Monday, October 5, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 29:09:2015


29 Σεπτεμβρίου 2015

Benjamin Fulford


Παρά το γεγονός ότι το μεγάλο φεστιβάλ αγάπης του Βατικανού και των Rothschild στα Ηνωμένα Έθνη συνεχίζεται ακόμα καθώς ολοκληρώνεται αυτή η εβδομαδιαία έκθεση, είναι ήδη σαφές, ότι οι ελπίδες για ριζικές αλλαγές στον τρόπο που διοικούμε αυτόν τον πλανήτη δεν έχουν υλοποιηθεί. Αυτό που είδαμε αντί αυτού ήταν θεατρινισμοί, το άνοιγμα παλιών πληγών και αόριστες υποσχέσεις ότι θα κάνουν καλά πράγματα από το 2030.
Η μεγαλύτερη προσβολή της νοημοσύνης των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ήταν η υπόσχεση του Κινέζου ΠροέδρουXi Jinping να δαπανήσει 1 δις δολάρια το χρόνο μέχρι τότε για την καταπολέμηση της φτώχειας. Σε παγκόσμια κλίμακα αυτό είναι λιγότερο από ψίχουλα και ανέρχεται σε περίπου 0,0003 σεντς την ημέρα για τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου.

Ύστερα υπήρξε η συμφωνία που ανακοινώθηκε από τόσες πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, για ανάληψη δράσης κατά της «υπερθέρμανσης του πλανήτη». Αυτό κατέστησε σαφές, ότι η φράξια των Rothschild για την «υπερθέρμανση του πλανήτη» ήταν σε ανοδική δυναμική και η φράξια υπέρ του διαρκούς «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» των Bush/Netanyahu/Νεοσυντηρητικών έχανε τη μάχη για την εξουσία της συμμορίας.
Ένα άλλο σημάδι ότι η φατρία των Bush/Νεοσυντηρητικών/Netanyahu χάνει, ήταν το γεγονός, ότι οι σύμμαχοι τωνBush/Netanyahu, όπως ο ομιλητής της Βουλής των ΗΠΑ John Boehner και ο «τσάρος του ISIS» στρατηγός John Allenαναγκάστηκαν και οι δύο  να παραιτηθούν την περασμένη εβδομάδα. Στον Boehner ειπώθηκε από τον Πάπα Francis να παραιτηθεί, επειδή τον Μάρτιο ήταν ο χορηγός του ταξιδιού του εγκληματία πολέμου Benyamin Netanyahu για να μιλήσει στο Κογκρέσο, σύμφωνα με πηγές της CIA. Ο στρατηγός Allen αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, επειδή «μαγείρευε πληροφορίες», «διενεργούσε δολιοφθορές» και υποστήριζε τον ISIS με ρίψεις από αέρος, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Η φατρία Λευκός Δράκος υποστηρίζει την απομάκρυνση των ατόμων αυτών, αλλά πιστεύει ότι το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα πρέπει να αναλάβει πολύ μεγαλύτερη, πιο τολμηρή δράση για λογαριασμό των ανθρώπων του πλανήτη. Ο στρατηγός των πεζοναυτών Joseph Dunford ορκίστηκε την περασμένη εβδομάδα ως ανώτατο στρατιωτικό αφεντικό και αναμένεται να δώσει στην Κοινότητα Του Λευκού Δράκου μια μεγάλη ώθηση στις προσπάθειές της να πάρει τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, και επομένως του μέλλοντος του κόσμου, από τις αμιγείς οικογένειες και να τον επιστρέψει στους ανθρώπους.
Εάν η νέα ηγεσία στο Πεντάγωνο αναλάβει δράση κατά των εγκληματιών του Federal Reserve Board, θα μπορέσει να επιστρέψει τριακόσιες χιλιάδες δολάρια από κλεμμένα κεφάλαια σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στις ΗΠΑ και έχει, επίσης, άφθονο χρήμα για τον υπόλοιπο κόσμο. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου θα χαρεί να εξηγήσει πώς ακριβώς μπορεί να γίνει αυτό.
Προς το παρόν όμως, οι πιο ορατές και δραματικές αλλαγές συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στην Μέση Ανατολή, όπου το Ισραήλ απελευθερώνεται από τον φασιστικό έλεγχο των Σιωναζιστών.
Την περασμένη εβδομάδα ο εγκληματίας πολέμου Ισραηλινός ηγέτης Benyamin Netanyahu  και μια αντιπροσωπεία στρατηγών πήγαν στη Ρωσία για να ζητήσουν προστασία και διαβεβαιώσεις. Οι Ισραηλινοί «αντιμετωπίστηκαν ως οι κακοποιοί που είναι», σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Ειπώθηκε στους Ισραηλινούς, ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Ισραήλ ήταν ρωσικής καταγωγής και ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος για τους πολίτες του Ισραήλ, σε περίπτωση ανατροπής των Σιωναζιστών. Ωστόσο, «όταν ο Putin είπε στον Bibi (Netanyahu), ότι η Συρία δεν μπορεί να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο εναντίον του Ισραήλ εννοούσε ότι θα το κάνουν η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και η Χεζμπολάχ», είπαν πηγές του Πενταγώνου, οικείες με τη συνάντηση.
Υπάρχουν αυξανόμενα σημάδια, ότι τελειώνει το παιχνίδι για το εφιαλτικό ναζιστικό καθεστώς στην εν λόγω χώρα. Η Κίνα, για παράδειγμα, έχει πλέον πλήρη επίγνωση, ότι ήταν πράκτορες του καθεστώτος Netanyahu εκείνοι που πυροδότησαν το μικρό πυρηνικό όπλο στην Tianjin τον Αύγουστο. Για τον λόγο αυτόν ένας κινεζικός στόλος και κινεζικά στρατεύματα κατευθύνονται τώρα στη Συρία. Η Χεζμπολάχ έχει ήδη εφοδιαστεί τώρα με εβδομηνταπέντε άρματα μάχης για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του σατανικού καθεστώτος στο Ισραήλ.
Υπάρχει επίσης μια συντονισμένη διεθνής προσπάθεια σε εξέλιξη να καθηλωθεί και να καταστραφεί ο στόλος του Ισραήλ των υποβρυχίων με πυρηνικό εξοπλισμό. Τα γαλλικά ελικοπτεροφόρα Mistral, που επρόκειτο να σταλούν στη Ρωσία, πηγαίνουν τώρα στην Αίγυπτο, όπου θα εξοπλιστούν από τους Ρώσους και θα ενωθούν με τον ρωσικό στόλο σε δράσεις εναντίον των Ισραηλινών υποβρυχίων, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Επί πλέον, στο τέλος της ημέρας, οι Αιγύπτιοι θα μπορούσαν ούτως ή άλλως να πουλήσουν τα πλοία αυτά με έκπτωση στους Ρώσους.
Ασκείται, επίσης, μεγάλη πίεση στην Γερμανία για να σταματήσει πλέον να εφοδιάζει με υποβρύχια το σιωναζιστικό καθεστώς, λένε οι πηγές. Για παράδειγμα, όταν ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Sisi συναντήθηκε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο AngelaMerkel στις 25 Σεπτεμβρίου, πρόσθεσε τη φωνή του στα αιτήματα των ΗΠΑ και της Ρωσίας, να σταματήσει την προμήθεια υποβρυχίων στο Ισραήλ. Την ενημέρωσε επίσης, ότι η Αίγυπτος και η Συρία σκέφτονται να ενταχθούν στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης.
Οι Γερμανοί εξετάζουν επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγουν από το ΝΑΤΟ και να ενταχθούν στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης, σύμφωνα με πηγές της φράξιας του Γερμανικού Β’ Ράιχ. Η Γερμανία έχει τεθεί υπό μεγάλη πίεση προσφάτως, επειδή έχει κλείσει τα σύνορά της στους προσληφθέντες «Σύρους πρόσφυγες», που αποστέλλονται στη χώρα. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Volkswagen έχει ξαφνικά δεχθεί επίθεση για «παραποίηση των δεδομένων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα», σύμφωνα με γερμανικές πηγές. Άλλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, επίσης, αναμένεται τώρα να δεχθούν χτύπημα με παρόμοιους ισχυρισμούς, λένε. Το αποτέλεσμα ήταν μόνο να αποξενώσουν τους Γερμανούς βιομηχάνους και να ενισχύσουν την επιλογή τους να επιτύχουν άλλη μια φορά την πραγματική ανεξαρτησία, συνεχίζουν.
Οι Γερμανοί, στην πραγματικότητα, ετοιμάζονται να εθνικοποιήσουν τις τράπεζές τους και να επαναφέρουν το μάρκο σε αντίδραση προς την αναμενόμενη επικείμενη κατάρρευση της Deutschebank, είπαν οι πηγές. Αυτό, φυσικά, θα έβαζε ένα γρήγορο τέλος στο ευρώ.
Το τέλος του Ευρώ, φυσικά, θα φέρει και πάλι υπό αμφισβήτηση τη βιωσιμότητα του δολαρίου ΗΠΑ και της FederalReserve. Υπήρξε πολλή φημολογία, ότι όταν η πρόεδρος της Fed Janet Yellen έχανε τη φωνή της κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας την περασμένη εβδομάδα και χρειάστηκε ιατρική παρέμβαση, αυτό συνέβη επειδή ήταν συναισθηματικά ταραγμένη, λόγω κάποιων επικείμενων ανακοινώσεων, που σχετίζονται με τη Fed. Σε αυτό το μέτωπο, πολλές πηγές εξακολουθούν να βεβαιώνουν, ότι το δολάριο ΗΠΑ και η Federal Reserve μπαίνουν κάτω από νέα διοίκηση.
Δεν είναι σαφές τι ακριβώς πρόκειται να ανακοινωθεί, αλλά το τέλος του έτους της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ έρχεται αυτήν την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μαγείρευε τα βιβλία της, κρατώντας το χρέος παγωμένο σε ακριβώς εικοσιπέντε εκατομμύρια δολάρια κάτω από το νόμιμο όριο από τις 15 Μαρτίου. Αν, όπως αναμένεται, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν μπορέσει να πραγματοποιήσει πληρωμές, των οποίων η προθεσμία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, θα της δοθεί ανοχή μέχρι τις 17 Οκτωβρίου για να τα βγάλει πέρα με τα χρήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε πολλή σοβαρή διαπραγμάτευση μπροστά μας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Οι δημόσιες δηλώσεις την περασμένη εβδομάδα από τον Πάπα, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Obama και τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping αποσαφηνίζουν κάποιες από τις προϋποθέσεις που οι ΗΠΑ πρέπει να πληρούν, εάν θέλουν να αποφύγουν την πτώχευση. Όλοι συμφωνούν ότι η Κίνα χρειάζεται μεγαλύτερη ψήφο στο ΔΝΤ και ότι πρέπει να συνεχίσει να συνδέει το γουάν με το δολάριο ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι η JP Morgan, η Citibank και η Goldman Sachs δεν κλήθηκαν στο επίσημο δείπνο για τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping καθιστά επίσης φανερό, ότι η φράξια των ΗΠΑ πίσω από το Federal Reserve Board πρέπει να αφαιρεθεί, ως προϋπόθεση για περαιτέρω κινεζική χρηματοδότηση.
Οι δημόσιες ανακοινώσεις, που έγιναν την περασμένη εβδομάδα από τις ΗΠΑ και την Κίνα, επιβεβαιώνουν επίσης, ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια προσπάθεια για συστηματική και άρρηκτη σύνδεση των οικονομιών, των στρατιωτικών δυνάμεων και των κυβερνήσεων ΗΠΑ και Κίνας σε πολλά επίπεδα. Αυτό περιλαμβάνει μια υπόσχεση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να διδάξει την κινεζική γλώσσα των Μανδαρίνων σε ένα εκατομμύριο παιδιά στις ΗΠΑ μέχρι το 2020. Οι Κινέζοι ζητούν, επίσης, μεγαλύτερη πρόσβαση στην αμερικανική υψηλή τεχνολογία, σε αντάλλαγμα για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Οι συνομιλίες σχετικά με τη δυνατότητα περαιτέρω κινεζικών επενδύσεων στην πραγματική οικονομία των ΗΠΑ, όμως, δεν ολοκληρώθηκαν, φανερώνοντας ότι συνεχίζεται μια διαπάλη για την εξουσία.
Υπήρξαν επίσης ενδείξεις, ότι η πάλη για την εξουσία στο εσωτερικό του κατεστημένου της Ουάσιγκτον δεν έχει τελειώσει. Το Πεντάγωνο άσκησε πίεση στον Υπουργό Άμυνας Ashton Carter να συναντηθεί και να συμφιλιωθεί με τον Ρώσο Υπουργό Άμυνας Sergey Shoigu. Υποτίθεται ότι σε αυτό θα δοθεί συνέχεια με μια συνάντηση μεταξύ Putin και Obama στις 28. Στη συνάντηση αυτή, και στην ομιλία του στον ΟΗΕ, ο Obama επανέλαβε τα σιωναζιστικά ψέματα για την Ουκρανία, τη Συρία, τη Λιβύη και τον ISIS, καθιστώντας σαφές, ότι έδωσε μεγαλύτερη προτεραιότητα στις εντολές που του δόθηκαν από τουςRothschilds, παρά στην πίεση του Πενταγώνου για μια αμερικανορωσική στρατιωτική συστοίχιση ενάντια στο Ισραήλ και την Κίνα.
Επιστρέφοντας στον ΟΗΕ, υπάρχει ακόμα η ελπίδα, ότι ολόκληρη η συνεδρίαση δεν θα διαγραφεί, σαν απλώς ένα φεστιβάλ μιας κενής ομιλούσας κεφαλής. Όλοι οι κορυφαίοι ηγέτες του κόσμου, μιλώντας εκεί συμφώνησαν στην ανάγκη για σημαντική δράση κατά της περιβαλλοντικής καταστροφής και της φτώχειας.
Πολλοί συμφώνησαν επίσης στην ανάγκη για ανάπτυξη νέας ενεργειακής τεχνολογίας. Για παράδειγμα, ο Putin, στην ομιλία του, είπε: «Θα πρέπει να εστιάσουμε στη θέσπιση θεμελιωδών και νέων τεχνολογιών», εννοώντας κατ’ ελπίδα την ρωσική υιοθέτηση της τεχνολογίας Tesla και άλλων απαγορευμένων ενεργειακών τεχνολογιών. Ο Πρωθυπουργός της ΙνδίαςNarendra Modi, από την πλευρά του, δήλωσε: «Τα εθνικά μας σχέδια είναι φιλόδοξα και έχουν στόχους: Νέα δυναμικότητα 175GW [γιγαβάτ] ανανεώσιμης ενέργειας μέσα στα επόμενα επτά χρόνια, ενεργειακή επάρκεια, φορολόγηση του άνθρακα, ένα τεράστιο πρόγραμμα αναδάσωσης, μεταρρύθμιση των μεταφορών μας και καθαρισμός των πόλεων και των ποταμών μας». Υπάρχουν επίσης ανεπιβεβαίωτες αναφορές, ότι η Ινδία απελευθερώνει την απαγορευμένη ενεργειακή τεχνολογία.


Τα σχέδια που ανακοινώθηκαν από τους διάφορους ηγέτες του κόσμου στον ΟΗΕ θα μπορούσαν να κοστίσουν περίπου τρία τρισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να εφαρμοστούν, αν έχουν σοβαρές προθέσεις για την αλλαγή αυτού του πλανήτη. Όπως λέει και η παροιμία «τα λόγια είναι φτώχια». Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα παραμένει: «Θα ανακοινωθεί σύντομα το νέο οικονομικό σύστημα και η απελευθέρωση τρισεκατομμυρίων επί τρισεκατομμυρίων δολαρίων;» Αν αυτό δεν συμβεί, θα υπάρξει επανάσταση που θα ξεκινήσει από την ίδια την κορυφή της πυραμίδας, σύμφωνα με τους Γνωστικούς Ιλλουμινάτους.


Αναρτήθηκε από Hipknowsys
Translator: NikosKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers