, με την ελπίδα να σωθούν οι ίδιοι από την καταστροφή. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει ήδη καταστήσει πολύ σαφές, ότι δεν είναι πρόθυμος να προστατεύσει το Ισραήλ, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η χώρα θα είναι στο έλεος της Τουρκίας, του Ιράν και, κυρίως, της Ρωσίας.
Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου των σχεδιαστών του στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος των ΗΠΑ για μια παγκόσμια κατάργηση του ελέγχου της χαζαρικής μαφίας επί του τραπεζικού και του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτό το σενάριο απαιτεί «πετρέλαιο με τριάντα δολάρια το βαρέλι, αθέτηση του χρέους σε μια αναδυόμενη αγορά, πτώση του οίκου των Σαούντ και χρήση του κινεζικού γιουάν για πληρωμή για το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής», μεταξύ άλλων. Στο σύνολό τους, τα γεγονότα αυτά θα προκαλέσουν τραπεζικές καταρρεύσεις και το τέλος της χαζαρικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης, οραματίζονται οι σχεδιαστές. Το έναυσμα θα μπορούσε να είναι η λήξη των ασφαλίσεων του πετρελαίου τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, που θα αφήσει ξαφνικά μερικούς μεγάλους παίκτες πολύ περισσότερο εκτεθειμένους στις επιπτώσεις της κατάρρευσης των τιμών του πετρελαίου, λένε.
Μέσα στις ΗΠΑ, το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα πραγματοποιεί μια εκκαθάριση των «Ισραηλινών πεμπτοφαλαγγιτών αρθρογράφων» είπαν οι πηγές. Ένα ορατό σημάδι αυτού ήταν, την προηγούμενη εβδομάδα, η καταδικαστική απόφαση κατά του πρώην ομιλητή του συγκροτήματος της Νέας Υόρκης Sheldon Silver για επτά ομοσπονδιακές κατηγορίες περί διαφθοράς.


Η καταδικαστική απόφαση είναι μέρος μιας κίνησης για να αρθεί η πολιτική προστασία των εγκληματικών hedge funds της Wall Street και των επιχειρήσεων που λεηλατούν την οικονομία των ΗΠΑ, λένε πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου στις ΗΠΑ.
Ένα άλλο σημάδι είναι μια καμπάνια για την εκδίωξη του Δημάρχου του Σικάγο Rahm Emanuel, φαινομενικά για την συγκάλυψη της εξωδικαστικής δολοφονίας ενός Αφροαμερικανού εφήβου. Αυτό, ωστόσο, είναι απλά ένα νομικό πρόσχημα για την απομάκρυνση αυτού του γκάνγκστερ του Σικάγου από την εξουσία, λένε οι πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου. Θα πέσουν κι άλλα κεφάλια καθώς αυτό θα εξελίσσεται, προσθέτουν οι πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου των ΗΠΑ. Οι Χαζάροι θα αντιδράσουν οργανώνοντας περισσότερες μαζικούς φόνους.
Εν τω μεταξύ, έχουν υπάρξει εξελίξεις στην Ιαπωνία, επίσης. Ο Ιάπωνας  μεσίτης εξουσίας Chodoin Daikaku λέει, ότι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας Heizo Takenaka προσέφερε πρόσφατα μια δωροδοκία αξίας "πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια" στον δημοφιλή πολιτικό της αντιπολίτευσης Toru Hashimoto. Δεδομένου ότι ο Takenaka είναι ο Ιάπωνας προδότης, που παρέδωσε τον έλεγχο του ιαπωνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος στον όχλο των Χαζάρων, αυτή η προσπάθεια να δωροδοκήσει τον Hashimoto στοχεύει στο να τον κάνει να υπηρετήσει την χαζαρική μαφία. Αν αποδεχθεί τη δωροδοκία, θα πάρει την υπόσχεση ότι μελλοντικά θα του δοθεί το έργο του πρωθυπουργού, αλλά μόνο αν συμφωνήσει να επιτρέψει τη συνέχιση της λεηλασίας των αποταμιεύσεων της Ιαπωνίας από την χαζαρική μαφία.
Η τελευταίες εκθέσεις της Τράπεζας της Ιαπωνίας σημειώνουν, ότι το συνολικό ποσό των χρημάτων σε κυκλοφορία στην Ιαπωνία μειώνεται, ενώ οι πιο πρόσφατες στατιστικές για το ιαπωνικό ΑΕΠ δείχνουν, ότι η χώρα βρίσκεται σε ύφεση. Και τα δύο αυτά γεγονότα αποδεικνύουν, ότι η λεγόμενη πολιτική Abenomics, ή μαζική εκτύπωση χρήματος από την Τράπεζα της Ιαπωνίας, είναι απλώς η κλοπή του ιαπωνικού χρήματος, με στόχο την διάσωση του χαζαρικού όχλου και των τραπεζών του. Όπως δείχνουν οι στατιστικά της ίδιας της ιαπωνικής κυβέρνησης, αυτά τα χρήματα της Τράπεζας Της Ιαπωνίας δεν δαπανώνται στην Ιαπωνία.
Τέλος, Ο Zhang Seung Shik, ένας από τους διεκδικητές της περιουσίας σε χρυσό της Μαντζουρίας, αξίας τριάντα τρισεκατομμυρίων δολαρίων, είπε την περασμένη εβδομάδα, ότι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών του έχει υποσχεθεί, πως τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να «αποκατασταθεί το έθνος της Μαντζουρίας, να χωριστεί η Κίνα σε δεκαέξι χώρες και η Ρωσία να χωριστεί σε τέσσερις χώρες». Το μόνο που μπορούμε να πούμε στον κ. Zhang είναι, ότι μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται, αλλά κανείς δεν πρόκειται να του αναθέσει την ευθύνη των τριάντα τρισεκατομμυρίων.

Webpage: Antimatrix.org


Translator: Nikos

bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers