FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, December 23, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 15:12:2015



Η καναδική κυβέρνηση προτίθεται να αποστείλει στρατό στην Ουάσινγκτον για να συλλάβει τους γκάνγκστερς της Fed


15 Δεκεμβρίου 2015



Η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του Καναδά με επικεφαλής τον Justin Trudeau έχει δεχθεί υπόδειξη να στείλει στρατό στην Ουάσιγκτον και στη Νέα Υόρκη, για να απελευθερώσει τον αμερικανικό λαό από τους φασίστες ολιγάρχες που κατέλαβαν την εξουσία εκεί με ένα παράνομο πραξικόπημα, που ακολούθησε τις ψεύτικες επιθέσεις της 11ης του Σεπτέμβρη του 2001. Η πρόταση έγινε από την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου με το ακόλουθο μήνυμα, που στάλθηκε στον Trudeau στις 14 Δεκεμβρίου 2015:
«Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου προσφέρεται να υποστηρίξει πλήρως τον Justin Trudeau, αν διατάξει τον καναδικό στρατό να επελάσει στην Ουάσιγκτον και στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συλλάβει εκεί τους εγκληματίες, που είναι υπεύθυνοι για παράνομες εισβολές και μαζικές δολοφονίες».
Όπως είπε ο Μέγας Αλέξανδρος, η «τύχη ευνοεί τους τολμηρούς». Ο Trudeau μπορεί είτε να ηγηθεί ενός ευτυχισμένου, πολύμορφου έθνους και αενάως να συζητάει πράγματα όπως "το θέμα της ισότητας των φύλων" ή μπορεί να αρπάξει το πεπρωμένο από τα κέρατα και να απελευθερώσει τον πλανήτη με την απελευθέρωση του αμερικανικού λαού.
Το μήνυμα της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου προς τον Trudeau λέει επίσης:
«Υποσχόμαστε την υποστήριξη της Ευρώπης, του Πενταγώνου και της συμμαχίας BRICS αν ο Trudeau βοηθήσει να απαλλαγεί ο κόσμος από τους απατεώνες διαμορφωτές των διεθνών σχέσεων που εδρεύουν στις ΗΠΑ».
Ανώτεροι αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε, ότι θα συνεργαστούν με τον καναδικό στρατό αν αυτός κινηθεί προς αυτές τις δύο πόλεις με σκοπό τη σύλληψη των εγκληματιών που εδρεύουν εκεί.

Επίσης, είναι πρόθυμοι να εξετάσουν την ενσωμάτωση των Ηνωμένων Πολιτειών στις Ηνωμένες Πολιτείες του Καναδά, εφόσον μια τέτοια κίνηση υποστηριχθεί από τον λαό με δίκαιη ψηφοφορία. Η φατρία των Rothschild και των ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών, που έχει de facto τον έλεγχο της Ευρώπης, υποστηρίζει επίσης την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, σύμφωνα με έναν ειδικό απεσταλμένο που εστάλη για να συναντηθεί με εκπροσώπους της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου στο Τόκιο την περασμένη εβδομάδα, είπαν πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου.
Εν τω μεταξύ, η ελεγχόμενη από την χαζαρική μαφία χώρα του Ισραήλ έστειλε τον Πρόεδρό της Reuven Rivlen την περασμένη εβδομάδα, να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ Barack Obama. Στη συνάντηση ο Rivlen ζήτησε να παρασχεθεί στο Ισραήλ από το αμερικανικό καθεστώς οπλισμός δέκα ετών. Του είπαν «όχι», ακριβώς όπως είχαν πει στο αφεντικό του, τον εγκληματία πολέμου Benyamin Netanyahu, τον Νοέμβριο.
Το γεγονός ότι η ανάμιξη του Ισραήλ στον ISIS και στην κλοπή πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή είναι πλέον γνωστή στους στρατούς και τις μυστικές υπηρεσίες  όλου του κόσμου σημαίνει, ότι στο σάπιο καθεστώς εκεί δεν έχει απομείνει καμία κρατική υποστήριξη, εκτός της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας.
Το απελπισμένο αίτημα για όπλα των ΗΠΑ ήρθε καθώς εντείνεται ο πόλεμος κατά της συμμαχίας Σαουδικής Αραβίας, Ισραήλ, Τουρκίας και του ναζιστικού μισθοφορικού στρατού στη Μέση Ανατολή. Σε αυτό το μέτωπο, οι πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι η Ρωσία εξαπέλυσε πυραύλους Κρουζ την περασμένη εβδομάδα, για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες. Η εκτόξευση έγινε σαν μια προειδοποίηση προς την Τουρκία, το Ισραήλ και τον «ISIS στη Λιβύη», ότι οι Ρώσοι ήταν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα, εάν ήταν απαραίτητο, για να σταματήσει η συνεχιζόμενη κλοπή πετρελαίου από αυτούς τους αδίστακτους δράστες.
Όταν ο Πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin είπε πρόσφατα, ότι «ελπίζει πως τα πυρηνικά όπλα δεν θα είναι αναγκαία για την καταπολέμηση των τρομοκρατών», αναφερόταν στα κράτη χορηγούς τους, Ισραήλ, Τουρκία και Σαουδική Αραβία. Οι Ρώσοι έχουν επίσης «πάγιες εντολές να βυθίζουν τα τουρκικά και ισραηλινά υποβρύχια», ανέφεραν οι πηγές του Πενταγώνου. Λάβετε υπ' όψιν, ότι τόσο οι τουρκικές όσο και οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις είναι καθηλωμένες και το πολεμικό ναυτικό τους αποκλεισμένο.
Το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να καταρρεύσει πριν προκύψει οποιαδήποτε ανάγκη να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα. Τα τελευταία ιρανικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται, ότι στρατεύματα της Υεμένης «εξαπέλυσαν επίθεση στη στρατιωτική βάση Al-Sidrah στην περιοχή Waziʼiyah του Taizz».


Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε τα στρατεύματα της Υεμένης βρίσκονται τώρα σε απόσταση βολής από την πολιτική πρωτεύουσα της Αραβίας Ριάντ και την θρησκευτική πρωτεύουσα Μέκκα. Αναμφίβολα όλοι οι διάφοροι πρίγκιπες αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και φεύγουν από τη χώρα.
Ο έλεγχος των Ηνωμένων Πολιτειών από τον όχλο των Χαζάρων επίσης καταρρέει. Αυτό φαίνεται τώρα στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, όπως μπορεί να φανεί στο γεγονός, ότι η Ashleigh Banfield του CNN είπε το πρωί της Τρίτης, ότι «Από την περίοδο 1980-1985 έχουν αναφερθεί δεκαοκτώ τρομοκρατικές επιθέσεις, που διαπράχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από Εβραίους, δεκαπέντε εκ των οποίων διαπράχθηκαν από την Λέγκα Εβραϊκής Άμυνας».
 «Ο επικεφαλής της Λέγκας Εβραϊκής Άμυνας ήταν στη φυλακή εν αναμονή δίκης, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να τοποθετήσει βόμβα σε ένα τζαμί στο Culver City, και στο γραφείο του (Γερουσιαστή των ΗΠΑ) Darrel Issa, ενός Αραβοαμερικανού».


Είναι σαφές, ότι τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης τελικά συνειδητοποιούν, ότι πρέπει είτε να αρχίσουν να αναφέρουν την αλήθεια ή αλλιώς να εξαφανιστούν.
Αλλά και οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το σενάριο της συμμορίας. Οι Rothschilds θέλουν να αναλάβει το επόμενο έτος ως Πρόεδρος της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ η διαλεχτή τους υποψήφια Hillary Clinton, αλλά αυτό φαίνεται όλο και πιο απίθανο, καθώς αυτή αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις. Ο Jeb Bush, ο υποψήφιος της φατρίας του αέναου «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» είναι ήδη έξω από την προεδρική εικόνα και μπορεί επίσης σύντομα να είναι στη φυλακή.

Εν τω μεταξύ, ο Ρεπουμπλικανός πρωτοπόρος Donald Trump έχει ακυρώσει το ταξίδι του στο Ισραήλ, επειδή «ξέρει ότι το Ισραήλ χτύπησε με πυρηνικά την Αμερική στις 11 Σεπτεμβρίου», λένε πηγές της CIA.
Επί πλέον, το Πεντάγωνο κάλεσε τον εκπρόσωπο της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ Barack Obama στις 14 Δεκεμβρίου, για να του καταστήσει σαφές, ότι θα πρέπει να εναντιωθεί στο σχέδιο του Χαζάρου μαφιόζου γερουσιαστή John McCain να στείλει 100.000 αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ για να αρπάξουν πετρέλαιο και να πολεμήσουν τη Ρωσία.
Οι ολιγάρχες του χαζαρικού όχλου είναι τώρα υπό επίθεση σε πολλές χώρες. Στις ΗΠΑ, η προσπάθεια του Dick Cheney να συγχωνεύσει την Halliburton του με την Hughes του James Baker εμποδίζεται από αντιμονοπωλιακά ενδιαφέροντα. Το ίδιο ισχύει και για μια προσπάθεια της συμμορίας να συγχωνεύσει την Dow και την Dupont, για να δημιουργήσει ένα «δυοπώλιο χημικών γενετικά τροποποιημένων σπόρων» με την Monsanto.
Το Πεντάγωνο έχει πάρει από την Federal Reserve, την κύρια πηγή ισχύος του όχλου των Χαζάρων, τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ. Τώρα η Fed έχει μηνυθεί για απάτη αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων από πληροφοριοδότη εντός της Fed, σε μια προσπάθεια να ανακτηθούν χρήματα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που έχουν κλαπεί από αυτό το εγκληματικό ίδρυμα.


Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Rockefeller παραμένει στο καταφύγιο. Η πετρελαϊκή εταιρεία Exxon Mobil των Rockefeller εγκαλείται από εισαγγελείς της Νέας Υόρκης για την προώθηση ψευδών πληροφοριών για την αλλαγή του κλίματος. Μια προσπάθεια της ελεγχόμενης από τους Rockefeller General Electric να πωλήσει την διεύθυνση ηλεκτρικών συσκευών στην Electrolux είναι επίσης μπλοκαρισμένη. Οι Ροκφέλερ, έχουν επίσης εκδιωχθεί από την Ιαπωνία. Έχουν πουλήσει τις δραστηριότητες της Citibank εκεί και έχουν διακόψει τις πετρελαϊκές δραστηριότητες της Exxon Mobil, σαν μέρος της γενικότερης υποχώρησης από τη χώρα αυτή.
Επίσης, Κινέζοι εισαγγελείς πλησιάζουν στον μεγιστάνα του τζόγου Sheldon Adelson στο Μακάο, ο οποίος θεωρείται πως είναι ο κύριος Χαζάρος παράγοντας, που ελέγχει την Ρεπουμπλικανική φατρία της χαζαρικής πολιτικής παρωδίας στην Ουάσιγκτον.
Στην Ευρώπη, εν τω μεταξύ, το ανδρείκελο των Rothschild Mikhail Khodorkovsky έχει κατηγορηθεί για φόνο.


ενώ ένα άλλο ανδρείκελο των Rothschild, ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος Nicholas Sarkozy, είναι υπό διερεύνηση για λαθρεμπόριο κοκαΐνης.


Εκείνοι οι αναγνώστες που αναρωτιούνται ακόμα πότε θα αρχίσουν όλες οι συλλήψεις των Χαζάρων γκάνγκστερς, πρέπει να καταλάβουν τώρα, ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, αν και οδυνηρά αργή. Έχουμε ήδη δει βασιλιάδες και πάπες να παραιτούνται στην Ευρώπη και τώρα βλέπουμε να καθαιρούνται οι άρχοντες του αμερικανικού χαζαρικού όχλου. Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, δεν πρέπει να υποτιμούμε τη δύναμη του χαζαρικού όχλου ή τη συνεχή εμπιστοσύνη του στην ικανότητά του να ελέγξει το μέλλον αυτού του πλανήτη. Οι Rothschilds, για παράδειγμα, έχουν και πάλι δημοσιεύσει δείγματα των μελλοντικών σχεδίων τους μέσω της εμβληματικής έκδοσής τους, τον Economist. Το εξώφυλλο του Economist, γεμάτο με αποκρυφιστικές προβλέψεις για το 2016, έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να το δείτε εδώ: http://stateofthenation2012.com/wp-content/uploads/2015/12/CVGYpU3XIAAV10w.jpg

 

Το εξώφυλλο του Economist γεμάτο με αποκρυφιστικές προβλέψεις για το 2016

Εδώ είναι μια προκαταρκτική ανάλυση του τι προβλέπουν οι Rothschilds. Στα αριστερά της εικόνας φαίνεται ένας συνοφρυωμένος πρόεδρος Obama, περιβαλλόμενος από έναν χαμογελαστό Πρωθυπουργό Shinzo Abe της Ιαπωνίας και έναν χαμογελαστό Πρόεδρο Xi Jinping της Κίνας. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν βλέπουν την επιβολή των ΗΠΑ επί της Ασίας να πηγαίνει καλά. Στη συνέχεια, κάτω από αυτό, είναι ένα UFO με ένα μπολ πάνω σ' αυτό. Το μπολ παριστάνει έναν χάρτη της Θάλασσας της Νότιας Κίνας με μια κινεζική σημαία στην κορυφή του. Το συμπέρασμα είναι ότι η Κίνα θα βρει τον δρόμο της σε αυτήν την περιοχή.
Στην κάτω δεξιά γωνία μπορεί να δει κανείς ένα μωρό να σπρώχνει μια υδρόγειο σφαίρα πέρα από τα έτη 1987, 1993, 2000 και 2008. Κάθε ένα από αυτά τα χρόνια είδε μια μεγάλη κατάρρευση της αγοράς, κάτι που δείχνει, ότι αναμένουν άλλη μια τέτοια κατάρρευση το 2016. Στην πραγματικότητα, η κατάρρευση των ομολόγων υψηλού ρίσκου [junk bonds], του πετρελαίου, του δείκτη Baltic Dry και άλλων δεικτών κάνουν φανερό στον καθένα ποιος δίνει προσοχή στο γεγονός, ότι μια κρίση σαν της Lehman, ή μεγαλύτερου μεγέθους, έχει ήδη αρχίσει. Σε ένα μη δημοσιευμένο μέρος της εικόνας του εξωφύλλου του Economist μπορεί να δει κανείς έναν διάβολο με μια βαλίτσα, που σαφώς περιμένει να βγάλει πολλά χρήματα από αυτή την κατάρρευση.
Στο κέντρο της εικόνας φαίνεται μια γυναίκα να χαμογελά κρατώντας ένα κινητό τηλέφωνο και κοιτάζοντας τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας David Cameron, ενώ ανάμεσά τους φαίνεται μια φιγούρα σαν Ταλιμπάν. Το συμπέρασμα είναι, ότι κάποιο είδος μεγάλης επίθεσης, σαν εκείνη που στήθηκε στο Παρίσι, πρόκειται να συμβεί στο Λονδίνο το 2016.
Υπάρχουν πολλά περισσότερα να δει κανείς σε αυτή την εικόνα, αλλά για τώρα θα αναφέρουμε ακόμη μόνο, ότι υπάρχει η απεικόνιση ενός Ισπανού κατακτητή στην κορυφή μιας ασιατικής παγόδας στο πίσω κεντρικό μέρος της εικόνας. Αυτό φαίνεται να υπονοεί πως αισθάνονται, ότι η Δύση θα κατακτήσει με κάποιο τρόπο την Ασία το 2016.
Τέλος, αυτή την εβδομάδα, μπορούμε να αναφέρουμε, ότι περίπου διακόσοι αρχηγοί κρατών υπέγραψαν μια συμφωνία στο Παρίσι, για να ξεκινήσει η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο άνθρακας δεν αυξάνει την θερμοκρασία του πλανήτη. Παρ' όλα αυτά, το ενδιαφέρον σημείο είναι, ότι κάποιος είχε τη δύναμη να κάνει διακόσους περίπου αρχηγούς κρατών να περάσουν εβδομάδες στο Παρίσι, καταλήγοντας σε μια τέτοια συμφωνία.
Ποιος ήταν αυτός; Αξίζει επίσης να σημειωθεί με θετική έννοια, ότι οι πλούσιες χώρες τουλάχιστον υπόσχονται να βοηθήσουν τις αναπτυσσόμενες χώρες με εκατό δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για αναδάσωση και καθιέρωση βιώσιμων ενεργειακών υποδομών. Όποιος κι αν ελέγχει αυτούς τους διακόσους αρχηγούς κρατών είναι τουλάχιστον πρόθυμος να πει μεγάλα λόγια για την προστασία του περιβάλλοντος. Το αν αυτό θα είναι αρκετό για να κρατήσουν τα κεφάλια τους έξω από τον πάγκο του χασάπη, μένει να το δούμε.



Ιστοσελίδα: Antimatrix.org
Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers