FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 8, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 05:10:2015

Kabala pribjegava ekstremnim prijetnjama dok se njihova struktura raspada

5. listopada 2015

Autor: Benjamin Fulford


Visoki kabalisti na Zapadu prijete tsunamijima, nuklearnim terorom, kampovima smrti i drugim okrutnostima dok njihovo posezanje za svjetskom vlasti nastavlja klizati. Ruski, Indijski i Pentagonov napad na Saudijsku Arabiju, Izrael i turske trupe u Siriji čini se da je najvidljiviji okidač ovih prijetnji. Nadalje, ozbiljan napad na novac od droge Bush/Netanyahu nacionističke frakcije također stoji iza nove navale prijetnji. Međutim, najveća od svih prijetnji ostaje vjerojatna implozija i nacionalizacija sustava središnjih banaka u privatnom vlasništvu. I dalje postoje znakovi da neka vrsta financijskog događaja koji uključuje vlasnike Federal Reserve Boarda, Europske središnje banke i Bank of Japan je neizbježna, prema više izvora. 

Postoje naznake da bi 5. studeni mogao biti ključni datum za kabalu, vjerojatno uključujući veliki tsunami koji pogađa istočnu obalu SAD-a kao i mnoge druge zemlje koje gravitiraju prema Atlanskom oceanu. Kabala ostavlja višestruke naznake u tom smislu. 


Prije svega pogledajte naslovnicu siječanjskog izdanja Economist magazine kojeg kontrolira Rotschild:


Obratite pozornost na njemačku kancelarku Angelu Merkel na čelu s rukama koje pokazuju masonski znak piramide u sredini te slike. Nakon što se pojavio taj problem, Rotschildi su kupili časopis Charlie Hebdo i inscenirali lažni pokolj njegovih zaposlenika tijekom "Muhamed crtanog filma". Nakon tog incidenta, Rotschildovim političarima marionetama je naređeno da marširaju Parizom. Obratite pažnju da Angela Merkel na slici s tog marša pokazuje rukama točno taj isti znak kao na naslovnici Economista.

To su istakli i drugi, ali to napominjemo da pokažemo kako Rotschildi možda okultno oglašavaju u svom magazinu mnogo strašniji događaj koji planiraju. U donjem desnom kutu Economistove naslovnice su dvije strelice, jedna kaže 11.5 a druga 11.3. Bilo je mnogo spekulacija da se 11.3 odnosi na 3/11 (11. ožujak 2011) nuklearni napad na Japan. Članovi Rotschild obitelji jasno su dali do znanja ovom piscu da su u to vrijeme oni bili iza tog incidenta masovnog ubojstva. Sada, u prošlotjednom govoru u UN-u, japanskog Rotschildovog roba, premijera Shinzo Abea odnosio se na "5. studeni, svjetski dan tsunamija."


Nadalje, američki ministar financija Jakob Lew također je nedavno javno rekao da će američka vlada ostati bez gotovine 5. studenog.


Kao vrhunac toga, više priča je izašlo u medijima prošlog tjedna upozoravajući na mega tsunami.


Nadamo se da otkrivajući ove naznake unaprijed, ovi kriminalci će biti prisiljeni zaustaviti ovaj plan, jer inače znaju da će biti okrivljeni i ulovljeni poput životinja, ako to provedu.

Ove prijetnje bi također mogle biti povezane s povijesnim događajima na Bliskom istoku. U odgovoru na stampedo smrti koji su izazvali Saudijci i Izraelci i otmicu iranskih dužnosnika koji su bili u posjetu Meki, Pentagon, ruska vojska, Kinezi, Iranci i drugi provode masivni vojni pohod protiv Saudijske Arabije, Izraela i njihovih proksi vojsci u Siriji, Iraku, Jemenu i drugdje. Pentagon osigurava Rusima, Irancima, Kinezima itd precizne obavještajne podatke o aktivnostima kabalističke ISIS proksi vojske, prema ruskim vladinim izvorima.

Brat kralja Salmana i šef saudijske obavještajne službe princ Nawaf umro je prošlog tjedna kao dio osvete koja se provodi protiv Hadž zvjerstava koje provodi saudijski khazarski gangsterski režim, kažu razni izvori.


Budući da je ubio više od 70 članova svoje bliske rodbine, kako bi se domogao prijestolja, biti će još mrtvih u njegovom bližem okruženju u narednim danima, predviđaju izvori.

Glasnogovornik vlade Sjedinjenih Američkih Država, Barack Obama, bio je prisiljen reći u UN-u da "mi ne idemo u Siriju da izazovemo proksi rat između SAD-a i Rusije", prema izvorima iz Pentagona. Napadi na Rusiju i Siriju u njegovom govoru u Un-u bili su "samo prazne prijetnje da smiri neokonzervativce", kažu izvori. Američka vojska "sada je pokriće za eksternalizaciju rata i snabdijeva obavještajnim informacijama o Bush/CIA bazama i Izraelcima", kaži izvori iz Pentagona. Nakon Iranskog nuklearnog sporazuma sa SAD-om, američko-ruska koalicija krenula je poslije oružja za masovno uništenje na trgovinu drogom, oružjem, ljudskim organima, ropstvo i druge kriminalne aktivnosti khazarske mafije.

Baze ISIS-a pogođene u Siriji su uglavnom za drogu, oružje i centri krijumčarenja nafte, kažu izvori.

Nedavni privremeni pad grada Kunduza pod Talibane u Afganistanu bila je zajednička  rusko-iranska operacija s ciljem gašenja tamošnje trgovine heroinom, prema Pentagonovim izvorima. Obaranje C-130 transportnog aviona također je usmjereno na zaustavljanje protoka heroina, kažu izvori. Pakistan se sada pridružio Rusima u ovoj kampanji koja će se uskoro proširiti na Irak i Libiju, kažu oni.

Protok novca od droge kabali također je sistematski presječen u Južnoj Americi zahvaljujući velikim dijelom intervenciji pape Franje. Odmrzavanje američko-kubanskih odnosa projektirano od strane pape Franje pomoglo je zatvoriti tamošnji promet droge i pranje novca, kažu izvori Bijelih šešira i CIA-e. Sada u slijedećem udarcu, dogovor između kolumbijske vlade i FARC pobunjenika koje je pregovarao papa Franjo je odsjecanje novca od kokaina za Bush/Netanyahu nacionističke frakcije kabale. 

Zajedno s presijecanjem novca Khazarima, čistka njihovih agenata u CIA-i, Pentagonu i drugim agencijama nastavlja postizati zamah. To je zbog toga što khazarska mafija pokušava, neuspješno, uvjeriti Rusiju da su oni njihov novi sponzor. Odgovor je bio dosljedan: "njet".

To je vjerojatno pravi razlog zašto je izraelski nacionistički fašistički diktator Benjamin Netanyahu prošlog tjedna proglasio "borbu do smrti protiv palestinskog terora."


To je vjerojatno prikrivena prijetnja obožavatelja Sotone - khazarske mafije da koristi svoje robove - židovski narod, da bude živi štit prije odlaska s vlasti.

Slijedeća rečenica: "ne treba očekivati da Washington, Riyadh, Jeruzalem i London jednostavno tiho odu u tu laku noć", koja se navodno prvo pojavila na Zero hedge stranicama, bila je naširoko citirana prošlog tjedna.

Osim gore spomenute prijetnje tsunamijem, izvor koji je ranije predvidio napad na malezijski putnički avion 370/17 poslao je e-mail prošlog tjedna navodeći da "FEMA je upravo otvorila svoj prvi koncentracioni logor u Wilcoxu, u Arizoni da iskorijeni (preodgoji) mase." Gortovo je sigurno da je to samo blefiranje paničnog raspirivanja, jer svaki stvarni pokušaj da se otvori logor u SAD-u doveo bi da neposredne, pogubne vojne akcije.  Međutim, ove prijetnje pokazuju da je khazarska mafija očajna i opasna.

Postoji mogućnost da bude nekih aktivnosti u Japanu povezanih s khazarskom mafijom. Prošlog tjedna, visoki sjevernokorejski operativac kontaktirao je Društvo Bijelog Zmaja (WDS) s ponudom za pomoć. To znači da Sjevernokorejski amfetaminski novac više ne teče u kase khazarske mafije. Također je vrijedno spomenuti da kada je predstavnik WDS-a zatražio sastanak s sjevernokorejskim diktatorom Kim Jong-unom je rekao: "On je samo istureni čovjek bez ikakve stvarne moći, zašto se želite sresti s njim?" stvarna vlast u Sjevernoj Koreji drži svoj identitet u tajnosti kao što je to slučaj u Rusiji, SAD-u, Velikoj Britaniji i mnogim drugim zemljama. U svakom slučaju, Pentagon, japanska vojska, sjevernokorejci i drugi pripremaju neku vrstu velikog poteza protiv khazara i njihovih zastupnika u Japanu. O ovoj bilješci su nam rekli iz drugih izvora da "car ne voli premijera Abea."

CIA je također kontaktirala ovog pisca prošlog tjedna kako bi upozorila na prijetnje smrću protiv njega od strane khazarske mafije. Ispada da Izaya Noda, čovjek koji je uhićen na temelju optužbi podmetanja više požara protiv objekata japanske željeznice, i koji je živio nekoliko metara od moje kupaonice, bio je unuk Moshe Bartera, koji je služio kao izraelski ambasador u Japanu od 1966 do 1972 godine. Japanske novine su objavile fotografiju Nodeove izraelske osobne iskaznice, koja je izdana u Kfar Saba 2002 godine. Prema osobnoj iskaznici, Noda ima majku Izraelku koja se zove Dorit i oca Japanca koji se zove Tatsuxa.

Nadalje, izvješća lokalnih vijesti tvrde da je on postao anti-tsunami aktivist nakon 3/11. Izgledalo je da on ima neke izvore prihoda, iako on nije radio. Iz svega ovoga prilično je dobar pogodak da je bio Mossadov agent. Uhićenje Noda svakako nije bilo dio njegovog plana. Michael Green, Stephan De Rotschild, Robby Abraham Cooper i svi njihovi kompići su navodno poludjeli, kao što bi i trebali biti.

Židovski narod uskoro će biti oslobođen njihovog dugog, dugog iskušenja ropstva u rukama štovatelja Sotone a isto tako i Hyksos gangstera. Svijet kao cjelina će se riješiti do sada  svog daleko najvećeg izvora terora, organiziranog kriminala, rata, pokolja i drugih nesreća kad ovi gangsteri budu uklonjeni s vlasti. Bijeli šeširi u Pentagonu i agencijama plus njihovi saveznici u Kini, Rusiji i u cijelom svijetu oslobađaju naš planet korak po korak.

Izvor: Antimatrix.org 


Preveo: Fredi 


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers