FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 8, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 05:10:2015


5-10-15

 Benjamina Fullforda 


Kabalističtí lidři na Západě hrozí tsunami, nukleárním terorem, tábory smrti a dalšími zvěrstvy, protože jim jejich moc nad světem i nadále vyklouzává z rukou. Útok Rusů, Iránců a Pentagonu proti saúdskoarabským, izraelským a tureckým vojskům v Sýrii se zdá být nejviditelnějším spouštěcím mechanismem těchto hrozeb. Kromě toho je za nově vypuštěnými hrozbami také i tvrdý útok na Bush/Netanjahuovu sionacistickou frakci drogových financí. Nicméně, největší hrozbou, ze všech zůstává pravděpodobná imploze a znárodnění doposud soukromému vlastnictví přinaležicimu systému centrálních bank. Podle různých zdrojů jsou stále vidět další příznaky nějaké hrozící finanční události zahrnující majitele Společnosti Federálních Reserv, Evropské centrální banky a Japonské Banky.

Existují náznaky, že 5. listopad by mohl být pro kabalu klíčovým datem zahrnující případně úder masivní tsunami na východním pobřeží Spojených států, stejně jako na mnoho jiných národů s pobřežím v Atlantiku. Kabala nám zanechala na toto téma několik rad. Za prvé, podívejte se na tento obal lednového vydání Rothschildy řízeného časopisu The Economist:
Podívejte jak německá kancléřka Angela Merkelová - na přední straně - dělá rukama zednářské znamení pyramidy, v centru tohoto snímku. Poté, co se výtisk objevil, Rothschildové koupili časopis Charlie Hebdo a představili falešný masakr svých zaměstnanců díky "obrázkům Mohameda." Po tomto incidentu nařídil Rothschild svým politickým loutkám, aby pochodovali Paříží. Poznámka: Angela Merkelova ve fotce z tohoto pochodu děla přesně stejné znamení rukou, jako na přebalu Thé Economist.
To bylo zdůrazněno také jinými, ale zmíníme to na ukázku, jak mohli Rothschildové skrytě inzeroval v jejich časopise mnohem strašnejsi události , které připravují. V pravém dolním rohu přebalu The Economist jsou dvě šipky, které říkají: 11.5 a ostatní 11.3. Bylo mnoho spekulací, že 11.3 odkazuje na 3/11 ( 11. březen 2011) na jaderný útok s tsunami proti Japonsku. Členové rodiny Rothschildů jasné tomuto spisovateli vysvětlili v době, kdy se masová vražda - incident s tsunami udál. Nyní, minulý týden, při svém projevu v OSN odkazoval japonský premiér a Rothschildův otrok Šinzó Abe na "5. listopad jako Světový den Tsunami."
Kromě toho, také americký ministr financí, Jacob Lew, veřejně prohlásil, že vládě USA dojdou peníze 5. listopadu.
A abychom to vypíchli, najednou se zničeho nic, minulý týden, objevily v médiích příběhy varující před Mega tsunami.
Doufáme, že odhalením těchto narážek předem, budou nuceni tito zločinci zastavit tento plán, protože jinak vědí, že v případě, že jej provedou budou obviňeni a lovení jako zvířata.

Tyto hrozby mohou být také v souvislosti s historickými událostmi , které se nyní se rozvíjejí na Blízkém východě. V reakci na saúdské a izraelské splašené výhrůžky smrtí a únosy íránských úředníků, kteří navštíví Mekku, se Pentagon, ruská armáda, Číňané, Íránci a ostatní rozhodli provést masivní vojenskou kampaň proti Saúdské Arábii, Izraeli a jejich zplnomocněným armádám v Sýrii, Iráku, Jemenu i jinde. Podle ruských vládních zdrojů poskytuje Pentagon Rusům, Íráncům, Cínanům atd., přesné intel informace o činnosti kabalistické proxy armády - ISIS.

Více zdrojů potvrzuje , že bratr Krále Salmana a šéf saúdské tajné služby, princ Nawaf, zemřel minulý týden jako součást pokračující pomsty proti krutostem k Hajj poutníkům do Mekky prováděných saúdským chazarským gangsterským režimem.
Zdroje předpovídají, že vzhledem k tomu, že Salman, proto aby se zmocnit se trůnu, zabil více než 70 svých blízkých příbuzných, a proto se očekává, že do jeho bezprostředního okruhu přijde v nadcházejících dnech více úmrtí.

Podle zdrojů z Pentagonu byl mluvčí americké vlády, Barack Obama, nucen konstatovat v OSN, že "nepůjdeme do proxy války mezi Spojenými státy a Ruskem v Sýrii". Zdroje nám říkají, že útoky na Rusko a Sýrii ve svém projevu OSN bylo"jen vztekání se na uklidnění neokonzervativců,". Americká armáda "má nyní pokrýt vnější zajištění války a poskytovat intel informace na Bush-CIA a izraelských základnách," říkají zdroje z Pentagonu. Po íránské jaderné dohodě s USA se americko - ruská koalice rozhodla jít po zbraních hromadného ničení, drogách, zbraních, obchodování s lidskými s orgány, otroctví a jiné trestné činnosti Chazarské mafie.

Zdroje říkají, že zničené základny ISIS v Sýrii jsou většinou centra pašování drog, zbraní a ropy.

Podle zdrojů Pentagonu byl nedávný dočasný pád města Kunduz do rukou Tálibánu v Afghánistánu jen společnou rusko - íránskou operací zaměřenou na odstavení obchodu s heroinem. Sestřelení dopravního letadla C-130 bylo také zaměřeno na zastavení toku heroinu, zdroje říkají. Pákistán je nyní spojen v této kampani s Rusy, ale ta se bude brzy rozšířovat stejně tak do Iráku jako do Libye, říkají.

Tok drogových financí kabaly je také systematicky odřezaván v Jižní Americe, z velké části díky zásahu Františka. Rozmrazování USA/Kubánských vztahů díky papežove intervenci tam pomohlo skončit s drogami a praním špinavých peněz, říkají zdroje z Bílých Klobouků-CIA. A další ránou je dohoda mezi kolumbijskou vládou a rebely FARC, kterou právě vyjednal také František, čímž se uřízne tok kokainových peněz Bushove/Netanjahuove sionacisticke frakci.
Spolu s odříznutými penězi Chazarů nabirají i nadále dynamiku také čistky jejich zástupců v CIA, Pentagonu a dalších agenturách.

To je důvod, proč se Chazarská mafie snaží neúspěšně přesvědčit Rusko, aby se stalo jejich novým sponzorem. Odpověď byla konzistentní - "nět".

To je pravděpodobně důvod, proč skutečný izraelský sionacisticky a fašistický diktátor Benjamin Netanjahu vyhlásil minulý týden: "boj na život a na smrt palestinskému terorismu".
Nejvíce pravděpodobná je zde spíše skrytá hrozba, kterou vytváří satanistická chazarská mafie možnosti použití - těsně před vzdáním se své moci - svých židovských otroků jako lidských štítů.

Následující výraz, že "člověk by neměl očekávat, že Washington, Rijad, Jeruzalém a Londýn, budou mít nyní jen tak lehké spaní", který se zřejmě poprvé objevil na stránkách ZeroHedge, byl také minulý týden široce citován.

Kromě výše uvedené hrozby tsunami, nám poslal e-mail zdroj, který dříve předpověděl útok na letadlo malajských aerolinek 370/17, a tento minulý týden prohlásil, že "FEMA právě otevřela svůj první koncentrační tábor ve Wilcox, Arizoně k vymýcení (převýchově) máš. "To je téměř jistě jen štvavý blaf na vyděsení, protože nějaký skutečný pokus otevřít koncentrační tábor v USA by vedl k okamžité, smrtící vojenské akci. Nicméně, tyto hrozby nám jen ukazují, jak může být Chazarská mafie zoufalá a nebezpečná.

V souvislosti s chazarskou lůzou se také objevuje nějaká aktivita v Japonsku. Vyšší severokorejský operativci kontaktovali minulý týden Společnost Bílého Draka s nabídkou pomoci. To znamená, že amfetamin peníze že Severní Koreje již neputují do pokladny v chazarské lůzy. Je také třeba poznamenat, že když zástupce WDS požádal o schůzku se severokorejským lidrem Kim Čong-unem bylo mu řečeno, "On je jen frontman bez jakékoliv skutečné moci, proč byste se chtěli ním setkat?" Skuteční mocní v Severní Koreji udržují svou identitu v tajnosti, stejně jako je tomu v Rusku, USA, Velké Británii a mnoha jiných zemích. V každém případě, Pentagon, japonská armáda, Severokorejci a další se připravují nna ějaký velký krok proti Chazarům a jejich zástupcům v Japonsku. Touto poznámkou nám bylo řečeno, podle jiných zdrojů, že "císař nemá rád premiéra Abe."

Autora tohoto článku kontaktovala minulý týden CIA a varovala před novými hrozbami smrtí proti němu ze strany chazarské lůzy. Ukazuje se, že Izaya Noda, muž, který byl zatčen na základě obvinění z provádění povícero žhářství proti japonským železničním zařízením, a který žil několik yardů od mé koupelny, byl vnuk Moshe Bartera, který sloužil jako izraelský velvyslanec v Japonsku mezi léty 1966-1972. Japonská média zveřejnila fotku izraelského průkazu Noda, který byla vydána v Kfar Sába v roce 2002. Podle ID, Noda má izraelskou matku s názvem Dorit a japonského otce, který se jmenoval Tatsuya.

Navíc prohlašují místní novinové zprávy, že se stal po 3/11 anti-nukleárním aktivistou. Objevilo se také, že měl nějaký zdroj příjmů, i když nepracoval. Když to všechno spojíme, vyjde nám docela dobrý odhad, že to byl agent Mossadu. Nodovo zatčení určitě nebylo součástí jejich plánu. Michael Green, Stephan De Rothschild, rabín Abraham Cooper a všechni jejich kamarádi jsou zřejmě vzteky bez sebe.

Pro židovský národ se chystá svoboda z jejich dlouhého, předlouhého utrpení v otroctví v rukou Satana, tak uctívaneho hyksóskými gangstery. Svět jako celek bude zbaven od svého největšího zdroje teroru, organizovaného zločinu, válek, mrzačení a další bídy, když budou tito gangsteři odstavení od moci. Bílé klobouky v Pentagonu a agenturách společně se svými spojenci v Číně, Rusku a po celém světě osvobozují naši planetu krok za krokem.

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers