FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 22, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 20:10:2015


Svjetska vlada je neizbježna, ali nikada ne smije biti fašistička


20. listopada 2015



Politički događaji u posljednjih nekoliko godina nezaustavljivo pokazuju prema formiranju neke vrste svjetske vlade. To je postalo čak i jasnije kad se većina svjetskih lidera okupila u Ujedinjenim narodima za 28. rujansku tetradu krvavog mjeseca na obljetnicu UN-a kako se činilo, s nekoliko igri riječi, uglavnom čitajući iz iste skripte. Sada postoji konsenzus među svjetskim liderima da je svjetska vlada jedini način da se spriječi korporativni kriminalni sindikat da ubija i pljačka ovaj planet do uništenja. Bitka je sada o tome kakva će ta vlada biti.

Nacionisti i dalje guraju prema totalitarnom, fašističkom novom svjetskom poretku kontroliranom od istih starih loza. Društvo Bijelog Zmaja i njegovi saveznici insistiraju da bude više kao dobronamjerno vijeće seoskih mudraca. Iluminati, Pentagon i talijanska P2 lodža, sa svoje strane, nude treću alternativu, koju zovu Star Trek budućnost. To je vizija svjetla na čelu s velikom meritokratskom organizacijom koja radi nešto zajedno na liniji Pentagona, Vatikana i kineske komunističke vlade. 

Oni koji se protive svjetskoj vladi su ili naivni ili rade za korporativne rukovoditelje koji žele imati pravo da nastave pljačkati planet bez ikakvih zapreka kao što su ljudska prava, zaštita prirode i vladavina prava.

Glavno bojno polje za budućnost planeta Zemlje ostaje borba za kontrolu financijskog sustava. Dio financijskog sustava koji je sada najbitniji je dio koji plaća ljude s oružjem koji su trenutno spremni boriti se za njihov pogled na budućnost. U tom smislu borba za kontrolu budućnosti planeta sada je usmjerena na sadašnju borbu za bliskoistočnu naftu, rat za ilegalni novac od droge i borbu za kontrolu Federalnih rezervi.

Na svim tim frontovima puno toga se događa. Bilo je mnogo nesuglasica generiranih ovim novostima od prošlog tjedna da su Federalne rezerve nacionalizirane. Ova tvrdnja nije samo temeljena na (osporavana od nekih) saznanju da su Federalne rezerve promijenile svoju početnu stranicu na .gov od .org što znači da su sada dio vlade. Izvješće se temelji na podacima dobivenih od američke vojne obavještajne službe. U svakom slučaju, činjenica je da u analognom papirnatom telefonskom imeniku, koji se nemože mijenjati (kao što može internet), Federalne rezerve nisu na popisu kao državna institucija. U budućim telefonskim imenicima u Sjedinjenim Američkim Državama barem, to će sada biti.

Izvori u Pentagonu kažu da otkad su Federalne rezerve sada pale pod kontrolu vlade, uskoro će početi izdavanje sredstava vladi s 0% kamatne stope za financiranje programa masovne obnove oronule američke infrastrukture. Ostala nacionalizirana sredstva Federalnih rezervi će se koristiti za sveučilišne stipendije, znanstvena istraživanja, očuvanje prirode, domaće operacije američke vojske i još mnogo toga. To je sada moguće napraviti s nula duga i nula poreza. Također će biti na raspolaganju novca, uz zalog imovine, za obnovu američke industrije. 

Bitka u Sjedinjenim Američkim Državama još uvijek nije sasvim završila jer članovi Bush/Clinton zločinačke skupine još uvijek se ponašaju kao da su iznad zakona. To se moglo vidjeti u prošlotjednom zastrašivanju republikanskog predsjedničkog  kandidata Donalda Trumpa za impliciranje da je George Bush mlađi bio odgovoran za 9/11. Imamo poruku za Donalda Trumpa: nastavi dalje i okrivi Busha, Netanyahua i njihove kolege nacioniste za 9/11 bez straha od atentata. Kad izađeš van i to kažeš, spomeni činjenicu da su ti prijetili. Nakon toga, ako i dalje budu pokušavali da te ubiju, svi oni će biti ulovljeni kao bijesni psi koji to jesu, možeš u to biti siguran.

U svakom slučaju, masivna kampanja za prekidanje svih preostalih izvora financiranja nacionista se nastavlja. Talibani u Afganistanu imaju za cilj da prekinu sa svojim herionskim biznisom. Južnoafrički gospodari droge više ne opskrbljuju sredstvima nacioniste, prema vatikanskim izvorima. Vidljivi dokaz toga viđen je prošlog tjedna kada je glavni agent Busha i nacionista u Hondurasu, Jaime Rosenthal, optužen od strane Ministarstva financija za pranje novca od droge.

Vlada Hondurasa također zaplijenila je njegovu imovinu. Kubanska i kolumbijska vlada također intenziviraju suradnju u borbi protiv nacionističkog posla s drogom. Izvori bijelih šešira iz Pentagona i CIA-e kažu da će Citibank i Bank of America biti "srušene" zbog pranja novca Bushove CIA-e.

Nakon što se prekine pranje novca od droge, lijekovi će biti legalizirani, regulirani i oporezovani. Lažni i na propast osuđeni "rat protiv droge" tako će puhati u rog.

U Kanadi, također, od izbora se očekuje da će konačno ukloniti korumpiranog agenta Bushovih nacionista Stephena Harpera iz vlade. Zbog prirode glasovanja u kanadskom parlamentu, Harper je bio u mogućnosti da ostane na vlasti desetak godina nikada ne dobivši više od 40% potpore. Nedavna anketa pokazuje da 61% Kanađana misli da bi Harper trebao biti predmet kriminalne istrage.

Dobro se kladiti da će se ovo dogoditi kad Kanada konačno (pretpostavljamo) otrese sramotu da ju je vodio taj odvratni monstrum.

Na bliskom istoku, u međuvremenu, prihodi od ukradene nafte i drugi glavni izvori financiranja nacionista, nastavljaju se gasiti. Bushova CIA i ISIS droga, oružje, baze robova u Siriji i Iraku nastavljaju se uništavati, a i njihova naftna postrojenja se zapljenjuju. To je posao koji odrađuje Pentagonova, Iranska, Sirijska i Jemenska koalicija. Papa Franjo je također uvjerio Kubance da pošalju vojnike u Siriju kako bi zaštitili svoje kolege kršćane od progona.

Američki specijalci, u međuvremenu, zajedno s njihovim kurdskim saveznicima, nastavljaju prekidati opskrbu Turske s naftom, tj. kalifa Recepa Erdogana. Izvori Pentagona kažu da uskoro može doći do vojnog državnog udara protiv Erdogana kao osveta za bijedu koju je prouzročio narodu Sirije. 

Sotonski režim Saudijske Arabije također se nastavlja raspadati. Nakon što su bili odbijeni od strane ruskog predsjednika Vladimira Putina i Pentagona u svom pokušaju da zaposle nove tjelesne čuvare, Saudijci su poslali vrh svojih pomorskih snaga u Kinu. Kinezi su ih "išibali riječima", prema izvorima iz Pentagona. Nakon toga, Kinezi su poslali svoje vojno izaslanstvo s velikim ovlaštenjima u Iran da saznaju kako bi mogli pomoći u kampanji koja se provodi da se očisti Bliski istok od sotonskih nacionista i Saudijaca. Čišćenje se nastavlja: Prošlog tjedna projektil je uništio 17 saudijskih F-15 aviona i 9 Apache helikoptera, a ubijeno je 66 visokih časnika i ozlijeđeno 300.


Ovdje je dobar savjet kraljevskoj obitelji Saud: ulažite u deve, jer to je sve što će vam biti ostavljeno, sve dok se ne predate.

S ovom kampanjom koja se nastavlja, general major Joseph Dunford, predsjednik združenog stožera (i katolik), bio je "po mirnom nagovoru Rusije i Vatikana", poslan u posjet ratnom zločincu, izraelskom premijeru Benjaminu Netanyahuu i obavijestio ga da su "američki porezni obveznici razjareni što je Izrael učinio 9/11 i više ne žele pomagati, naoružavati ili ratovati za Izrael", rekao je Pentagonov izvior. On je također rekao da NATO više ne može štititi Izrael. Nadalje, rekao je da će Izrael morati vratiti Golansku visoravan.

To nije sve, osim ako izraelska vlada ne počne s uhićenjima bitangi fanatika koji bjesomučno rade u njihovoj sredini, sam Izrael će prestati biti zaštićen od strane svjetske zajednice. Dobro mjesto za početak je uhićenje kriminalaca koji su ubili palestinca, a onda mu podmetnuli nož da ubojstvo izgleda kao samoobrana.

Dokle god ga vode masovne ubojice poput Benjamina Netanyahua, izraelski narod nikad neće znati za mir ili sigurnost. Činjenica je, da su izgubili svoju snažnu zaštitu otkad Sjedinjene Američke Države ne žele tu ulogu a Rusija neće intervenirati bez vrlo temeljite promjene u toj nestašnoj zemlji.

Obitelj Rotschild, izvorni osnivači apsurdnog projekta da pošalju Europljane ispranog mozga na Bliski istok, već su napustili brod i sada rade usluge Kinezima.

Kineski predsjednik Xi Jinping sada je u posjetu Engleskoj gdje dobiva 103 plotuna i boraviti će kod kraljice u Backinghamskoj palači. Britanci su brzo shvatili da pozdravljajući renminbi (renminbi je "narodna valuta", valuta kontinentalnog dijela Kine, op. prev.) i kineske industrijalce u financijskom središtu grada Londona bio je najbolji način da jamče da je budućnost grada glavno financijsko središte.

S Vatikanom, Kinezima, Britanskim imperijem i Pentagonom ujedinjenim u opoziciji nastavka nacionističke kontrole međunarodnog tečaja američkog dolara, ono što sada ostaje da se odredi je ono s čime će on biti zamijenjen.

Pametni novac kladi se da će trgovanje dolarima izvan SAD-a i dalje biti povezano s košaricom stranih valuta i roba, uključujući kineski juan. Ono što još treba utvrditi je tko će imati pravo da izdaje i kontrolira ovu globalnu valutu. Najvjerojatniji odgovor je da će to biti odbor seoskih mudraca koji nadziru zajedničke probleme poput siromaštva, uništavanja okoliša i rata. Pitanje na koje treba odgovoriti sada je "tko će odlučiti budućnost čovječanstva?"





Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers