FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 1, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 29:09:2015


Krvavý Měsíc ukázal jen Vatikán/Rothschild divadelní show


29.září 2015
 Benjamina Fullforda 

Ačkoli velký Vatikán / Rothschild festival lásky v Organizaci spojených národů pokračuje, přestože se skončí až na konci týdne, už teď je jasné, že naděje na masívní změny systému řízení této planety nebyly vyslyšeny.

To, co jsme viděli místo toho, byli jen laciné divadelní triky, znovuotevírání starých ran a vágní sliby dělat dobré věci do roku 2030. Největší urážkou inteligence lidí na celém světě byl slib čínského prezidenta Si Ťin-pchinga utratit do té doby 1 miliardu ročně na boj proti chudobě. V globálním měřítku je to méně než strava pro kuře, a dělá to, pro nejchudší obyvatelé světa 0,0003 centů za den.

Pak tam byla dohoda oznámená mnoha zeměmi, včetně Číny, Spojených států a Ruska, aby se přijala opatření proti "globálnímu oteplování". Z tohoto důvodu bylo jasné, že "globální oteplování" Rothschildovy frakce bylo na vzestupu a nekonečné "války proti terorismu" kabalistické frakce Bushe / Netanjahua / Neoconu boj o moc prohrály.

Dalším znamením, že Bush / Neocon / Netanyahu sio-nacistická frakce prohrála byla skutečnost, Bush / Netanyahu spojenci jako US mluvčí sněmovny John Boehner a "ISIS čar" generál John Allen byli minulý týden oba donucen k rezignaci. Podle zdrojů CIA to byl František, kdo řekl Böehnerovi, aby odstoupil, protože sponzoroval v březnu výlet válečného zločince Benyamina Netanjahua a jeho ostudnou promluvu ke Kongresu. Podle zdrojů Pentagonu byl nucen opustit své místo také generál Allen, protože "kuchtil zpravodajství" (p.pr.: falšoval zpravodajské informace), "sabotoval", a podporoval ISIS shazováním dodávek.

Frakce Bílého Draka podporuje odstranění těchto jednotlivců, ale věří, že vojensko-průmyslový komplex potřebuje přijmout mnohem větší, odvážnější žalobu jménem všech lidí na planetě. Námořní generál Joseph Dunford složil minulý týden přísahu, a stal se tak jednou ze špičkových vojenských hlav, a očekává se, že silně podpoří Společnosti Bílého Draka  v její snaze převzít kontrolu finančního systému, a tím i budoucnost světa, z rukou příbuzenské plemenitby vyvolených rodin a vrátit jej lidem.

V případě, že nové vedení v Pentagonu podnikne opatření proti zločincům Federálního rezervního úřadu, mohou vrátit 300.000 $ ukradených financních prostředků každému muži a každé ženě a dítěti v USA a ještě bude taky dostatek pro zbytek světa. Společnost Bílého Draka vám ráda vysvětlí, jak to lze provést.

Pro tuto chvíli se však ty nejviditelnější a nejdramatictější změny i nadále budou konat na Středním východe, kde je Izrael právě osvobozován od sionacistické a fašistické kontroly.

Minulý týden odjeli válečný zločinec a izraelský vůdce Benyamin Netanjahu s delegací generálů do Ruska hledat ochranu a ujištění. Podle zdrojů Pentagonu bylo s Izraelci "zacházeno jako s vrahy, kterými jsou". Izraelcům bylo řečeno, že velká část populace Izraele byla ruského původu, a že by, v případě svržení sionacistu, žádné nebezpečí pro občany Izraele nevzniklo. Nicméně naše zdroje z Pentagonu blízké tomuto setkání řekli, že "Putin řekl Bibimu Netanjahuovi, že Sýrie nemůže otevřít další frontu proti Izraeli, čímž měl na myslí to, že Rusko, Čína, Írán a Hizballáh to udělaji".

Jsou množící se náznaky, že pro režim sionacistické noční můry v této zemi nastává herní finále. Čína si je například nyní plně vědoma toho, že těmi, kdo odpálil malou jadernou zbraň v Tianjinu v srpnu byli agenti Netanjahuova režimu. A právě z tohoto důvodu nyní míří do Sýrie čínská flotila a čínské jednotky. Hizballáh má plně k použití proti satanskému izraelskému režimu dodávku 75 težkých tanků.

Už existuje také vzájemné mezinárodní úsilí, jak vypátrat a zničit vyzbrojenou Izraelskou flotilu jaderných ponorek. Zdroje z Pentagonu nám říkají, že francouzské nosiče vrtulníků typu “Mistral”, které měly být zaslány do Ruska jsou nyní nachystány jako zásilka do Egypta, kde je Rusové vybaví a tyto se připojí k ruskému loďstvu v akcích proti izraelským ponorkám. A navíc, nakonec, Egypt'ané prodají asi stejně tyto lodě se slevou Rusům. Vyvíjí se také velký tlak na Německo, aby nějak zabránilo dodávkám dalších ponorek tomuto sio-nacistickému režimu, říkají zdroje. Například, když se 25. září egyptský prezident Sisi setkal s německou kancléřkou Angelou Merkel, přidal svůj hlas k nám a ruské žádosti zastavit dodávky ponorek do Izraele. On ji také informoval, že Egypt a Sýrie přemýšlely o připojení k Šanghajské organizací spolupráce.

Němci také vážně uvažují o odchodu z NATO a vstupu do SCO, dle německých zdrojů z frakce “druhé Říše”. Německo byla podrobeno v poslední době také velkému tlaku, protože zablokovalo své hranice proti kontraktovaným "syrským uprchlíkům", kteří jsou zasíláni do jejich země. To je ten pravý důvod, podle německých zdrojů, proč na Volkswagen náhle zaútočili se "simulací emisí CO2". Ostatní německé automobilky nyní očekávají a také to říkají, že dostanou ránu podobnými nároky. Výsledkem však budou pouze nasraní němečtí průmyslníci a posílení jejich odhodlání znovu dosáhnout skutečné nezávislosti, v čemž pokračují.

Zdroje nám řekli, že Němci jsou už ve skutečnosti, v reakci na očekávanou nadcházející implozi Deutsche Bank, přichystáni znárodnit své banky a obnovit německou marku. To by samozřejmě dalo spád pro rychlý konec eura. Konec eura, by samozřejmě opět zpochybnil životaschopnost amerického dolaru a Společnosti Federálních Reserv.

Bylo spoustu spekulací, co je za ztrátou hlasu předsedkyně FEDu, Janet Yellen, během svého projevu minulý týden, kdy byla nutné přivolat lékařskou pomoc. Bylo to proto, že byla citově rozrušená díky některým bezprostředním oznámením v souvislosti s FEDem. Na této frontě nám stále více zdrojů nadále potvrzuje, že jak americký dolar, tak Společnost Federálních Reserv jsou pod novým vedením.

Není jasné, co přesně má být oznámeno, ale zúčtovací konec korporátní vlády USA přijde tento rok ve středu, 30. září. Vláda USA vařila své účetní knihy udržováním svého dluhu zmraženého přesně na $ 25 miliónech pod zákonným limitem od 15. března tohoto roku. Jestliže, jak se očekávalo, americká vláda neprovede platby splatné do 30. září, bude mít ještě šanci přijít s penězi do 17. října. To je pravý důvod, proč je před námi v nadcházejících týdnech ještě mnoho důležitých koňských handlování.

Veřejná prohlášení papeže, prezidenta USA Obamy a čínského prezidenta Xi Jinpinga minulý týden, vyjasnují některé z podmínek, které musí US splnit, pokud se chtejí vyhnout bankrotu. Všichni se shodují v tom, že Čína potřebuje větší hlas v MMF, a musí i nadále spojovat Yuan s americkým dolarem.

Že skutečnosti, že JP Morgan, Citibank a Goldman & Sachs nebyli pozváni na státní večeři, pořádanou čínským prezidentem Xi Jinpingem je rovněž zřejmé, že frakce US Společnosti Federalních Reserv, musí být odstraněny jako podmínka pro další čínské financování.

Z veřejných oznámení USA a Číny z minulého týdne je navíc jistý, že probíhá snaha systematicky a nerozlučně propojit americké a čínské ekonomiky, vojenské síly a také vlády na více úrovních. To zahrnuje závazek vlády USA učit mandarínskou čínština 1 milión amerických dětí, v roce 2020. Číňané také žádají - výměnou za pokračující financování vlády USA - větší přístup k US high-technologiím. Jednání o umožnění dalších čínských investic do reálné ekonomiky Spojených států nebyla uzavřena, což znamená, že boj o moc na této frontě pokračuje.

Byly také náznaky, že “vnitrorežimní” boj o moc uvnitř Washingtonu D.C. ještě není u konce. Pentagon zatlačil na ministra obrany Ashtona Cartera, aby se setkal a smířil se svým ruským protějškem, ministrem obrany Sergejem Šojgu. Tento kontakt měl být navázán 28. 9. na schůzce mezi Putinem a Obamou. Na tomto setkání, a na jeho projevu OSN, Obama zopakoval sionacistické lži o Ukrajině, o Sýrii, Libyi a ISIS, takže je jasné, že kladl větší důraz na příkazy Rothschildů, než na tlak Pentagonu na vznik US/ruské vojenské aliance proti Izraeli a Číně. Abychom přešli zase zpátky k OSN, stále existuje naděje, že celá schůzka nebude k odpisu, jen protože to byly jen festival prázdných kecajících kebulí.

Vzato kolem a kolem, všichni světoví špičkoví vůdci se shodli na potřebě větší akce proti ničení životního prostředí a proti chudobě. Mnozí se také shodli na potřebě vyvinout nové energetické technologie. Například, Putin ve svém projevu řekl: "Musíme se zaměřit na zavádění základních a nových technologií," což znamená, doufejme, že ruské uvedení Teslovych vynálezu a dalších potlačovaných energetických technologií. Indický premiér Narendra Módí, řekl: "Naše národní plány jsou ambiciózní a cílevědomé: nová kapacita 175 GW energie z obnovitelných zdrojů v příštích sedmi letech; energetická účinnost; daň z uhlí; obrovský program zalesňování; reformování naší dopravy; a, čištění našich měst a řek." Jsou také nepotvrzené zprávy, že Indie dává do distribuce a uvolňuje potlačené energetické technologie.

Plány vyhlášené různými světovými lídry v OSN by stály asi 3 miliardy $ ročně, v případě, že by byly myšleny vážně, a prováděly se tak, aby směřovaly ke změně fungování této planety. Jak se říká "peníze mluví, a L (lež) chodí". Velkou nezodpovězenou otázkou zůstává: "bude nový finanční systém, a uvolnění bilionů a bilionů dolarů, oznámeny brzy?" Pokud se tak nestane, přijde revoluce, která začne - podle gnostických Iluminátu - na samém vrcholu pyramidy.

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers