FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 15, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 13:10:2015



Benjamin Fulford

13 Οκτωβρίου 2015


Ο στρατός των ΗΠΑ, υπό την νέα ηγεσία του Αρχιναύαρχου Joseph Dunford [σ.τ.μ.: με τον αδόκιμο όρο «αρχιναύαρχος» επιχειρείται η απόδοση του όρου Marine General που υπάρχει στο πρωτότυπο], έχει εξορμήσει με τα όπλα προτεταμένα, για να ελευθερώσει το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών και τον κόσμο. Κάτω από την διοίκησή του, ο στρατός των ΗΠΑ έχει πάρει στα χέρια του την κύρια πηγή εξουσίας του όχλου των Χαζάρων, το Federal Reserve Board. Για να το επιβεβαιώσετε, επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Federal Reserve Board. Δεν είναι πλέον http://www.federalreserve.org , αλλά είναι http://www.federalreserve.gov
Οι Κινέζοι συντονίστηκαν με την κίνηση αυτή, ανακοινώνοντας το δικό τους Κινεζικό Διεθνές Σύστημα Πληρωμών, εναλλακτικό προς το ελεγχόμενο από τους Χαζάρους σύστημα SWIFT, πράγμα που σημαίνει, ότι η ανάληψη από μέρους τους του συστήματος του αμερικανικού δολαρίου εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, προχωρούσε όπως είχε σχεδιαστεί. Η κατάρρευση των μεγάλων τραπεζών της χαζαρικής μαφίας είναι τώρα απλώς θέμα χρόνου.
Επί πλέον, υπήρξαν τεράστιες στρατιωτικές κινήσεις σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή, με στόχο την κατάργηση της φασιστικής χαζαρικής κυβέρνησης του Benyamin Netanyahu στο Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της Ρωσίας. Για να διευκολύνει τη ρωσική εκκαθάριση των σατανιστών ναζιστών από τη Μέση Ανατολή, το Πεντάγωνο έχει αποσύρει όλα τα αεροπλανοφόρα του από τον Περσικό Κόλπο.


Το σάπιο καθεστώς Netanyahu απλώς έριξε λάδι στη φωτιά την περασμένη εβδομάδα με την προσποίηση μιας επιδρομής της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας εναντίον των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στο Χαλέπι, σύμφωνα με άλλες πηγές του Πενταγώνου. Οι Ρώσοι δεν ξεγελάστηκαν από τον ελιγμό αυτόν και απάντησαν με την αποστολή πυραύλων και μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον ιρανικό εναέριο χώρο (με την άδεια του Ιράν φυσικά), προκειμένου να χτυπήσουν πολλούς στόχους στη Μέση Ανατολή, σκοτώνοντας εκατοντάδες Ισραηλινούς, Σαουδάραβες και Τούρκους στρατιώτες, που επιχειρούσαν κατά του διεθνούς δικαίου στη Συρία και στο Ιράκ, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Το πραγματικό μήνυμα φυσικά είναι, ότι ο στρατός των ΗΠΑ ήταν έτοιμος να κάνει στην άκρη και να επιτρέψει στους Ρώσους να καθαρίσουν το χάος στη Μέση Ανατολή.

Φοβούμενος για τη ζωή του και εκείνη του καθεστώτος του, ο βασιλιάς Salman της Σαουδικής Αραβίας μπήκε σ' ένα νοσοκομείο, επικαλούμενος σοβαρή νόσο του Alzheimer, ενώ ο γιος του, η πραγματική εξουσία, ο υπουργός Άμυνας και ο Διάδοχος του Salman πέταξαν στη Ρωσία, όπου, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της Ρωσίας, πρόσφερε την παράδοση του καθεστώτος του. Όπως λέει η μάλλον αγενής αραβική παροιμία «τη μια μέρα το ραβδί είναι στο χέρι σου, την άλλη είναι στον κώλο σου». Στην πραγματικότητα, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας υποκλίθηκε και πρόσφερε στη Ρωσία τον έλεγχο της αγοράς πετρελαίου, σε αντάλλαγμα για την επιβίωση του καθεστώτος του. Για να γίνει πιο πειστικός, ο Salman προσφέρθηκε να πληρώσει για τα δύο γαλλικά ελικοπτεροφόρα Mistral που αγοράζει η Αίγυπτος, αφότου η Γαλλία αναγκάστηκε να ακυρώσει την πώληση στη Ρωσία.
Οι Ρώσοι συμφώνησαν με τους Σαουδάραβες, ότι απαιτείται κάποιο είδος «πολιτικής διευθέτησης», συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού του ψεύτικου, τρομοκρατικού χαλιφάτου ISIS. Ωστόσο, με τους Κινέζους, τους Ρώσους και τους Ιρανούς να υποστηρίζουν τις δυνάμεις της Υεμένης, που ζητούν τις ζωτικής σημασίας αραβικές πετρελαιοπηγές, φαίνεται όλο και πιο πιθανό, ότι η «πολιτική διευθέτηση» θα είναι η παραίτηση εκείνης της απεχθούς, σατανιστικής, ψευτομουσουλμανικής οικογένειας και η παραίτησή της από τον έλεγχο των μουσουλμανικών ιερών εδαφών, σε αντάλλαγμα για τη ζωή τους. Ίσως μια άνετη συνταξιοδότηση στη Γαλλική Ριβιέρα θα μπορούσε να κανονιστεί. Αυτό θα ήταν αναμφίβολα προτιμότερο να τον αποκεφαλισμό που αξίζουν πολλοί από αυτούς και ίσως συμβεί σε κάποιους από αυτούς.
Ο άλλος δικτάτορας της Μέσης Ανατολής, που βρίσκεται σε μια βαθιά κατάσταση φόβου, είναι ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Erdogan. Το Πεντάγωνο αποσύρει όλες τις δυνάμεις του και την αντιπυραυλική άμυνα από την Τουρκία, ως μέρος της γενικής απεμπλοκής του από την περιοχή. Το μόνο πράγμα που διατηρούν, και θα συνεχίσουν να παίρνουν, είναι ο κανονικός εφοδιασμός σε βενζίνη για την ενεργοβόρα στρατιωτική μηχανή τους.
Ο Erdogan έχει συλληφθεί να βομβαρδίζει Κούρδους μέσα στην ίδια τη χώρα του, να κλέβει βιομηχανική υποδομή από τη Συρία, να συνεργάζεται με το Ισραήλ και γενικά να είναι ένας αντικοινωνικός ταραξίας. Σαν ανταπόδοση, οι πετρελαιαγωγοί των Rothschild, που μεταφέρουν το κλεμμένο πετρέλαιο της Συρίας και του Ιράκ μέσω της Τουρκίας, αποκόπτονται από τους Ρώσους και τους Κούρδους.
Η αποκοπή των χρημάτων του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής  πρόκειται να είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο πολλών από τις εγκληματικές μεγατράπεζες, που έχουν επιβιώσει χάρη στο πετροδολάριο. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους, για τους οποίους το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η BIS, η Citibank, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλοι έχουν προειδοποιήσει για επικείμενη οικονομική κρίση. Η οικονομική κεφαλή του ναζιστικού χταποδιού αποκόπτεται και σύντομα οι διάφορες μαχόμενες ομάδες θα σταματήσουν τους καταδικασμένους αγώνες τους.
Με την επικείμενη απομάκρυνση από την εξουσία των Ευρωπαίων και Αμερικανών χορηγών του, η τύχη του ναζιστικού καθεστώτος Netanyahu στο Ισραήλ έχει επίσης τώρα λίγο-πολύ σφραγιστεί. Ο Netanyahu αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Γερμανία, επειδή η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel και το καθεστώς της Γερμανίας του είπαν, ότι δεν πρόκειται να πάρει άλλα γερμανικά υποβρύχια.
Ο εκβιασμός κατά των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως η Volkswagen, η Mercedes Benz κλπ  με την χρήση ενός ψεύτικου «σκανδάλου εκπομπών ρίπων», εξυπηρέτησε μόνο την ενίσχυση της επιλογής των Γερμανών να συνεργαστούν με τους Ρώσους κατά των Χαζάρων βασανιστών τους. Η πλημμύρα των εκατομμυρίων «Σύριων προσφύγων», με πολλούς από αυτούς να είναι εκπαιδευμένοι πράκτορες δολιοφθορών, που ποτέ δεν ήταν Σύριοι, έχει επίσης θορυβήσει πολλούς λογικούς Γερμανούς. Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να επανεκδώσουν γερμανικά μάρκα, εάν είναι απαραίτητο, και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με το χριστιανικό καθεστώς του Putin στη Ρωσία.
Οι Γάλλοι έχουν επίσης αποστασιοποιηθεί και δεν δουλεύουν πλέον για την όχλο των Χαζάρων, σύμφωνα με βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI5. Οι Γάλλοι είπαν στους Βρετανούς, ότι θα ενσωματώσουν την Ε.Ε. με τη Ρωσία και ότι, εάν οι Βρετανοί είναι ενάντια σε αυτό, θα πρέπει να εγκαταλείψουν το πρόγραμμα της Ε.Ε., είπαν οι πηγές.
Στην Άπω Ανατολή, εν τω μεταξύ, κάποιες μεγάλες αλλαγές αρχίζουν επίσης να φαίνονται. Οι Κινέζοι κομμουνιστές και το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχουν εξομαλύνει τις διαφορές τους. Η ανακοίνωση από τους Βορειοκορεάτες ότι είχαν πυρηνικούς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ικανούς να χτυπήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, ήταν ένα σημάδι, ότι η Ιαπωνία και η χερσόνησος της Κορέας δεν είναι πλέον ανοικτές σε πυρηνικό εκβιασμό από τους Χαζάρους και τη συρρικνούμενη συλλογή τους από καθεστώτα σκλάβους, είπαν οι πηγές της Βόρειας Κορέας και της Κίνας.
Η CIA έστειλε μια προειδοποίηση στην Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, ότι οι Χαζάροι επρόκειτο να προσπαθήσουν να επιβάλουν ένα γερμανικού τύπου σκάνδαλο εκπομπών ρίπων και άλλα σκάνδαλα σε ιαπωνικές εταιρείες όπως η Mitsubishi, η Honda, η Toyota, η Mazda κ.λπ., προκειμένου να προσπαθήσουν να αναγκάσουν τους Ιάπωνες βιομηχάνους να συνεχίσουν την υποταγή τους. Οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα θα αποτύχει, διότι το υπόδουλο καθεστώς Abe χάνει την υποστήριξή του μετά την επιβολή της συμφωνίας Εταιρικής Συνεργασίας Του Ειρηνικού [Trans Pacific Partnership, TPP] στον λαό του και στην βιομηχανία του.
Μολονότι η TPP είναι κυρίως το αποτέλεσμα πολύπλοκων τεχνοκρατικών παζαρεμάτων και θα έχει μόνο ελάχιστη επίδραση στην πραγματική οικονομία, το γεγονός ότι η διαπραγμάτευσή της έγινε εν κρυπτώ και ότι δίνει κρυφά εξουσία σε επιλεγμένα εταιρικά δικαστήρια πάνω στην ιαπωνική κυβέρνηση, έχει εξοργίσει τους εθνικιστές εδώ. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και ενώ το υπόδουλο καθεστώς Abe είναι προσκολλημένο στην εξουσία, μια επίθεση εναντίον των αφεντικών τους που έχουν απομείνει στις ΗΠΑ, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ακόμη και τη στιγμή που αυτή η έκδοση πήγαινε στο τυπογραφείο, τα αφεντικά του Abe ήρθαν σε επαφή με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου για να διαπραγματευτούν μια ειρηνευτική συμφωνία.
Εν τω μεταξύ, ο Πάπας Francis αναμένεται να εμφανιστεί στο Μεξικό, όπου σκέφτεται να ανακοινώσει έναν ιερό πόλεμο εναντίον του χαζαρικού όχλου, που είναι ακόμα προσκολλημένος στην εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα με πηγές της Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ρ2.
Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, και επί μακρόν ναζιστής Φύρερ, George Bush ο πρεσβύτερος έδειξε τον φόβο του πρόσφατα, όταν ρωτήθηκε από ένα άτομο, που αναζητά την αλήθεια, για τα προγράμματα της μυστικής κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ο Bush απάντησε «Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να χειριστούν την αλήθεια», προτού αναγκαστεί να σωπάσει από τους χειριστές του.


Ποια αλήθεια δεν μπορούν να χειριστούν, Μπους; Το γεγονός ότι εσύ και η συμμορία σου δολοφονήσατε τον Πρόεδρο John F. Kennedy, τον Martin Luther King και χιλιάδες άλλους; Το γεγονός ότι οικειοποιηθήκατε κεφάλαια που προορίζονταν για τους ανθρώπους του κόσμου και τα χρησιμοποιήσατε για να προωθήσετε την γενοκτονική, φασιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη σας; Το γεγονός ότι εσείς και οι συνάδελφοί σας ναζιστές κατασκευάσατε και διαδώσατε θανατηφόρες ασθένειες, όπως ο HIV, ο ιός Έμπολα, η γρίπη των πτηνών, ο SARS, κλπ; Το γεγονός ότι πουλήσατε στρατιωτικά μυστικά των ΗΠΑ στους Κινέζους και στους Βορειοκορεάτες; Το γεγονός ότι η συμμορία σου δολοφόνησε κοντά τρεις χιλιάδες ανθρώπους στο συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου, για να στήσεις ένα φασιστικό πραξικόπημα; Τι γίνεται με τα chemtrails, το σχέδιο για εμφύτευση μικροτσίπ στους ανθρώπους κλπ; Ο κατάλογος συνεχίζεται, αλλά, ας το αναγνωρίσουμε, ξέρεις ότι, όπως είπες στην δημοσιογράφο Sarah McLendon το 1992, «εάν ο αμερικανικός λαός μάθει ποτέ τι έχουμε κάνει, θα μας σύρει στους δρόμους και θα μας λυντσάρει».
Ο αμερικανικός στρατός υπό τον στρατηγό Dunford έχει κάνει ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την εθνικοποίηση της Federal Reserve, αλλά πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα. Γιατί ο Obama εξακολουθεί να λέει δημοσίως ψέματα για τη Συρία, την 11η Σεπτεμβρίου, την Ουκρανία, την 11η Μαρτίου κλπ; Γιατί δεν έχει αρχίσει ο στρατός τις μαζικές συλλήψεις των γνωστών εγκληματιών πίσω από την 11 Σεπτεμβρίου, την απάτη της Wall Street της, την μεγάλη πολιτική δωροδοκία κλπ;
Όπως πολλοί ενημερωμένοι πολίτες των ΗΠΑ και πολλοί στο εσωτερικό του Πενταγώνου και των υπηρεσιών έχουν επισημάνει, αυτό είναι εσχάτη προδοσία και πρέπει να αντιμετωπιστεί από άνδρες με όπλα, διότι κανείς άλλος δεν έχει τη δύναμη να επιβάλει το σύνταγμα των ΗΠΑ και τους νόμους της χώρας. Εμπρός, Στρατηγέ Dunford και πατριώτες στο στρατό των ΗΠΑ, τα βιβλία της ιστορίας περιμένουν την απόφασή σας. Θα είστε ένας ήρωας της ανθρωπότητας ή θα πάτε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας ως μια αποτυχία; Οι άνθρωποι του κόσμου περιμένουν και ελπίζουν για το καλύτερο.



Πηγή:



Αναρτήθηκε από Hipknowsys



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers