CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, December 26, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 22:12:2015


Financiële Machtstrijd wordt intenser terwijl hoofd van het IMF wordt aangeklaagd na door het IMF aangekondigde veranderingen

December 22, 2015

Het Internationale Monetaire Fonds deed een serieuze poging om zijn SDR valuta er door te drukken, als vervanging van de VS dollar. Het congres van de VS keurde eindelijk (na 5 jaar vertraging) IMF stemmen voor correctie van de verzwakte G7 macht goed, na welke de organisatie aankondigde dat het zijn geld verdubbelde naar 477 miljard SDR (VS $660 miljard) van 238 miljard SDR (ongeveer $ 330 miljard).
Iemand was onmiddellijk na deze aankondiging duidelijk niet blij, de Franse politie daagde het IMF hoofd Christine Lagarde voor het gerecht.
Het laatste hoofd van het IMF, Dominique Strauss-Kahn, werd gearresteerd wegens opgeblazen aantijgingen voor verkrachting en verwijderd uit zijn functie toen hij probeerde de SDR er door te drukken als vervanging voor de VS dollar. De CIA zat achter deze operatie, volgens bronnen bij de CIA. Laten we zien of Lagarde het beter doet.

Een ander teken dat de VS dollar en de mensen die het controleren betrokken zijn bij financiële oorlogsvoering op hoog niveau, waren de koersstijgingen vorige week aangekondigd door de VS Federale Reserve Raad. De officiële reden voor de koersstijging, een sterke VS economie, was een regelrechte leugen. Zoals alle werkelijke economische meters laten zien blijft de economie van de VS in verwarring. Verder, zal deze koersverhoging het effect hebben geld te halen van kleine banken die geld uitlenen aan reële bedrijven richting de grote banken die de Fed controleren en wiens belangrijkste bezigheid gokken is. De werkelijke reden voor deze koersstijging was het niet langer beschermen van de  bestaande VS dollar en niet de economie van de VS. In ieder geval, was de koersstijging een mislukking want de dollarkoers daalde in plaats van te stijgen. Lange termijn rentetarieven daalden ook, wat betekent dat de markt deflatie verwacht en niet de veronderstelde inflatie die de koersstijging verondersteld werd te stoppen.
De regering van de VS gaat er eindelijk mee akkoord zijn macht over het IMF te verminderen terwijl de door de Fed verhoogde rentetarieven waarschijnlijk verbonden zijn aan de pogingen van de regering van de VS om af te stevenen op een faillissement. Met andere woorden, als een voorwaarde voor aanvullende fondsen, werd de VS gedwongen de werkelijke controle van het IMF te overhandigen en meer rente te betalen aan buitenlanders die de VS dollar bezitten.
Het feit dat de VS vorige week B52 bommenwerpers stuurde naar Chinees grondgebied was bijna zeker verbonden aan geheime onderhandelingen op hoog niveau om de regering van de VS drijvende te houden. In wezen, gebruikten de Amerikanen opnieuw hun nucleaire oorlogskaart om een betere deal te sluiten.
Een ander teken dat er fundamenteel iets is veranderd is het feit dat de regering van de VS vorige week ongeveer een draai van 180 graden heeft gemaakt in zijn politiek tegen Syrië door de VN resolutie te ondersteunen die niet vroeg om de afzetting van de Syrische president Bashar Assad.
De VS en Israel, tot nu toe vaak veroordeeld in de VN door de rest van de wereld, hebben tekenen laten zien van een verandering van regiem door unaniem voor te stemmen tijdens een VN resolutie gericht op het afsnijden van ISIS financiën. Deze resolutie was gericht op de familie van de Turkse President Erdogan, de Koerdische Barzani familie, de Bush misdaadfamilie, Israëls Exxon, BP en anderen. Zoals ambtenaren bij het Pentagon het stellen: “Het is poëtische gerechtigheid dat deze unanieme VN stemming werd voorgezeten door de minister van financiën van de VS, Jack Lew, een orthodoxe Jood.” De meest recente geheime dienst afdeling van het ministerie van defensie van de VS, onthulde ook dat de Bushes en hun neo con maatjes olie tanker vrachtwagens, pick-up trucks en andere uitrusting, hebben verscheept naar ISIS vanuit Houston, Texas, zeggen bronnen bij het Pentagon. De vrachtwagens worden aangepast in Israël en daarna naar het oorlogsgebied gestuurd via Turkije en Jordanië, zeggen ze.
Generaals bij het Pentagon en hun achterban worden steeds wantrouwiger tegenover Minister van Defensie Ashton Carter. Carter was kortgeleden in Turkije waar hij een luchtaanval beval in Irak waarbij 25 Irakese soldaten omkwamen, zeggen de bronnen. Carter beval de aanval als straf voor de Irakezen nadat ze een aanbod van hem weigerden voor het sturen van speciale troepen en Apache helikopters. Speciale strijdkrachten van de VS werden kortgeleden ook afgewezen om Libië binnen te vallen, wat er op wijst dat er een groeiend internationaal wantrouwen is in hun leiderschap.
De ambtenaren bij het Pentagon zeggen dat Carters gebruik van persoonlijke e-mails voor zaken van het Ministerie van Defensie misschien gebruikt worden als een reden om hem te verwijderen uit zijn functie. Dit is hetzelfde ding waarvoor Hillary Clinton wordt aangevallen.
In ieder geval, heeft Erdogan van Turkije blijkbaar met half toegeknepen ogen gekeken, nadat hij zag dat zijn Israëlische en VS bondgenoten een voor een hun macht verloren. Vorige week bezweek Turkije onder universele internationale druk en trok het zijn troepen terug die het naar Irak had gestuurd. De andere schurkenstaat in het Midden Oosten, Saudi Arabië, gaat door met wanhopig worstelen voor overleving. Als een deel hiervan, kondigde de Saudische regering vorige week een 34 natie verbond aan “tegen terrorisme.” Jammer genoeg voor de Ibn Saudische misdaad familie, ontkennen de belangrijkste naties in deze zogenaamde coalitie de Saudische beweringen dat ze hiervan deel uit maken.
Indonesië en Maleisië, twee andere grote Islamitische machten, zijn ook van plan om het Saudische regiem niet te ondersteunen.
Leiders in de meest oprechte Moslim landen zijn zich er volledig van bewust dat de Saudische Koninklijke familie niet echt Moslims zijn maar eerder leden van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia.
Met dalende olieprijzen naar $30 per vat en met waarborgen gedaan voor $70 een vat dat zijn waarde verliest, zullen de Saudis spoedig niet meer in staat zijn om zich een huurlingenleger, dat ze aan de macht houdt, te veroorloven. Deze verandering zal de grote banken als Citibank beïnvloeden die voor een groot deel van hun zaken afhankelijk zijn van het recyclen van Saudisch oliegeld. Grote faillissementen worden verwacht in januari en februari in verband met dit alles.
Er worden ook een serie acties uitgevoerd tegen de Khazariaans maffia in de Verenigde Staten. Van Sheldon Adelson en Rupert Murdoch tot belangrijke Khazariaanse machtshebbers hebben laten zien dat ze bestuurlijke controle van de media gebruiken om leugens te vertellen en om rechtszaken te verstoren. De New York Times is ook betrapt op het deleten van belangrijk nieuws van zijn pagina’s.
Deze onthullingen die allemaal in een week naar buiten komen zijn een teken van rebellie tegen het gezamenlijk verdraaien van nieuws. Khazariaanse pogingen om de complete controle te centraliseren worden ook onderworpen aan een nauwkeurig onderzoek. Bijvoorbeeld, een onderzoek van een afdeling van het Ministerie van Justitie in de VS naar een recente poging door de grote chemische bedrijven Dow en Dupont om te fuseren, heeft onthult dat Vanguard de grootste aandeelhouder is in beide en dat een ander Khazariaans front, Blackrock, hier ook bij betrokken is. Deze op monopolie gerichte actie wordt verwacht niet te worden goedgekeurd.
De Chinezen kwamen ook in actie om te voorkomen dat de alom gehate Monsato Corporation en zijn Goldman Sachs bankier, een monopolie verkregen op de wereldwijde voedselbevoorrading door Chemchina het Zwitserse Agribussiness Syngenta te laten aankopen.
Ondertussen kwam van het Russische front, verdere bevestiging vorige week naar buiten dat Vladimir Poetin niet helemaal echt is. Een Russisch FSB agent, aangesloten bij de White Dragon Society, wiens bedrijf Russische oligarchen beschermt, heeft gezegd dat Poetin een serie dubbelgangers heeft die scripts voorlezen en net doen alsof ze een machtig leider zijn. Er wordt nu gezegd dat de werkelijke leider van Rusland de Minister van Buitenlandse zaken is, Sergey Lavrov. Kijk eens naar deze foto’s van Lavrov en “Poetin” en zie zelf welke van de twee mannen de baas lijkt:
Dan, om het Russische genoom te bevestigen dat genoeg Poetin dubbelgangers heeft gefabriceerd, kijk hier eens naar de foto’s van “Poetin,” een gedateerd in 1920, en een ander in 1941 en een ander in 2015:
De Russen gebruiken “Poetin” als een symbool voor hun verenigd leiderschap maar vergis je niet, Russische eenheid hangt niet af van een enkel, te vermoorden, charismatische leider.
Sprekend over charismatische leiders, Canada’s nieuwe Eerste Minister Justin Trudeau streeft naar eenheid. Zijn multi-etnische regenboog kabinet en zijn roep om het legaliseren van marihuana heeft grote verwachtingen gewekt voor zijn regering in Canada. Iedereen die deze schrijver daar ontmoette hoopte en wenste het beste voor deze nieuwe regering. Hoewel tijdens een bezoek aan Canada vorige week, nam een lid van de Canadese geheime dienst contact op met deze schrijver met informatie over zijn vader Pierre Trudeau. Volgens deze CSIS bron, werd Pierre Trudeau gechanteerd met aanklachten voor pedofilie zodat hij het gebruik van geld van de door de regering bezeten Bank van Canada om regeringsoperaties te financieren zonder belasting of schulden zou beëindigen. In plaats daarvan dwong hij Canada naar een Babylonische stijl schuldenslavernij bij Khazariaanse maffia banken. Beschuldigingen voor pedofilie terzijde genomen, is het een welbekend feit dat het Trudeau was die het gebruik van het vrije geld van de Bank van Canada om de regering te financieren, beëindigde.
Laten we zien of Justin zal blijken eerlijk en goed te zijn, aardig uitziende stroman of dat hij zijn vaders misdaden ongedaan zal maken. Als hij faalt om de Bank van Canada terug te halen naar zijn oorspronkelijke mandaat dan kun je er zeker van zijn dat er leden zijn van het Canadese volk net als van de politie en geheime diensten die hem hiervoor aansprakelijk stellen.
In een laatste aantekening; het is duidelijk dat de wereldhandel en markten nu niet goed functioneren, terwijl olietankers doelloos ronddrijven en handelsactiviteiten snel afnemen terwijl markten instorten
Japanse zakenmensen met enorme ondernemingen in China zeggen dat de economie van China ook in een slechtere staat verkeerd dan de officiële regeringscijfers laten zien

Een of ander systematische instorting vindt vertraagd plaats. Dit zal niet in een nacht gebeuren maar, net als terugkijkend naar de val van de Sovjet Unie, zal het lijken alsof een totaal politiek-economisch systeem bijna onmiddellijk instort. In dit geval zal de op Babylonische schuldenslavernij en mind-controle gebaseerde regering (govern=control, ment=mind) instorten.
Webpage: Antimatrix.org
Vertaling: Lia V.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers