Thursday, October 29, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 27:10:201527 oktober 2015

Het verhaal over een enkele individuele gangster, Richard Armitage, en over zijn misdaden door de jaren heen, geeft een goed inzicht in hoe de Khazariaanse cabal gangsters werken. Het laat ons ook zien hoe gewoon arresteren, of wegstrepen van een aantal centrale figuren genoeg zou zijn om de toekomst van deze planeet ten goede te veranderen. Zoals zijn criminele verleden duidelijk maakt, is Armitage een centrale bijltjesman in Azië voor de Bush/Nazionistische tak van de Khazariaanse bende.

De informatie hier onder werd aan ons verschaft door CIA collega’s van Armitage als ook door Japanse regeringsbronnen, leden van de Japanse yakuza misdaad syndicaten en anderen. Armitage werd een kans gegeven, door de telefoon en via e-mail, om te weerleggen wat hieronder beschreven wordt maar hij weigerde te antwoorden, wat betekent dat hij het niet ontkent wat we over hem horen.

Armitage is de oudste persoon in de groep die de Japanse marionet eerste minister Shinzo Abe controleert. De ongelukkige Abe is doodsbang vermoord te worden en wil alleen voorlezen uit scripts die hem gegeven worden door Armitage en zijn assistenten. Armitage heeft ook de controle over het drukken en uitgeven van de Japanse Yen. 


De zogenaamde Abenomics, ofwel geld drukken door de Bank van Japan, is gewoon een dekmantel voor het verdergaande plunderen van dit land door Armitage en zijn gangstermaatjes. Armitage gevangen nemen en hem dwingen om de codes te overhandigen die het drukken en distributie van de Yen controleren zou de meest belangrijke bronnen van financiering van de Khazariaanse cabal Nazifactie afsnijden. De White Dragon Society biedt een beloning van 10%, mogelijk met een waarde van miljarden dollars aan, aan elke individuele groep die er in slaagt Armitage te vangen en hem te dwingen het geld aan het Japanse volk terug te geven dat hij en zijn gangstermaatjes, als Michael Green, van hen hebben gestolen.

Golden triangle heroïne dealer Armitage werd eerst bekend in de geheime wereld doordat hij de regering van Zuid Vietnam verkocht aan het communistische Noorden voor geld. Zelfs Henry Kissinger was zich er niet van bewust dat dit de werkelijke reden was waarom het Zuid Vietnamese regiem plotseling instortte. Met andere woorden, de grootste nederlaag in de militaire geschiedenis van de VS werd veroorzaakt door een interne verrader en niet veroorzaakt door een militaire nederlaag.

De volgende grote operatie waarbij Armitage was betrokken was de omverwerping van Ferdinand Marcos van de Filippijnen. De regering van de VS was niet in staat om zijn enorme militaire bases op de Filippijnen te handhaven dus besloot hij om deze te sluiten. Marcos, die een stabiele bondgenoot was van de VS, wilde de bases behouden dus, Armitage en zijn aanhangers regelde anti Marcos demonstraties en adviseerde Marcos om te vertrekken uit de Filippijnen en om naar Hawaï te gaan. Marcos werd vergiftigd in Hawaï. Dat is hoe de Bush/CIA factie goede VS bondgenoten behandelt.

Armitage was ook een centrale speler achter de mislukte poging om de communistische Chinese regering omver te werpen, bekend als het Tienanmen Plein incident. Ongeacht de goede en kwade dingen van wat er op het Tienanmen Plein gebeurde, begonnen Armitage en Bush later het Communistische Chinese regeringsleger militaire geheimen toe te spelen in ruil voor geld. Bijvoorbeeld, volgens de militaire geheime dienst van de VS, verschaften ze China geleidingssystemen voor hun behoorlijk inaccurate atoomraketten. Dit laat het volslagen en totale gebrek aan principes zien achter de Bush maffia en hun ondernemers als Armitage.

Armitage en handlangers waren in staat de controle over de financiën van Japan te grijpen door de moord op Japanse Eerste Ministers. De twee vermoordden eerste ministers, het bewijsspoor is het duidelijkst te zien bij de moord op Ryutaro Hashimoto en Noboru Takeshita. Deze moorden maakten deel uit van een door Armitage gevoerde campagne om de controle over de bank van Japan te bemachtigen en zo het recht om de Japanse Yen uit te geven, volgens meerdere bronnen inclusief voormalige ambtsgenoten dichtbij Takeshita.

Hashimoto werd vermoord met een vergif dat in zijn rectum werd aangebracht terwijl hij in een ziekenhuis verbleef, zeggen rechtse Japanse bronnen. Takeshita werd dood gemarteld in Alaska, volgens meerdere bronnen inclusief leden van de Japanse Koninklijke familie. Takeshita werd ondersteboven gehangen aan een helikopter, toen werd hij volledig uitgekleed en nagejaagd door de sneeuw door helikopters. Uiteindelijk werden zijn testikels platgeslagen en werd hij vermoord. We hebben het eerder gemeld dat zowel Takamasa Kawase van de Japanse militaire geheime dienst en een lid van de Japanse Koninklijke familie beweren dat ze een video werd getoond van de moord op Takeshita. Wat we nu beweren is dat Richard Armitage en zijn baas George Bush Sr. aan het hoofd stonden van deze operatie.

Een persoon die werkte als Takeshita’s “financiële man,” claimde dat hij met de “dood door een hartaanval” bedreigd werd tenzij hij een attachékoffer overhandigde die de codes bevatte die nodig waren voor het uitgeven van de Japanse yen.

Armitage is slechts een van de centrale uitvoerders in de Nazionistische Bush maffia. Benyamin Netanyahu is een andere en er zijn nu tekenen dat hij ten val gebracht wordt door gewone Joden die eindelijk hebben ontdekt dat Netanyahu eigenlijk werkt voor hun Nazi kwellers. Recente bizarre opmerkingen gemaakt door Netanyahu over Hitler laten zien dat iemand hem dwingt om politieke hara kiri te plegen.

Ook in Canada, werd Stephen Harper, een algemeen bekende werker voor Bush en bron voor diepe schaamte voor Canada, vorige week ontegenzeggelijk verwijderd uit de macht. Wanneer eenmaal de zuivering van de door Harper aangestelde politieke figuren in de Canadese politie en in de commandostructuur van het leger is voltooid, zullen Harpers misdaden zeer zeker worden vervolgd. Hopelijk zal deze verrader zingen als een kanarie over zijn baasjes.

De nieuwe eerste minister Justin Trudeau trok het Canadese leger onmiddellijk terug uit de illegale bombardementen in Syrië. Hij heeft ook de Canadese plannen om de F35 flop van de VS te kopen geannuleerd. Trudeau is ook van plan om marihuana te legaliseren. We begrijpen dat Trudeau misschien afkomstig is uit een cabal familie, vooral door zijn Sinclair grootvader maar, al is dit zo hij is afkomstig uit een factie die tegen het starten van een derde wereldoorlog is en die 90% van de mensheid wil vermoorden.

We kunnen alleen hopen dat onder Trudeau het Canadese leger en geheime dienst apparaat nu hun gelijkgestemde collega’s in de VS zullen helpen om uiteindelijk het militaire industriële complex te zuiveren van genocide massa moordenaars. Als Trudeau werkelijk faam wil verwerven, dan zou hij het Canadese leger naar New York en Washington DC moeten laten marcheren en alle gangsters als Armitage moeten verwijderen die daar nog steeds regeren.
Er zijn, in ieder geval, groeiende tekenen dat het leger van de VS ver op weg is met zijn eigen opruiming van Khazariaanse verraders die in hun midden verkeren. Het duidelijkste teken hiervan was het nog niet eerder vertoonde veto van president Barack Obama (op bevel van het Pentagon) over het verdedigingstoewijzing programma van 2016 omdat dit de sluiting van het gevangenkamp in Guantanamo Bay tegenhoudt. Hij beval ook om de betaling van $600 miljoen aan Syrische “rebellen” en $350 miljoen aan de neo nazi’s in de Oekraïne te stoppen, volgens bronnen bij het Pentagon.

Ook, terwijl geheim neo-con secretaris van defensie Ashton Carter officieel weigerde de Russen te informeren over de locatie van ISIS (Israëlische/Saudische) militaire faciliteiten in Syrië, werd de informatie aan hen gegeven door voormalig President van de VS Jimmy Carter.

Generaal Joseph Dunford, de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff van het Pentagon, vloog ook naar Irak vorige week voor een niet succesvolle poging, (inclusief het gebruik van VS speciale strijdkrachten om de Irakezen te bevrijden van ISIS), om de Irakezen te overtuigen dat het leger van de VS nu tegen ISIS is. Niettemin, het leger van de VS zal niet tussenbeide komen als Rusland in de toekomst in Irak gaat bombarderen als dit een verzoek is van de regering van Irak, zeggen de bronnen.

Tijdens een andere aanval is de Nazionist, Jordanië het er over eens om Rusland te helpen bij zijn campagne tegen ISIS, zeggen de Pentagon bronnen. Dit betekent dat Israël, Katar en Saudi Arabië nu de enige landen in het Midden Oosten zijn die nog samenwerken met de Bush Nazi factie. Turkije verkeert in een staat van internationale beroering als de Nazis worstelen om de marionet Erdogan aan de macht te houden. In de VS, werden de e-mails van “Saudi liefhebbend, ISIS ondersteunend” directeur van de CIA John Brennan gehackt en werden zijn contacten onthuld als een deel van de zuivering in Washington DC.

Hoewel, de beerput in Washington DC is duidelijk een diepe en er is nog een boel te doen. De zogenaamde Benghazi hoorzitting in Washington DC vorige week over de dood van de zogenaamde Ambassadeur Christopher Stevens was een complete charade. Wanneer de hoorzittingen in Washington beginnen te gaan over de betrekkingen van Stevens bij de smokkel van nucleaire wapens naar Japan voor het gebruik voor de 311 nucleaire en tsunami terreur aanval tegen de natie, zal de wereld er wel aandacht aan schenken.

In ieder geval, blijft de machtsstructuur van Washington DC failliet en in een staat van diepe ontkenning. Enkele nieuwe artikelen van de vorige week wijzen hierop. Bijvoorbeeld, Bloomberg had een artikel waarin stond dat het de VS niets kon schelen dat China zijn schulden dumpte omdat “hedgefondsen deze nu opkochten.

Iedereen die weet wat echt is in de financiële wereld weet dat dit een valse verklaring is. In het meest recente voorbeeld van de VS valse accounts, wordt een 72% verhoging gelabeld als een 0% verhoging.
Ondertussen heeft China in Londen de eerste regeringsaandelen uitgegeven buiten Azië.

Dit betekent dat China leert de financiële gangsters in Washington en New York te behandelen als de paria’s die ze zijn. De Chinezen verstevigen ook hun banden met het leger van de VS om te laten zien dat ze het verschil kennen tussen de gewapende strijdkrachten van Amerika en hun gangster politici. Dat is waarom China zijn marine banden met de VS beschrijft als de “beste in de geschiedenis,”

Zelfs wanneer Chinese oorlogsschepen afmeren in Florida.

Het Vaticaan heeft zich ook aangesloten bij de Britten en het Pentagon om de banden met China te versterken. Een delegatie van het Vaticaan is net teruggekeerd uit China waar het is overeengekomen dat vanaf nu China en het Vaticaan gezamenlijk katholieke bisschoppen zullen uitkiezen. Dit betekent dat het Vaticaan, China, het Pentagon, De Britten, Iran en nu Canada zich aansluiten bij het groeiende verbond tegen de Khazariaanse maffia. Als we Armitage en zijn makkers uit de weg halen zal Japan zich ook aansluiten.

Webpage: Antimatrix.org

 Translator: LiaKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers