bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Thursday, October 22, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 20:10:2015Wereld regering is onvermijdelijk maar het moet nooit fascistisch zijn


20 oktober 2015

De politieke gebeurtenissen van de laatste jaren verwijzen onverbiddelijk naar de formatie van een soort wereldregering. Dit werd zelfs nog duidelijker toen de meeste wereldleiders op 28 september bijeen kwamen tijdens de Tetrade bloedmaan die de 70ste verjaardag van de Verenigde Naties bleek te zijn, met een paar woordspelingen, voornamelijk gelezen in hetzelfde script. Er is nu een eensgezindheid tussen de wereldleiders waardoor een wereldregering de enige weg is om te voorkomen dat collectieve misdaadsyndicaten op deze planeet moorden en plunderen en deze planeet vernietigen. De strijd gaat nu over wat voor soort regering dit zal zijn.

De Nazionisten dringen nog steeds aan op een totalitaire, fascistische nieuwe wereld gecontroleerd door dezelfde oude bloedlijnen. De White Dragon Society en zijn bondgenoten staan er op dat het een meer liefdevolle raad van dorpsoudsten zal zijn. De illuminatie, het Pentagon en de Italiaanse P2 lodge bieden op hun beurt een derde alternatief aan, welke ze een Star Trek toekomst noemen. Het idee is een wereld met aan het hoofd een grote meritocratische organisatie geleidt door iets dergelijks als het Pentagon, het Vaticaan of de Chinese Communistische regering.

Degenen die tegen een wereldregering zijn, zijn ofwel naïef of werken voor bedrijfsmanagers die het recht willen hebben om door te gaan met het plunderen van de planeet zonder zulke belemmeringen als mensenrechten, de bescherming van het milieu of de regel van de wet.


Het belangrijkste slagveld in de toekomst van de planeet aarde blijft de strijd over de controle over het financiële systeem. Het deel van het financiële systeem dat het meest belangrijk is, is het deel voor betaalde mannen met geweren die klaar staan om te vechten voor hun kijk op de toekomst. In die zin is de strijd om de controle over de toekomst van de planeet nu gericht op het verdergaande gevecht over de olie uit het Midden Oosten, de oorlog over illegaal drugsgeld en de strijd over controle van de Federale Reserve Raad.

Aan al deze fronten is een hoop gebeurd. Er was een hoop controverse ontstaan over het verslag in deze nieuwsbrief van vorige week over de Federale Reserve Raad die was genationaliseerd. Deze bewering werd niet alleen gebaseerd op het (door sommigen bediscussieerd) idee dat de Federale Reserve Raad zijn home page had veranderd in .gov van .org wat er op wijst dat het nu deel uitmaakt van de regering. Het verslag was gebaseerd op informatie verschaft door de militaire geheime dienst van de VS. In ieder geval, is het een feit dat in analoge papieren telefoonboeken, waar dit niet veranderd kan worden (als op het internet), de Fed niet geregistreerd is als een regeringsinstituut. In toekomstige telefoonboeken zal dit, tenminste in de Verenigde Staten, nu zo zijn.

Bronnen bij het Pentagon zeggen dat sinds de Fed onder regeringscontrole is gekomen het spoedig zal beginnen met het uitgeven van fondsen aan de regering tegen een 0% rente om een enorm herbouw programma te financieren voor de in verval geraakte infrastructuur van de VS. Andere genationaliseerde Fed fondsen zullen betalen voor beursen voor universiteiten, wetenschappelijk onderzoek, behoud van natuur, de thuisoperaties van het leger van de VS en nog veel meer. Dit kan nu gedaan worden met nul schulden en nul belasting. Er zullen ook werkelijke Fondsen beschikbaar komen voor de heropbouw van de industrie in de VS.

De strijd in de Verenigde Staten is nog niet helemaal over omdat de leden van het Bush/Clinton misdaad syndicaat nog steeds doen alsof ze boven de wet staan. Dit kan gezien worden aan hun intimidatie vorige week van de republikeinse presidentskandidaat Donald Trump omdat hij suggereerde dat George Bush Jr. verantwoordelijk was voor 911. We hebben een boodschap voor Donald Trump: ga verder en geef Bush de schuld, Netanyahu en hun Nazionistische vriendjes van 911 zonder bang te zijn voor een moordaanslag. Wanneer je naar buiten komt en dit zegt, noem dan het feit dat je door hen bedreigd werd. Als ze je daarna nog steeds proberen te vermoorden, worden ze allemaal opgejaagd als de dolle honden die ze zijn, daar kun je zeker van zijn.

In ieder geval, een enorme campagne om alle resterende financiering van Nazionistische bronnen te stoppen gaat door. De Taliban in Afghanistan probeert hun heroïnehandel stil te leggen. De Zuid Amerikaanse drugsbarons verschaffen geen fondsen meer aan de Nazionisten, volgens bronnen bij het Vaticaan. Zichtbaar bewijs hiervan werd vorige week gezien toen top Bush en Nazionistisch agent in Honduras, Jaime Rosenthal, werd aangeklaagd door het Departement van Financiën voor het witwassen van drugsgelden.

De regering van Honduras heeft ook beslag gelegd op zijn tegoeden. De Cubaanse en Colombiaanse regeringen intensiveren ook hun samenwerking bij de campagne tegen Nazionistische drugshandel. Pentagon en CIA witte boorden bronnen zeggen dat beiden Citibank en de Bank van Amerika “opgerold” zullen worden wegens het witwassen van Bush CIA gelden Wanneer het witwassen van de illegale drugsgelden is gestopt, zullen drugs worden gelegaliseerd, gereguleerd en er zal belasting over betaald moeten worden. De valse en verdoemde “drugsoorlog” zal aldus onderuit gehaald worden.

Ook in Canada, wordt verwacht dat een verkiezing vandaag uiteindelijk de corrupte Bush Nazionisten agent Stephen Harper zal verwijderen uit de regering. Vanwege de aard van het Canadese stemmen voor het Parlement, was Harper in staat om een decennium aan de macht te blijven ondanks dat hij nooit meer dan 40% van de stemmen kreeg. Een recente opiniepeiling laat zien dat 61% van de Canadezen denken dat Harper onderwerp zou moeten zijn van een crimineel onderzoek.

Het is zeer waarschijnlijk dat dit zal gebeuren wanneer Canada uiteindelijk (nemen we aan) de schaamte afschudt van het geregeerd worden door dat ergerlijke monster.
In het Midden Oosten, worden ondertussen de inkomsten uit gestolen olie, de andere belangrijkste Nazionistische bron van inkomsten, verder stop gezet. Bush CIA en ISIS drugs, wapens en slaven bases in Syrië en Irak worden steeds verder vernietigd zelfs wanneer hun oliefaciliteiten in beslag worden genomen. Dit is het voortgaande werk van de Pentagon, Iranees, Russisch, Syrische en Jemenitische enz. coalitie. Paus Francis overtuigde ook de Cubanen om troepen te sturen naar Syrië om zo hun medechristenen te beschermen voor vervolging.

Speciale strijdkrachten van de VS komen ondertussen samen met hun Koerdische bondgenoten om de oliestroom naar de zogenaamde kalief Recep Erdogan van Turkije af te snijden. Pentagon bronnen zeggen dat er misschien een militaire staatsgreep tegen Erdogan zal komen als een tegenwicht voor al de ellende die hij heeft veroorzaakt voor de bevolking van Syrië.

Het Satanische Saudi Arabische regiem wordt ook steeds meer ontmanteld. Nadat ze werden afgewezen door de Russische Vladimir Poetin en het Pentagon bij hun pogingen nieuwe lijfwachten in te huren, stuurden ze het hoofd van hun marinemacht naar China. De Chinezen “gaven hem nul op het rekest,” volgens bronnen bij het Pentagon. Hierna, stuurden de Chinezen een zwaar bewapende militaire delegatie naar Iran om uit te zoeken hoe ze konden helpen bij de campagne om het Midden Oosten te reinigen van Satanische Nazionisten als de Saudis. De reiniging gaat verder: vorige week vernietigde een raket 17 Saudische F-15 vliegtuigen en 9 Apache helikopters en hierbij werden 66 hoge officieren gedood en vielen er 300 gewonden.

Hier is wat goed advies voor de Saudische Koninklijke familie: investeer in kamelen omdat dit alles is wat jullie over zullen houden tenzij jullie je over geven.

Terwijl deze campagne doorging was, hoofdgeneraal Joseph Dunford, voorzitter van de Joint Chiefs of Staff (en een katholiek), “bij de rustig verlopende overtuiging van Rusland en het Vaticaan,” hij werd gestuurd om oorlogscrimineel Israëlisch Eerste Minister Benyamin Netanyahu een bezoek te brengen en hem er over te informeren dat “VS belastingbetalers ernstig ontstemd zijn over het feit dat Israël 911 heeft uitgevoerd en dat ze geen hulp, wapens of oorlog voor Israël meer willen,” beweren bronnen bij het Pentagon

Dat is niet alles, tenzij de Israëlische regering begint, de Zeloten schurken, die problemen veroorzaken in hun midden, te arresteren, zal Israël zelf niet meer beschermd worden door de wereldgemeenschap. Een goede plek om te beginnen zou de arrestatie zijn van de criminelen die een Palestijn vermoordden en toen een mes neerlegden waardoor de moord op zelfverdediging leek.

Zo lang als ze geleid worden door een massa moordenaar als Benyamin Netanyahu zal het Israëlische volk nooit vrede kennen of veiligheid. Het is een feit dat ze hun sterke verdediging zijn kwijt geraakt, sinds de VS deze rol niet meer wil en Rusland er niet in stinkt zonder fundamentele veranderingen die gedaan moeten worden in die schurken natie.
De familie Rothschild, de oorspronkelijke oprichters van het onwettige project om gehersenspoelde Europeanen naar het Midden Oosten te sturen, hebben het schip al verlaten en zijn druk bezig zich in te likken bij de Chinezen.

De Chinese president Xi Jinping bezoekt nu Engeland waar hij een saluut krijgt van 103 geweren en zal verblijven bij de Koningin op Buckingham Palace. De Britten realiseerden zich snel dat het verwelkomen van de renminbi (officiële valuta in China) en Chinese industriëlen in het financiële centrum van de stad Londen de beste manier was om de toekomst van die stad als belangrijk financieel centrum te verzekeren.

Met het Vaticaan, verenigden de Chinezen, het Britse Imperium en het Pentagon zich als oppositie voor de voortgaande Nazionistische controle van de internationaal verhandelde VS dollar, wat nu nog vastgesteld moet worden is waar wordt deze door vervangen.

Het slimme geld wedt erop dat dollars die buiten de VS worden verhandeld verbonden blijven aan verschillende valuta en producten, inclusief de Chinese yuan. Wat nog bepaald moet worden is wie het recht heeft om deze wereldwijde valuta te bepalen en te controleren. Het meest waarschijnlijke antwoord is dat het een commissie van dorpsoudsten zal zijn die het totaaloverzicht hebben over gemeenschappelijke problemen als armoede, vernietiging van het milieu en oorlog. De vraag die nu beantwoord moet worden is: “wie bepaald de toekomst van de mensheid?”

Webpage: Antimatrix.org


bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers