FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 29, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 27:10:2015


Η σύλληψη του Richard Armitage και ο εξαναγκασμός του να μιλήσει μπορεί να είναι η τελική σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι στην κατάργηση του κανόνα των Χαζάρων γκάνγκστερς




26 Οκτώβρη 2015


Η ιστορία ενός μεμονωμένου γκάνγκστερ, του Richard Armitage, και των εγκλημάτων του στο πέρασμα των ετών, παρέχει καλή θέαση στις εσωτερικές λειτουργίες της συμμορίας των Χαζάρων γκάνγκστερς. Μας δείχνει, επίσης, πώς η σύλληψη απλά ή η διαγραφή μερικών ατόμων-κλειδιών θα ήταν αρκετή για να αλλάξει το μέλλον αυτού του πλανήτη προς το καλύτερο. Όπως καθιστά σαφές η εγκληματική ιστορία του, ο Armitage είναι ένας βασικός άνθρωπος-τσεκούρι  στην Ασία για τον κλάδο Μπους/Ναζιστών του όχλου των Χαζάρων.
Οι παρακάτω πληροφορίες μας παρασχέθηκαν από τους συναδέλφους του Armitage στην CIA, καθώς και από πηγές της ιαπωνικής κυβέρνησης, από μέλη του ιαπωνικού συνδικάτου του εγκλήματος Yakuza  και άλλους. Στον Armitage δόθηκε μια ευκαιρία, μέσω τηλεφώνου και e-mail, να αντικρούσει όσα είναι γραμμένα πιο κάτω, αλλά αυτός αρνήθηκε να απαντήσει, πράγμα που σημαίνει, ότι δεν αρνείται αυτά που ακούμε γι' αυτόν.
Ο Armitage είναι το κύριο πρόσωπο στην ομάδα που ελέγχει τον Ιάπωνα πρωθυπουργό μαριονέτα Shinzo Abe. Ο ατυχής Abe τρομοκρατείται ότι θα εξοντωθεί και ότι θα διαβάζει μόνο από τα κείμενα που θα του δίνονται από τον Armitage και τους ακολούθους του. Ο Armitage ελέγχει επίσης το δικαίωμα δημιουργίας και διανομής του ιαπωνικού γιεν. Η λεγόμενη Abenomics ή η εκτύπωση χρήματος από την Τράπεζα της Ιαπωνίας, είναι απλά ένα κάλυμμα για τη συνεχιζόμενη λεηλασία της χώρας αυτής από τον Armitage και τους συναδέλφους του γκάνγκστερς. Η σύλληψη του Armitage και ο εξαναγκασμός του να παραδώσει τους κωδικούς που επιτρέπουν τη δημιουργία και τη διανομή του γιεν, θα μπορούσε κόψει μία από τις πιο ζωτικές πηγές χρηματοδότησης της ναζιστικής φατρίας της συμμορίας των Χαζάρων. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου προσφέρει αμοιβή 10%, εν δυνάμει αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε οποιοδήποτε άτομο ή ομάδα που θα καταφέρει να πιάσει τον Armitage και να τον αναγκάσει να επιστρέψει στον ιαπωνικό λαό τα χρήματα, που ο ίδιος και οι συνάδελφοί του γκάνγκστερς, όπως ο Michael Green, έχουν κλέψει από αυτόν.
Ο έμπορος ηρωίνης του χρυσού τριγώνου Armitage έπεσε για πρώτη φορά σε κακή φήμη μέσα στον μυστικό κόσμο, όταν ξεπούλησε για χρήμα την κυβέρνηση του Νοτίου Βιετνάμ στην κομμουνιστική Βόρεια. Ακόμη και ο Henry Kissinger αγνοούσε, ότι αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος, που το καθεστώς του Νοτίου Βιετνάμ κατέρρευσε τόσο ξαφνικά. Με άλλα λόγια, η μεγαλύτερη ήττα στην στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ προκλήθηκε από έναν εσωτερικό προδότη και όχι από στρατιωτική ήττα.
Η επόμενη μεγάλη επιχείρηση, στην οποία ο Armitage είχε εμπλακεί, ήταν η ανατροπή του Ferdinand Marcos των Φιλιππίνων. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη διατήρηση των τεράστιων στρατιωτικών της βάσεων στις Φιλιππίνες, κι έτσι αποφάσισε να τις κλείσει. Ο Marcos, ο οποίος ήταν ένας σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ, ήθελε να διατηρήσει τις βάσεις, έτσι ο Armitage και η παρέα του οργάνωσαν διαδηλώσεις κατά του Marcos και τον συμβούλευσαν να εγκαταλείψει τις Φιλιππίνες και να πάει στη Χαβάη. Ο Marcos δηλητηριάστηκε στη Χαβάη. Έτσι μεταχειρίζεται η φράξια Bush/CIA τους στενούς συμμάχους των ΗΠΑ.
Ο Armitage ήταν επίσης ένας βασικός παράγοντας πίσω από την αποτυχημένη απόπειρα ανατροπής της κομμουνιστικής κινεζικής κυβέρνησης, που είναι γνωστή ως γεγονότα της πλατείας Tienanmen. Ανεξάρτητα από τα σωστά και τα λανθασμένα όσων συνέβησαν στην πλατεία Tienanmen, αργότερα ο Armitage και ο Bush άρχισαν να παρέχουν στον κυβερνητικό στρατό της κομμουνιστικής Κίνας στρατιωτικά μυστικά των ΗΠΑ με χρήματα ως αντάλλαγμα. Για παράδειγμα, σύμφωνα με στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, αυτοί παρείχαν στην Κίνα συστήματα καθοδήγησης για τους αγρίως ανακριβείς πυρηνικούς πυραύλους τους. Αυτό δείχνει την ακραιφνή και πλήρη έλλειψη αρχών πίσω από την μαφία των Bush και των λειτουργών της, όπως ο Armitage.
Ο Armitage και η παρέα του ήταν ικανοί να παίρνουν τον έλεγχο των οικονομικών της Ιαπωνίας μέσω της δολοφονίας των Ιαπώνων Πρωθυπουργών. Οι δύο δολοφονημένοι Πρωθυπουργοί, για τους οποίους το μονοπάτι των αποδείξεων είναι σαφέστατο, είναι οι Ryutaro Hashimoto και Noboru Takeshita. Αυτές οι δολοφονίες ήταν μέρος μιας εκστρατείας διοικούμενης από τον Armitage για αρπαγή του ελέγχου της Τράπεζας της Ιαπωνίας και, συνεπώς, του δικαιώματος έκδοσης γιεν Ιαπωνίας, σύμφωνα με πολλές πηγές, στις οποίες περιλαμβάνονται πρώην στενοί συνεργάτες του Takeshita.
Ο Hashimoto φονεύθηκε με δηλητήριο που εισήχθη στον πρωκτό του, κατά τη διάρκεια παραμονής σε νοσοκομείο, λένε πηγές της ιαπωνικής δεξιάς πτέρυγας. Ο Takeshita βασανίστηκε μέχρι θανάτου στην Αλάσκα, σύμφωνα με πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας.
Τον Takeshita τον κρέμασαν ανάποδα από ένα ελικόπτερο, στη συνέχεια τον γύμνωσαν και τον έσυραν μέσα στο χιόνι με το ελικόπτερο. Τέλος συνέθλιψαν τους όρχεις του και τον σκότωσαν. Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ότι τόσο ο Takamasa Kawase από την υπηρεσία πληροφοριών του ιαπωνικού στρατού όσο και ένα μέλος της ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας ισχυρίζονται, ότι έχουν δει βίντεο της δολοφονίας του Takeshita. Αυτό που εμείς ισχυριζόμαστε τώρα είναι, ότι ο Richard Armitage και το αφεντικό του, ο George Bush ο πρεσβύτερος είχαν την ευθύνη αυτής της επιχείρησης.
Ένα άτομο, που εργαζόταν ως ο «άνθρωπος του χρήματος» του Takeshita, ισχυρίστηκε ότι απειλήθηκε με «θάνατο από εγκεφαλικό επεισόδιο», προκειμένου να παραδώσει έναν χαρτοφύλακα,  που περιείχε τους κωδικούς που απαιτούνται για την έκδοση του ιαπωνικού γιεν.
Ο Armitage δεν είναι παρά ένας από τους βασικούς λειτουργούς της ναζιστικής μαφίας των Bush. Ένας άλλος είναι ο Benyamin Netanyahu και τώρα υπάρχουν ενδείξεις, ότι καθαιρείται από γνήσιους Εβραίους, οι οποίοι έχουν τελικά αντιληφθεί, ότι ο Netanyahu εργάζεται στην πραγματικότητα για τους Ναζί βασανιστές τους. Πρόσφατα περίεργα σχόλια, που διατυπώθηκαν από τον Netanyahu για τον Hitler, δείχνουν, ότι κάποιος τον αναγκάζει να διαπράξει πολιτικό χαρακίρι.


Στον Καναδά, επίσης, ο Stephen Harper, ένας περιβόητος πράκτορας του Bush και πηγή βαθιάς ντροπής για τον Καναδά, εκδιώχθηκε αποφασιστικά  από την εξουσία την περασμένη εβδομάδα. Μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των πολιτικών λειτουργών που διορίστηκαν από τον Harper στην καναδική αστυνομία και στη δομή της στρατιωτικής  διοίκησης, τα εγκλήματα του Harper θα διωχθούν στα σίγουρα. Ας ελπίσουμε, ότι αυτός ο προδότης θα τραγουδήσει σαν καναρίνι για τους χειριστές του.
Ο νέος Πρωθυπουργός Justin Trudeau απέσυρε αμέσως τον καναδικό στρατό από την παράνομη εκστρατεία βομβαρδισμών στη Συρία. Έχει επίσης ακυρώσει τα καναδικά σχέδια αγοράς [αεροσκαφών] F-35 από τις ΗΠΑ. Ο Trudeau σχεδιάζει επίσης να νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα.
Κατανοούμε, ότι ο Trudeau μπορεί κάλλιστα να προέρχεται από μια οικογένεια της συμμορίας, κυρίως μέσω του παππού του Sinclair, αλλά, αν είναι έτσι, προέρχεται από μια παράταξη, που εναντιώθηκε στα σχέδια για ξεκίνημα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου και της εξόντωσης του 90% της ανθρωπότητας.
Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε, ότι, υπό τον Trudeau, οι ιεραρχίες του καναδικού στρατού και των μυστικών υπηρεσιών θα βοηθήσουν τώρα τους ομοϊδεάτες συναδέλφους τους στις ΗΠΑ να καθαρίσουν τελικά το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα από τους δολοφόνους των γενοκτονιών. Αν ο Trudeau θέλει πραγματικά να κάνει μια βουτιά, θα πρέπει να οδηγήσει τον καναδικό στρατό στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον και να ξηλώσει όλους τους γκάνγκστερς σαν τον Armitage που κυβερνούν ακόμα εκεί.
Υπάρχουν, πάντως, ολοένα και περισσότερες ενδείξεις, ότι ο στρατός των ΗΠΑ βρίσκεται σε καλό δρόμο στη δική του συνεχιζόμενη εκκαθάριση των Χαζάρων προδοτών στο εσωτερικό του. Το μεγαλύτερο σημάδι γι' αυτό ήταν η πρωτοφανής άσκηση βέτο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama (με εντολή από το Πεντάγωνο) στο νομοσχέδιο των αμυντικών πιστώσεων του 2016, επειδή αυτό εμποδίζει το κλείσιμο της φυλακής του Γκουαντάναμο. Επίσης προέβαλε αυτό το βέτο για να σταματήσει την καταβολή των εξακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων για τους Σύριους «αντάρτες» και των τριακοσίων πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων για τους νεο-Ναζί στην Ουκρανία, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Επίσης, ενώ ο κρυφός Νεοσυντηρητικός υπουργός Άμυνας Ashton Carter επισήμως αρνήθηκε να ενημερώσει τους Ρώσους για τη θέση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων του ISIS (Ισραήλ/Αραβίας) στη Συρία, οι πληροφορίες δόθηκαν σ' αυτούς μέσω του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Jimmy Carter.
Ο στρατηγός Joseph Dunford, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού του Πενταγώνου, πέταξε επίσης στο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων για την απελευθέρωση των Ιρακινών από τον ISIS) να πείσει τους Ιρακινούς, ότι ο στρατός των ΗΠΑ ήταν τώρα εναντίον του ISIS. Παρ' όλα αυτά, ο στρατός των ΗΠΑ δεν θα παρέμβει εναντίον οποιουδήποτε μελλοντικού ρωσικού βομβαρδισμού μέσα στο Ιράκ, αν συμβεί κατόπιν αιτήματος της ιρακινής κυβέρνησης, λένε οι πηγές.
Σε ένα άλλο πλήγμα για τους Ναζιστές, η Ιορδανία έχει τώρα συμφωνήσει να βοηθήσει τη Ρωσία στην εκστρατεία της κατά του ISIS, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Αυτό σημαίνει ότι το Ισραήλ, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία είναι τώρα οι μόνες χώρες στη Μέση Ανατολή που εξακολουθούν να συνεργάζονται με την παράταξη Bush/Ναζί. Η Τουρκία είναι σε κατάσταση εσωτερικής αναταραχής, καθώς οι Ναζί προσπαθούν να κρατήσουν την μαριονέτα τους Erdogan στην εξουσία.
Μέσα στις ΗΠΑ, ο «συμπαθών τους Σαουδάραβες, υποστηριχτής του ISIS» διευθυντής της CIA John Brennan υπέστη ηλεκτρονική πειρατεία των e-mails του και οι επαφές του έχουν εκτεθεί, ως μέρος της συνεχιζόμενης εκκαθάρισης στην Ουάσιγκτον.
Σαφώς όμως, ο βόθρος της Ουάσιγκτον είναι βαθύς και μένουν πολλά να γίνουν ακόμη. Η λεγόμενη ακρόαση της Βεγγάζης στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τον θάνατο του λεγόμενου Πρέσβη Christopher Stevens ήταν εντελώς παρωδία. Όταν οι ακροάσεις της Ουάσιγκτον αρχίσουν να εμπλέκουν τον Stevens στο λαθρεμπόριο των πυρηνικών όπλων προς την Ιαπωνία για χρήση στην πυρηνική τρομοκρατική επίθεση και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου εναντίον εκείνου του έθνους, τότε ο κόσμος θα δώσει προσοχή.
Σε κάθε περίπτωση, η δομή εξουσίας της Ουάσινγκτον παραμένει σε πτώχευση και σε κατάσταση βαθιάς απόρριψης. Αυτό το δείχνουν μερικά ειδησεογραφικά άρθρα της περασμένης εβδομάδας. Για παράδειγμα, το Bloomberg είχε ένα άρθρο που λέει, ότι οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να δείξουν λιγότερο ενδιαφέρον για το γεγονός ότι η Κίνα έριξε το χρέος της, επειδή το αγόραζαν τώρα «τα hedge funds».


Καθένας που ξέρει τι είναι πραγματικό στον οικονομικό κόσμο γνωρίζει, ότι αυτό είναι μόνο ψευδής λογιστική. Στο πιο πρόσφατο παράδειγμα ψευδούς λογιστικής των ΗΠΑ, μια αύξηση των τιμών κατά 72% χαρακτηρίζεται ως αύξηση 0%.


Εν τω μεταξύ, η Κίνα έχει εκδώσει, στο Λονδίνο, τα πρώτα κρατικά ομόλογά της εκτός Ασίας.



Αυτό σημαίνει, ότι η Κίνα μαθαίνει να μεταχειρίζεται τους οικονομικούς γκάνγκστερς της Ουάσιγκτον και της Νέας Υόρκης σαν τους παρίες που είναι.
Οι Κινέζοι ενισχύουν επίσης τους δεσμούς τους με τον στρατό των ΗΠΑ για να δείξουν ότι γνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και τους γκάνγκστερς πολιτικούς. Γι' αυτό η Κίνα ονόμασε τους ναυτικούς δεσμούς της με τις ΗΠΑ «τους καλύτερους στην ιστορία»


ακόμη και ενώ τα κινεζικά πολεμικά πλοία ελλιμενίζονται στη Φλόριντα.


Το Βατικανό έχει, επίσης, ενωθεί με τους Βρετανούς και το Πεντάγωνο σε ενίσχυση των δεσμών τους με την Κίνα. Μια αντιπροσωπεία του Βατικανού μόλις επέστρεψε από την Κίνα, όπου συμφωνήθηκε, ότι από τώρα και στο εξής η Κίνα και το Βατικανό θα επιλέγουν από κοινού τους Καθολικούς Επισκόπους. Αυτό σημαίνει, ότι το Βατικανό, η Κίνα, το Πεντάγωνο, οι Βρετανοί, το Ιράν και τώρα ο Καναδάς ενώνονται με την αναπτυσσόμενη συμμαχία κατά της χαζαρικής μαφίας. Αν μπορέσουμε να βγάλουμε από τον δρόμο τον Armitage και τους φίλους του, η Ιαπωνία θα ενταχθεί επίσης.

Πηγή:

Αναρτήθηκε από Hipknowsys

Translator: Nikos


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers