FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 22, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 20:10:2015

Η παγκόσμια κυβέρνηση είναι αναπόφευκτη, αλλά πρέπει να μην είναι ποτέ φασιστική



19 Οκτωβρίου 2015


Τα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων ετών δείχνουν αμείλικτα προς τον σχηματισμό κάποιου είδους παγκόσμιας κυβέρνησης. Αυτό έγινε ακόμα πιο σαφές, καθώς οι περισσότεροι από τους ηγέτες του κόσμου, που συγκεντρώθηκαν στα Ηνωμένα Έθνη για την 70η επέτειο του ΟΗΕ, κατά την Τέταρτη Ματωμένη Σελήνη της 28ης Σεπτεμβρίου, έμοιαζαν να διαβάζουν ως επί το πλείστον, με λίγα λογοπαίγνια, από το ίδιο χειρόγραφο. Υπάρχει τώρα μια συναίνεση μεταξύ των ηγετών του κόσμου, ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι ο μόνος τρόπος για την αποτροπή των εγκληματικών εταιρικών συνδικάτων από την δολοφονία και την καταστροφική λεηλασία αυτού του πλανήτη. Η μάχη τώρα γίνεται πάνω στο τι είδους κυβέρνηση θα είναι αυτή.
Οι Ναζιστές εξακολουθούν να πιέζουν για μια ολοκληρωτική, φασιστική νέα παγκόσμια τάξη, ελεγχόμενη από τις ίδιες παλιές γραμμές αίματος. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου και οι σύμμαχοί της επιμένουν να γίνει περισσότερο σαν ένα καλοπροαίρετο συμβούλιο γερόντων του χωριού. Οι Ιλλουμινάτοι, το Πεντάγωνο και η Ιταλική Στοά P2 προσφέρουν, από την πλευρά τους, μια τρίτη εναλλακτική επιλογή, την οποία αποκαλούν μέλλον τύπου Star Trek. Αυτό το όραμα είναι ενός κόσμου διοικούμενου από έναν μεγάλο αξιοκρατικό οργανισμό, που θα κινείται περίπου στις γραμμές του Πενταγώνου, του Βατικανού ή της κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης.
Εκείνοι που αντιτίθενται σε μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι είτε αφελής είτε εργάζονται για τους εταιρικούς χειριστές, που επιθυμούν να έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν να λεηλατούν τον πλανήτη χωρίς εμπόδια, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η προστασία της φύσης ή το κράτος δικαίου.
Το κύριο πεδίο μάχης για το μέλλον του πλανήτη Γη παραμένει εκείνο του ελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Το μέρος του χρηματοοικονομικού συστήματος που έχει τη μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι το μέρος που πληρώνει για τους άνδρες με όπλα, που είναι πραγματικά έτοιμοι να πολεμήσουν για την άποψή τους για το μέλλον. Υπό αυτήν την έννοια η μάχη για τον έλεγχο του μέλλοντος του πλανήτη επικεντρώνεται τώρα στον συνεχιζόμενο αγώνα για το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής, στον πόλεμο κατά των παράνομων εσόδων από διακίνηση ναρκωτικών και στη μάχη για τον έλεγχο του Federal Reserve Board.
Σε όλα αυτά τα μέτωπα, πολλά έχουν συμβεί. Υπήρξε πολλή διαμάχη δημιουργημένη εξ αιτίας της αναφοράς αυτού του ενημερωτικού δελτίου της περασμένης εβδομάδας, ότι η Federal Reserve έχει εθνικοποιηθεί. Ο ισχυρισμός αυτός δεν βασιζόταν απλώς στην (αμφισβητούμενη από μερικούς) αντίληψη, ότι η Federal Reserve είχε αλλάξει την αρχική σελίδα της σε .gov από .org, δείχνοντας ότι ήταν πλέον μέρος της κυβέρνησης. Η αναφορά βασίστηκε σε πληροφορίες, που παρασχέθηκαν από τις υπηρεσίες πληροφοριών του αμερικανικού στρατού. Σε κάθε περίπτωση, γεγονός είναι ότι στους χάρτινους τηλεφωνικούς καταλόγους, που δεν μπορούν να αλλάξουν (όπως μπορεί το διαδίκτυο ), η Fed δεν είναι καταχωρημένη ως κυβερνητικός οργανισμός. Θα είναι στους μελλοντικούς τηλεφωνικούς καταλόγους, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι, αφού η Fed έχει πλέον τεθεί υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης, θα αρχίσει σύντομα την έκδοση κεφαλαίων προς την κυβέρνηση με επιτόκιο 0% για την χρηματοδότηση ενός μεγάλου προγράμματος αναδόμησης των υπέργηρων υποδομών των ΗΠΑ. Άλλα εθνικοποιημένα κεφάλαια της Fed θα πληρώσουν τις υποτροφίες των πανεπιστημίων, την επιστημονική έρευνα, την προστασία της φύσης, τις εγχώριες επιχειρήσεις του στρατού των ΗΠΑ και πολλά άλλα. Αυτό μπορεί να γίνει πλέον με μηδενικό χρέος και μηδενική φορολογία. Θα γίνουν επίσης διαθέσιμα χρήματα με αντίκρισμα σε αγαθά για την αναδόμηση της βιομηχανίας των ΗΠΑ.
Η μάχη στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει ακόμη λήξει εντελώς, επειδή τα μέλη του εγκληματιικού συνδικάτου των  Bush/Clinton εξακολουθεί να ενεργεί σαν να είναι υπεράνω του νόμου. Αυτό μπορεί να το δει κανείς στον εκφοβισμό που άσκησαν την περασμένη εβδομάδα προς τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο του προεδρικού αξιώματος Donald Trump επειδή υπονόησε, ότι ο George Bush Jr. ήταν υπεύθυνος για το συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου. Έχουμε ένα μήνυμα για τον Donald Trump: Συνέχισε να κατηγορείς τον Bush, τον Netanyahu και τους συναδέλφους τους ναζιστές για την 11η Σεπτεμβρίου χωρίς τον φόβο της δολοφονίας. Όταν βγεις και το πεις αυτό δημοσίως, να αναφέρεις το γεγονός ότι απειλήθηκες από αυτούς. Μετά από αυτό, εάν εκείνει εξακολουθήσουν τις προσπάθειες να σε σκοτώσουν, θα κυνηγηθούν όλοι σαν τα λυσσασμένα σκυλιά που είναι,  μπορείς να είσαι σίγουρος γι' αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζεται μια μαζική εκστρατεία για να κοπούν όλες οι απομένουσες πηγές χρηματοδότησης των Ναζιστών . Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν σκοπεύουν να κλείσουν την επιχείρησή τους της ηρωίνης. Οι Νοτιοαμερικάνοι άρχοντες των ναρκωτικών δεν διαθέτουν πλέον κεφάλαια στους Ναζιστές, σύμφωνα με πηγές του Βατικανού. Ορατή απόδειξη γι' αυτό φάνηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν ο κορυφαίος πράκτορας των Bush και των Ναζιστών στην Ονδούρα, Jaime Rosenthal, κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά.


Η κυβέρνηση της Ονδούρας έχει επίσης κατασχέσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Οι κυβερνήσεις της Κούβας και της Κολομβίας εντατικοποιούν, επίσης, την συνεργασία τους στην εκστρατεία εναντίον της διακίνησης ναρκωτικών από τους Ναζιστές. Πηγές των λευκών καπέλων του Πενταγώνου και της CIA λένε, ότι τόσο η Citibank όσο και η Bank of America «θα καταργηθούν» λόγω ξεπλύματος χρημάτων της CIA του Bush.
Εφόσον καταργηθεί το ξέπλυμα παράνομου χρήματος από ναρκωτικά, τα ναρκωτικά θα νομιμοποιηθούν, θα ρυθμιστούν και θα φορολογηθούν.  Έτσι, ο ψευδής και καταδικασμένος σε αποτυχία «πόλεμος κατά των ναρκωτικών» θα αποτονωθεί.
Στον Καναδά, επίσης, οι σημερινές εκλογές αναμένεται να απομακρύνουν οριστικά τον διεφθαρμένο πράκτορα του Bush και των Ναζιστών Stephen Harper από την κυβέρνηση. Λόγω της φύσης της καναδικής κοινοβουλευτικής ψηφοφορίας, ο Harper ήταν σε θέση να παραμείνει στην εξουσία για μια δεκαετία, παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν έπαιρνε υποστήριξη περισσότερη από το 40%. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει ότι το 61% των Καναδών σκέφτονται ότι ο Harper θα έπρεπε να αποτελέσει αντικείμενο ποινικής έρευνας.


Είναι ένα καλό στοίχημα ότι αυτό θα συμβεί, καθώς ο Καναδάς, τελικά, (υποθέτουμε) θα αποτινάξει την ντροπή του να έχει κυβερνηθεί από αυτό το απεχθές τέρας.
Στη Μέση Ανατολή, εν τω μεταξύ, τα έσοδα από το κλεμμένο πετρέλαιο, την άλλη κύρια πηγή χρηματοδότησης των Ναζιστών, συνεχίζουν να είναι σε παύση. Τα ναρκωτικά της CIA του Bush και του ISIS, τα όπλα και οι βάσεις σκλάβων στη Συρία και στο Ιράκ συνεχίζουν να καταστρέφονται ακόμη και καθώς οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τους κατάσχονται. Αυτό είναι το εν εξελίξει έργο του συνασπισμού Πενταγώνου, Ιράν, Ρωσίας, Συρίας και Υεμένης. Επίσης, ο Πάπας Φραγκίσκος έπεισε τους Κουβανούς να στείλουν στρατεύματα στη Συρία για να προστατεύσουν τους αδελφούς τους Χριστιανούς από τις διώξεις.
Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, μαζί με τους Κούρδους συμμάχους τους, συνεχίζουν να κόβουν το πετρέλαιο προς τον δήθεν χαλίφη Recep Erdogan της Τουρκίας. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι μπορεί να υπάρξει σύντομα ένα στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του Erdogan, σαν ανταπόδοση για όλη τη δυστυχία που έχει προκαλέσει στον λαό της Συρίας.
Το σατανικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει, επίσης, να αποσυναρμολογείται. Αφού απορρίφθηκαν από τον Vladimir Putin της Ρωσίας και το Πεντάγωνο στην προσπάθειά τους να προσλάβουν νέους σωματοφύλακες, οι Σαουδάραβες απέστειλαν τον επί κεφαλής των ναυτικών δυνάμεών τους στην Κίνα. Οι Κινέζοι «τον κατσάδιασαν για τα καλά», σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Μετά από αυτό, οι Κινέζοι έστειλαν μια μεγάλης ισχύος στρατιωτική αντιπροσωπεία στο Ιράν, για να μάθουν πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην τρέχουσα εκστρατεία για τον καθαρισμό της Μέσης Ανατολής από σατανιστές Ναζιστές σαν τους Σαουδάραβες. Ο καθαρισμός συνεχίζεται: την περασμένη εβδομάδα, ένας πύραυλος κατέστρεψε δεκαεπτά Σαουδικά αεροσκάφη F-15 και εννέα ελικόπτερα Apache, σκοτώνοντας επίσης εξηνταέξι υψηλόβαθμους αξιωματικούς και τραυματίζοντας τριακόσιους.


Ακολουθεί μια καλή συμβουλή για τη βασιλική οικογένεια Σαούντ: Επενδύστε σε καμήλες, διότι αυτές είναι το μόνο που θα σας μείνει, εκτός αν παραδοθείτε.
Με αυτή την εκστρατεία σε εξέλιξη, ο υποστράτηγος Joseph Dunford, επί κεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού (και καθολικός), στάλθηκε, «με την σιωπηρή παρότρυνση της Ρωσίας και του Βατικανού," να επισκεφθεί τον εγκληματία πολέμου ισραηλινό πρωθυπουργό Benyamin Netanyahu και τον ενημερώσει, ότι «οι Αμερικανοί φορολογούμενοι είναι έξω φρενών από το γεγονός ότι το Ισραήλ έκανε την 11η Σεπτεμβρίου και δεν θέλουν πλέον βοήθεια, όπλα ή πολέμους για το Ισραήλ", είπαν πηγές του Πενταγώνου. Του είπε, επίσης, πως ούτε το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να προστατεύσει το Ισραήλ. Επί πλέον, του είπε ότι το Ισραήλ θα πρέπει να επιστρέψει τα Υψίπεδα του Γκολάν.
Δεν είναι μόνο αυτά, εάν η ισραηλινή κυβέρνηση δεν ξεκινήσει να συλλαμβάνει τους άθλιους Ζηλωτές που βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ, το ίδιο το Ισραήλ θα πάψει να προστατεύεται από την παγκόσμια κοινότητα. Μια καλή αρχή θα ήταν να συλληφθούν οι εγκληματίες, που δολοφόνησαν έναν Παλαιστίνιο και στη συνέχεια του φόρτωσαν ένα μαχαίρι, για να κάνουν τη δολοφονία να φαίνεται σαν αυτοάμυνα.


Όσο έχει για ηγέτη του έναν μαζικό δολοφόνο σαν τον Benyamin Netanyahu, ο ισραηλινός λαός ποτέ δεν θα γνωρίσει ειρήνη και ασφάλεια. Το γεγονός είναι, ότι έχουν χάσει την βαρέως τύπου προστασία τους από τότε που οι ΗΠΑ δεν θέλουν πλέον αυτόν τον ρόλο και η Ρωσία δεν πρόκειται να παρέμβει, χωρίς να γίνουν πολύ θεμελιώδεις αλλαγές σε αυτό το άξεστο έθνος.
Η οικογένεια Rothschild, οι αρχικοί εμπνευστές του δολίου σχεδίου για αποστολή Ευρωπαίων με πλύση εγκεφάλου  στη Μέση Ανατολή, έχουν ήδη πηδήξει από το πλοίο και είναι απασχολημένοι με το να γλύφουν τους Κινέζους.
Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping επισκέπτεται τώρα την Αγγλία, όπου δέχεται τιμές εκατόν τριών κανονιοβολισμών, και θα φιλοξενηθεί από τη Βασίλισσα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Οι Βρετανοί συνειδητοποίησαν γρήγορα, ότι το να καλωσορίσουν το Ρενμίνμπι* και τους Κινέζους βιομηχάνους στο οικονομικό κέντρο της πόλης του Λονδίνου ήταν ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί το μέλλον αυτής της πόλης ως ενός σημαντικού οικονομικού κέντρου.
Με το Βατικανό, τους Κινέζους, την Βρετανική Αυτοκρατορία και το Πεντάγωνο ενωμένους σε μια αντίθεση προς τον συνεχιζόμενο έλεγχο από τους Ναζιστές του διεθνώς εμπορευόμενου αμερικανικού δολαρίου, αυτό που απομένει τώρα να καθοριστεί είναι με τι αυτό θα αντικατασταθεί.
Το έξυπνο χρήμα στοιχηματίζει, ότι τα δολάρια διακινούνται έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να συνδέονται με ένα καλάθι νομισμάτων και αγαθών, στα οποία θα περιλαμβάνεται το κινεζικό γουάν. Αυτό που μένει ακόμη να προσδιοριστεί είναι, ποιος θα έχει το δικαίωμα να εκδίδει και να ελέγχει αυτό το παγκόσμιο νόμισμα. Η πιθανότερη απάντηση είναι, ότι θα είναι μια επιτροπή δημογερόντων, που θα εποπτεύει τα παγκόσμια κοινωνικά προβλήματα, όπως η φτώχεια, η καταστροφή του περιβάλλοντος και ο πόλεμος. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί τώρα είναι «ποιος θα αποφασίσει για το μέλλον της ανθρωπότητας;»

Πηγή:

Αναρτήθηκε από Hipknowsys



*Ρενμίνμπι είναι το επίσημο νόμισμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και η λέξη σημαίνει «το νόμισμα του λαού». Το Γουάν είναι η βασική μονάδα του Ρενμίνμπι, αλλά έχει καθιερωθεί σαν το όνομα του κινεζικού νομίσματος (https://en.wikipedia.org/wiki/Renminbi)

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers