FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 29, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 27:10:2015

Zatčení Richarda Armitage může být poslední kapkou k rozbití chazarských gangsterských pravidel.


27-10-15
Benjamina Fullforda 



Příběh jednoho individuálního gangstera, Richarda Armitage, a jeho zločinu v průběhu minulých let, poskytuje dobrý vhled do vnitřního fungování Chazarské kliky gangsterů. Také nám to ukazuje, jak jen zatýkání a nebo odstranění několika klíčových jednotlivců by mělo postačit, aby se změnila budoucnost této planety k lepšímu. Jak jeho kriminální minulost dává jasně najevo, Armitage je klíčovým psychopatem-zabijakem (orig.: sekernik) v Bush / Sionacistické asijské pobočce na chazarské lůzy.


Informace, které se nacházejí níže nám poskytli kolegové Armitage ze CIA, jakož i japonské vládní zdroje a členové japonských kriminálních syndikátů yakuza a další. Armitage dostal šanci, telefonicky nebo e-mailem, vyvrátit to, co je napsáno dole, ale on odmítl odpovědět, což znamená, že nepopírá to, co jsme se o něm doslechli.

Armitage je vedoucí osoba ve skupině, která ovládá japonskou loutku, ministerského předsedu Šinzó Abe. Chudák Abe se bojí, ze bude zabit a tak mu nezbývá nic jiného, než číst pouze z předložených skriptů, které mu dává Armitage a jeho přívrženci. Armitage rovněž řídí právo vytvářet a distribuovat japonské jeny. Takzvaná abenomika, nebo - li peníze tištěné Bank of Japan, je jen zástěrkou pro další drancování této země Armitagem a jeho kolegy gangstery. Zadržení Armitage a přinutit ho předat kódy, které umožňují tvorbu a distribuci jenu by uřízlo jeden z nejdůležitějších zdrojů financování chazarských kabalistických sio-nacistických frakcí. The Společnost Bílého Draka nabízí 10% odměnu, potenciálně v hodnotě miliard dolarů, každému jednotlivci nebo skupině, kterým se podaří chytit Armitage a jeho kolegy gangstery jako je Michael Green, které je třeba donutit k návratu peněz zpět do rukou japonského lidu.

Původně heroinový dealer ze Zlatéhgo Trojůhelníku, Armitage, poprvé došel věhlasu ve světě tajných služeb, když prodal za peníze celou vládu Jižního Vietnamu komunistickému severu. Dokonce ani Henry Kissinger nevěděl, že to byl ten pravý důvod, proč se jihovietnamská vláda tak náhle zhroutila. Jinými slovy, největší porážka v US vojenské historii byla způsobena zrádcem zevnitř a není tedy vojenskou porážkou.

Další velkou operací, která byl Armitage zapojen bylo svržení Ferdinanda Marcose na Filipínách. Americká vláda nebyla schopná a nemohla si dovolit držet své obrovské vojenské základny na Filipínách, takže se rozhodla pro jejich zrušení. Marcos, který byl pevným spojencem USA, chtěl, aby základy zůstaly tak jak jsou, a tak Armitage a parta, která pořádala demonstrace proti Marcosovi mu poradili, aby opustil Filipíny a odjel na Havaj. Marcos byl na Havaji otráven. Takto frakce Bush / CIA běžně zachází s blízkými spojenci USA. Armitage byl také klíčovým hráčem v neúspěšném pokusu svrhnout komunistickou čínskou vládu, známém jako incident na Náměstí Tchien-an-mien. Bez ohledu na práva a křivdy, a všechno co se tam na tchienanmenském náměstí stalo, začal později poskytovat Armitage a Bush komunistické čínské vládě vojenská tajemství armády USA výměnou za peníze. Například podle amerického vojenského zpravodajství, poskytli Číně naváděcími systémy pro jejich divoce nepřesné jaderné rakety. To ukazuje vysloveně naprostý nedostatek základních principů Bushovy mafie a jejích operativců, jako je Armitage.

Armitage a jeho parta byli schopni získat kontrolu nad japonskými financemi přes vraždy ministrů japonských vlád. Dva zavraždění premiéři, kde jsou důkazy a stopy nejjasnější jsou Ryutaro Hashimoto a Noboru Takeshita. Tyto vraždy byly součástí kampaně vedené Armitagem, který - podle různých zdrojů včetně bývalých blízkých spolupracovníků Takešity - přebral kontrolu nad Bank of Japan a tím i nad právem vydávat japonské jeny.

Zdroje z japonského pravého křídla říkají, že Hashimoto byl zabit jedem, který byl vložen do jeho konečníku během pobytu v nemocnici. Takeshita byl - podle různých zdrojů včetně členů japonské královské rodiny - umučen k smrti na Aljašce.

Takeshita visel hlavou dolů z vrtulníku, pak byl nahý honěn vrtulníky sněhem. Nakonec mu rozdrtili varlata a on byl zabit. Jak jsme zmínili dříve, oba svědkové, jak Takamasa Kawase z japonské vojenské rozvědky, tak člen japonské královské rodiny potvrdili, ze viděli video z vraždy Takešity. To, co tvrdíme nyní je, že Richard Armitage a jeho šéf George Bush starší, měli tuto operaci na starosti.

Osoba, která pracovala jako Takešitův " člověk na peníze" prohlašoval, že mu bylo vyhrožováno "smrtí mrtvicí", pokud nepředá kufřík nesoucí kódy potřebné pro vydávání japonského jenu.

Armitage je ale v sio-nacistické Bushove mafii vůbec jedním z klíčových subjektů. Benjamin Netanjahu je jiný, a tam se už nyní objevují signály, že bude sundán skutečnými Židy, kteří konečně přišli na to Netanjahu skutečně pracuje pro jejich nacistické trýznitele. Poslední bizarní připomínky Netanyahua o Hitlerovi ukazují, že jej někdo nutí, aby spáchal politické hara kiri.

V Kanadě vidíme také Stephena Harpera, notoricky známého Bushova operativce, který byl zdrojem hlubokého studu pro celou Kanadu, a který byl konečně vylouče ze hry minulý týden. Jakmile se dokončí očista politických agentů jmenovaných Harper do kanadské policie a vojenských velitelských struktur, bude Harperovi zločiny zaručeně stíhán. Doufejme, že tento zrádce bude zpívat, jako kanárek o všech jeho manipulátorech.

Nový premiér Justin Trudeau okamžitě odvolal kanadskou armádu z nelegální bombardovací kampaně v Sýrii. Také zrušil kanadské plány na nákup “F-35 Turkey” z USA. Trudeau také plánuje legalizovat marihuanu.

My víme, že Trudeau může být z kabalistické rodiny, zejména prostřednictvím jeho dědečka Sinclair, ale pokud ano, tak je z frakce, která oponovala plánům na 3. světou válku a vyvraždění 90% lidstva.

Můžeme jen doufat, že pod Trudeauem bude kanadská armáda a zpravodajské služby nyní pomáhat jejich stejně smýšlejícím kolegům v USA konečně očistit vojensko-průmyslový komplexu od genocidních masových vrahů. Pokud Trudeau chce opravdu udělat dojem, měl by přivést kanadskou armádu do New Yorku a ve Washingtonu DC, a odstranit všechny gangstery, jako je Armitage, kteří tam stále ještě vládnou.

K dispozici jsou v každém případě, rostoucí známky toho, že americká armáda je v plném proudu jejich vlastního pokračujícího očištování od chazarských zrádců ve svém středu. Největší znamkou toho bylo bezprecedentní veto prezidenta Barack Obama (na objednávku z Pentagonu) na účetní položky rozpočtu ministerstva obrany na r. 2016, kde zablokoval uzavření zajateckého tábora v zálivu Guantánamo. Taktéž, podle zdrojů Pentagonu, vetoval (a tím ji zastavil) platbu 600 miliónů $ syrským "rebelům" a 350 miliónů $ neonacistům na Ukrajině,.

Také, zatímco utajený neokonzervativec a ministr obrany, Ashton Carter oficiálně odmítl informovat Rusy o umístění ISIS (izraelských / Saúdských) vojenských zařízeních v Sýrii, tato informace jim byla poskytnuta prostřednictvím bývalého amerického prezidenta Jimmyho Cartera.

Generál Joseph Dunford, předseda Sboru náčelníků štábu Pentagonu, letěl minulý týden do Iráku v neúspěšném pokusu (včetně použití amerických speciálních sil na osvobození Iráčanů ze zajetí ISIS) přesvědčit Iráčany o tom, že americká armáda bude nyní bojovat proti ISIS. Nicméně zdroje říkají, že americká armáda nebude zasahovat proti jakémukoliv budoucímu ruskému bombardování uvnitř Iráku, když na to přijde a irácká vláda o to požádá.

V další ránou sionacistům je Jordánsko, které se nyní dohodlo na pomoci Rusku v jejich boji proti ISIS, říkají zdroje Pentagonu. To znamená, že Izrael, Katar a Saúdská Arábie jsou nyní jedinými zeměmi na Blízkém východě, které stále spolupracují s Bushovou nacistickou frakcí. Turecko je stále ve stavu vnitřních zmatků jak se sionacisté snaží, aby se jejich loutka Erdogan udržel u moci.

V samotných USA byly, jako součást pokračující čistky ve Washingtonu DC, nabourány e-maily "Saúdy milujícího a ISIS podporujícího" ředitele CIA, Johna Brennana, a vystaveny veřejnosti všechny jeho kontakty.

Je zřejmé, že ačkoli žumpa ve Washingtonu DC je hluboká zbývá toho udělat ještě hodně. Takzvaný “slyšení o Benghazi” ve Washingtonu minulý týden, které se týkalo smrti velvyslance Christophera Stevense byla totální šaráda. Až ve Washingtonu začne slyšení o zapletení Stevense do pašování jaderných zbraní do Japonska pro jejich použití na jadernou tsunami 3/11 a teroristický útok proti tomuto národu, pak svět bude věnovat pozornost.

V každém případě, je mocenská struktura ve Washingtonu DC zůstává vhlubokém úpadku, a ve stavu hluboké negace. Některé zpravodajské články z minulého týdne tuto skutečnost uvádějí. Například, Bloomberg měl článek, který říká, že USA je to úplně jedno, že Čína dumpinguje (stahuje) svůj dluh, protože "hedžové fondy" ho nyní kupují.

Každý, kdo ví, jaké je reálné finančnictví ví, že je to jen falešné účetnictví. V posledním příkladu amerického falešného účetnictví je zvýšit ceny o 72% označeno jako nárůst 0%.

Mezitím vydala Čína v Londýně její první, státní dluhopisy mimo Asii.

To znamená, že Čína se učí zacházet s finančními gangstery ve Washingtonu a New Yorku jako s vyvrhely, kterými jsou. Číňané současně posilují jejich vztahy s americkou armádou, aby ukázali, že si uvědomují rozdíl mezi amerických ozbrojených sil a gangsterských politiků. To je důvod, proč Čína nazývá své námořní vazby s USA "nejlepší v historii"

i když čínské válečné lodě jsou zadokované na Floridě.

Vatikán se také připojil k britskému posilování vztahů s Čínou a Pentagonem. Vatikánská delegace se právě vrátil z Číny, kde bylo dohodnuto, že od nynějška budou Čína a Vatikán společně vybírat katolické biskupy. To znamená, že Vatikán, Čína, Pentagon, Britové, Írán a nyní i Kanada se připojili k stále rostoucí alianci proti Chazarské mafii. Pokud se nám podaří dostat Armitage a jeho kumpány z cesty, bude Japonsko připojeno také.



Zdroj a komentáře angličtině:
Zdroj a komentáře ve španělštině:




 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers