FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 29, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 27:10:2015



Uhićenje Richarda Armitagea i prisila da govori može biti posljednja slamka za lomljenje leđa khazarske gangsterske vladavine


27. listopada 2015



Priča o jednom gangsteru individualcu, Richardu Armitageu i njegovim zločinima tijekom godina, daje dobar uvid u unutarnje djelovanje khazarske gangsterske kabale. To nam također pokazuje kako bi samo uhićenje bilo dovoljno da se promijeni budućnost ovog planeta na bolje. Kako je njegova kriminalna povijest jasna, Armitage je ključni plaćeni ubojica u Aziji za Bush nacionistički ogranak khazarske mafije. 

Informacije u nastavku o Armitageu dale su nam kolege iz CIA-e kao i japanski vladini izvori , članovi japanskih Yakuza zločinačkih organizacija i drugi. Armitageu je dana prilika, da putem telefona i e-maila opovrgne ono što je napisano u nastavku, ali on je odbio odgovoriti, što znači da on ne pobija ono što slušamo o njemu. 

Armitage je osoba na visokom položaju u grupi koja kontrolira japanskog predsjednika-marionetu, Shinzo Abea. Bespomoćni Abe boji se da će biti ubijen i jedini će čitati iz skripti koje su mu dali Armitage i njegovi sljedbenici. Armitage također kontrolira pravo da izrađuje i distribuira japanski jen. Takozvani Abenomics, ili novac tiskan od strane Bank of Japan, samo je pokriće za nastavak pljačke ove zemlje od strane Armitragea i njegovih kolega gangstera. Hvatanje Armitragea i prisila da preda kodove koji omogućuju izradu i distribuciju jena prkinulo bi jedan od glavnih izvora financiranja nacističke frakcije. Društvo Bijelog Zmaja nudi 10% nagradu, potencijalno vrijednu milijarde dolara, svakom pojedincu ili grupi koja uspije uhvatiti Armitagea i prisiliti ga da vrati japanskom narodu novac koji su on i njegovi gangsteri, poput Michaela Greena, ukrali.

Diler heroinskog zlatnog trokuta Armitage prvi put je postao ozloglašen u tajnom svijetu kada je prodao vladu Južnog Vijetnama komunističkom Sjeveru za novac. Čak i Henry Kissinger nije bio svjestan da je ovo bio pravi razlog zašto se južnovijetnamski režim srušio tako iznenadno. Drugim riječima, najveći poraz u povijesti američke vojske uzrokovao je izdajnik iznutra, a ne vojni poraz. 

Slijedeća velika operacija u kojoj je Armitage bio umiješan bilo je svrgavanje Ferdinanda Marcosa na Filipinima. Američka vlada nije mogla zadržati svoje velike vojne baze na Filipinima, tako da ih je odlučila ugasiti. Marcos, koji je bio čvrsti saveznik SAD-a, želio je zadržati baze tako da su Armitage i ekipa priredili demonstracije protiv Marcosa i savjetovali Marcosu da napusti Filipine i da ode na Havaje. Marcos je otrovan na Havajima. To je način na koji frakcija Bush/CIA blisko postupa s američkim saveznicima.

Armitage je također bio ključni igrač iza neuspjelog pokušaja rušenja kineske komunističke vlade koji je poznat kao incident na Tienanmen trgu. Bez obzira na ispravnost i greške onoga što se dogodilo na Tienanmen trgu, kasnije su Armitage i Bush počeli snabdijevati kinesku komunističku vladinu vojsku s američkim vojnim tajnama u zamjenu za novac. Na primjer, prema američkim vojnim obavještajnim izvorima, oni su opskrbili Kinu sa sustavima navođenja za njihove mahnito netočne nuklearne rakete. To pokazuje krajnji i potpuni nedostatak principa u pozadini Bush mafije i njihovih operatora poput Armitagea.

Armitage i ekipa uspjeli su preuzeti kontrolu nad japanskim financijama kroz ubojstva japanskih premijera. Dva ubijena premijera gdje je trag dokaza vrlo jasan su Ryutaro Hashimoto i Naboru Takeshita. Ova ubojstva su bila dio kampanje koju je vodio Armitage kako bi ugrabio kontrolu nad Bank of Japan, a time i pravo da izdaje japanski jen, prema više izvora, uključujući bivšeg bliskog suradnika Takeshita.

Hashimoto je bio ubijen otrovom umetnutim u njegov rektum tijekom boravka u bolnici, kažu izvori japanskog desnog krila. Takeshita je bio mučen do smrti na Aljasci, prema više izvora, uključujući članove japanske kraljevske obitelji.

Takeshitu su objesili naglavačke iz helikoptera, zatim ga skinuli golog i tjerali ga helikopterima po snijegu. Na kraju su mu zgnječili testise i ubili. Mi smo ranije spomenuli da su Takamasa Kawase iz japanske vojne obavještajne službe i član japanske kraljevske obitelji tvrdili da im je pokazan video ubojstva Takeshita. Ono što sada tvrdimo je da su Richard Armitage i njegov šef George Bush stariji bili zaduženi za ovu operaciju. 

Osoba koja je radila kao Takeshitin "čovjek od novca", tvrdi da mu se prijetilo "smrću od moždanog udara", osim ako ne preda torbu koja nosi kodove potrebne za izdavanje japanskog jena. Armitage je samo jedan od ključnih operatora u nacionističkoj Bushovoj mafiji. Benjamin Netanyahu je još jedan i postoje sada znakovi da je maknut od strane pravih Židova koji su konačno shvatili da Netanyahu trenutno radi za nacističke mučitelje. Nedavni bizarni komentari Netanyahua o Hitleru pokazuju da ga netko prisilljava da počini politički hara kiri.


U Kanadi, također, Stephen Harper, notorni Bushov operativac i izvor dubokog srama za Kanadu, konačno je zbačen s vlasti prošog tjedna. Nakon što čistka političkih operativaca koje je imenovao Harper u kanadskoj policiji i vojnim zapovjednim strukturama bude dovršena, Harperovi zločini će sigurno biti procesuirani. Nadam se da će ovaj izdajnik pjevati kao kanarinac o svojim rukovoditeljima. 

Novi premijer Justin Trudeau odmah je povukao kanadsku vojsku iz ilegalne kampanje bombardiranja u Siriji. On je također otkazao kanadske planove za kupnju F-35 turkey iz SAD-a. Trudeau također planira legalizirati marihuanu.

Razumijemo da Trudeau može biti iz kabaline obitelji, naročito kroz njegovog djeda Sinclaira ali, ako je tako, on je iz frakcije koja se usprotivila planovima da se započne treći svjetski rat i ubije 90% čovječanstva.

Možemo se samo nadati da pod Trudeauu kanadski vojni i obavještajni aparat će sada pomoći svojim kolegama istomišljenicima u SAD-u da se konačno očisti vojni industrijski kompleks od genocidnih masovnih ubojica. Ako Trudeau stvarno želi napraviti senzaciju, trebao bi umarširati s kanadskom vojskom u New York i Washington i ukloniti sve gangstere kao što je Armitrage koji još uvijek tamo vlada.

Tu je, u svakom slučaju, sve više znakova da je američka vojska dobro napredovala u vlastitoj čistki khazarskih izdajnika u svojoj sredini. Najveći znak za to bio je veto bez presedana predsjednika Baracka Obame (po nalogu Pentagona) na zakon za izdvajanja za obranu u 2016-toj godini, jer on blokira zatvaranje zatvora u zaljevu Guantanamo. On je također stavio veto da bi zaustavio isplatu od 600 milijuna dolara sirijskim "pobunjenicima" i 350 milijuna dolara neonacistima u Ukrajini, prema Pentagonovim izvorima.

Također, dok je Ashton Carter, ministar obrane blizak neokonzervativcima, službeno odbio informirati Ruse o položajima ISIS-ovih (izraelskih i saudijskih) vojnih objekata u Siriji, informacije im je dao bivši američki predsjednik Jimmy Carter.

General Joseph Dunford, predsjednik Združenog stožera Pentagona, također je odletio u Irak prošlog tjedna u neuspjelom pokušaju, (uključujući upotrebu specijalnih snaga SAD-a za oslobađanje Iračana od ISIS-a), da uvjeri Iračane da je američka vojska sada protiv ISIS-a. Ipak, američka vojska neće intervenirati protiv bilo kog ruskog bombardiranja unutar Iraka, ako je to na zahtjev iračke vlade, kažu izvori.

U jednom drugom udaru na nacioniste, Jordan sada pristaje pomoći Rusiji u njenoj kampanji protiv ISIS-a, kažu izvori Pentagona. To znači da su sada Izrael, Katar i Saudijska Arabija jedine zemlje na Bliskom istoku koje i dalje rade s Bushovom nacističkom frakcijom. Turska je u stanju unutarnjih nemira dok se nacisti bore da zadrže svoju marionetu Erdogana na vlasti.

Unutar SAD-a, direktoru CIA-e Johnu Brennanu koji "Saudijce voli, ISIS podržava" hakirani su njegovi e-mailovi i njegovi kontakti izloženi kao dio kampanje čišćenja koja se odvija u Washingtonu. 

Jasno je da septička jama u Washingtonu je duboka i da ostaje još puno toga za uraditi. Takozvano Benghazi saslušanje u Washingtonu prošlog tjedna o smrti tzv veleposlanika Christophera Stevensa bila je totalna šarada. Kad Washingtonsko saslušanje počne miješati Stevensa u krijumčarenje nuklearnog oružja u Japan za korištenje u 3/11 nuklearnom i tsunami terorističkom napadu protiv tog naroda, onda će svijet obratiti pozornost.

U svakom slučaju, struktura vlasti Washingtona ostaje u stečaju i u stanju dubokog negiranja. Neki novinski članci iz prošlog tjedna ukazuju na to. Na primjer, Bloomberg je objavio članak koji govori da SAD nije briga što Kina koristi damping za svoj dug jer "hedge funds" sada ga kupuju.


Svatko tko zna što je stvarno u financijskom svijetu zna da je to samo varka računovodstva. U najnovijem primjeru američkih lažnih izvještaja, 72% povećanje cijene označeno je s 0% povećanja. 


U međuvremenu Kina je izdala, u Londonu, svoje prve državne obveznice izvan Azije.


To znači da Kina uči tretirati financijske gangstere u Washingtonu i New Yorku kao izdajnike koji to jesu.

Kinezi također jačaju njihove veze s američkom vojskom da pokažu da znaju razliku između američkih oružanih snaga i gangstera političara. Zato je Kina nazvala veze svoje mornarice sa SAD-om "najboljima u povijesti".


Čak i kineski brodovi pristaju na Floridi.


Vatikan se također pridružio Britancima i Pentagonu u jačanju svojih veza s Kinom. Vatikanska delegacija upravo se vratila iz Kine gdje se dogovorila da će od sada Kina i Vatikan zajednički birati katoličke biskupe. To znači da se sada Vatikan, Kina, Pentagon, Britanci, Iran i sada Kanada pridružuju sve većem savezu protiv khazarske mafije. Ako budemo mogli maknuti s puta Armitragea i njegove prisne prijatelje, i Japan će se također pridružiti. 


Izvor: Antimatrix.org



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers