FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 15, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 13:10:2015



Chazarska mafie utiká, zatímco si vojáci Spojených Států vzali na starost Společnost Federálních Rezerv.


13-10-15
Benjamina Fullforda 

Americká armáda, pod novým vedením námořního generála Josepha Dunforda, vychází se zbraněmi, ze kterých šlehají plameny za osvobození lidu Spojených států a celého světa. Pod jeho velením, převzala americká armáda hlavní zdroj síly chazarske lůzy, Společnost Federálnich Reserv. Chcete-li to potvrdit, jděte a navštivte domovskou stránku Rady guvernérů Společnosti Federálních Rezerv, ale tou už neni:

ale je nyní:

Číňané se skoordinovali s tímto krokem tím, že oznámili vlastní čínský Mezinárodní platební systém, alternativu k chazary kontrolovanému systému SWIFT, což znamená jejich převzetí finančního systému v amerických dolarech mimo území Spojených států, které proběhlo podle plánu. A tak tedy imploze velkých chazarských mafiánských bank je nyní už jen otázkou času.

Podle Pentagonu a ruských zdrojů se na Blízkém východě krom toho odehrály obrovské a pokračující vojenské posuny, jejichž cílem je odstranění fašistické chazarské sionacistiske vlády Benjamina Netanjahua v Izraeli. Pro usnadnění ruske čistky sionacistickych uctívačů Satana z Blízkého východu, stáhl Pentagon všechny své letadlové lodě z Perského zálivu.

Podle jiných zdrojů Pentagonu přidal delikventní Netanyahuův režim minulý týden pouze benzín do ohně tím, že předstíral letecký nálet američanů proti syrským vládním silám v Aleppu. Rusové se nenechali podvést tímto manévrem a odpověděli tím, že poslali rakety a stíhačky přes íránský vzdušný prostor (samozřejmě s íránským svolením) a zaútočili tak na více cílů na Blízkém východě, a pozabíjeli stovky izraelských, saúdskoarabských a tureckých vojáků působících ilegálně proti mezinárodnímu právu v Sýrii a Iráku, říkají naše zdroje z Pentagonu. Skutečné poselství samozřejmě je to, že americká armáda byla připravena ustoupit stranou a umožnit tak Rusům, aby uklidili nepořádek na Blízkém východě.

Ve strachu o svůj život, a také život svého režimu se král Salman ze Saúdské Arábie zapsal do nemocnice, odvolávajice se na těžkou formu Alzheimerovy choroby, zatímco jeho syn, který drží otěže skutečné moci, ministr obrany a korunní princ Salman letěl do Ruska, kde podle Pentagonu a ruských zdrojů nabídl kapitulaci jeho režimu. Jak říká drsné arabské rčení: "jeden den máš hůl v ruce, a druhý den může být ve tvém zadku." Ve skutečnosti se Saúdský princ podvolil a nabídl Rusku kontrolu nad trhem ropy výměnou za přežití jeho režimu. A aby osladil hrnec, Salman nabídl zaplatit za dva ve Francii vyrobené Mistraly - nosiče vrtulníků, které kupuje Egypt od Francie, která zase byla donucena prodej do Ruska zrušit.

Rusové také souhlasili se Saúdy, že by bylo zapotřebí nějakého "politického urovnání", včetně konce falešného teroristického chalífátu ISIS. Nicméně, s čínskou, ruskou a íránskou podporou jemenských vojenských sil, které přebírají významná saúdská ropná pole se zdá stále více pravděpodobné, že "politickou dohodou" bude abdikace této odporné pseudo-muslimské rodiny, uctívačů Satana, a postoupení jejich kontroly muslimské Svaté země výměnou za jejich životy. Možná by mohl být uspořádán komfortní odchod do důchodu na francouzské Riviéře. To by bylo nepochybně výhodnějši než poprava, kterou si mnoho z nich zaslouží, ale které se také někteří z nich mohou dočkat.

Dalším středovýchodním autokratem, který je v hlubokém stavu paniky je prezident Turecka, Erdogan. Pentagon začíná stahovat všechny své síly a hlavně protiraketovou obranu z Turecka v rámci svého všeobecného stahování se z regionu. Jediná věc na které trvají, a kterou budou i nadále dostávat, jsou pravidelné zásoby benzínu pro vysokou spotřebou paliva jejich vojenských motorů.

Erdogan byl přistižen při bombardování Kurdů ve své vlastní zemí, megakrádežích průmyslové infrastruktury ze Sýrie, spolupráce s Izraelem a obecně vytvářením anti-sociálních potíží v regionu. Na oplátku jsou všechny Rothschildovy ropovody přepravující kradenou syrskou a iráckou ropu přes Turecko odřezávány Ruskými a Kurdskými silami.

Přetnutí toku ropných peněz ze Středního východu bude poslední hřebíček do rakve pro mnoho kriminálnických mega-bank, které přežívaly díky petrodolarům. To je jeden z hlavních důvodů, proč MMF, OSN, BIS, Citibank, Bank of England a jiné neustále varují před blížící se velkou finanční krizí. Finanční hlava sionacistické chobotnice je odříznuta, a brzy se pohyb jejích chapadel zastaví úplně a ukončí tak její poslední hrůzný boj.

S blížícím se ústupem evropských a amerických sponzorů ze svých silových pozic, se zdá osud sio-nacistickeho Netanjahuova režimu v Izraeli nyní také více či méně zpečetěn. Netanjahu byl nucen zrušit svou plánovanou návštěvu Německa, protože německá kancléřka Angela Merkelová i německý režim mu řekli, že nedostane žádné další německé ponorky.

Vydírání proti německým automobilkám, jako je Volkswagen, Mercedes Benz atd., pomocí falešného "skandálu s emisemi" pouze posílilo německé odhodlání spolupracovat s Rusy proti jejich chazarským trýznitelům. Povodeň milionů "syrských uprchlíků," z nich jsou mnozí vycvičení agenti-sabotéři, kteří nikdy nebyli ani Syřany, znepokojuje také mnoho rozumných Němců. Němci se chystají k obnovení emisí německé marky, bude-li to nezbytné, a hlavně zlepšit své vztahy s křesťanským režimem V. Putina v Rusku.

Zdroje nám také řekly, že i Francouzi hodili ručník do ringu a, podle britské MI5, již nepracují pro chazarskou lůzu. Francouzi řekli Britům, že budou pracovat na začlenění Ruska do EU, a že v případě, že Britové by byli proti tomu, měli by tedy opustit projekt EU.
A mezitím na Dálném východě nám také začínají být vidět některé velké změny. Čínský komunistický a severokorejský režim zachránil současnou situaci tak, že si záplatovali jejich hlavní rozdíly. Oznámení Severokorejců, že mají jaderné mezikontinentální balistické rakety schopné zasáhnout Spojené státy a Evropu bylo znamením, že Japonsko a Korejský poloostrov již nejsou otevřeny jadernému vydírání ze strany Chazarů, a jejich stále klesající kolekci otrockých režimů, jak nám sdělili severokorejské a čínské zdroje.

CIA poslala varování Společnosti Bílého Draka, že Chazaři se budou snažit přenést svůj stylový německý emisní skandál, ale i další skandály na japonské korporace jako Mitsubishi, Honda, Toyota, Mazda atd., aby se snažili zavázat japonské průmyslníky i nadále k jejich podřízenosti. Jakýkoli takový pokus selže, protože Abeho otrocký režim ztrácí svou podporu poté, co nutí Dohodu o Trans-Tichomořském Partnerství (TPP) jak svým lidem, tak jejich průmyslu.

Ačkoli TPP je většinou výsledkem složitého technokratického obchodování a bude mít jen minimální dopad na reálnou ekonomiku, skutečnost, že byla sjednána v tajnosti a tím, že dává moc tajně vybíraným firemním tribunálům nad japonskou vládou rozlobilo japonské nacionalisty.

V každém případě, i když se otrocký Abeho režim udrží u moci, útok proti jeho zbývajícím vlastníkům-manipulátorům v USA je v plném proudu. Dokonce v momentě, kdy šel tento bulletin do tisku, šéfové Abeho kontaktovali Společnost Bílého Draka, aby vyjednali mírovou dohodu.

Mezitím - podle zednářských zdrojů z P2 - se očekává, že František, který se má ukázat v Mexiku zvažuje, že vyhlásí svatou válku proti chazarské lůze, která stále lpí na moci ve Spojených státech, a také některých zemích Latinské Ameriky, Bývalý americký prezident a dlouhodobý sio-nacistický führer, George Bush starší, ukázal v poslední době svůj strach, když byl dotázán jedním hledačem pravdy na tajné vládní projekty v USA. Bush odpověděl: "Američané nemohou zvládnout pravdu," předtím, než ho utišili jeho manipulátori.

Jakou pravdu nemůžou zvládnout, Bushi? Skutečnost, že vy a vaše klika zavraždila prezidenta John F. Kennedyho, Martina Luthera Kinga a tisíce dalších? Skutečnost, že jste převzali prostředky určené pro lidi na celém světě, a používali je, aby jste upřednostnili svůj genocidní, fašistický Nový Světový Rád? Skutečnost, že vy a vaši kolegové sionaciste vyrábí a šíří smrtelné nemoci, jako je HIV, Ebola, ptačí chřipku, SARS atd..? Skutečnost, že jste prodali americké vojenské tajemství Číňanům a Severokorejcům? Skutečnost, že váš gang zavraždil něco kolem 3000 lidí v 9/11 zinscenovaném fašistickém převratu? A co o chemtrails, plán na mikročipování lidí.. atd.? Seznam pokračuje, ale buďme realisté, víte, že, jak jste řekl, novinářce Sarah Mc Lendonové v roce 1992: "v případě, že americký lid někdy zjistí, co jsme udělali, budou nás honit po ulicích a lynčovat."

Americká armáda pod velením generála Dunforda učinila důležitý první krok ku znárodnění Společnosti Federálních Reserv, ale je třeba udělat mnohem více. Proč Obama stále veřejně lže o Sýrii, 9/11, o Ukrajině, o 3/11 atd..? Proč armáda nezačala masové zatýkání známých zločinců za 9/11, podvody Wall Streetu, masívní politické úplatkářství atd..?

Jak mnozí informovaní občané USA a mnozí lidé z Pentagonu a agentur poukázali, je to velezrada, a je třeba ji řešit s lidmi, kteří mají zbraně, protože nikdo jiný nemá sílu prosadit americkou Ústavu a zákony země. Pojďme generále Dunforde a vlastenci v americké armádě, historické zápisy čekají na vaše rozhodnutí. Budete hrdinou lidstva, nebo vás hodí do popelnice dějin jako selhání? Lidé na celém světě čekají a doufají v to nejlepší ...
Zdroj a komentáře angličtině:

Zdroj a komentáře ve španělštině:





 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers